Sosyal Medyayı Salladı

Sosyal Medyayı Salladı

Son dakika sosyal medyayı salladı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sosyal medyayı salladı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sosyal medyayı salladı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyal Medyayı Salladı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyal medyayı salladı gelişmeleri de dahil olmak üzere 993 sosyal medyayı salladı haberi bulunmuştur. Tüm sosyal medyayı salladı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emre Altuğ'dan yıldırım nikahı! Yeniden damat oldu
Emre Altuğ'dan yıldırım nikahı! Yeniden damat oldu Büyük bir aşkla evlenen Emre Altuğ ile Çağla Şıkel 2015 yılında yollarını ayırmıştı. Kuzey ve Uzay adında iki oğlu olan eski çift o tarihten itibaren çok iyi dost ve anne-baba olmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde Emre Altuğ, basın mensuplarının "Uzun zamandır yanınızda kimseyi göremiyoruz. Hayatınızda biri var mı?" sorusuna verdiği yanıtla şaşırtmıştı. Birlikteliğini itiraf eden Emre Altuğ'dan son olarak hayranlarını heyecanlandıran bir sürpriz geldi. Emre Altuğ'un nikah kareleri sosyal medyayı salladı. Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ 55 yaşında yeniden damat oldu.
30.04.2024 Magazin
Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan iddialara yanıt vermişti! Ünlü oyuncu sosyal medyayı salladı
Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan iddialara yanıt vermişti! Ünlü oyuncu sosyal medyayı salladı Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Ya Çok Seversen' dizisinde adından söz ettiren başarılı oyuncu Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan, dizinin bitmesinin ardından aşk yaşadıkları iddialarını yalanlamıştı. Ünlü oyuncu Bürsin, ayna karşısında verdiği pozuyla kaslarını sosyal medya hesabından paylaştı.
26.04.2024 Magazin
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti Maldivler'de! Bayramı fırsat bildiler
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti Maldivler'de! Bayramı fırsat bildiler Kanal D'de pazar akşamları izleyiciyi ekran başına kilitleyen 'Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım, Maldivler'de deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. İkili, tatil paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı.
8.04.2024 Magazin
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ilk bölümüyle izleyenleri şoka uğrattı. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi konu alan dizi daha ilk bölümünde izleyicileri şaşkına çevirmeyi başardı. Hakan ile aşk kaçamağı yaşayan Sahra meğer Merve ile anlaşmalıymış. İşte merak edilen detaylar...
14.02.2024 Magazin
Survivor yarışmacılarının haftalık ücretleri belli oldu! "Aç kalmaya değer"
Survivor yarışmacılarının haftalık ücretleri belli oldu! "Aç kalmaya değer" Survivor All Star 2024 yarışmacılarının haftalık aldığı ücret sosyal medyayı salladı! Acun Ilıcalı yarışmanın sezonluk maliyetinin 13-14 milyon dolar olarak açıklamıştı ve bu yüzden sürenin biraz uzun olduğunu dile getirmişti. İşte ünlü yarışmacıların aldığı haftalık ücretler...
13.02.2024 Magazin
MasterChef final gecesinde baygınlık geçirdi! Sözleri sosyal medyayı salladı
MasterChef final gecesinde baygınlık geçirdi! Sözleri sosyal medyayı salladı MasterChef All Star finalinde heyecan ve gerilim dolu anlarda fenalaşan Tahsin Küçük, stüdyodakileri korkutmuştu. Tahsin'e sağlık ekibi müdahale ederken, TV8'deki MasterChef canlı yayını ise bir süre kesilmişti. Tahsin Küçük, son olarak katıldığı YouTube programındaki hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.
22.01.2024 Magazin
Hadise makyajsız haline beğeni yağdı! 'Yaşlandıkça gençleşiyor'
Hadise makyajsız haline beğeni yağdı! 'Yaşlandıkça gençleşiyor' Hadise, makyajsız pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Sahne performansı ve kliplerindeki cesur sahneleriyle çok konuşulan ünlü şarkıcı Hadise sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündemini meşgul ediyor.
16.11.2023 Magazin
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021'de Bali'ye taşınmıştı. Oyunculuğu bırakıp kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etme kararı alan Ünal şimdi de bikinili pozlarıyla gündem oldu. Ünal'ın fit haline beğeni yağdı.
13.11.2023 Magazin
Hadise paylaştı, takipçileri anında fark etti! Ünlü şarkıcının son paylaşımı olay oldu
Hadise paylaştı, takipçileri anında fark etti! Ünlü şarkıcının son paylaşımı olay oldu Tatilde olan Hadise'nin son fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Kalp emojisi taşıyan karedeki bir detay dikkatlerden kaçmadı. Ünlü popçunun paylaşımı, sadece beş ay evli kaldığı Mehmet Dinçerler'i akıllara getirdi.
14.09.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu sütyensiz pozuyla sosyal medyayı salladı!
Afra Saraçoğlu sütyensiz pozuyla sosyal medyayı salladı! Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Sütyensiz poz veren güzel oyuncunun pozuna beğeni yağdı.
30.08.2023 Magazin
54 yaşındaki Jennifer Lopez bikinili pozlarıyla hayran bıraktı! “Gençlik iksiri içmiş gibi”
54 yaşındaki Jennifer Lopez bikinili pozlarıyla hayran bıraktı! “Gençlik iksiri içmiş gibi” Ben Affleck ile 17 yıl aradan sonra tekrar bir araya gelip evlenmesiyle magazin gündeminden düşmeyen Jennifer Lopez (54), tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Jennifer Lopez'in paylaşımına çok kısa bir süre içinde 600 bini aşkın beğeni geldi.
19.08.2023 Magazin
Fahriye Evcen tatile doyamadı: Fit hali göz kamaştırdı
Fahriye Evcen tatile doyamadı: Fit hali göz kamaştırdı Ünlü oyuncu Fahriye Evcen yazın gelmesiyle beraber soluğu tatilde aldı. Uzun süredir tatil yapan Evcen'in pozları sosyal medyayı salladı.
10.08.2023 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısının Kenan İmirzalıoğlu'na söylediği isim gündem oldu!
Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısının Kenan İmirzalıoğlu'na söylediği isim gündem oldu! Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan 18 yaşındaki Emrullah Güneş, sorulan soruya yanıt vereceği sırada sunucu Kenan İmirzalıoğlu'na 'Ezel' diye seslenince sosyal medyada gündem oldu.
4.08.2023 Magazin
Eda Taşpınar kuralını bozmadı yine üstsüz güneşlendi!
Eda Taşpınar kuralını bozmadı yine üstsüz güneşlendi! Yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren Eda Taşpınar, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Son olarak Yunan adalarının keyfini çıkaran Eda Taşpınar şimdi ise İspanya’da verdiği pozla gündeme geldi.
2.08.2023 Magazin
Alp Navruz sevgilisi Sıla Türkoğlu'nu paylaştı!
Alp Navruz sevgilisi Sıla Türkoğlu'nu paylaştı! Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakteriyle hafızalara kazınan Sıla Türkoğlu, bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Alp Navruz ile aşk yaşıyor. Ünlü çift, tatilden karelerini paylaştı. Alp Navruz, Sıla Türkoğlu'nu havluyla sardığı pozunu yayınladı.
2.08.2023 Magazin
Megan Fox sörf dersi veriyor!
Megan Fox sörf dersi veriyor! 'Transformers' serisindeki 'Mikaela Banes' rolüyle ünlenen, dünyaca ünlü yıldız Megan Fox, deniz kenarında verdiği iddialı pozlarla sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncunun paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.
1.08.2023 Magazin
Selena Gomez parti sonrası tatile çıktı! Bikinisiyle poz verdi
Selena Gomez parti sonrası tatile çıktı! Bikinisiyle poz verdi Geçtiğimiz günlerde 31. yaşını büyük bir partiyle kutlayan şarkıcı Selena Gomez, tatile çıktı. Ünlü isim arkadaşlarıyla yat tatili yaparken bikinili paylaşımlarıyla da sosyal medyayı salladı.
30.07.2023 Magazin
Melisa Döngel bikinili doğal pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Melisa Döngel bikinili doğal pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Bir süre önce rapçi Sefo ile yollarını ayıran Melisa Döngel, son olarak gönlünü Sergen Yalçın'a kaptırdığı iddia edilmişti. Döngel, bir davet için Bozburun'a gitti. Bikiniyle makyajsız verdiği pozlar olay yarattı.
28.07.2023 Magazin
Estetik harikası Songül Karlı kot tulumuyla sosyal medyayı salladı!
Estetik harikası Songül Karlı kot tulumuyla sosyal medyayı salladı! Songül Karlı yaptırdığı estetiklerle ve cesur pozlarıyla sosyal medyada adından söz ettiriyor. Yaptırdığı estetik operasyonlarla gündemden düşmeyen ünlü türkücü Songül Karlı, fit fiziğiyle göz doldurdu. Kot tulumuyla poz veren güzel türkücünün son paylaşımına yorum yağdı, Songül Karlı yine Hadise'ye benzetildi.
24.07.2023 Magazin
Berfu Yenenler’den bikinili pozlar! 'İki çocukla böyle fizik'
Berfu Yenenler’den bikinili pozlar! 'İki çocukla böyle fizik' Miss Turkey güzeli ve iki çocuk annesi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Ünlü isim bu kez bikinili pozlarını yayınladı. İki çocuk doğurmasına rağmen kusursuz fiziğiyle dikkat çekti.
14.07.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'ün minibüsteki mini konseri sosyal medyayı salladı!
Mahsun Kırmızıgül'ün minibüsteki mini konseri sosyal medyayı salladı! Şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, tatil için Alaçatı'yı tercih eden ünlülerdendi. Ünlü şarkıcı Alaçatı'da taksi bulamayınca minibüse bindi. Yol boyunca hayranlarına mini bir konser veren ünlü ismin videosu, sosyal medyada gündem oldu.
14.07.2023 Magazin
Rihanna hamilelik pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Rihanna hamilelik pozlarıyla sosyal medyayı salladı! ASAP Rocky ile birlikteliğinden ikinci çocuğuna hamile olan Rihanna, hamilelik pozlarını yayınladı. Yeni koleksiyonunun kendisi tanıtan şarkıcı, sosyal medyayı salladı.
11.07.2023 Magazin
Demet Özdemir pembe elbiseli pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Demet Özdemir pembe elbiseli pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Oğuzhan Koç ile boşanmasının ardından magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Demet Özdemir, son olarak yeni paylaştığı fotoğraflarıyla adından söz ettirdi. Özdemir'in mini pembe elbiseli pozlarına yorum yağdı.
10.07.2023 Magazin
Didem Soydan üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı!
Didem Soydan üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı! Ünlü manken Didem Soydan yine çok cesur. Soydan, Tayland'a gitti. Dünyaca ünlü Phi Phi adasında tatil yapan ünlü isme Erdi Doğan, Umut Yıldırım ve Ali Kalyoncu da eşlik etti. Ünlü manken iş ve tatili bir arada yaptı.
4.07.2023 Magazin
Hazal Subaşı bikinili pozlarını paylaştı, beğeni ve yorum yağdı!
Hazal Subaşı bikinili pozlarını paylaştı, beğeni ve yorum yağdı! Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hazal Subaşı, bikinili pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Güzel oyuncunun son paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.
3.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Medyayı Salladı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyal medyayı salladı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.