Son Dakika Destek

Son Dakika Destek

Son dakika son dakika destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.454 son dakika destek haberi bulunmuştur. Tüm son dakika destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
İki yeni destek geldi! Aylık 650 liraya kadar ödeme yapılıyor, bakan duyurdu
İki yeni destek geldi! Aylık 650 liraya kadar ödeme yapılıyor, bakan duyurdu Son dakika destek açıklaması geldi. Türkiye Aile Destek Programı’na iki yeni destek ödemesi eklendi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, duyurdu. Türkiye Aile Destek Programı 2023 Mart ayı ödemelerinin başladığını belirten Bakan Yanık, 4,4 milyar TL ödeme yapılacağını söyledi; aynı zamanda yeni ödemelere ilişkin de açıklamada bulundu.
12.04.2023 Ekonomi
Yurt dışından telefon getirenler dikkat! IMEI kayıt ücreti ortaya çıktı
Yurt dışından telefon getirenler dikkat! IMEI kayıt ücreti ortaya çıktı 2023 yılı vergi, harç ve cezaları belli oldu. Bunun üzerinden 2023 yılı için yurt dışından telefon getirenlerin ödediği IMEI kayıt ücreti de ortaya çıktı. 2023 yılı IMEI kayıt ücreti ne kadar? İşte 2023 yılı IMEI kayıt ücretine gelen zam ve IMEI kayıt ücretinin fiyatı...
4.11.2022 Ekonomi
EYT'de son dakika destek formülü! Detay belli oldu: Yaş ve prim
EYT'de son dakika destek formülü! Detay belli oldu: Yaş ve prim EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, düzenleme ile ilgili detaylar da gelmeye devam ediyor. Pek çok kişi düzenlemeden yararlanıp yararlanmayacağını merak ediyor. EYT ile ilgili yeni formülller ortaya çıkarken şimdi de destek talebi gündeme geldi. İşte haberin detayları...
4.11.2022 Emekli
Altında her şey alt üst oldu! Yatırımcıya, 'alım fırsatı' denilerek rakam verildi
Altında her şey alt üst oldu! Yatırımcıya, 'alım fırsatı' denilerek rakam verildi ABD Merkez Bankası (Fed) beklendiği üzere politika faizini 75 baz puan daha artırdı. Karar sonrası dalgalanma yaşayan altın fiyatları dibi gördü. Para ve Altın Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, yatırımcılar için düşen fiyatlarının fırsat olduğunu belirterek, "1000 liranın altındaki her fiyat orta ve uzun vadede alım fırsatı" şeklinde konuştu.
4.11.2022 Ekonomi
Kadınlara ev desteği! Detaylar belli oldu
Kadınlara ev desteği! Detaylar belli oldu Kadınlara ev desteğiyle ilgili son dakika gelişmesi geldi. Hükümet eşi vefat etmiş kadınlar için düğmeye bastı. Eşi vefat etmiş kadınlara ev desteği sağlanacak .Bu kapsamda, eşi vefat etmiş ve sosyal yardımlardan yararlanan kadınlar konut sahibi olacak. İşte kadınlara ev fırsatıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
27.10.2022 Ekonomi
Son dakika destek kararı! Ödemeler bu yıl yapılacak, süre öne çekildi
Son dakika destek kararı! Ödemeler bu yıl yapılacak, süre öne çekildi Destek ödemeleri ile ilgili son dakika kararı verildi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi duyurdu. Çiftçilere sağlanan destek ödemelerinin öne çekildiği ve 2023 yerine bu yıl yapılmaya başlanacağı açıklandı. İşte kararın detayları ve Bakan Kirişçi'nin duyurusu...
20.10.2022 Ekonomi
Kartla ödeme tutarı Ağustos ayında yüzde 125 arttı
Kartla ödeme tutarı Ağustos ayında yüzde 125 arttı Banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kartlar ile ilgili açıklama geldi. Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verileri duyurdu. Kartla Ağustos ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 125 artarak 346 milyar TL oldu. Öte yandan toplam kart sayısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16'lık bir artış yaşandı ve 322 milyon adede ulaştı. İşte detaylar...
28.09.2022 Ekonomi
Son dakika destek kararı! Ödeme miktarı arttı, aylık 1.250 lira
Son dakika destek kararı! Ödeme miktarı arttı, aylık 1.250 lira Nakdi destek ile ilgili son dakika açıklaması! Şartlar belli oldu, bakan detayları ve miktarı tek tek açıkladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı’nın kapsamını genişlettiklerini belirterek, “Programımızdan daha fazla vatandaşımızın istifade etmesi için mevcut bütçemiz 15 milyar TL’ye 25 milyar TL ilave ederek programımızı genişletiyoruz. Bu doğrultuda 450 TL - 600 TL olan destek tutarımızı 850 - 1.250 TL’ye yükseltiyoruz” dedi.
28.09.2022 Ekonomi
Son dakika destek açıklaması! Nakdi yardım, faturalarda indirim, faizsiz konut kredisini kapsıyor
Son dakika destek açıklaması! Nakdi yardım, faturalarda indirim, faizsiz konut kredisini kapsıyor Devlet destekleri ile ilgili yeni açıklama Bakan Yanık'tan geldi. Derya Yanık tek tek açıkladı.İhtiyaç sahibi vatandaşlara para yardımı dışında fatura desteği, faizsiz konut kredisi kullanım hakkı, ÖTV muafiyeti hakkı tanınıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca şehit yakınları ve gazilerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla istihdamdan ulaşıma, sağlıktan eğitime birçok alanda destek sunuluyor
18.09.2022 Ekonomi
Çiftçilere güzel haber! Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor
Çiftçilere güzel haber! Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi çiftçilere destek ödemelerine ilişkin açıklamada bulundu. Kirişçi, "54 milyon 843 bin 181 liralık tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi.
16.09.2022 Ekonomi
Her ay 2337 TL ödeme yapılıyor! Son dakika destek açıklaması
Her ay 2337 TL ödeme yapılıyor! Son dakika destek açıklaması Son dakika destek açıklaması... Her ay düzenli olarak 2337 TL ödeme yapılıyor. Yeni açıklama geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için Eylül 2022’de toplam 340 milyon 499 bin TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıldığını bildirdi.
16.09.2022 Ekonomi
Son dakika destek kararı! Kapsam genişletiliyor, ödeme miktarı artıyor
Son dakika destek kararı! Kapsam genişletiliyor, ödeme miktarı artıyor Devlet destekleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Destek kapsamı genişletildi. Ödeme miktarı artırıldı. Ayrıca yeni sosyal yardım kalemleri de uygulamaya girecek. Destek paketi ile ilgili detaylar ekim ayında açıklanacak.
7.09.2022 Ekonomi
Yüzde 100'e varan zam! Bakanlıktan son dakika kararı, bin 300 lira verilecek
Yüzde 100'e varan zam! Bakanlıktan son dakika kararı, bin 300 lira verilecek Bakanlık resmen harekete geçti. Son dakika destek kararı. Okulların açılmasına kısa süre kala veliler, alışverişlere başladı. Dar gelirli aileler için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından açıklama geldi. Bakanlık ihtiyacı olan ailelere defter, kitap ve kırtasiye masrafları için karşılıksız olarak bin 300 TL yardım yapacak. Peki kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte son dakika haberinin detayları...
31.08.2022 Ekonomi
Destek kararı! 20 milyon TL ödenecek
Destek kararı! 20 milyon TL ödenecek Son dakika destek kararı! Ödeme miktarı belli oldu. Detaylar açıklandı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, Afyonkarahisar’da don nedeniyle kirazları zarar gören çiftçilerin mağduriyetinin giderilmesi için 20 milyon TL ödenecek.
3.08.2022 Ekonomi
Bayram öncesi nakdi destek kararı! Ek kaynak ayrıldı, ödeme miktarı...
Bayram öncesi nakdi destek kararı! Ek kaynak ayrıldı, ödeme miktarı... Son dakika destek açıklaması! Bayram öncesi ek kaynak ayrıldığı duyuruldu. Bakan Yanık nakdi destek ödemeleri ile ilgili detayları açıkadı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi hanelerin temel gıda gereksinimlerini karşılayabilmesi için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) 223,7 milyon TL ek kaynak aktardıklarını açıkladı.
7.07.2022 Ekonomi
Son dakika destek ödemesi açıklaması! Paralar bugün hesaplarda...
Son dakika destek ödemesi açıklaması! Paralar bugün hesaplarda... Son dakika destek açıklaması! Bugün hesaplara yatırılıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu. 740 milyon 818 bin 713 TL’lik tarımsal destekleme ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacak.
1.07.2022 Ekonomi
İki yeni destek kararı! Başvuruya gerek kalmayacak, Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu...
İki yeni destek kararı! Başvuruya gerek kalmayacak, Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu... Son dakika destek kararı! Yeni destek programları müjdesi duyuruldu. Sosyal yardımlara ilişkin açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. 'Türkiye Aile Desteği' programıyla ekonomik olarak dezavantajlı ancak mevcut programlardan yararlanamayan kesimlere yönelik 15 milyar liralık yeni bir paket daha devreye alınıyor. Ayrıca önümüzdeki eğitim öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı anaokullarına veya anasınıflarına çocuklarını kaydettiren aileler için de bir destek programı oluşturuldu. Son bir yılda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının yardımlarından faydalanmış olan aileler de herhangi bir başvuruya gerek kalmaksızın çocuklarını okullara kaydettirebilecek.
6.06.2022 Ekonomi
400 bin lira geri ödemesiz destek! e-Devlet'ten başvuru yapılıyor...
400 bin lira geri ödemesiz destek! e-Devlet'ten başvuru yapılıyor... Son dakika destek açıklaması! Geri ödeme yok. En az 100 bin lira, en fazla 400 bin lira olmak üzere destek verilecek. Harekete geçildi ve belli oldu. Yeni destek programı KOSGEB aracılığı ile devreye alındı. ‘Yeşil Dönüşüm Destek Programı’ adı altında yapılacak ödeme iki aşamadan oluşacak. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Destekten yaklaşık 100 bin işletmenin faydalanacağı belirtildi. Programdan öncelikli olarak kimlerin yararlanacağı da açıklanırken, geri ödemesiz 100 bin lira ile 400 bin lira arasında verilen katkıya ilişkin tüm bilgiler tek tek duyuruldu. İşte destek programının detayları...
12.05.2022 Ekonomi
2.000 TL bayram ikramiyesi, 2.600 TL destek ödemesi art arda yapılıyor! Ödemeler yarın tamamlanıyor
2.000 TL bayram ikramiyesi, 2.600 TL destek ödemesi art arda yapılıyor! Ödemeler yarın tamamlanıyor Beklenen ödemeler bugün yapıldı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırıldı. 2.000 TL'lik ödemeler ile ilgili detaylı açıklama geldi. Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı, şehit yakınları ve gazilerin hesaplarına bugün 2000’er lira bayram ikramiyesi yatırdı. Hak sahiplerine her ayın 1’inde yapılan aylık destek ödemelerinin de bayram öncesine alınarak yarın hesaplara yatırılması kararlaştırıldı. Bugün 2.000 TL,
28.04.2022 Ekonomi
Ucuz tatil imkanı! Fiyatlar 50 TL'den başlıyor, talep yoğun...
Ucuz tatil imkanı! Fiyatlar 50 TL'den başlıyor, talep yoğun... İstanbul'da Ramazan Bayramı tatilini geçirecekler, çadır ve karavan kamplarına yoğun ilgi gösterdi. Şile, Çatalca ve Sarıyer'de bulunan kamp alanlarında doluluk oranları yüzde 80'lere ulaştı. Kamp bedeli günlük 50 ila 200 TL arasında değişirken, karavan kiraları haftalık 14 bin TL'den başlıyor. Karavan park ücretleri ise 50 metrekare alan için haftalık 1200 lira olarak belirlendi.
28.04.2022 Ekonomi
ING Türkiye resmen duyurdu! Vade yok, kredi ve faiz avantajı! Yeni kararla artık...
ING Türkiye resmen duyurdu! Vade yok, kredi ve faiz avantajı! Yeni kararla artık... ING Türkiye harekete geçti ve resmen duyurdu! Yeni hizmet hayata geçirildi. Müşteri olacak yüz binleri yakından ilgilendiriyor. Bankadan açıklama geldi. Esnaf ve şahıs işletmelerine yönelik yeni dönem başladı. ING’li olmak isteyen işletmelerin şubeye gitmelerine gerek yok; artık uzaktan müşteri olabilecekler. KOBİ’e-Turuncu ya da ING KOBİ Anında Kredi başvurusunda bulunarak uzaktan müşteri olan işletmeler vade derdi olmadan günlük birikim yapma imkanından faydalanacak. Dijital kanallar üzerinden avantajlı kredi fırsatları da sunuluyor. Öte yandan TL, dolar, euro ve İngiliz sterlini birikimlerinde 90 gün boyunca yüksek oranda faiz tanımlanıyor.
28.04.2022 Ekonomi
Sebze ve meyve fiyatları yüzde 40'a kadar düştü! Daha da ucuzlayacak
Sebze ve meyve fiyatları yüzde 40'a kadar düştü! Daha da ucuzlayacak Kış mevsiminde pazarlarda ve marketlerde artan sebze ve meyve fiyatları, sıcakların artması ve yazın gelmesi ile birlikte düştü. Yüzde 25 ile 40 arasında azalan fiyatların daha da düşmesi bekleniyor. Havaların ısınmasıyla birlikte sera masrafları azalıyor, bu da fiyatlara yansıyor. Bostanların üretime geçmesi ile fiyatlar daha da düşecek. Pazarda birkaç haftadır 40 liradan satılan biber 20 liraya, 40 liradan satılan fasulye 25 liraya, 20 liradan satılan kabak 8 liraya, domatesin kilosu 25 liradan 15 liraya düştü.
28.04.2022 Ekonomi
Hesaplara 650 TL yatırıldı! Son dakika destek açıklaması, iki ayda bir ödeniyor...
Hesaplara 650 TL yatırıldı! Son dakika destek açıklaması, iki ayda bir ödeniyor... Sosyal yardım ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması. İki ayda bir düzenli olarak ödeme yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık duyurdu. 4 farklı kalemde ihtiyaç sahiplerine ödeme yapıldığı belirtildi. Bakan Yanık sosyal yardım ödemeleri ile ilgili detayları bir bir açıkladı. Eşi vefat eden ihtiyaç sahibi kadınlar, ihtiyaç sahibi asker aileleri, muhtaç asker çocuklar, öksüz ve yetimler ile kronik hastalık yardımı kapsamında 119,5 milyon lira hesaplara yatırıldı. Sosyal yardım ödemeleri düzenli olarak hesaplara aktarılıyor.
28.04.2022 Ekonomi
Son dakika destek açıklaması geldi! Bakan duyurdu: 300 milyon liralık hibe...
Son dakika destek açıklaması geldi! Bakan duyurdu: 300 milyon liralık hibe... KOBİ’ler ile ilgili son dakika destek açıklaması! Bakan duyurdu, 81 ilde başlıyor. Bin 500’den fazla istasyon kuruldu, toplamda 300 milyon liralık hibe veriliyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "KOSGEB aracılığıyla KOBİ Enerji Verimliliği Destek Programını başlatıyoruz. Bu programla, işletmelerin yetkilendirilmiş kişilere yaptıracakları enerji etüdü maliyetlerini biz karşılayacağız. KOBİ’lerimizin etüt sonucunda önerilen değişiklikleri yapmaları durumunda buradaki giderlerinin bir kısmını da biz karşılayacağız" dedi.
14.04.2022 Ekonomi
Kırmızı et ile ilgili son dakika kararı! Harekete geçildi, 2500 TL destek hesaplara yatacak! Ziraat Bankası aracılığı ile...
Kırmızı et ile ilgili son dakika kararı! Harekete geçildi, 2500 TL destek hesaplara yatacak! Ziraat Bankası aracılığı ile... Son dakika destek kararı! 2 bin 500 lira hesaplara yatırılacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kırmızı et piyasası ile ilgili yeni düzenleme. Kırmızı et fiyatlarını kontrol etmek amacıyla yapılan düzenleme ile Et ve Süt Kurumu, kesimi ve satışı yapılan sığırlar için yetiştiricilere sığır başına 2 bin 500 lira ödeme yapacak. Destek ödemeleri Ziraat Bankası aracılığı ile gerçekleştirilerek yetiştiricilerin hesabına aktarılacak. İşte Resmi Gazete kararı...
13.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.