Sokak Köpekleri

Sokak Köpekleri

Son dakika sokak köpekleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sokak köpekleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sokak köpekleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sokak Köpekleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sokak köpekleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 301 sokak köpekleri haberi bulunmuştur. Tüm sokak köpekleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki çocuktan iyi haber! Mahallesinde hala sokak köpekleri dolaşıyor
Adana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki çocuktan iyi haber! Mahallesinde hala sokak köpekleri dolaşıyorAdana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak ölümden dönen 5 yaşındaki Abbas Casim, hastanedeki ölüm kalım savaşını kazanarak 18 gün sonra taburcu oldu. Ancak Casim'in yaşadığı yerde hala sokak köpeklerinin bulunması kendisini ve kardeşlerini korkutuyor.
24.07.2024Adana
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktır
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktırAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TBMM'de görüşmeleri süren sahipsiz hayvanlara ilişkin yasa teklifiyle ilgili "Bir 'katliam yasası' gibi sunulması büyük bir haksızlıktır ve meseleyi çözümsüzlüğe doğru itmektir. Herhangi bir şekilde sokaklarda çocuklarımızın, yaşlı insanlarımızın bu saldırılara uğramasını hiçbir şekilde kabul edemeyiz" dedi.
23.07.2024Gündem
Mustafa Elitaş CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı! Erdoğan ve Özel 29 Ekim'de görüşebilir
Mustafa Elitaş CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı! Erdoğan ve Özel 29 Ekim'de görüşebilirAK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, CNN TÜRK'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Elitaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel'in 29 Ekim'de Külliye'de düzenlenecek resepsiyonda görüşebileceklerini söyledi.
22.07.2024Gündem
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdi
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdiKamuoyunda tartışmalara yol açan, hasta olanların yanında sayıları kamu güvenliği açısından tehlike oluşturan sahipsiz hayvanlara ötanazi öngören sokak hayvanlarına ilişkin yasa teklifinin görüşmeleri, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda da tartışmalı başladı. Muhalefet milletvekillerinin salonun küçük olduğu itirazlarıyla yaşanan tartışmaların ardından komisyon görüşmeleri daha büyük olan Plan ve Bütçe Komisyonu salonuna alındı.
17.07.2024Gündem
Başıboş köpek düzenlemesi Meclis'te
Başıboş köpek düzenlemesi Meclis'teBaşıboş sokak köpekleri ile ilgili tartışmalar sürüyor. Bu konuyla ilgili olarak yeni bir adım daha atılıyor. AK Parti'nin başıboş sokak köpeklerine ilişkin hazırladığı teklif, bugün Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda görüşülecek.
17.07.2024Gündem
AK Parti'den sokak köpekleri teklifi: 17 maddelik teklif hazırladık!
AK Parti'den sokak köpekleri teklifi: 17 maddelik teklif hazırladık!Sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler kanun teklifiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
12.07.2024Gündem
AK Parti'den sokak hayvanlarıyla ilgili açıklama
AK Parti'den sokak hayvanlarıyla ilgili açıklamaAK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, sokak hayvanlarına ilişkin kanun teklifinin hafta sonuna kadar Meclis Başkanlığına sunulacağını söyledi. Güler, kuduz riski taşıyan ve barınaklarda bulunan diğer hayvanlara da zarar veren hayvanların onlara acı vermeden, eziyet çektirmeden ötenazi yoluyla hayatlarına son verilmesi gerektiğini söyledi.
8.07.2024Gündem
Sokak köpeklerinin parçaladığı Abbas'ın ailesi toplatılmasını istedi
Sokak köpeklerinin parçaladığı Abbas'ın ailesi toplatılmasını istediAdana'da narenciye bahçesinde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan 5 yaşındaki Abbas Casim'in babası Hasan Casim, geniş arazide çok sayıda köpek bulunduğunu belirterek hayvanların toplatılmasını istedi.
8.07.2024Adana
AK Parti MYK bugün toplanıyor! Yeni yol haritası belirleniyor
AK Parti MYK bugün toplanıyor! Yeni yol haritası belirleniyorAK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak. Başıboş sokak köpeklerine ilişkin düzenleme ve ekonomideki son durum gündemde olacak. AK Parti'nin 1-2 Temmuz'da belediye başkanlarıyla yapacağı kampın hazırlıkları da MYK'da ele alınacak.
24.06.2024Gündem
Sokak köpekleri tavuk ve horozları telef etti
Sokak köpekleri tavuk ve horozları telef ettiHatay'ın İskenderun ilçesinde barınaktan kaçan sokak köpeklerinin saldırısı sonucu Mahmut Öğütçü'nün 60 adet tavuk ve horozu telef oldu. İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, tavukları satarak geçimini sağlayan Öğütçü'nün mağduriyetinin giderildiğini açıklayıp, sokak canlıları için yeni barınak yapacaklarını söyledi.
4.06.2024Gündem
Başıboş sokak köpekleri düzenlemesinin detayları ortaya çıktı!
Başıboş sokak köpekleri düzenlemesinin detayları ortaya çıktı!Başıboş sokak köpekleri düzenlemesinin detayları ortaya çıktı. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, sokak köpekleri sorununun çözümü için yapılan çalışmanın çerçevesini anlatarak, "Saldırganlaşan, çeteler halinde dolaşan, kuduz riski olan hayvanlarla ilgili önlem alınacak." dedi. İşte detaylar...
1.06.2024Gündem
Hayırsızada sürgünü > Hayırsızada olayı nedir, Hayırsız Ada nerede, kimin? Hayırsızada köpek katliamı  Hayırsızada olayı nedir?
Hayırsızada sürgünü > Hayırsızada olayı nedir, Hayırsız Ada nerede, kimin? Hayırsızada köpek katliamı Hayırsızada olayı nedir?Sokak hayvanları için İngiltere modeline benzer bir yöntem uygulanacak. Sokak köpekleri önce sahiplendirilmeye çalışılacak. Bunun için 30 gün beklenecek. Bu süre zarfında sahiplenilmeyen köpekler uyutulacak. Söz konusu konusun gündeme gelmesiyle Hayırsız Ada köpek sürgünü yeniden tartışılmaya başlandı. Peki, Hayırsız Ada olayı nedir, Hayırsız Ada nerede, kimin? Hayırsız Ada köpek katliamı
24.05.2024Magazin
Mustafa Varank'tan başıboş sokak köpekleriyle ilgili açıklama
Mustafa Varank'tan başıboş sokak köpekleriyle ilgili açıklamaAK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, sosyal medya hesabından başıboş sokak köpekleri düzenlemesiyle ilgili paylaşımda bulundu. Varank, "Bursalı hemşehrilerimizin TBMM'deki temsilcisi olarak bu sorunun çözümü için Meclis’e gelecek olan uyutma dahil tüm teklifleri sonuna kadar destekleyeceğim." dedi.
23.05.2024Gündem
Sokak hayvanları uyutulacak mı, sokak köpekleri yasası maddeler neler? Sokak hayvanları kanunu ne zaman çıkacak? Sokak hayvanları İngiltere modeli
Sokak hayvanları uyutulacak mı, sokak köpekleri yasası maddeler neler? Sokak hayvanları kanunu ne zaman çıkacak? Sokak hayvanları İngiltere modeliTürkiye’nin uzun süredir gündeminde yer alan sokak köpekleri konusuna yönelik çalışmalar başladı. AK Parti, İngiltere, İtalya ve Portekiz’de uygulanan ‘uyutma’ yöntemini incelemeye başladı. Bu gelişmeni ardından “Sokak köpekleri uyutulacak mı?” sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Sokak hayvanları uyutulacak mı, sokak köpekleri yasası maddeler neler? Sokak hayvanları kanunu ne zaman çıkacak? Sokak hayvanları İngiltere modeli
22.05.2024Gündem
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın...
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın...Adana’da son 5 günde yaşanan 2 köpek saldırısı nedeniyle uzmanlar köpek sahiplerini uyararak, ağızlık takmadan dışarı çıkartmamalarını önerdi.
20.04.2024Adana
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışmasıÇekmeköy'de evinde beslediği 2 köpeğini kız kardeşiyle sokakta gezdiren Seda Nur Koca, iddiaya göre alkollü bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı. Şüphelinin elindeki kalasla genç kızların üzerine yürümesi sonrası Bobi isimli sokak köpeği, şüphelinin montunu çekiştirdi. Genç kızlar şüpheliden şikayetçi olurken, olay yerine gelen bekçilerden biri üzerine doğru geldiği gerekçesiyle sokak köpeğine silahla ateş etti. Bekçi hakkında işlem başlatılırken Seda Nur Koca hakkında ise görevli memura hakaretten işlem yapıldı.
21.03.2024Gündem
Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Hesabını kim verecek
Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Hesabını kim verecekErzincan'da okula giderken sokak köpeklerinin saldırısından son anda kurtulan ilkokul öğrencisi Emir Bahadır Güney’in annesi, 'Bir şey olsaydı bunun hesabını kim verecekti' diyerek tepik gösterdi. Emir Güney ise “Çevredeki adamlar ve babam olmasaydı köpekler beni parçalayabilirlerdi. Çok korktum. Artık tek başıma okula gitmem” dedi.
19.03.2024Gündem
Bağcılar’da başıboş gezen köpekler dehşet saçtı
Bağcılar’da başıboş gezen köpekler dehşet saçtıBağcılar’da başıboş gezen sokak köpekleri bir kişiyi ısırdı. Köpeklerin ısırdığı kişi tedbir amaçlı hastaneye kaldırılırken yoldan geçen 3 kişiye daha saldıran köpekler, olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından uyuşturucu iğne ile uyutulduktan sonra hayvan barınağına götürüldü.
22.12.2023Gündem
10 yaşındaki Tunahan'a köpekler saldırdı! Bakan Yerlikaya'dan açıklama: Soruşturma açıldı
10 yaşındaki Tunahan'a köpekler saldırdı! Bakan Yerlikaya'dan açıklama: Soruşturma açıldıAnkara'da okula giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 4'üncü sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz (10), ağır yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Olayın, Mülkiye Müfettişlerince tüm yönleri ile araştırılması için soruşturma açılmıştır" dedi.
8.12.2023Gündem
Ankara'da sokak köpekleri küçük çocuğa saldırdı! İnfial yaratan olay
Ankara'da sokak köpekleri küçük çocuğa saldırdı! İnfial yaratan olayAnkara'da sürü halindeki başıboş köpekler küçük bir çocuğa saldırdı. Hastaneye kaldırılan küçük çocuğun yoğun bakımdaki tedavisi sürerken durumunun kritik olduğu öğrenildi.
7.12.2023Gündem
İstanbul Valiliğinden 39 ilçeye "sokak köpeklerini toplayın" talimatı
İstanbul Valiliğinden 39 ilçeye "sokak köpeklerini toplayın" talimatıİstanbul Valiliği, 39 ilçede sokak köpeklerinin toplanması talimatını verdi.
20.07.2023Gündem
Ankara’da sokak köpekleri saldırısı: 40 kuzu telef oldu
Ankara’da sokak köpekleri saldırısı: 40 kuzu telef olduAnkara’da koyun üreticiliği ve hayvancılıkla uğraşan Sefa İyiol’a ait 120 koyun ve kuzudan oluşan sürüde, sokak köpeklerinin ağıla girmesi sonucu 40 kuzu telef oldu.
9.05.2023Gündem
Seren Serengil Bircan Bali küs mü, neden kavga ettiler? Seren Serengil Bircan Bali olayı!
Seren Serengil Bircan Bali küs mü, neden kavga ettiler? Seren Serengil Bircan Bali olayı!'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil, canlı yayında tartışma yaşadı. Seren Serengil'in "Sözümü kesme, ben konuşuyorum" çıkışına sinirlenen Bali, "Lütfenli konuşuyorsak iyi olur emir kiplerini bırakalım" diyerek tepki gösterdi. Söz konusu olayın ardından Seren Serengil Bircan Bali küs mü, Seren Serengil Bircan Bali kavgası nedir? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
14.12.2022Magazin
Bircan Bali ile canlı yayında tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlendi
Bircan Bali ile canlı yayında tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlendi'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil, canlı yayında tartışma yaşadı. Seren Serengil'in "Sözümü kesme, ben konuşuyorum" çıkışına sinirlenen Bali, "Lütfenli konuşuyorsak iyi olur emir kiplerini bırakalım" diyerek tepki gösterdi. Sunucuların arasındaki gerilim ekranlara yansıdı.
14.12.2022Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Talimatları verdim, bakanlarım çalışıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Talimatları verdim, bakanlarım çalışıyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan G20 Bali Zirvesi sonrası gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Erdoğan, sokak hayvanları ile ilgili sorulan soruya yanıt verdi.
17.11.2022Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sokak Köpekleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sokak köpekleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.