Sokak Hayvanları

Sokak Hayvanları

Son dakika Sokak hayvanları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sokak hayvanları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sokak hayvanları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sokak Hayvanları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sokak hayvanları gelişmeleri de dahil olmak üzere 559 sokak hayvanları haberi bulunmuştur. Tüm sokak hayvanları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu standın tüm kazancı sokak hayvanlarına
Bu standın tüm kazancı sokak hayvanlarına Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalında stant açan hayvanseverler kendi tasarladıkları ürünlerin gelirini sokak hayvanları yararına kullanılmak üzere satışa çıkardı.
20.04.2024 Adana
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Bakan Fidan ve Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı
Bakan Fidan ve Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Rami Kütüphanesi’nde gerçekleşen Türkiye Gençlik STK’ları Platformu sahur programında, gençlerin sorularını yanıtladı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan "Eğer İstanbul depremine millet olarak sahici bir hazırlık yapmak istiyorsak, devlet olarak refleksimizi önceden var gücümüzle göstermek istiyorsak, şu ana kadar yaşadığımız tüm felaketlerden ders aldığımızı göstermek istiyorsak, Murat Kurum'un Büyükşehir Belediye Başkanı olması gerekiyor" ifadelerini kullandı
23.03.2024 Gündem
Adanalı kebapçı sokak hayvanlarını unutmuyor! 3 yıldır gece gündüz demiyor
Adanalı kebapçı sokak hayvanlarını unutmuyor! 3 yıldır gece gündüz demiyor Adanalı kebapçı, dükkanından artan ekmeklerin üzerine her gün etli kemik kaynatıp sokak köpeklerini besliyor.
29.02.2024 Adana
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Murat Kurum son yaptırdığı anketin sonucunu açıkladı: Şu an biz 1,5 puan öndeyiz
Murat Kurum son yaptırdığı anketin sonucunu açıkladı: Şu an biz 1,5 puan öndeyiz Aday olduktan hemen sonra yaptırdığı ankette 2 puan geride olduğunu belirten AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Şuan biz 1,5 puan öndeyiz. Bu CHP'nin yaptırdığı ankette de böyle" dedi. "İstanbul'daki heyecanı, coşkuyu gittiğim her yerde görüyorum" diye Kurum, 'mevcut yönetimin kendisini dağların tepesinde gördüğünü' ifade etti.
31.01.2024 Gündem
İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan 39 ilçede kadınlar ve gençler için istihdam mesajı
İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan 39 ilçede kadınlar ve gençler için istihdam mesajı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa'da 'Türkiye Yüzyılı'nda Kadın Buluşması' programına katıldı. Kadınlara yönelik kreş projesini açıklayan Kurum, "Her mahallemize eve yürüyüş mesafesinde yeni kreşler yapacağız. Kadınlarımız için 7/24 hafta sonu ve hatta geceleri nöbetçi kreşlerimiz açık olacak." dedi. Sokak hayvanları konusundaki projelerine değinen Kurum, "İstanbul'umuzda maalesef başıboş gezen yüz binlerce sokak köpeği var. Annelerimiz endişe içinde, çocuklarımız tehdit altında. Biz bu sorunun farkındayız. Sorunun çözümü için de emin olun çok çalışıyoruz. Hocalarımızla, bilim insanlarımızla göreve gelir gelmez bu alandaki uzmanlarla bir araya gelerek mevcut büyükşehir yönetimi tarafından çözümsüz bırakılan bu sorunu çözeceğiz." ifadelerini kullandı
19.01.2024 Gündem
Ankara Valiliği'nden belediyelere 'sokak hayvanları' talimatı
Ankara Valiliği'nden belediyelere 'sokak hayvanları' talimatı Ankara Valiliği, halk sağlığının ve insanların can güvenliğinin korunması amacıyla sahipsiz hayvanların bakımevlerine alınması ve kısırlaştırılması dahil her türlü tedbirin alınmasına ilişkin belediyelere yazı gönderdi.
21.12.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Tüzüğe göre Faruk Koca'nın ihracı istendi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Tüzüğe göre Faruk Koca'nın ihracı istendi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı sonrası AK Parti'den ihracı talebi ile ilgili olarak, ' Disiplin suçu oluştu, tüzüğe göre ihracı istendi.' dedi.
12.12.2023 Gündem
5 ilde sahipsiz köpek sayısı 100 bine dayandı! Korkutan rakam
5 ilde sahipsiz köpek sayısı 100 bine dayandı! Korkutan rakam Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) Karadeniz Bölge Temsilcisi Kemal Zafer Özdemir, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü verilerine göre bölgede 5 ildeki sahipsiz sokak köpeklerin sayısının 99 bin olduğunu belirterek, "Belediyeler, ilçelerindeki hayvanları kırsala, dağlara, çöplüklere atıp çözüm bulduklarını zannediyorlar. Fakat buraya atılan hayvanlar kontrolsüzce üremeye devam etmekte" dedi.
12.12.2023 Gündem
Ankara'da köpeklerin saldırısında yaralanan Tunahan'dan iyi haber! Babası son durumu açıkladı
Ankara'da köpeklerin saldırısında yaralanan Tunahan'dan iyi haber! Babası son durumu açıkladı Ankara'da başıboş köpeklerin saldırısında ağır yaralanan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan 4'üncü sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz'ın son sağlık durumunu babası açıkladı.
9.12.2023 Gündem
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
İstanbul Valisi Gül, artan ekmek fiyatlarına tepki gösterdi
İstanbul Valisi Gül, artan ekmek fiyatlarına tepki gösterdi İstanbul Valisi Davut Gül, ilçe belediye başkanları ve resmi kurumların il ve ilçe müdürleriyle değerlendirme toplantısında bir araya geldi. İstanbul'da ekmek satış fiyatının 6.50 lira olduğunu vurgulayan Gül, "Kimi yerde 9 liraya, 10 liraya ekmek satışı yapılıyor. Bu konuda halkımızı mağdur etmemek adına Tarım İl Müdürlüğü ve belediyelerimizi etkin fiyat denetimi yapmaya davet ediyorum" dedi.
30.11.2023 Ekonomi
Ziynet Sali'den sokak hayvanlarına anlamlı destek
Ziynet Sali'den sokak hayvanlarına anlamlı destek Ziynet Sali, gectiğimiz akşam sokak hayvanlarına destek için düzenlenen özel gecede sahne aldı. Ünlü şarkıcı, "Böyle bir sosyal sorumluluk projesinde yer aldığim için çok mutluyum" dedi.
15.11.2023 Magazin
'Kripto' cinayeti! Şifre için işkence yaptılar
'Kripto' cinayeti! Şifre için işkence yaptılar Sokak hayvanları tarafından parçalanan yarısı toprağa gömülü cesedin, ‘hacker’ olarak tanınan Muhammed Boduroğlu’na ait olduğu ortaya çıktı. Buluştuğu 5 ‘hacker’ın Muhammed Boduroğlu’nu kripto cüzdanının şifresini öğrenmek için işkence yaparken öldürdükleri belirlendi.
22.10.2023 Gündem
Kayıp olarak aranıyordu, 25 gün sonra parçalanmış cesedi bulundu
Kayıp olarak aranıyordu, 25 gün sonra parçalanmış cesedi bulundu Eskişehir'de 25 gün önce evinden çıkıp, bir daha haber alınamayan şizofreni hastası Nazmi Önal'ın (64) parçalara ayrılmış cesedi bulundu. Yapılan ilk incelemede, Önal’ın cesedinin sokak hayvanları tarafından parçalanıp, farklı yerlere taşındığı belirlendi.
21.10.2023 Yaşam
İstanbul'da toprağa gömülü bulundu! Sır cinayetin ardından 'kripto' çıktı
İstanbul'da toprağa gömülü bulundu! Sır cinayetin ardından 'kripto' çıktı Tuzla'da yarısı toprağa gömülü olarak bulunan cesedin esrarı çözüldü. Cesedin boynu kırılarak öldürülen Muhammed B.'ye ait olduğu belirlendi. Muhammed B.'yi öldürülmesiyle ilgili 3 ilde düzenlenen operasyonda 5 kişi  gözaltına alındı. Şüpheliler birbirini suçlarken polis, hackerlik yaptığını tespit ettiği şüphelilerin kripto para paylaşımı nedeniyle cinayeti işlediğini belirledi.
21.10.2023 Yaşam
Afet bölgesindeki çiftçilere toplam 8,8 milyar lira destek ödemesi yapıldı
Afet bölgesindeki çiftçilere toplam 8,8 milyar lira destek ödemesi yapıldı Tarım ve Orman Bakanlığı, afet bölgesindeki çiftçilere depremin yaşandığı günden itibaren 8,8 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi yaptı.
5.08.2023 Gündem
Yasaklı ırklara barınaktan çıkış yok! Bakımları eksiksiz yapılıyor
Yasaklı ırklara barınaktan çıkış yok! Bakımları eksiksiz yapılıyor Van'da sokaklarda tehlike oluşturdukları için toplatılan, 42 yasaklı ırk köpeğe Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bakılıyor. Hayvan Sağlığı ve Koruma Şube Müdürü Yusuf Burhan Burkay, yasaklı ırkların kontrolsüz üremeleri ve satışlarını engellemek amacıyla kayıt altına alınma zorunluluğunun getirilmesinin ardından, birçok yasaklı ırkın sokaklara bırakıldığını belirterek, "Her gün günlük bakımları ve beslenmeleri yapılmaktadır. Bu hayvanların sahiplendirilmesi yapılmıyor" dedi.
5.08.2023 Yaşam
Sokağa bırakılan bir kap suda milyonlarca sinek üreyebilir! 10 gün 1 değiştirilmeli
Sokağa bırakılan bir kap suda milyonlarca sinek üreyebilir! 10 gün 1 değiştirilmeli Adana'daki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Davut Alptekin, sivrisineklerle mücadelede ev ve iş yerlerinin önüne bırakılan su kaplarına dikkati çekip, "Bir sivrisinek, bir kaba 400 yumurta bırakır. Larvaların 50 tanesi erginleşebilir. Sineklerin 25 tanesi dişi olsa, onlar da yumurta bıraksa; ilerleyen dönemlerde bir kap suda milyonlarca sinek üreyebilir" dedi.
28.07.2023 Gündem
Belediye bakım merkezinde kedisi öldüğü iddiasıyla CİMER'e başvurdu
Belediye bakım merkezinde kedisi öldüğü iddiasıyla CİMER'e başvurdu Tarbazon'da eski Wushu milli takım sporcusu Savaş Bekar (34), sahiplendiği 'Minik' adlı kedisini, doğum sonrası karnında şişlik oluşması üzerine Büyükşehir Belediyesi'nin Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürdü. Ameliyat edilip, kısırlaştırılan kedisi 1 gün sonra ölen Bekar, tedavi sürecinde ihmal olduğu iddiasıyla CİMER'e başvurdu. Bekar, "Keşke o kliniğe gitmeseydim. Bu işin takipçisi olacağım. Ölen kedimin hakkını savunacağım" dedi.
21.07.2023 Gündem
İstanbul Valiliğinden sokak hayvanları talimatı
İstanbul Valiliğinden sokak hayvanları talimatı İstanbul Valiliği, kaymakamlıklar, il ve ilçe belediyeleri ile ilçe tarım ve orman müdürlüklerine, sokak hayvanlarının rehabilitasyon merkezlerine götürülmesi, kısırlaştırılarak tedavi edilmesi ve sağlığına kavuştuğunda yeniden alındığı yere bırakılması talimatını verdi.
20.07.2023 Gündem
Malatya'da enkazın yüzde 68'i kaldırıldı
Malatya'da enkazın yüzde 68'i kaldırıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya'da, yıkılan veya yıkımı devam eden binaların enkaz kaldırma çalışması devam ediyor. Şu ana kadar, deprem nedeniyle yıkılan yapıların yüzde 68'inin enkazının kaldırıldığı bildirildi.
4.04.2023 Gündem
Devrim Özkan'dan normalleşme tartışmasına yanıt geldi!
Devrim Özkan'dan normalleşme tartışmasına yanıt geldi! Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve aynı gün Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğündeki depremler, tüm Türkiye'yi hüzne boğdu. Enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken, bir yandan da 'normalleşme' tartışmaları gündeme geldi. Oyuncu Devrim Özkan da bu tartışmaya dahil oldu.
22.02.2023 Magazin
Tuba Ünsal sokak hayvanları için paylaşımda bulundu!
Tuba Ünsal sokak hayvanları için paylaşımda bulundu! Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan ünlü model ve oyuncu Tuba Ünsal, sokak hayvanları için de sık sık duyuru yapıyor. Hem deprem bölgesinde, hem de diğer yerlerde zor durumda olan hayvanlar için takipçilerine seslenen Ünsal'dan bir paylaşım daha geldi.
22.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sokak Hayvanları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sokak hayvanları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.