Koşu

Koşu

Son dakika koşu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koşu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koşu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koşu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koşu gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.070 koşu haberi bulunmuştur. Tüm koşu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana’da Backyard Ultra Maratonu koşuldu! Kazananlar belli oldu
Adana’da Backyard Ultra Maratonu koşuldu! Kazananlar belli oldu Backyard Ultra Maratonu 6-7 Nisan tarihlerinde Adana’da koşuldu. Ülkemizde sayılı illerde gerçekleştirilen, katılımcıların her saat başında yeniden start aldığı ve 6 bin 706 metrelik parkuru aralıksız olarak koştuğu formatta gerçekleştirilen koşunun Adana ayağı Yaşar Kemal Yürüyüş ve Koşu Parkuru'nda gerçekleştirildi.
10.04.2024 Adana
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir karşısında son dakikada galibiyeti kaçırdı. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken Milliyet yazarı Bilal Meşe'nin yazdıkları dikkat çekti.
5.04.2024 Beşiktaş
Üsküdar sahilde Bitcoin ödüllü koşu
Üsküdar sahilde Bitcoin ödüllü koşu 21 Nisan’da İstanbul Üsküdar sahilinde Bitcoin ödüllü koşu düzenleneceği duyuruldu.
2.04.2024 Diğer Sporlar
Fenerbahçe rotayı Union Saint-Gilloise rövanşına çevirdi
Fenerbahçe rotayı Union Saint-Gilloise rövanşına çevirdi Sarı-lacivertli takım, Konferans Ligi Son 16 turu rövanş maçının hazırlıklarına start verdi.
11.03.2024 Fenerbahçe
Olaylar sonrası Arda Turan açıkladı: Gözünden ciddi şekilde yaralandı
Olaylar sonrası Arda Turan açıkladı: Gözünden ciddi şekilde yaralandı Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bodrum FK-Eyüpspor maçında çıkan olayların ardından teknik direktör Arda Turan, kulübün resmi sitesinde açıklamalarda bulundu. Turan, Uğur Demirok'un gözünden ciddi şekilde yaralandığını ifade etti.
4.03.2024 TFF 1.Lig
Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını hazırladı!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını hazırladı! Gol yollarındaki en önemli ismi Onuachu’nun sakatlığıyla sarsılan Trabzonspor’da tecrübeli çalıştırıcı yeni 11’ini belirledi. Avcı’nın öncelikli tercihi Enis Destan olacak maçların gidişatına göre Umut Bozok da şans bulacak.
3.03.2024 Şampiy10
“Tütün kullanımı, kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü”
“Tütün kullanımı, kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü” Tütün kullanımının kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü olduğunu ifade eden İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Serkan Çelik, “Akciğer kanseri başta olmak üzere ağız, gırtlak, yemek borusu, mide, pankreas, böbrek, mesane, rahim ağzı, kalın barsak kanseri gibi en sık görülen kanser türlerine neden olabilmektedir. Sigaranın güvenli bir kullanım seviyesi bulunmamaktadır. Ayrıca sürekli olarak sigara içilen ortamda bulunmak da pasif içicilik bizzat içilmese bile kanser riskini artırabilmektedir” dedi.
4.02.2024 Gündem
Varis Nasıl Geçer? Varis Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Varis Nasıl Geçer? Varis Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Varisin geçmesi için hareketli bir yaşam tarzını benimsemek gerekir. Eğer varsa fazla kilolardan kurtulmak da varisin geçmesi için önemlidir. 
17.01.2024 Sağlık
Fenerbahçe-Galatasaray (Maç özeti)
Fenerbahçe-Galatasaray (Maç özeti) Süper Lig'in 18. hafta maçında ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.
24.12.2023 Süper Lig
Fatih Karagümrük - Gaziantep FK maçında 3 puan 3 golle geldi
Fatih Karagümrük - Gaziantep FK maçında 3 puan 3 golle geldi Süper Lig’in 18’inci haftasında Fatih Karagümrük sahasında konuk ettiği Gaziantep FK’ya 3-0 mağlup oldu. Gaziantep FK’ya galibiyeti getiren golleri 27’nci dakikada Draguş, 49’uncu dakikada Gradel ve 87’nci dakikada Nkoulou kaydetti. Bu sonucun ardından konuk ekip Gaziantep FK, ligde puanını 19’a çıkararak 13’üncü sıraya yükseldi. Ev sahibi ekip Fatih Karagümrük ise 17 puanda kaldı ve 15’inci sıraya geriledi.
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
Fenerbahçe, Kayseri'de kazandı! 2 yıldızı kırmızı kart gördü
Fenerbahçe, Kayseri'de kazandı! 2 yıldızı kırmızı kart gördü Trendyol Süper Lig'in 17'nci haftasında Mondihome Kayserispor, Fenerbahçe'yi konuk etti. Fenerbahçe, karşılaşmayı 4-3 kazandı. Sarı-Lacivertliler'in Brezilyalı yıldızı, Kayserispor karşısında 90+9. dakikada direkt kırmızı kart gördü. Cezalı duruma düşen Fred ve Mert Hakan böylece pazar günü oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.
20.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı Süper Lig'in 15. haftası dev derbiye sahne oldu. Dolmabahçe'deki kritik mücadelede Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş'ı 3-1 yenerek zirvedeki yerini korudu.
9.12.2023 Beşiktaş
37'lik yıldız bu kadarını beklemiyordu! Edin Dzeko itiraf etti: Hepimizi ateşliyor
37'lik yıldız bu kadarını beklemiyordu! Edin Dzeko itiraf etti: Hepimizi ateşliyor Fenerbahçe formasıyla ligde çıktığı 10 maçta 10 gol atan ve kısa sürede taraftarın sevgisini kazanan Edin Dzeko, başarısının asıl kaynağını açıkladı. İşte detaylar...
3.11.2023 Fenerbahçe
Kadınlar Cumhuriyet’in 100. yılı için koşuyor
Kadınlar Cumhuriyet’in 100. yılı için koşuyor Cumhuriyet’in 100. yılında, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde bugün “100. Yıl Cumhuriyet Kadınları Koşusu” gerçekleşiyor.
29.10.2023 Diğer Sporlar
Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev bayrak
Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev bayrak Cumhuriyet'in 100’üncü yıl kutlamaları kapsamında Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, 1699 metre uzunluğunda, 9 metre genişliğinde dev Türk bayrağıyla süslendi.
28.10.2023 Gündem
81 öğrenci, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için koşup, taşıdıkları bayrağı müzeye teslim etti
81 öğrenci, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için koşup, taşıdıkları bayrağı müzeye teslim etti İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi'nce (DEÜ) düzenlenen 'Cumhuriyete Saygı 100. Yıl Bayrak Koşusu'na katılan 81 öğrenci, 28 kilometre yol katedip, Türkiye'nin ilk ve tek bayrak müzesi olan DEÜ Bayrakbilim ve Türk Bayrakları Müzesi'ne ulaşarak, taşıdıkları bayrağı teslim etti.
27.10.2023 Gündem
Bayraktar TB3'ten yeni başarı! Hızlı koşu testi tamamlandı
Bayraktar TB3'ten yeni başarı! Hızlı koşu testi tamamlandı Türkiye'nin yerli ve milli hava araçlarından olan Bayraktar TB3 göklerle buluşmak için gün sayıyor. Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün hızlı koşu testini paylaştı.
25.10.2023 Haber
Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün yeni başarısını paylaştı: Hızlı koşu testi tamamlandı
Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün yeni başarısını paylaştı: Hızlı koşu testi tamamlandı Bayraktar TB3 için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar son gelişmeleri paylaştı.
25.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Galatasaray-Bayern Münih (Maç özeti)
Galatasaray-Bayern Münih (Maç özeti) Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçında Almanya'nın Bayern Münih ekibini konuk etti. Galatasaray, evinde Bayern Münih’e 3-1 kaybetti.
24.10.2023 Futbol
Yarış atı 'Özgünhan'ın yavrusu tarihe geçti! Rekor fiyata satıldı
Yarış atı 'Özgünhan'ın yavrusu tarihe geçti! Rekor fiyata satıldı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün (TİGEM), İstanbul Veliefendi Hipodrumu’nda gerçekleşen 2023 yılının son elit tay satışında 'Özgünhan' isimli safkanın yavrularından 'Eflah' 5 milyon lira ile en yüksek fiyata satılan tay oldu.
21.10.2023 Yaşam
Annesini öldüren 17 yaşındaki sanığın cezası belli oldu
Annesini öldüren 17 yaşındaki sanığın cezası belli oldu Samsun'da babasından boşanan annesi Zerrin Büyük'ü (49) öldürüp, erkek arkadaşı Bilgin İ.'yi (56) de ağır yaralanan A.A.Ö. (17), 3 farklı suçtan toplam 27 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldı.
13.10.2023 Yaşam
2 milyon liralık döviz ve ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çalan 2 şüpheli tutuklandı! Suçüstü yakalandılar
2 milyon liralık döviz ve ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çalan 2 şüpheli tutuklandı! Suçüstü yakalandılar Kırşehir'de hırsızlık için girdikleri müstakil evden içinde yaklaşık 2 milyon lira değerinde döviz ve ziynet eşyaları bulunan çelik kasayı çalan 2 şüpheli saklandıkları evde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
13.10.2023 Yaşam
Bayraktar TB3 pistlerde! Koşu testi tamamlandı! Havalanmak için gün sayıyor
Bayraktar TB3 pistlerde! Koşu testi tamamlandı! Havalanmak için gün sayıyor Türkiye'nin yerli ve milli hava araçlarından olan Bayraktar TB3 havalanmak için gün sayıyor. Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün ilk koşu testini paylaştı.
13.10.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar paylaştı! TB3'ün ilk koşu testi görüntülendi
Selçuk Bayraktar paylaştı! TB3'ün ilk koşu testi görüntülendi Türkiye'nin, katlanabilir kanat yapısına sahip TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA), ilk koşu testini başarıyla tamamladı.
13.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Koşu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koşu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.