Eda Taşpınar

Eda Taşpınar

Son dakika Eda Taşpınar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eda Taşpınar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eda Taşpınar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eda Taşpınar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eda taşpınar gelişmeleri de dahil olmak üzere 493 eda taşpınar haberi bulunmuştur. Tüm eda taşpınar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eda Taşpınar yeni aşkıyla görüntülendi
Eda Taşpınar yeni aşkıyla görüntülendi Yılların ikonu Eda Taşpınar, kendi markasıyla şıklığına şıklık katıyor. Bebek'te kameralara yakalanan Eda Taşpınar, Yunan asıllı sevgilisiyle gezintiye çıktı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Eda Taşpınar, sevgilisinin adını söylemese de yeni yıla birlikte Norveç'te gireceklerini açıkladı.
29.12.2023 Magazin
Eda Taşpınar kuralını bozmadı yine üstsüz güneşlendi!
Eda Taşpınar kuralını bozmadı yine üstsüz güneşlendi! Yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren Eda Taşpınar, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Son olarak Yunan adalarının keyfini çıkaran Eda Taşpınar şimdi ise İspanya’da verdiği pozla gündeme geldi.
2.08.2023 Magazin
Nurettin Hasman ve sevgilisi ilk kez görüntülendi
Nurettin Hasman ve sevgilisi ilk kez görüntülendi Nurettin Hasman, 6 yıldır birlikte olduğu takı tasarımcısı Zeynep Fıratoğlu ile görüntülendi.
18.05.2023 Magazin
Eda Taşpınar yeni yaşını yeni pozla kutladı! 'Bugün 43 oldum'
Eda Taşpınar yeni yaşını yeni pozla kutladı! 'Bugün 43 oldum' Eda Taşpınar ABD tatilinde verdiği pozlarını Instagram hesabında paylaşmaya devam ediyor. Bronz teni ve karın kaslarıyla dikkat çeken Eda Taşpınar’dan şimdi ise doğum günü paylaşımı geldi. Taşpınar, 'Bugün 43 oldum' notuyla paylaştı.
1.05.2023 Magazin
Eda Taşpınar'ın babası Teoman Taşpınar evlendi
Eda Taşpınar'ın babası Teoman Taşpınar evlendi Sosyetik güzel Eda Taşpınar'ın babası Teoman Taşpınar, başkanı olduğu Moda Deniz Kulübü'nde dünyaevine girdi. Eda Taşpınar, nikâhtan fotoğrafları sosyal medyada paylaştı.
21.04.2023 Magazin
Eda Taşpınar’a gelen tepkiler sevgilisi Patrick'i tedirgin etti! 1 yıllık ilişki bitti
Eda Taşpınar’a gelen tepkiler sevgilisi Patrick'i tedirgin etti! 1 yıllık ilişki bitti Kendine ait bir markası bulunan stil ikonu Eda Taşpınar paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Mescit içinde çektirdiği fotoğraf nedeniyle zor günler geçiren Eda Taşpınar’ın telefon ve maillerine gelen mesajlar, Alman sevgilisi Patrick’i tedirgin edince, damat adayı ilişkiye son verip, ülkesine döndü.
14.04.2023 Magazin
Eda Taşpınar ve Patrick ayrıldı!
Eda Taşpınar ve Patrick ayrıldı! Eda Taşpınar'ın yüzü aşktan yana gülmedi. 2021'in son günlerinde gizemli bir adamla aşk yaşayan Eda Taşpınar, Haziran ayında da sevgilisinin yüzünü göstermeden aşk karelerini yayınlamaya başlamıştı. Taşpınar'ın aşk yaşadığı kişinin Alman Patrick olduğu ortaya çıkmıştı.Eda Taşpınar ve Patrick'in ilişkisi bitti.
21.03.2023 Magazin
Eda Taşpınar'ın tasarladığı parfüm şişesi davalık oldu!
Eda Taşpınar'ın tasarladığı parfüm şişesi davalık oldu! Eda Taşpınar’ın Yıldız Dükkânı için tasarladığı parfüm şişesi davalık oldu. Şirket, şişe tasarımını gizlice kendi adına tescil ettirdiği iddiasıyla Selim Yeşil’e açtığı davayı kazandı.
21.03.2023 Magazin
Eda Taşpınar ifade verdi!
Eda Taşpınar ifade verdi! Camide çektirdiği fotoğrafla gündeme gelen Eda Taşpınar, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi.
4.01.2023 Magazin
Eda Taşpınar ifade verdi! "İbadethane olduğunu düşünmedim"
Eda Taşpınar ifade verdi! "İbadethane olduğunu düşünmedim" Sultanahmet'teki bir otelin mescidinde çektirdiği fotoğraf sonrasında hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatılan Eda Taşpınar, savcılığa ifade verdi. Taşpınar, içerisinin ibadethane olduğunu düşünmediğini belirterek "Fotoğrafımı çeken arkadaşlar da bana bu hususta uyarıda bulunmadı. Bu durum için gerçekten üzgünüm. Özür dilerim" dedi.
4.01.2023 Magazin
Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat"
Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat" Ünlü besteci, söz yazarı ve şarkıcı Fettah Can'ın eşi Cansu Kurtçu, pop şarkılarını arabesk yorumuyla söyleyen şarkıcıları eleştirdi.
3.01.2023 Magazin
Eda Taşpınar'ın cami pozu tepki çekti! Soruşturma başlatıldı
Eda Taşpınar'ın cami pozu tepki çekti! Soruşturma başlatıldı Cesur pozlarıyla dikkat çeken Eda Taşpınar'ın son paylaşımı tepki çekti. Camide fotoğraf çektirip, "Mutlu yıllar sevgililerim" notuyla yayınlayan Taşpınar gelen tepkilerin ardından tartışma yaratan paylaşımını hemen sildi.

Eda Taşpınar'ın sosyal medyada cami içerisinde çekilmiş fotoğraflarının paylaşımına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca re'sen soruşturma başlatıldı.
3.01.2023 Magazin
Eda Taşpınar yine tatilde! Cesur paylaşımlarıyla gündemde
Eda Taşpınar yine tatilde! Cesur paylaşımlarıyla gündemde Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla magazin gündeminden düşmeyen Eda Taşpınar yine tatilde. Ünlü isim tatil pozunu Instagram'da paylaştı, beğeni yağdı.
7.12.2022 Magazin
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması!
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması! Oyuncu Çağrı Atakan'la ilişkisi dört ay süren 42 yaşındaki Eda Taşpınar, önceki akşam sevgilisi ile birlikte Galataport çıkışı görüntülendi. İlişkisinin çok iyi gittiğini söyleyen Taşpınar, evlilik sorularını yanıtladı. Haklarında çıkan haberleri yalanlayan sosyetik güzel, "Aslı olmayan şeyler" yanıtını verdi.
13.11.2022 Magazin
Eda Taşpınar, Boğaz'ın serin sularında aşka geldi!
Eda Taşpınar, Boğaz'ın serin sularında aşka geldi! Sosyal medyada sık sık paylaşım yapan Eda Taşpınar, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Patrick ile kano turuna çıktı. 42 yaşındaki sosyetik güzel ve sevgilisi, Boğaz'da romantik anlar yaşadı.
21.10.2022 Magazin
Eda Taşpınar çıplak ayak yürüdü! 'Cam batabilir' uyarısı üzerine bakın ne dedi
Eda Taşpınar çıplak ayak yürüdü! 'Cam batabilir' uyarısı üzerine bakın ne dedi Oyuncu Çağrı Atakan'la ilişkisi dört ay süren Eda Taşpınar, bir süredir aşk yaşadığı yabancı sevgilisiyle görüntülendi. Taşpınar, mekan çıkışı ayaklarını sıkan şeffaf ayakkabılarını çıkarttı ve çıplak ayak yürümeye başladı. Sosyetik güzel, muhabirlerin 'ayağınıza cam batabilir' uyarısı üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
15.10.2022 Magazin
Eda Taşpınar dalış dersleri alıyor! 20 metreye kadar iniyor...
Eda Taşpınar dalış dersleri alıyor! 20 metreye kadar iniyor... Haziran ayından beri sevgilisi Patrick ile Mykonos'ta olan Eda Taşpınar, dalış dersleri alıyor. Taşpınar, önceki gün sevgilisi ile 20 metreye kadar inmeyi başardı.
6.10.2022 Magazin
Eda Taşpınar'ın pazar şıklığı! Son paylaşımı ile dikkat çekti
Eda Taşpınar'ın pazar şıklığı! Son paylaşımı ile dikkat çekti Sürekli tatilde olmasıyla dikkat çeken ve yaz aylarını Mikonos'ta geçiren Eda Taşpınar, önceki gün pazara gitti. Sosyetik isim pazara gittiği anları da Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.
4.09.2022 Magazin
Eda Taşpınar'dan bikinili paylaşım!
Eda Taşpınar'dan bikinili paylaşım! Ünlü sosyetik isim Eda Taşpınar, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı tatil paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ismin bronzluğu dikkat çekmişti. Taşpınar, bu defa gece plajda poz verdi.
20.06.2022 Magazin
Eda Taşpınar bikinili paylaşımıyla dikkatleri üzerinde topladı!
Eda Taşpınar bikinili paylaşımıyla dikkatleri üzerinde topladı! Sosyal medya hesabından yayınladığı tatil pozlarıyla adından söz ettirmeyi başaran Eda Taşpınar, son olarak bikinili paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Taşpınar, formda görüntüsüyle beğeni topladı.
15.06.2022 Magazin
Ünlü isimler tatile çıktı! Burcu Esmersoy'un pozları ortalığı yıktı geçti
Ünlü isimler tatile çıktı! Burcu Esmersoy'un pozları ortalığı yıktı geçti Uzun süredir koronavirüs nedeniyle evlerine kapanan ünlü simalar pandeminin sona ermesiyle soluğu tatilde aldı. Sezonun yorgunluğunu atmak için güneye inen ünlü isimler, verdikleri pozları sosyal medya hesaplarından da paylaşıyor. Burcu Esmersoy, İrem Derici, Demet Evgar, Cansu Dere, Şevval Şahin, Ecem Çırpan, Defne Samyeli, Deren Talu, Bensu Soral, Chloe Loughnan, Türkü Turan, Şükran Ovalı, Asena Tuğal, Eda Taşpınar, Demet Özdemir gibi isimler tatil pozlarıyla takipçilerini mest etti.
14.06.2022 Magazin
Eda Taşpınar, Yunanistan paylaşımlarıyla olay yaratıyor!
Eda Taşpınar, Yunanistan paylaşımlarıyla olay yaratıyor! Her mevsimi yaz olan ve sürekli seyahat eden Eda Taşpınar, Yunanistan paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Taşpınar'ın bikinili paylaşımları olay yaratıyor.
9.06.2022 Magazin
Eda Taşpınar'ın utangaç sevgilisi! Yine yüzünü gizledi...
Eda Taşpınar'ın utangaç sevgilisi! Yine yüzünü gizledi... 'İkoncan' olarak bilinen Eda Taşpınar, bir süredir ismi bilinmeyen bir beyefendi ile aşk yaşıyor. İkili, önceki akşam Bebek'te görüntülendi. Beyefendi her zaman olduğu gibi yine yüzünü gizlemeye çalıştı.
24.05.2022 Magazin
Eda Taşpınar ve sevgilisinden, dudak dudağa pozdan sonra anlamsız hareket!
Eda Taşpınar ve sevgilisinden, dudak dudağa pozdan sonra anlamsız hareket! İddialı giyim tarzı ve pozlarıyla adından söz ettiren Eda Taşpınar, sosyal medyayı da sık kullanan isimler arasında. Oyuncu Çağrı Atakan'a ilişkisi dört ay süren Taşpınar, Instagram hesabından iddialı fotoğraflarını yayınladığı sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi. Geçtiğimiz ay dudak dudağa poz ile aşkını ilan eden sosyetik Taşpınar'ın son hareketine ise anlam verilemedi...
14.05.2022 Magazin
Erkan Kolçak Köstendil başına gelenleri anlattı! 'Üç yerden omzum yırtıldı'
Erkan Kolçak Köstendil başına gelenleri anlattı! 'Üç yerden omzum yırtıldı' Erkan Kolçak Köstendil, yakında yeni projelerinin yayınlanacağını duyurdu: “Çağan Irmak ile projenin çekimleri bitti. ‘Bandırma Füze Kulübü’ yakında vizyona girecek. Çalışmıyor gibi görünüyorum ama aslında dolu dolu geçiyor.”
2.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eda Taşpınar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eda taşpınar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.