Hacı Sabancı

Hacı Sabancı

Son dakika Hacı Sabancı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hacı Sabancı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hacı Sabancı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hacı Sabancı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hacı sabancı gelişmeleri de dahil olmak üzere 514 hacı sabancı haberi bulunmuştur. Tüm hacı sabancı haberleri aşağıda listelenmiştir.
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, sınırları dahilinde bulunan 5 sanayi parselini tahsis/satış ihalesini açık artırma usulü ile yapılacak.
4.04.2024 Adana
Geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet defilesi düzenlediler! Alkış aldı
Geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet defilesi düzenlediler! Alkış aldı Adana'da ‘Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Fuar ve Konferansı’ düzenlendi. Fuarda, kağıt, metal, plastik ve tekstil atıkları gibi ham maddeye dönüşen malzemelerden oluşturulan kıyafetler ‘Bir İleri Dönüşüm Defilesi’nde sergilendi.
16.02.2024 Adana
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Magazin
Hande Erçel - Hakan Sabancı çiftinden  romantik poz
Hande Erçel - Hakan Sabancı çiftinden romantik poz Yaklaşık 10 aydır birlikte olan Hande Erçel ve Hakan Sabancı çiftinden yeni fotoğraf geldi.
10.09.2023 Magazin
Günler önce doğum yapmıştı: Nazlı Sabancı eski formuna geri döndü
Günler önce doğum yapmıştı: Nazlı Sabancı eski formuna geri döndü Doğum sonrası ilk kez bir pozunu paylaşan Nazlı Sabancı doğum kilolarının gittiğini gözler önüne serdi.
4.09.2023 Magazin
Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı ilk aile pozlarını verdi
Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı ilk aile pozlarını verdi Nazlı Kayı Sabancı, kızı ve eşi ile birlikte yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı.
25.08.2023 Magazin
Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel'den 'evlilik' cevabı!
Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel'den 'evlilik' cevabı! Yaklaşık dokuz aydır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, önceki gün Tarabya’da görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erçel, evlilik sorusuna da yanıt verdi.
19.08.2023 Magazin
Torununa ismini verdiler: Arzu Sabancı'dan ilk paylaşım geldi
Torununa ismini verdiler: Arzu Sabancı'dan ilk paylaşım geldi Geçtiğimiz gün Hacı - Nazlı Sabancı çiftinin kızları Arzu Alara Sabancı dünyaya geldi. Babaanne Arzu Sabancı, bebeğe kendi isminin verilmesi sonrası Instagram hesabından paylaşımda bulundu.
18.08.2023 Magazin
Doğum yapan Nazlı Sabancı'dan ilk paylaşım geldi
Doğum yapan Nazlı Sabancı'dan ilk paylaşım geldi Geçtiğimiz gün Arzu Alara adını verdikleri bebekleri dünyaya gelen Hacı- Nazlı Sabancı çiftinden ilk paylaşım geldi.
17.08.2023 Magazin
Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı ilk bebeklerini kucaklarına aldı: Hande Erçel hastaneye koştu
Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı ilk bebeklerini kucaklarına aldı: Hande Erçel hastaneye koştu Sosyetenin ünlü isimleri Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı çifti ilk bebekleri 'Arzu Alara Sabancı'yı kucaklarına aldı.
16.08.2023 Magazin
Nazlı Sabancı'nın son paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu
Nazlı Sabancı'nın son paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu Hacı Sabancı ile nikah masasına oturan ve anne olmak için gün sayan Nazlı Kayı Sabancı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla diikkat çekiyor. Şimdilerde doğum için gün sayan Nazlı Sabancı, karnı burnunda son halini paylaştı.
9.08.2023 Magazin
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar Anne olmak için gün sayan Nazlı Sabancı, karnı burnunda yeni pozlarını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
6.08.2023 Magazin
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda paylaşım
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda paylaşım Hacı Sabancı ile iki yıl önce dünyaevine giren sosyetik güzel Nazlı Sabancı Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. Nazlı Sabancı’dan şimdi ise karnı burnunda tekne paylaşımı geldi.
12.07.2023 Magazin
Türkiye ikinci kez sandık başında! Liderler oylarını kullandı
Türkiye ikinci kez sandık başında! Liderler oylarını kullandı Türkiye bugün ilk kez Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura gidiyor. Siyasiler de vatandaşlık görevini yapıp sandık başına giderek oylarını kullandı.
28.05.2023 Gündem
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener oyunu kullandı
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener oyunu kullandı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için Üsküdar Beylerbeyi'ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandı.
28.05.2023 Gündem
Seçimin ikinci turunda hangi lider, nerede oy kullanıyor?
Seçimin ikinci turunda hangi lider, nerede oy kullanıyor? Türkiye bugün ilk kez Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura gidiyor. Siyasiler de vatandaşlık görevini yapıp sandık başına gidiyor.
28.05.2023 Gündem
Nazlı Sabancı'nın ayakları dikkat çekti! 'Hande Erçel ile aynı'
Nazlı Sabancı'nın ayakları dikkat çekti! 'Hande Erçel ile aynı' Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı çifti iki sene önce nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan çiftten sosyetik güzel, geçtiğimiz gün katıldığı bir davetten karnı burnunda pozlarını paylaştı. Nazlı Sabancı'nın karelerinde en çok dikkat çeken şey ise ayakları oldu. Takipçileri, Nazlı Sabancı'yı; geçtiğimiz ay ayakları gündem olan Hande Erçel ile karşılaştırdı.
14.05.2023 Magazin
Liderler oylarını kullandı! Türkiye seçim için sandık başında
Liderler oylarını kullandı! Türkiye seçim için sandık başında Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde liderler oylarını kullandı.
14.05.2023 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener, oyunu kullandı
İYİ Parti lideri Akşener, oyunu kullandı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul'daki Hacı Sabancı Anadolu Lisesi'ne gelerek oyunu kullandı.
14.05.2023 Gündem
Liderlerin oy kullanacağı okullar belli oldu
Liderlerin oy kullanacağı okullar belli oldu Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde liderlerin oy kullanacağı okullar belli oldu.
14.05.2023 Gündem
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar!
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar! Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı (Kayı), Ekim 2021'de Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında nikâh masasına oturmuştu. Çift, Haziran 2022'de de Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlenmişti. İkili, geçtiğimiz haftalarda ise bebek bekledikleri müjdesini vermişti. Eşi Hacı Sabancı'yla bir davete katılan Nazlı Sabancı, yeni karelerini takipçileriyle paylaştı.
13.05.2023 Magazin
Parti liderlerinin miting maratonu nefes kesti!
Parti liderlerinin miting maratonu nefes kesti! 14 Mayıs için yarışan adaylar ve partiler, dünyada örneğine az rastlanan bir siyasi performans gösterdi. Başta cumhurbaşkanı adayları olmak üzere parti liderleri on binlerce kilometre yol kat etti, bazı günler 3 ayrı ili ziyaret etti. İşte bu müthiş maratonun detayları...
10.05.2023 Gündem
Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu
Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçiminde liderlerin oy kullanacağı adresler belli oldu.
9.05.2023 Gündem
Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Doğacak bebekleri için gün sayan Nazlı ve Hacı Sabancı, tekneleriyle Bebek iskelesine yanaşırken objektife yansıdı. 4 aylık hamile olan Nazlı Sabancı, büyüyen göbeğiyle dikkat çekti. Çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu.
17.04.2023 Magazin
4 aylık hamile olan Nazlı Sabancı böyle görüntülendi!
4 aylık hamile olan Nazlı Sabancı böyle görüntülendi! Ekim 2021'de Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında nikâh masasına oturan Nazlı Sabancı (Kayı) ve Hacı Sabancı, Haziran 2022'de Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlenmişti. Mutlu birliktelikleri devam ikili, geçtiğimiz günlerde ise bebek bekledikleri müjdesini vermişti. Ünlü çift, önceki gün Etiler'deki bir restorana gitti. Dört aylık hamile olan Nazlı Sabancı, objektiflere yansıdı.
11.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hacı Sabancı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hacı sabancı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.