Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT açıklaması! EYT ne zaman çıkacak, yaş şartı olacak mı? EYT ne zaman Meclis’e gelecek?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinde sona yaklaşılırken, düzenleme milyonlarca çalışanın gündeminde olmaya devam ediyor. Hükümet tarafından gelen açıklamalar dikkatle takip edilirken, şartların değişip değişmeyeceği yaş sınırının ne olacağı kamuoyunun merak ettiği konuların başında geliyor. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da (EYT) son durum ne? EYT ne zaman çıkacak? EYT’de bugün ne oldu, gelişme var mı? EYT Aralık sonunda mı yasalaşacak? EYT ne zaman Meclis’e gelecek? İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT açıklaması! EYT ne zaman çıkacak, yaş şartı olacak mı? EYT ne zaman Meclis’e gelecek?

EYT düzenlemesine sona yaklaşıldı! Yüz binlerce kişinin emeklilik hakkına sahip olmasını sağlayacak düzenlemenin son şekli verilirken, şartlar ve yaş ile ilgili değişikliklerin yapılıp yapılmayacağı da merak edilen konuların başında geliyor. EYT ile ilgili son açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan ziyareti öncesi Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, EYT düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

EYT'DE YAŞ ŞARTI OLACAK MI?

Bu ayın sonuna kadar bu işi neticelendireceğiz. İlgili bakan arkadaşlarım çalışmalarını sürdürüyor. 2023'e masamızdan bunu kaldırarak girmiş olacağız.