Son Açıklama

Son Açıklama

Son dakika son açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 23.495 son açıklama haberi bulunmuştur. Tüm son açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diyarbakırlı Ramazan Hocanın sır ölümü: Ramazan Hocayı kim, neden öldürdü? Valilikten son açıklama!
Diyarbakırlı Ramazan Hocanın sır ölümü: Ramazan Hocayı kim, neden öldürdü? Valilikten son açıklama! Sosyal medyada verdiği röportajlarla gündeme gelen Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin, Cerrahpaşa'da işlettiği kahvede bıçaklı saldırı sonucu hayatuın kaybetti. Filozof Ramazan olarak da bilinen Ramazan Pişkin'in ölümüyle ilgili İstanbul Valililiği'nden son açıklama geldi. Dini konularda sohbetleri video olarak sosyal medyada yayılan Diyarbakırlı Ramazan Hoca, yerli ve yabancı turistlere İslam'ı anlatıyorodu. Peki Diyarbakırlı Ramazan Hoca'yı kim neden öldürdü? İşte Filozof Ramazan Pişkin'in ölümüyle ilgili son bilgileri...
1.02.2024 Gündem
KKM hesabını kapatana ekstra faiz! 500 bin liraya 12 bin 493 lira
KKM hesabını kapatana ekstra faiz! 500 bin liraya 12 bin 493 lira Kur Korumalı Mevduattan çıkanlar için ekstra faiz müjdesi geldi. 500 bin liraya 12 bin 493 lira faiz gelirken KKM'den çıkanlara aylık faiz 20 bin 821 lira olacak. Ancak bu uygulamadan yararlanmak için tek şart var.
9.09.2023 Ekonomi
MTV 2. taksit ödeme tarihi ne zaman? 2023 MTV ikinci taksit süresi uzatıldı mı?
MTV 2. taksit ödeme tarihi ne zaman? 2023 MTV ikinci taksit süresi uzatıldı mı? Motorlu Taşıtlar Vergisi 2. taksit ödeme tarihi uzatıldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ocak ve Temmuz olmak üzere iki taksit halinde ödenen MTV Gelir İdaresi Başkanlığı'na ödeniyor. Ancak kurumdan gelen son açıklama sonrası "MTV 2. taksit ödeme tarihi uzatıldı mı?" sorusuna yanıt aranmasına neden oldu. Peki Motorlu Taşıtlar Vergisi 2. taksit ne zaman?
31.07.2023 Ekonomi
SGK borç yapılandırmada karar alındı! Vergi borcu ödemesi uzatıldı mı? Vergi yapılandırma son günü ne zaman?
SGK borç yapılandırmada karar alındı! Vergi borcu ödemesi uzatıldı mı? Vergi yapılandırma son günü ne zaman? Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan borç yapılandırma ile ilgili son açıklama geldi. SGK tarafından son ödeme tarihi 31 Temmuz olan borç yapılandırma, cari dönem prim borçlarının ödeme süresi uzatıldı mı sorusu gündemdeki yerini aldı. Sigortalıları ve işverenleri yakından ilgilendiren karar sonrası internette, "Borç yapılandırma süresi uzatıldı mı? Vergi ödememeleri son günü ne zaman? soruları araştırılmaya başlandı.
31.07.2023 Ekonomi
Çılgın rekor denemeleri Guinness'i bile bıktırdı! Masaj, öpüşme, yemek, kızartma ve ağlama rekorları...
Çılgın rekor denemeleri Guinness'i bile bıktırdı! Masaj, öpüşme, yemek, kızartma ve ağlama rekorları... Ülkede bitmek bilmeyen rekor denemeleri Guinness'i bile isyan ettirdi. Afrika ülkesi Nijerya'da kırılan bir dünya rekoru büyük bir çılgınlığın fitilini ateşledi. İnsanlar akılalmaz rekor denemeleri yaparken Guinness Dünya Rekorları (GWR) durumu takip etmekte zorlanıyor.
18.07.2023 Dünya
Mersin'de jandarmadan Kökünü Kurutma Operasyonu: 60 gözaltı
Mersin'de jandarmadan Kökünü Kurutma Operasyonu: 60 gözaltı Mersin'de 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 60 şüpheli gözaltına alındı.
6.04.2023 Gündem
İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesi yılan hikayesine döndü! Son açıklama: İş işten geçmişti
İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesi yılan hikayesine döndü! Son açıklama: İş işten geçmişti 14 Mayıs seçimlerine günler kala, Ankara'da kulislerde hareketlilik sürüyor. Kılıçdaroğlu'nun İnce'ye 'teklif' yapıldığını söylemesinin ardından dikkat çeken açıklamalar peş peşe geldi.
6.04.2023 Gündem
Engellilere bayram ikramiyesinde son açıklama belli oldu! 2 bin TL Ramazan Bayramı ikramiyesi var mı?
Engellilere bayram ikramiyesinde son açıklama belli oldu! 2 bin TL Ramazan Bayramı ikramiyesi var mı? Engellilere bayram ikramiyesi var mı 2023 sorusunun yanıtı merak ediliyor. Her yıl Ramazan Bayramı öncesi emeklilere verilen bayram ikramiyesinde artış yaşandı. 1100 TL'lik bayram ikramiyesi 2023 yılında 2 bin TL'ye yükseltildi. Peki bayram ikramiyesi engellilere var mı?
29.03.2023 Gündem
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
Kız Kulesi'nin restorasyon çalışmalarında sona gelindi
Kız Kulesi'nin restorasyon çalışmalarında sona gelindi İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi'nin restorasyon çalışmalarında sona gelindi. Kurulan iskelede çalışmalar devam ederken, kubbe aslına uygun olarak yeniden ortaya çıkarıldı ve kaplama aşamasına geçildi. Kulenin restorasyon yapılmadan önceki fotoğraflarında ise kolon demirlerinin açığa çıktığı, betonunda deniz kumu ve midye kabuklarının olduğu görüldü.
21.03.2023 Gündem
Yargı dizisi Pars Savcı diziden çıkıyor mu? Mehmet Yılmaz Ak Yargı'dan neden ayrılıyor?
Yargı dizisi Pars Savcı diziden çıkıyor mu? Mehmet Yılmaz Ak Yargı'dan neden ayrılıyor? Yargı Pars Savcı diziden ayrılıyor mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı'da Mehmet Yılmaz Ak'ın ayrılığı son dönemin en çok konuşulan konusu olmuştu. Konuyla ilgili Yargı dizisi yapım ekibinden son açıklama geldi. Pars Savcı'nın Yargı dizisinden ayrılışı nasıl olacak? İşte detaylar...
5.03.2023 Televizyon
Taha Duymaz öldü mü, enkazdan çıkarıldı mı? Taha Duymaz'ın son durumu ne, genç fenomen bulundu mu, yaşıyor mu? Ablasından son açıklama geldi!
Taha Duymaz öldü mü, enkazdan çıkarıldı mı? Taha Duymaz'ın son durumu ne, genç fenomen bulundu mu, yaşıyor mu? Ablasından son açıklama geldi! Fenomen Taha Duymaz, 6 Şubat'ta gerçekleşen depremde ailesiyle birlikte enkaz altında kalmış, Taha Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz gözyaşları içerisinde sosyal medya hesabı üzerinden yardım istemişti. Deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve ailesinin Hatay'da göçük altında kaldığı binada çalışmalar başladı. Taha'nın olduğu binanın üzerine bir bina daha yıkıldığı aktarılırken ünlü şarkıcı Derya Uluğ sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda son durumu aktardı. Saat 04.30'da paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı, "Biz şu an Taha Duymaz ile ilgili bilgi vermek istedik size. Mustafa Burak'la konuşuyor. Biz oraya vinç ve operatör yönlendirdik." ifadelerini kullandı. Peki, Taha Duymaz öldü mü, bulundu mu, yaşıyor mu? Fenomen Taha Duymaz kimdir, kaç yaşında, enkazdan çıkarıldı mı?
9.02.2023 Gündem
EYT'de son dakika! EYT'lilerin maaş alacağı ilk tarih belli oldu
EYT'de son dakika! EYT'lilerin maaş alacağı ilk tarih belli oldu Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ın (EYT) merakla beklediği haber geldi. Milyonlar EYT düzenlemesinin Meclis'e gelmesini bekliyor. EYT düzenlemesiyle ilk maaşın ne zaman hesaplara yatacağı araştırılıyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu "EYT en geç haftaya Meclis'e sunmayı planlıyoruz" diyerek EYT'lilerin ilk maaş alacağı tarihi açıkladı. Peki EYT ilk maaş tarihi belli oldu mu, ilk maaş ne zaman yatacak? İşte detaylar...
17.01.2023 Çalışma Hayatı
Seçimler ne zaman 2023, seçim tarihi belli mi? Cumhurbaşkanlığı seçimi ne zaman 2023?
Seçimler ne zaman 2023, seçim tarihi belli mi? Cumhurbaşkanlığı seçimi ne zaman 2023? Cumhurbaşkanlığı seçimi ne zaman 2023, seçim tarihi belli mi? 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim tarihi merakla bekleniyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında seçim tarihine ilişkin çağrı yapınca, vatandaşlar seçim tarihiyle ilgili araştırma yapmaya başladı. Peki, seçimler ne zaman 2023?
17.01.2023 Gündem
EYT ilk maaşlar ne zaman yatacak? EYT Meclis’e geldi mi, ne zaman gelecek?
EYT ilk maaşlar ne zaman yatacak? EYT Meclis’e geldi mi, ne zaman gelecek? EYT sorusu çözüldü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beştepe'de düzenlenen zirve sonrası yaptığı açıklamada EYT’nin çıktığını müjdeledi. Yeni düzenlemeyle, yaş sınırı olmaksızın 8 Eylül 1999 tarihinden önce sigorta başlangıcı olanlar emekli olabilecek. Sabırsızlıkla ilk maaşlarını bekleyen vatandaşlar hükümet yetkililerinden gelen açıklamaları pür dikkat dinliyor. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "EYT bize geldikten sonra Meclis'te 10 günlük bir çalışma süresi gerekir, Bakanlık henüz çalışmayı göndermedi. Bizden bir tarih istemeyin" ifadelerini kullanmıştı. Son açıklama ise Bakan Bilgin’den geldi. Bilgin ilk maaşların yatması beklenen tarihi de açıkladı. Peki, EYT ilk maaşlar ne zaman yatacak? EYT Meclis’e geldi mi, ne zaman gelecek?
14.01.2023 Emekli
Sözleşmeli personele kadro ne zaman yasallaşacak, Meclis’ten geçti mi? 2023 sözleşmeli personele kadro kimleri kapsıyor, 28 Kasım şartı nedir?
Sözleşmeli personele kadro ne zaman yasallaşacak, Meclis’ten geçti mi? 2023 sözleşmeli personele kadro kimleri kapsıyor, 28 Kasım şartı nedir? Sözleşmeliye kadro açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan geldi. Elitaş’ın yaptığı açıklamaya göre sözleşmeliye kadro Meclis'e sunuldu. Teklifin yasallaşması durumunda 500 bine yakın sözleşmeli personel kadroya alınacak. Peki, Sözleşmeli personele kadro kimleri kapsıyor, Meclis’ten geçip yasallaştı mı?
14.01.2023 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT açıklaması! EYT ne zaman çıkacak, yaş şartı olacak mı? EYT ne zaman Meclis’e gelecek?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT açıklaması! EYT ne zaman çıkacak, yaş şartı olacak mı? EYT ne zaman Meclis’e gelecek? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinde sona yaklaşılırken, düzenleme milyonlarca çalışanın gündeminde olmaya devam ediyor. Hükümet tarafından gelen açıklamalar dikkatle takip edilirken, şartların değişip değişmeyeceği yaş sınırının ne olacağı kamuoyunun merak ettiği konuların başında geliyor. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da (EYT) son durum ne? EYT ne zaman çıkacak? EYT’de bugün ne oldu, gelişme var mı? EYT Aralık sonunda mı yasalaşacak? EYT ne zaman Meclis’e gelecek? İşte detaylar…
14.12.2022 Çalışma Hayatı
Ali Koç ile Emre Belözoğlu ona bir tek kulübün anahtarlarını teslim etmemişti! Büyük fiyasko, ortada kaldı
Ali Koç ile Emre Belözoğlu ona bir tek kulübün anahtarlarını teslim etmemişti! Büyük fiyasko, ortada kaldı Fenerbahçe'nin alt yapısında yetişen ve Ali Koç ile Emre Belözoğlu'nun uzun soluklu sözleşme imzalamak için defalarca görüştüğü yetenekli futbolcunun 'kaptanlığı' elinin tersiyle iterek Alman ekibiyle anlaşmaya varması Sarı Lacivertli cephede şok etkisi yaratmıştı. Aradan geçen süreç içerisinde 19 yaşındaki futbolcunun çok zorlu günler yaşadığı öğrenilirken, Bundes Liga kulübünün yaptığı son açıklama ise genç orta sahanın kariyerini derinden etkiledi.
13.12.2022 Fenerbahçe
ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır?
ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır? Küresel piyasaların gözü bugün ABD’de olacak. FED’in faiz kararı öncesinde ABD’de açıklanacak enflasyon verileri bekleniyor. Enflasyon verisi öncesi yapılan açıklamalar da yakından takip ediliyor. En son ABD Hazine Bakanı Janet Yellen’nın, ABD`de enflasyonun 2023 yıl sonuna kadar önemli düşüş göstereceğini açıklaması piyasaların gündemindeydi. Yellen, ABD ekonomisinde resesyon olasılığına yönelik soruya "Bir resesyon olasılığı var, ancak benim görüşüme göre resesyon enflasyonu aşağı getirmek için kesinlikle gerekli bir şey değil" yanıtını vermişti. Gözler ABD enflasyonuna çevrilirken yapılacak yeni açıklamalar da dikkatle takip edilecek. Peki, ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır? İşte detaylar…
13.12.2022 Ekonomi
İzmir'de 4,9 büyüklüğünde deprem: 1 can kaybı
İzmir'de 4,9 büyüklüğünde deprem: 1 can kaybı AFAD, İzmir Buca'da saat 03.29'da 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Çevre illlerden de hissedilen depremin 14,47 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Panik sebebiyle 64 kişi yaralandı. Biri ağır 7 kişinin tedavisi sürüyor. Sarsıntı sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin de hayatını kaybettiği bildirildi.
4.11.2022 Gündem
Bartın'daki maden patlaması sonrası işçiler baretlerdeki çiple tespit edildi
Bartın'daki maden patlaması sonrası işçiler baretlerdeki çiple tespit edildi Bartın'da Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında yaşanan patlama ile ilgili detaylar ortaya çıkıyor. 41 işçinin hayatını kaybettiği facia, tüm Türkiye’yi yasa boğarken geride bıraktıkları ailelerin feryatları yürekleri dağladı. Madencilerin yerlerinin ise baretlerdeki çiple tespit edildiği ortaya çıktı. Sistemin Soma’daki grizu patlamasından sonra kullanılmaya başlandığı belirtilirken Türkiye’deki pek çok maden ocağında bu sisteme geçildiği öğrenildi.
16.10.2022 Gündem
Milyonlara emeklilik müjdesi! Prim ve yaşı direkt etkiliyor
Milyonlara emeklilik müjdesi! Prim ve yaşı direkt etkiliyor Milyonlarca kişiye emeklilik yolu açılacak. Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili peş peşe açıklamalar gelirken sevindiren bir haber daha geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in sigorta ve primlerle ilgili yaptığı son açıklama milyonlarca kişiyi umutlandırdı. EYT (emeklilikte yaşa takılanlar) yasası kapsamında düzenleme yapılırsa milyonlarca kişinin mağduriyeti giderilecek. İşte son dakika haberinin detayları...
24.09.2022 Çalışan Hakları
Nagihan Karadere, Survivor'a bir daha katılmayacak! 'Böyle bir sonucu hak etmedik'
Nagihan Karadere, Survivor'a bir daha katılmayacak! 'Böyle bir sonucu hak etmedik' Survivor All Star 2022 sezonunda ünlüler takımında mücadele veren başarılı yarışmacı Nagihan Karadere, yaptığı son açıklama ile Survivor defterini kapattığını duyurdu. 'Artık hayatıma bakacağım. Boş hayaller kurmak istemiyorum' diyen Nagihan, 'Sonucun böyle olmasından dolayı kırgınım' ifadesini kullandı. İşte Nagihan Karadere'nin katıldığı televizyon programında yaptığı o açıklama...
27.07.2022 Magazin
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Ve belli oldu! Yeni model...
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Ve belli oldu! Yeni model... EYT ile ilgili son dakika açıklaması. EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. EYT yeni modelin detayları ortaya çıktı. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren EYT haberleri yakından takip edilirken yaşanan son durum gelişmeleri sıkça araştırılır oldu. Kabine içinden yapılan açıklamalar EYT yasasını bekleyenlerde heyecan yaratırken konuya ilişkin son açıklama Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den geldi. Açıklama sonrası "EYT ne zaman çıkacak?" sorusu akla geldi. İşte konuya ilişkin yapılan son açıklamalar ve son durum gelişmeleri...
16.07.2022 Ekonomi
Rusya'dan idamı bekleyen İngiliz esir askerler için şok sözler: İnfaza Ukraynalılar karar verecek!
Rusya'dan idamı bekleyen İngiliz esir askerler için şok sözler: İnfaza Ukraynalılar karar verecek! Rus ordusunun Ukrayna topraklarına saldırmasıyla başlayan savaş sonrası birçok yabancı asker Rusya’ya karşı savaşmaya karar vermiş, hatta bu askerlerden lejyonlar oluşturulmuştu. Rus güçleri tarafından yakalanan 2 İngiliz vatandaşı da bu kişilerin arasında ve idam edilmeyi bekliyor. Kremlin’den konuyla ilgili olarak yapılan son açıklama ise adeta kan dondurdu.
2.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Son Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.