Gazete Vatan Logo
Magazin Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan'dan mutluluk pozu geldi!

Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan'dan mutluluk pozu geldi!

Doktorlar dizisinde Ela karakteriyle tanıdığımız Yasemin Özilhan, 2011'de iş insanı İzzet Özilhan ile dünyaevine girmiş, ardından da oyunculuğu bırakmıştı. Ayrılık iddialarıyla sık sık gündeme gelen çiftten mutluluk pozları geldi. Özilhan, eşinin doğum günü sosyal medya hesabından kutladı.

Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan'dan mutluluk pozu geldi!

2006-2011 yılları arasında ekrana gelen 'Doktorlar' dizisinde hayat verdiği 'Doktor Ela' karakteriyle milyonlarca insan tarafından tanınan Yasemin Özilhan, iş insanı İzzet Özilhan ile dünyaevine girmiş daha sonra da oyunculuğu bırakmıştı.

FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Bir süredir iki kızıyla Kaplankaya’daki evinde deniz, kum ve güneşin keyfini süren Yasemin-İzzet Özilhan çifti hakkında ayrılık iddiası gündeme gelmişti. İzzet Özilhan'ın Instagram hesabını kapatması ve Yasemin Özilhan'ın eşi İzzet Özilhan ile fotoğraflarından bazılarını silmesi ayrılık iddialarını güçlendirmişti. İkilinin bu hamleleri "Boşanıyorlar mı?" sorusunu akıllara getirmişti.

FOTOĞRAFLI CEVAP

Ayrılık iddialarıyla gündemde olan çift bir süre sessizliğini kormuş daha sonra Yasemin Özilhan, eşinin havuz başında kitap okuduğu anları takipçileriyle paylaşmıştı.

Yasemin Özilhan son olarak 40. yaşına basan eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

 

Özilhan birlikte verdikleri pozu; "40 ve hâlâ devam ediyor. İyi ki" notuyla paylaştı. Kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alan fotoğrafa 'mutluluklar' mesajları yazıldı.

Haberin Devamı