Solucan

Solucan

Son dakika solucan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan solucan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını solucan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Solucan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan solucan gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 solucan haberi bulunmuştur. Tüm solucan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elmayı ısıırdı, içindekini görünce gözlerine inanamadı! İlk bakan solucan sanıyor ama gerçek bambaşka...
Elmayı ısıırdı, içindekini görünce gözlerine inanamadı! İlk bakan solucan sanıyor ama gerçek bambaşka... Elmanın içinden çıkanları sosyal medya hesabından paylaşan Avustralyalı bir kadın, bu konu hakkında birçok insanı uyarmak istedi.
1.04.2024 Yaşam
(Ay tutulması canlı izle) NASA Ay Tutulması canlı yayın var mı, nasıl izlenir? Youtube canlı yayın izleme linki ile Yarı gölgeli Ay Tutulması canlı izle
(Ay tutulması canlı izle) NASA Ay Tutulması canlı yayın var mı, nasıl izlenir? Youtube canlı yayın izleme linki ile Yarı gölgeli Ay Tutulması canlı izle Yılın ilk ay tutulması için heyecan dorukta. Astroloji meraklıları, Ay tutulmasının detaylarını heyecanla bekliyor. Tutulmanın etkileri sorgulanırken canlı yayın ile takip edilip edilmeyeceği ise merak konusu oldu. Peki, Ay tutulması saat kaçta başlayacak, NASA Ay Tutulması canlı yayın nasıl izlenir? İşte Youtube canlı yayın izleme linki ile Yarı gölgeli Ay Tutulması canlı izle…
25.03.2024 Gündem
Ay tutulması ne zaman 2024, kısaca ay tutulması nedir? 25 Mart ay tutulması saat kaçta, Türkiye'de ay tutulması ne zaman olacak 2024?
Ay tutulması ne zaman 2024, kısaca ay tutulması nedir? 25 Mart ay tutulması saat kaçta, Türkiye'de ay tutulması ne zaman olacak 2024? Gökyüzündeki büyüleyici olaylardan biri olan yılın ilk Ay tutulması geldi. Ancak bu kez, Türkiye'den izlenemeyecek. Tutulma, 20 Mart'taki Bahar Ekinoksu sonrasında, yani "Solucan Ayı" döneminde yarı gölgeli olarak gerçekleşecek. Peki, 25 Mart ay tutulması saat kaçta, Türkiye'de ay tutulması ne zaman olacak 2024? Kısaca ay tutulması nedir?
25.03.2024 Astroloji
Beta Balığı Özellikleri Nelerdir? Beta Balığı Nasıl Beslenir, Bakımı Nasıl Yapılır?
Beta Balığı Özellikleri Nelerdir? Beta Balığı Nasıl Beslenir, Bakımı Nasıl Yapılır? Özellikle görsel açıdan en sevilen ve akvaryumlarda beslenen balıklar içerisinde Beta balığı yer alır. Geniş kuyruğu ve yüzgeç kısımları ve farklı renkleri ile oldukça hoş bir görüntü ortaya çıkarır. Aynı zamanda kendine özgü özellikleri doğrultusunda farklı bir balık türüdür.
23.01.2024 Eğitim
Solucanlar yılda 140 milyon tahıl üretimine katkıda bulunuyor! Detayları şaşırttı
Solucanlar yılda 140 milyon tahıl üretimine katkıda bulunuyor! Detayları şaşırttı ABD’li bilim insanları, yaptıkları bilimsel çalışma sonucunda solucanların, dünya çapında yılda 140 milyon ton tahıl üretimine katkıda bulunduğu ifade edildi.
29.09.2023 Yaşam
Çin'de gökyüzünden solucan yağdı! Şok eden görüntüler için açıklama geldi...
Çin'de gökyüzünden solucan yağdı! Şok eden görüntüler için açıklama geldi... Dünya Çin'den gelen görüntüleri konuşuyor. Gökyüzünden yağan solucanlar caddedeki yayaların ve arabaların üstüne yağdı. Dünyayı şok eden görüntüler için açıklama geldi. İşte viral olan görüntülere ilişkin iddialar ve yorumlar...
13.03.2023 Dünya
Prof. Dr. Bekler: Artık depremi bekliyoruz, umarım iyi karşılarız
Prof. Dr. Bekler: Artık depremi bekliyoruz, umarım iyi karşılarız Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, beklenen Marmara depremiyle ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Bazı gelişmeler olduğuna dikkati çeken Bekler, “Bunun zamanını tabii bilemiyoruz ama şimdiye kadar bizim bütün hazırlıkları bitirmiş olmamız gerekiyordu. Artık depremimizi bekliyoruz. Bir şekilde bu depreme bir misafir gözüyle bakmıyoruz ama deprem kapımızı bir kere çalacak. Umarım iyi karşılarız” dedi.
9.03.2023 Gündem
Gökten solucan yağdı, herkesin aklına aynı şey geldi: Kıyamet alameti
Gökten solucan yağdı, herkesin aklına aynı şey geldi: Kıyamet alameti Çin'de henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü gökten solucan yağdı. Olay kısa sürede hem sosyal medyada hem de dünya basınında ses getirdi.
9.03.2023 Gündem
Amazon’da kayboldu! Hayatta nasıl kaldığını anlattı
Amazon’da kayboldu! Hayatta nasıl kaldığını anlattı Amazon’da bir ay boyunca kaybolduğunu iddia eden Bolivyalı bir adam, hayatta kalmak için böcek ve solucan yediğini, botlarıyla su topladığını ve kendi idrarını içtiğini anlattı.
3.03.2023 Dünya
Zaman yolcusu 'bu 5 tarihi not edin' diyerek duyurdu! İnsanların süper güçleri olacak
Zaman yolcusu 'bu 5 tarihi not edin' diyerek duyurdu! İnsanların süper güçleri olacak Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda 2858 yılından geldiğini iddia eden bir kişi, 2023 yılında yaşanacak şaşırtıcı olaylardan bahsetti; kehanetleriyle şaşkına çevirdi. En dikkat çekenlerden birisi de süper güç sahibi olacak insanlardı. Kullanıcıların bazıları “Umarım süper güç kazananlardan biri ben olurum” şeklinde yorum yaptı. İşte detaylar...
28.01.2023 Dünya
Solucan gübresi siparişlerine yetişemiyorlar! Satışları her yıl artıyor
Solucan gübresi siparişlerine yetişemiyorlar! Satışları her yıl artıyor Malatya’nın Arapgir ilçesinde dört yıl önce kurduğu tesis ile solucan gübresi üretmeye başlayan 37 yaşındaki Erol Avşaroğlu şimdilerde siparişlere yetişemiyor.
7.12.2022 Ekonomi
Kilosu 150 liradan satılıyor! Süper meyve olarak geçiyor
Kilosu 150 liradan satılıyor! Süper meyve olarak geçiyor Kilosu 150 liradan satılıyor. Isparta’da organik solucan ve yarasa gübresiyle yetiştirilen aronya meyvesi fidanları ile yaklaşık 65 ilde bahçe kurulumu yapılıyor. 4-5 yaşlarında tam verimliliğine oturan aronya fidanlarından bir dönümde 1 buçuk ile 3 ton arasında meyve alınabiliyor. Toptan olarak kilosu 50 ile 75 TL arasında satılan aronyanın perakende fiyatları ise 100 ile 150 TL arasında değişiyor.
25.09.2022 Ekonomi
50 yıllık çiftçi ata tohumlarına gözü gibi bakıyor
50 yıllık çiftçi ata tohumlarına gözü gibi bakıyor Bayburt’un sebze ve meyvecilik bakımından en zengin köylerinden biri olan Aslandede köyünde yaşayan, yarım asırdır çiftçilik yapan 70 yaşındaki İsmail Öksüz, 10 dönümlük arazisinde ata tohumlarıyla birçok sebze ve meyvenin üretimini gerçekleştiriyor.
16.08.2022 Yaşam
U harfi ile başlayan bitki isimleri nelerdir?
U harfi ile başlayan bitki isimleri nelerdir? U harfi ile başlayan bitki isimleri de sıklıkla bulmacalarda soruluyor. U harfi ile başlayan bitki isimleri merak ediliyor. Peki, U harfi ile başlayan bitki isimleri nelerdir? İşte detaylar…
23.02.2022 Gündem
Asya’da sonra İngiltere'de de görüldü, biyoçeşitlilik ve tarım ürünleri için tehdit: Tüm dünyayı istila edebilirler
Asya’da sonra İngiltere'de de görüldü, biyoçeşitlilik ve tarım ürünleri için tehdit: Tüm dünyayı istila edebilirler Tüm dünyayı istila edebilirler, bilim insanlarından kritik uyarı geldi. Salyangoz ve sümüklü böcekle besleniyor. Adı Humbertium covidum olan ve Asya’da yaşayan bu hayvan istilacı bir türe dönüşebilir. Boyutları 20 ila 40 santimetre arasında değişiyor, iki çeşidi İngiltere'de de ortaya çıktı. Katil çekiç kafalı yassı solucanın insanlar ve evcil hayvanları zararı olmayan solucanın biyoçeşitliliğe ve tarım ürünlerine zarar verdiği belirlendi.
2.02.2022 Dünya
Tavuk ne yer, ne ile beslenir? Tavuklar en çok neyi sever?
Tavuk ne yer, ne ile beslenir? Tavuklar en çok neyi sever? İnsanların hayatında en çok görülen hayvanlardan birisi tavuk olarak bilinmektedir. Çevremizde sık sık tavuk görme şansımız vardır. Bundan dolayı tavukların ne yedikleri ve nasıl beslendikleri çok fazla merak edilmektedir. Ayrıca bu hayvana ticari açıdan bakan kişilerinde olduğu görülmektedir. Tavukların yiyecek menüleri oldukça geniştir. Bundan dolayı tavukların aç kalmaları söz konusu değildir.
26.11.2021 Gündem
Kumru ne yer, ne ile beslenir? Kumrular en çok neyi sever?
Kumru ne yer, ne ile beslenir? Kumrular en çok neyi sever? Kumrular küçükbaş yapıya sahip olmalarına rağmen dayanıklı bir vücuda ve güçlü bir bağışıklık sistemine sahiptir. Farklı besinler tüketmesi bağışıklık sistemini güçlendirmektedir. Genellikle buğday ve yeşillik yemeyi seven kumrular bol su içmeyi severler.
18.11.2021 Gündem
Kirpiler ne yer, ne ile beslenir? Kirpiler en çok neyi sever?
Kirpiler ne yer, ne ile beslenir? Kirpiler en çok neyi sever? Doğada yaşayan canlılardan bazılarını ev ortamında beslemek mümkün olmaktadır. Bu canlılardan biri de kirpiler olarak ifade edilmektedir. Ev ortamında bakımına dikkat edilmesi durumunda kirpi beslemek zor bir iş olmamaktadır. Bu canlılar herkes tarafından bilinen ve dikenlerinden dolayı tehlikeli olduğu düşünülen bir canlı türü olmaktadır. Yeşil alanlarda yaşamaya alışık olan bu canlılar bağışıklık sistemleri güçlü olduğu için uzun yıllar yaşayabilmektedir. Ormanlar ve ağaçlar bu canlılar için en uygun yaşam alanları olmaktadır.
17.11.2021 Gündem
Kertenkele ne yer, ne ile beslenir? Kertenkeleler en çok neyi sever?
Kertenkele ne yer, ne ile beslenir? Kertenkeleler en çok neyi sever? Kertenkele hakkında pek çok soru sorulmaktadır. İnsanlar tarafından ne yediği, nasıl beslendiği araştırma konusu olmaktadır. Bununla birlikte bilgi ihtiyacı ortaya çıkmaktadır. Kertenkele, sıklıkla kırsal alanlarda yaşamakta olan bir canlı türüdür. Ayrıca kurak yerlerde de yaşam alanı bulmaktadır. 
17.11.2021 Gündem
Balıklar ne yer, ne ile beslenir? Balıklar en çok neyi sever?
Balıklar ne yer, ne ile beslenir? Balıklar en çok neyi sever? Balıklar bakımı kolay evlerde ve iş yerlerde sıklıkla bakılan hayvanlardan birisidir. Bakımı kolay olmasına karşın beslenmesine dikkat edilmesi gerekmektedir. Genellikle mamalar ile beslenen balıkların neler yediği ve neleri çok sevdiği mutlaka bilinmelidir.
17.11.2021 Gündem
'Siyah altın' üretiminde kullanılıyor! Fiyatı 1000 lira...
'Siyah altın' üretiminde kullanılıyor! Fiyatı 1000 lira... Saksıda ve bahçede bitki yetiştirenlerin verimliliği fazla olduğu için tercih ettiği, 'siyah altın' olarak bilinen solucan gübresine ilgi arttı. Sebze ve meyve kabuklarını çöpe atmak yerine geri dönüşümünü sağlayıp organik gübre oluşturmak isteyenler, evde solucan beslemeye başladı. Antalya’da da bir firma içerisinde bin solucanın olduğu, evlerde çöp olarak atılan sebze, meyve ve yumurta kabukları, çay ve kahve posası gibi atıklardan solucan gübresi üreten kutu geliştirdi.
1.10.2021 Ekonomi
Türk doktor yaşlılığın şifresini çözdü
Türk doktor yaşlılığın şifresini çözdü Almanya’daki Yaşlanma Araştırmaları Merkezi'nde doktora sonrası araştırmacı olarak yer alan Dr. Seda Koyuncu'nun 4 yıldır üzerinde çalıştığı proje ile yaşlanmanın en önemli şifrelerinden biri daha çözüldü.
11.08.2021 Sağlık
24 bin yıldır donmuş haldeydi! Hayatta kaldığı ortaya çıktı
24 bin yıldır donmuş haldeydi! Hayatta kaldığı ortaya çıktı Yapılan yeni bir araştırmaya göre, Sibirya'da 24 bin yıldır donmuş halde olan çok hücreli bir organizmanın hayatta kaldığı anlaşıldı.
8.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Kendisi için üretti ama herkes istedi, sipariş yağıyor! Fiyatı 3 bin lira...
Kendisi için üretti ama herkes istedi, sipariş yağıyor! Fiyatı 3 bin lira... Gaziantep'in İslahiye İlçesinde, Ahmet Yıldırım (27), üzüm bağlarında kullanmak amacıyla 15 bin solucan alarak gübre üretimine başladı. Yıldırım, aradan geçen 2,5 yıl içerisinde solucan sayısını 1 milyon 200 bine günlük üretimi 1 tona çıkarırken, gelen taleplere de yetişmeye çalışıyor.
14.04.2021 Yaşam
Cezaevinde 7 yıl kaldı! Şimdi kendi işinin patronu...
Cezaevinde 7 yıl kaldı! Şimdi kendi işinin patronu... Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşayan eski hükümlü Mükerrem Güleç, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığından (KOSGEB) ve Türkiye İş Kurumundan (İŞKUR) aldığı destekle işinin patronu oldu.
7.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Solucan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki solucan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.