Yasemin Özilhan

Yasemin Özilhan

Son dakika Yasemin Özilhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yasemin Özilhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yasemin Özilhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasemin Özilhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasemin özilhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 yasemin özilhan haberi bulunmuştur. Tüm yasemin özilhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel ile Yasemin Özilhan sosyal medyanın diline düştü! Kombinleri pişti oldu
Hande Erçel ile Yasemin Özilhan sosyal medyanın diline düştü! Kombinleri pişti oldu Hande Erçel ve Yasemin Özilhan’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda stil benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Birçok kez aynı kıyafetlerle poz veren ikili son olarak beyaz spor kombinleriyle gündeme geldi.
20.02.2024 Magazin
Yasemin Özilhan bu kez mutfaktaki hünerlerini sergiledi
Yasemin Özilhan bu kez mutfaktaki hünerlerini sergiledi 'Doktorlar' dizinde 'Ela' karakteri ile tanınan Yasemin Özilhan bir dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Eşi iş insanı İzzet Özilhan ile boşanacakları yönünde iddialar magazin gündemindeki yerini korurken Yasemin Özilhan'ın aşk ile ilgili sözleri dikkat çekti. Öte yandan Yasemin Özilhan mutfaktaki hünerlerini sergiledi.
18.09.2023 Magazin
Yasemin Özilhan'dan 'aşk' açıklaması: İşkence olabilir
Yasemin Özilhan'dan 'aşk' açıklaması: İşkence olabilir 'Doktorlar' dizinde 'Ela' karakteri ile tanınan Yasemin Özilhan bir dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Eşi iş insanı İzzet Özilhan ile boşanacakları yönünde iddialar magazin gündemindeki yerini korurken Yasemin Özilhan'ın aşk ile ilgili sözleri dikkat çekti.
14.09.2023 Magazin
Yasemin Özilhan özel üretim ATV'siyle evine döndü
Yasemin Özilhan özel üretim ATV'siyle evine döndü 'Doktorlar' dizinde 'Ela' karakteri ile tanınan Yasemin Özilhan, önceki gün Bodrum'daydı. Akşam saatlerinde arkadaşıyla su sporlarının yolunu tutan Özilhan, daha sonra özel üretim ATV’sinin direksiyonuna geçerek evinin yolunu tuttu.
25.08.2023 Magazin
Yasemin Özilhan tatil dönüşü soluğu sporda aldı!
Yasemin Özilhan tatil dönüşü soluğu sporda aldı! Bol bol spor yapan ve sağlıklı beslenen Yasemin Özilhan, tatil dönüşü yine soluğu spor salonunda aldı. Ünlü isime spor yaparken köpeği Gia da vardı.
1.05.2023 Magazin
Yasemin Özilhan üzerinde servet taşıyor! Çantasının fiyatı şoke etti
Yasemin Özilhan üzerinde servet taşıyor! Çantasının fiyatı şoke etti Kombinleriyle sık sık adınan söz ettiren Yasemin Özilhan, doğum gününü kutlamak için Fas'a gitti. Fas'tan bol bol fotoğraf paylaşan sosyetik güzelin üzerindekilerin fiyatı dudak uçuklattı.
24.01.2023 Magazin
Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu!
Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu! Oyuncu Yasemin Özilhan, önceki gün Etiler'deydi. Sosyetik güzel, yakın arkadaşı Kerem Bürsin'in, Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra eski sevgilisini Instagram'dan takipten çıkması konusunu geçiştirmeye çalıştı. Özilhan, basın mensuplarının konu hakkında ısrarlı soruları üzerine hande Erçel hakkında açıklama yaptı.
24.11.2022 Magazin
Yasemin Özilhan'ın dikkat çeken elbisesi! Pozlarına beğeni ve yorum yağdı
Yasemin Özilhan'ın dikkat çeken elbisesi! Pozlarına beğeni ve yorum yağdı 2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan'la dünyaevine giren ve sonrasında oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, şimdilerde giyim tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Yasemin Özilhan, dün akşam bir düğüne katıldı. Minik taşlarla bezeli bir elbise tercih eden sosyetik güzelin pozlarına binlerce beğeni ve yorum geldi.
10.09.2022 Magazin
Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan'dan mutluluk pozu geldi!
Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan'dan mutluluk pozu geldi! Doktorlar dizisinde Ela karakteriyle tanıdığımız Yasemin Özilhan, 2011'de iş insanı İzzet Özilhan ile dünyaevine girmiş, ardından da oyunculuğu bırakmıştı. Ayrılık iddialarıyla sık sık gündeme gelen çiftten mutluluk pozları geldi. Özilhan, eşinin doğum günü sosyal medya hesabından kutladı.
29.08.2022 Magazin
Yasemin Özilhan ayrılık iddialarına fotoğraflı yanıt verdi!
Yasemin Özilhan ayrılık iddialarına fotoğraflı yanıt verdi! 'Doktorlar' dizisinde 'Ela' karakteriyle şöhreti yakalayan Yasemin Özilhan, 2001'de iş insanı İzzet Özilhan ile dünyaevine girmiş, ardından da oyunculuğu bırakmıştı.Sosyetik güzelin evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilmişti. Yasemin Özilhan'ın eşiyle olan fotoğraflarını silmesi ve İzzet Özilhan'ın da Instagram hesabını kapatması kafaları karıştırmıştı. Ayrılık haberleri sonrası sessizliğini koruyan eski oyuncu, son paylaşımıyla iddialara adeta yanıt verdi.
15.08.2022 Magazin
Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan boşanıyor mu? Flaş hamle...
Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan boşanıyor mu? Flaş hamle... Doktorlar dizisiyle tanıdığımız Yasemin Özilhan 2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile evlendi. İki kızları olan çiftin arasında sular durulmuyor. Zaman zaman ayrılık haberleri çıkan çiftten flaş hamleler geldi. İzzet Özilhan'ın Instagram hesabını kapatması ve uzun süredir paylaşım yapan Yasemin Özilhan'ın eşiyle kareleri silmesi dedikoduları alevlendirdi.
7.08.2022 Magazin
Yasemin Özilhan'ın plaj pozlarına beğeni ve yorum yağdı!
Yasemin Özilhan'ın plaj pozlarına beğeni ve yorum yağdı! İş insanı İzzet Özilhan ile evlenmesinin ardından oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Şimdilerde tatilin tadını çıkaran Özilhan, beyaz büstiyeriyle plajda poz verdi. İki çocuk annesi ünlü ismin pozlarına binlerce beğeni ve yorum yağdı.
21.07.2022 Magazin
Sezon bitti, ünlüler soluğu tatil beldelerinde aldı! Ama bir farkla...
Sezon bitti, ünlüler soluğu tatil beldelerinde aldı! Ama bir farkla... Yoğun sezonun ardından ünlü simalar bir bir tatile çıktı. Çeşme, Bodrum, Antalya'yı koy koy gezen ünlüler, bu defa tatillerine farklılık getirdi. Elvin Levinler, Kıvanç Tatlıtuğ, Engin Altan Düzyatan, Yasemin Özilhan, Müge Boz, Kaan Urgancıoğlu, Şevval Sam, Kadir Doğulu-Neslihan Atagül gibi isimler bu seneki tatillerinde karavan tercih etti. İşte ünlülerin karavan tatillerinden görüntüler...
10.06.2022 Magazin
Yasemin Özilhan, Kerem Bürsin'in doğum gününü sosyal medyadan kutladı!
Yasemin Özilhan, Kerem Bürsin'in doğum gününü sosyal medyadan kutladı! Kerem Bürsin'in geçtiğimiz gün 35. yaşına bastı. Bürsin'in pasta üflerden çekilen fotoğrafını paylaşan Özilhan, "Dilek tut Kero. İyi ki... Doğum günün kutlu olsun" ifadelerini kullandı
6.06.2022 Magazin
Yasemin Özilhan 'Giydiğiniz kıyafetler pahalı' sorusunu yanıtladı!
Yasemin Özilhan 'Giydiğiniz kıyafetler pahalı' sorusunu yanıtladı! İş insanı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakıp lüks bir hayat sürmeye başlayan Yasemin Özilhan zaman zaman kıyafetlerinin fiyatı ve mutfakta yemek yaparken verdiği tariflerde kullandığı pahalı gıdalarla gündeme geliyor. Yasemin Özilhan bu konuya dair aldığı yorumlardan sıkılmış olacak ki bakın bu konudaki soruya ne yanıt verdi.
19.05.2022 Magazin
Yasemin Özilhan ayna pozuyla gündem oldu!
Yasemin Özilhan ayna pozuyla gündem oldu! Fenomen olan 'Doktorlar' dizisinde 'Ela' karakterine hayat veren Yasemin Özilhan, iş insanı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakmıştı. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü isim, son olarak ayna pozuyla gündem oldu.
17.05.2022 Magazin
Yasemin Özilhan paylaşımıyla dikkat çekti! Stiline yorum yağdı...
Yasemin Özilhan paylaşımıyla dikkat çekti! Stiline yorum yağdı... Bir döneme damga vuran 'Doktorlar' dizisinde 'Ela' karakterine hayat veren Yasemin Özilhan, iş insanı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakmıştı. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü isim, son fotoğraflarında tarzını konuşturdu.
20.04.2022 Magazin
Yasemin Özilhan stres atmak için tatile çıktı!
Yasemin Özilhan stres atmak için tatile çıktı! Bir döneme damga vuran 'Doktorlar' dizisinde 'Ela' karakterine hayat veren Yasemin Özilhan, iş insanı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakmıştı. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü isim, stres atmak için tatile çıktı.
31.03.2022 Magazin
Yasemin Özilhan sosyal medyada gündem oldu! '45 bin TL'lik krem kullanıyor' iddialarına yanıt...
Yasemin Özilhan sosyal medyada gündem oldu! '45 bin TL'lik krem kullanıyor' iddialarına yanıt... Yasemin Özilhan'ın 45 bin TL'lik cilt kremi kullandığı ve bunu Instagram hesabından takipçilerine önerdiği iddia edildi.
24.02.2022 Magazin
Pikan Cevizi kilosu ne kadar? Pikan Cevizi nedir, faydaları nelerdir, nerede yetişir?
Pikan Cevizi kilosu ne kadar? Pikan Cevizi nedir, faydaları nelerdir, nerede yetişir? Yasemin Özilhan, sosyal medya hesabından pikan cevizi kullanarak yemek tarifi verince, gündeme geldi. Oyuncunun kullandığı cevizin 1 kilosunun bir alışveriş sitesinde 760 TL olduğunu gören takipçiler sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Peki, Pikan cevizi nedir, faydaları nelerdir, nasıl yetişir? Pikan cevizinin kilosu ne kadar?
5.01.2022 Gündem
Yasemin Özilhan'dan Hande Erçel-Kerem Bürsin cevabı!
Yasemin Özilhan'dan Hande Erçel-Kerem Bürsin cevabı! Yasemin Özilhan, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden Özilhan, yakın arkadaşları Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in ilişkisi hakkındaki sorulara da cevap verdi.
28.12.2021 Magazin
Yasemin Özilhan tarzıyla beğeni topladı!
Yasemin Özilhan tarzıyla beğeni topladı! Bir döneme damga vuran "Doktorlar" dizisinde 'Ela' karakterine hayat veren Yasemin Özilhan, iş insanı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakmıştı. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan Özilhan, tarzıyla beğeni topladı.
23.12.2021 Magazin
Danla Bilic'in ve Yasemin Özilhan'ın bluzunun fiyatı dudak uçuklattı!
Danla Bilic'in ve Yasemin Özilhan'ın bluzunun fiyatı dudak uçuklattı! Türkiye'nin en çok takipçisi olan kadın fenomenlerinden olan Danla Bilic'in çekim sırasında giydiği bluzun fiyatı sosyal medyada gündem oldu. Şimdilerde Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Yasemin Özilhan'ın bluzu da sosyal medyada olay oldu.
12.12.2021 Magazin
Yasemin Özilhan'ın karavanı olay oldu! Fiyatı...
Yasemin Özilhan'ın karavanı olay oldu! Fiyatı... Bir dönem oyunculuk yapan ve sonra İzzet Özilhan ile evlenip oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, son yılların yükselen trendi olan karavan modasına uydu. Yasemin Özilhan'ın 300 bin TL'lik karavanı olay oldu.
27.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yasemin Özilhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasemin özilhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.