Sokak Köpeği

Sokak Köpeği

Son dakika sokak köpeği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sokak köpeği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sokak köpeği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sokak Köpeği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sokak köpeği gelişmeleri de dahil olmak üzere 470 sokak köpeği haberi bulunmuştur. Tüm sokak köpeği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması Çekmeköy'de evinde beslediği 2 köpeğini kız kardeşiyle sokakta gezdiren Seda Nur Koca, iddiaya göre alkollü bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı. Şüphelinin elindeki kalasla genç kızların üzerine yürümesi sonrası Bobi isimli sokak köpeği, şüphelinin montunu çekiştirdi. Genç kızlar şüpheliden şikayetçi olurken, olay yerine gelen bekçilerden biri üzerine doğru geldiği gerekçesiyle sokak köpeğine silahla ateş etti. Bekçi hakkında işlem başlatılırken Seda Nur Koca hakkında ise görevli memura hakaretten işlem yapıldı.
21.03.2024 Gündem
İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan 39 ilçede kadınlar ve gençler için istihdam mesajı
İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan 39 ilçede kadınlar ve gençler için istihdam mesajı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa'da 'Türkiye Yüzyılı'nda Kadın Buluşması' programına katıldı. Kadınlara yönelik kreş projesini açıklayan Kurum, "Her mahallemize eve yürüyüş mesafesinde yeni kreşler yapacağız. Kadınlarımız için 7/24 hafta sonu ve hatta geceleri nöbetçi kreşlerimiz açık olacak." dedi. Sokak hayvanları konusundaki projelerine değinen Kurum, "İstanbul'umuzda maalesef başıboş gezen yüz binlerce sokak köpeği var. Annelerimiz endişe içinde, çocuklarımız tehdit altında. Biz bu sorunun farkındayız. Sorunun çözümü için de emin olun çok çalışıyoruz. Hocalarımızla, bilim insanlarımızla göreve gelir gelmez bu alandaki uzmanlarla bir araya gelerek mevcut büyükşehir yönetimi tarafından çözümsüz bırakılan bu sorunu çözeceğiz." ifadelerini kullandı
19.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Erdoğan, memur ve emekli zamlarıyla ilgili konuşarak, "Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
21.08.2023 Gündem
Ankara’da sokak köpekleri saldırısı: 40 kuzu telef oldu
Ankara’da sokak köpekleri saldırısı: 40 kuzu telef oldu Ankara’da koyun üreticiliği ve hayvancılıkla uğraşan Sefa İyiol’a ait 120 koyun ve kuzudan oluşan sürüde, sokak köpeklerinin ağıla girmesi sonucu 40 kuzu telef oldu.
9.05.2023 Gündem
Vapurda kaptandan akılalmaz hareket! Sokak köpeği bindi diye seferi iptal etti
Vapurda kaptandan akılalmaz hareket! Sokak köpeği bindi diye seferi iptal etti Kadıköy-Beşiktaş vapurunda sokak köpeği olduğu gerekçesiyle kaptan seferi iptal etti. Vapurda yolcu olarak bulunan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.
8.03.2023 Yaşam
Köpeğin saldırısına uğrayan Emir Mete Durna hayatını kaybetti! Skandal ortaya çıktı
Köpeğin saldırısına uğrayan Emir Mete Durna hayatını kaybetti! Skandal ortaya çıktı Korkunç olay Van’ın Tuşba ilçesinde yaşandı. Arkadaşlarıyla top oynayan 4'üncü sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Mete Durna, köpeğinin saldırısına uğradı. Feci şekilde ısırılan Durna, kaldırıldığı hastanede hayata tutunamadı. Emniyet Müdürlüğü’nden olayla ilgili bir son dakika açıklaması gelirken, köpeğin sahibini ifadesi ortaya çıktı. Görgü tanıkları ise o anları anlattı.
31.01.2023 Yaşam
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yürüyen sokak köpeğini sürücüler kurtardı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yürüyen sokak köpeğini sürücüler kurtardı Anadolu Yakası’ndan Avrupa’ya geçmeye çalışan sokak köpeği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne çıktı. Hızla giden araçların arasında kalan köpeği fark eden sürücüler yavaşlayarak köpeği korudu. O anlar ise cep telefonu ile görüntülendi. 
17.05.2023 Yaşam
Kuduz olan çocuk öldü mü? Kuduz olan çocuğun son durumu ne?
Kuduz olan çocuk öldü mü? Kuduz olan çocuğun son durumu ne? Hacettepe Hastanesi'nde kuduz tanısıyla tedavi gören 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Bitlis’te sokak köpeği tarafından ısırılan ve ailelerinden günlerce gizleyen 2 çocuktan birinde kuduz tespit edilmiş, tedavisi yoğun bakımda devam ederken uyutulmuştu. Acı haber geldi. Kuduzun tedavisi olan çocuk hayatını kaybetti.
9.11.2022 Gündem
Kuduz öldürür mü, kuduzun tedavisi var mı yok mu? Kuduz hastalığı nasıl ilerler?
Kuduz öldürür mü, kuduzun tedavisi var mı yok mu? Kuduz hastalığı nasıl ilerler? Bitlis’te sokak köpeği tarafından ısırılan ve ailelerinden günlerce gizleyen 2 çocuktan birinde kuduz tespit edildi. Hırçın davranışlar sergilediği, sudan korktuğu ve anlamsız konuşmalarda bulunduğu anlaşılırken, kuduz olan çocuk uyutulmaya başlandı. Bitlis’teki kuduz vakasının ardından vatandaşlar “Kuduz öldürür mü, kuduzun tedavisi var mı yok mu?” sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Kuduz hastalığı nasıl ilerler? Kuduz hastalığı nasıl öldürür?
4.11.2022 Sağlık
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
Havrita uygulaması nedir? Başıboş Köpek Haritası Havrita kapatılıyor mu? Sokak köpekleri öldürülüyor mu?
Havrita uygulaması nedir? Başıboş Köpek Haritası Havrita kapatılıyor mu? Sokak köpekleri öldürülüyor mu? “Havrita’da işaretlenen sokak köpekleri öldürülüyor” tartışması büyüyor. Hayvanseverler Başıboş Köpek Haritası Havrita’nın köpeklerin zehirlenmesinde etkisinin olduğunu, Havrita’nın köpekleri hedef gösterdiği iddia ederek uygulamasının kapatılmasını istiyor. Peki, Havrita uygulaması nedir? Başıboş Köpek Haritası Havrita kapatılıyor mı? Sokak köpekleri öldürülüyor mu? İşte iddialarla ilgili detaylar…
21.08.2022 Gündem
Kavgada bekçiyi ısıran köpek silah sayıldı, 2 gün gözaltı cezası verildi
Kavgada bekçiyi ısıran köpek silah sayıldı, 2 gün gözaltı cezası verildi Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde, gece devriyesindeki 4 bekçi ile 3 genç arasında ‘laf atma’ meselesinden arbede çıktı. Çevredeki ‘kurt melezi’ cinsi sahipsiz köpek, bekçilerden birini bacağından ısırdı. Gözaltına alınan gençler serbest bırakılırken, köpek de götürüldüğü ilçe emniyet müdürlüğü bahçesine bağlandı. Soruşturmada, gençlerin komut verdiği gerekçesiyle ‘silah’ olarak nitelendirilip, 2 gün gözlem altında bekletilen köpek, Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği'nin (TRAHAYKO) girişimleri sonucu, barınağa yerleştirildi.
18.08.2022 Yaşam
Melike İpek Yalova'dan alkışlanacak hareket!
Melike İpek Yalova'dan alkışlanacak hareket! ‘Mahkum’ dizisinin ‘Büge’si, Melike İpek Yalova Acarkent'te sokağa bırakılan köpeği sahiplendi. Yalova, "O artık benim çocuğum" dedi.
17.08.2022 Magazin
Çöp evden çıkarılan Muhammed'in son hali ortaya çıktı! Vicdansız teyze tutuklandı
Çöp evden çıkarılan Muhammed'in son hali ortaya çıktı! Vicdansız teyze tutuklandı Bursa'da bir çöp evde 1 yıldır kilitli tutulan ve bitkin düşen 9 yaşındaki erkek çocuk, önce Antalya’da yaşayan annesine daha sonra savcılık kararıyla Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teslim edildi. Geniş bir tedavisi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne yatışı yapılan çocuğun, Pediatri, Çocuk Ruh Sağlığı, Beslenme ve Diyet Polikliniklerini de kapsayan genel bir değerlendirmeye tabii tutulacağı bildirildi. Öte yandan teyze Kamuran Pınar A. çıkarıldığı adliyede tutuklanarak ceza evine gönderildi.
25.07.2022 Yaşam
4 yaşındaki Zeynep'i salıncakta vurmuştu! Komşu serbest kaldı
4 yaşındaki Zeynep'i salıncakta vurmuştu! Komşu serbest kaldı Karaman'da, evinin bahçesindeki salıncakta sallanan Zeynep Gül'ü (4) pompalı tüfekle vurarak yaralayan komşuları Uveziy B. (19), adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Uveziy B., ifadesinde "Köpeği korkutmak için tüfekle ateş ettim" dedi.
18.07.2022 Yaşam
Yonca Evcimik başına gelen talihsiz kazayı anlattı!
Yonca Evcimik başına gelen talihsiz kazayı anlattı! Hayvan sevgisi ile bilinen ünlü şarkıcı, Yonca Evcimik, önceki gün Ortakent’de bir mekanda masaj yaptırırken görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden şarkıcı, kavga eden sokak köpeklerini ayırmaya çalışırken başına gelenleri anlattı.
3.07.2022 Magazin
İzmir'de vahşet! 6 köpek ile 2 kedi zehirlenerek öldürüldü!
İzmir'de vahşet! 6 köpek ile 2 kedi zehirlenerek öldürüldü! İzmir'in Tire ilçesinde, zehirli kıyma verilen 6 sokak köpeği ile 2 kedi öldü. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
2.06.2022 Yaşam
Gülbin Tosun ne dedi, Mahra Melin Pınar’ın annesine hakaret mi etti? Gülbin Tosun neden TT oldu?
Gülbin Tosun ne dedi, Mahra Melin Pınar’ın annesine hakaret mi etti? Gülbin Tosun neden TT oldu? Gülbin Tosun, Twitter'da başlatılan Gülbin Tosun istifa etiketiyle gündem konusu oldu. Koronavirüse yakalandığı için karantinada olan Gülbin Tosun’un Mahra Melin Pınar’ın annesine attığı tweet tepki çekti. Söz konusu gelişmenin ardından “Gülbin Tosun ne dedi, Mahra Melin Pınar’ın annesine hakaret mi etti? Gülbin Tosun neden TT oldu?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.05.2022 Televizyon
Poppy Zonguldaktan Londra'ya gitti
Poppy Zonguldaktan Londra'ya gitti   Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde ayağının kırılması nedeniyle barınağa alınan sokak köpeğin tedavisini sağlayan tarih öğretmeni Doğan Yıldız (24), köpeğin barınağa dönmemesi için sosyal medyadan sahiplendirme ilanı paylaştı. Londrada yaşayan Kirsty Lucas ilanı görerek köpeği sahiplendi. Poppyi, Zonguldaktan Londraya getirmek için yaklaşık 2 bin sterlin harcadığını söyleyen Lucas, Sahiplenilmese yaşama şansı olmayacak bir köpeği kurtarmak istedim" dedi.
20.05.2022 Yaşam
Korkunç olay, yavru köpek derisi yüzülmüş halde ölü bulundu!
Korkunç olay, yavru köpek derisi yüzülmüş halde ölü bulundu! Akıllara durgunluk veren olay, Edirne’de Keşan ilçesine bağlı Beğendik Belediyesi’nde bulunan Cumhuriyet Sitesi’nde yaşandı. 4 aylık sokak köpeği derisi yüzülmüş halde ölü olarak bulundu.
11.04.2022 Yaşam
Yavrusunu takip edip 2 saat boyunca hastane kapısında bekledi
Yavrusunu takip edip 2 saat boyunca hastane kapısında bekledi Bursa'da yol kenarında bir vatandaş tarafından bulunup hayvan hastanesine getirilen hasta yavrusunu takip eden sokak köpeği, yaklaşık 2 saat kapıda bekledi. Veteriner hekimlerin fark edip içeri aldığı köpek ile yavrusunun kavuşma anı, kameralara yansıdı.
6.04.2022 Yaşam
Köpekten kaçarken otomobilin çarptığı Baran, hayati tehlikeyi atlattı
Köpekten kaçarken otomobilin çarptığı Baran, hayati tehlikeyi atlattı Sivas'ta sokak köpeğinden kaçmaya çalışırken otomobilin çarptığı Ulu Baran Kalemköy'ün (12) hastanedeki tedavisi devam ediyor. 4 saatlik ameliyat geçiren çocuğun hayati tehlikeyi atlattığı belirtilirken, olayın şokunu yaşadıklarını söyleyen babası Yusuf Kalemköy, "Oğlumuzun yaşamış olduğu bu kaza bizi çok yıprattı. Büyük bir operasyon geçirdi. Daha önce çevredeki köpeklerden şikayetler dile getirilmişti. Duyarlı olmamız lazım" dedi.
15.03.2022 Yaşam
Sokak köpeklerinin kovaladığı kız çocuğu kamyonun altında kaldı
Sokak köpeklerinin kovaladığı kız çocuğu kamyonun altında kaldı Antalya'nın Serik ilçesinde köpeklerden korkup kaçmak isterken yola çıkan küçük Mahra'ya kamyon çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yere yığılan 10 yaşındaki Mahra Pınar ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi. Küçük Mahra'nın sokak köpeklerinden kaçtıktan sonra kamyonun çarpması ise güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.
6.03.2022 Dünya
Mardin'de kuduz paniği! Yedi kişiyi ısıran köpek...
Mardin'de kuduz paniği! Yedi kişiyi ısıran köpek... Mardin'in Derik ilçesinde vatandaşlara saldırarak 7 kişiyi ısıran köpek kuduz çıktı. Köpeğin kuduz çıkması üzerine mahalle karantinaya alındı.
20.02.2022 Gündem
Mardin’de sokak köpekleri dehşet saçtı! Vatandaşların yüzleri parçalandı
Mardin’de sokak köpekleri dehşet saçtı! Vatandaşların yüzleri parçalandı Mardin’in Derik ilçesinde 1’i çocuk 3 kişi, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpek saldırısına uğrayan vatandaşların 2’sinin yüzleri parçalandı.
15.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sokak Köpeği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sokak köpeği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.