Gazete Vatan Logo
Magazin Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu!

Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu!

Oyuncu Yasemin Özilhan, önceki gün Etiler'deydi. Sosyetik güzel, yakın arkadaşı Kerem Bürsin'in, Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra eski sevgilisini Instagram'dan takipten çıkması konusunu geçiştirmeye çalıştı. Özilhan, basın mensuplarının konu hakkında ısrarlı soruları üzerine hande Erçel hakkında açıklama yaptı.

Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu!

Temmuz 2011'de iş insanı İzzet Özilhan ile dünyaevine giren, son olarak 2019 yılında 'Mucize Doktor' adlı dizide konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçen Yasemin Özilhan, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı. Hasta olduğu zannedilen sosyetik güzel, "Hasta değil, yorgunum. Alerjiden kaynaklı” açıklamasını yaptı.Temmuz 2011'de iş insanı İzzet Özilhan ile dünyaevine giren, son olarak 2019 yılında 'Mucize Doktor' adlı dizide konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçen Yasemin Özilhan, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı. Hasta olduğu zannedilen sosyetik güzel, "Hasta değil, yorgunum. Alerjiden kaynaklı” açıklamasını yaptı.


"YOK ÖYLE BİR ŞEY"


Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; "Hayatımda her şey yolunda" diyen Özilhan’a, "yakın arkadaşı Kerem Bürsin’in eski sevgilisi Hande Erçel’i takipten çıkarmasını istediği" iddialarına, "Yok öyle bir şey arkadaşlar” yanıtını verdi. "Hande Erçel’i neden takipten çıkardınız? Aranız iyiydi, ne oldu?" sorusu üzerine ise "Kötüyüm demiyorum zaten ben, bir şey yok. Teşekkürler, konuşmak istemiyorum” demekle yetindi.

Haberin Devamı

"AĞZIMDAN ÇIKMAYAN ŞEYLERİ YAZIYORLAR"


Konu üzerine sürekli haber yapıldığı hatırlatılan Özilhan, "Abuk sabuk haberler yapıyorlar, ağzımdan çıkmayan şeyleri çıkmış gibi yazıyorlar” ifadelerini kullandı.

"TABİİ Kİ SELAMLAŞIRIM"


Erçel ile bir kırgınlığı veya küslüğü olmadığını söyleyen 37 yaşındaki güzel, "Bir yerde denk gelse selam verir misiniz?" sorusuna da "Tabii ki selamlaşırım” şeklinde cevapladı.
Erçel ile bir kırgınlığı veya küslüğü olmadığını söyleyen 37 yaşındaki güzel, "Bir yerde denk gelse selam verir misiniz?" sorusuna da "Tabii ki selamlaşırım” şeklinde cevapladı.

"ÇOK CİDDİYE ALMAMAK GEREK""ÇOK CİDDİYE ALMAMAK GEREK"


Hande Erçel ile Kerem Bürsin, başrolünde yer aldıkları dizinin setinde başlayan aşklarını sekiz ay önce sessiz sedasız noktalamıştı. Özel hayatlarıyla magazin gündeminde yer almayı sürdüren ikili, geçtiğimiz haftalarda Kavacık’ta bir kafede buluşmuştu. Hayranları tarafından görüntülenen ünlü oyunculardan Bürsin kapüşonuyla yüzünü gizlerken, Erçel ise kahve alır almaz aracına dönmüştü.

Haberin Devamı


Daha sonra Bebek'te objektiflere takılan güzel oyuncu, eski aşkı ile barıştığı iddialarını, "Hayatımda kimse yok. Olsa söylerim" sözleriyle yalanlamıştı. Erçel, bir mekanda Bürsin’le fotoğraflarının çıktığının hatırlatılması üzerine ise "Çok ciddiye almamak gerek" demişti.

"BENİ HAYAL DÜNYANIZA ÇEKMEYİN"


28 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla hakkında çıkan iddialara isyan etmişti.: Her sabah başka bir haberle uyanıyorum, hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin.