Sivil Polis

Sivil Polis

Son dakika sivil polis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sivil polis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sivil polis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sivil Polis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sivil polis gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.275 sivil polis haberi bulunmuştur. Tüm sivil polis haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 yaşındaki kız çocuğu Taksim'i birbirine kattı! 'Dayı sen sor diye yaptım'
10 yaşındaki kız çocuğu Taksim'i birbirine kattı! 'Dayı sen sor diye yaptım' İstanbul Taksim'de 10 yaşındaki kız çocuğu, Rus turistlerin çantasını çaldı. Olayı gören polis ekipleri anında müdahale ederek küçük kızı suçüstü yakaladı. Küçük çocuk, muhabirin "Neden turistin çantasını aldın" sorusu üzerine "Dayı sen sor diye aldım" dedi.
5.11.2023 Gündem
Yerde bulduğu kartla ATM'ye koştu! Para çekmeye çalışırken suç üstü yakalandı
Yerde bulduğu kartla ATM'ye koştu! Para çekmeye çalışırken suç üstü yakalandı Büyükçekmece’de bir şahıs yolda buluğu kartla ATM’den para çekmeye çalışırken, sivil polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Şüpheli şahsın suçüstü yakalanma anı kamerada.
26.09.2023 Yaşam
Yolda buluğu kartla ATM’den para çekmeye çalışırken kıskıvrak yakalandı
Yolda buluğu kartla ATM’den para çekmeye çalışırken kıskıvrak yakalandı Büyükçekmece’de bir şahıs yolda buluğu kartla ATM’den para çekmeye çalışırken, sivil polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Şüpheli şahsın suçüstü yakalanma anı kamerada.
26.09.2023 Haber
Bakırköy'de kemer takmayınca ceza kesilen minibüsçüden "Havalar çok sıcak" savunması
Bakırköy'de kemer takmayınca ceza kesilen minibüsçüden "Havalar çok sıcak" savunması Bakırköy'de İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı sivil trafik polisleri, minibüslere yolcu gibi binerek denetim gerçekleştirdi. Denetimde emniyet kemeri takmayıp kapısı açık seyrettiği için ceza kesilen minibüsçü, "Havalar çok sıcak" diyerek cezaya itiraz etti.
2.08.2023 Gündem
Kurban pazarında satıcılar dolandırıcılık yöntemlerine karşı bilgilendirildi
Kurban pazarında satıcılar dolandırıcılık yöntemlerine karşı bilgilendirildi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi Sultangazi'de bulunan kurban pazarındaki satıcıları sahte para, tırnakçılık, tantanacılık ve yankesicilik konusunda uyardı.
26.06.2023 Gündem
Kız kardeşine mesaj gönderen kişiyi öldürdü, kardeşini ağır yaraladı!
Kız kardeşine mesaj gönderen kişiyi öldürdü, kardeşini ağır yaraladı! Erzurum'da, kız kardeşine mesaj gönderdiğini öne sürdüğü Soner Yurdigül’ü (26) tabancayla vurarak öldürüp, kardeşi Serdar Yurdigül’ü (21) de ağır yaralayan İlhami Akın’ın (20) 'Kasten öldürmek', kendisinin ise ‘Azmettirmek’ suçundan tutuklu yargılandığı davada Sedat Akın (39), “Ben oğluma 'Bacağına sıkma, vücudunun üst kısmına sık' gibi bir ifade kullanmadım. Oğlumla bu konuda hiç muhabbetim olmadı, kendisine maktulü öldürmesi yönünde cümleler kurmadım” dedi.
27.04.2023 Yaşam
Pazar’ın galibi yine Yargı oldu!
Pazar’ın galibi yine Yargı oldu! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’nın dün gece 61’inci bölümü yayınlandı. Ilgaz’ın Ömer’e yardım edeni bulmak için plan yaptığı bölüm gece boyu #Yargı, #Ilgaz ve #TurgutAli etiketleriyle de sosyal medya listelerinin başlarında yer alırken reytinglerde de tüm kategorilerde birinci oldu. Dizi; Ab’de 7,54 reyting, 21,29 izlenme payı, 20+Abc1’de 6,88 reyting, 18,80 izlenme payı; Total’de 5,33 reyting, 15,19 izlenme payı ederek tüm kategorilerde birinci oldu.
17.04.2023 Televizyon
İdam sırasında şoke eden olay! Gardiyana dönerek söyledi
İdam sırasında şoke eden olay! Gardiyana dönerek söyledi Meşru müdafaa olarak bir polisi vurarak öldürdü ve mermi yağmurundan sağ çıktı. Jüri üyeleri, Wesley Ruiz'in 'meşru müdafaa' savunmasına inanmadı ve idam cezası verdi. Yıllar boyunca itiraz edilse de sonuç çıkmadı. Ruiz, dün idam edildi. Ruiz’in idamında son sözlerini söyleyeceği esnada şaşırtan bir olay yaşandı.
3.02.2023 Dünya
Bahçelievler'de zincirleme kaza: 3 otomobile çarptıktan sonra polis aracının üzerine çıktı
Bahçelievler'de zincirleme kaza: 3 otomobile çarptıktan sonra polis aracının üzerine çıktı Bahçelievler'de makas atarak ilerlediği öne sürülen otomobil sürücüsü, 3 otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil park halindeki polis aracının üzerine çıktı. Kazada 3 kişi yaralandı.
29.12.2022 Yaşam
Kaçırmaya çalıştığı eski nişanlısını boynundan vurdu! Genç kadın yaşam savaşı veriyor
Kaçırmaya çalıştığı eski nişanlısını boynundan vurdu! Genç kadın yaşam savaşı veriyor İstanbul Sancaktepe'de 22 yaşındaki Bedirhan Uysal, 24 yaşındaki Ülkü Deniz Ersöz'ü evinin önünden kaçırmaya çalıştı. Genç kadın direnince, Bedirhan Uysal silahını ateşledi. Boynuna isabet eden kurşunla ağır yaralanan Ülkü Deniz Ersöz hastanede yaşam savaşı veriyor.
29.12.2022 Yaşam
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde silahlı kavga
 Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde silahlı kavga Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sivil polis memuru, park yeri meselesi yüzünden kavga ettiği bir kişiyi silahıyla yüzünden yaraladı.
12.12.2022 Yaşam
Kavga sonrası otomobilden rastgele ateş açan şahıslar ekipleri alarma geçirdi
Kavga sonrası otomobilden rastgele ateş açan şahıslar ekipleri alarma geçirdi Adıyaman'da iki grup arasında çıkan silahlı kavga sonrası durumundan şüphelenilen bir otomobil polis ekiplerini harekete geçirdi.
27.11.2022 Yaşam
Dolandırıcıların yeni yöntemi polis kılığında gasp! Ne var ne yok alıp gidiyorlar
Dolandırıcıların yeni yöntemi polis kılığında gasp! Ne var ne yok alıp gidiyorlar Dolandırıcılık ve gasp olaylarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu kez de polis olduğunu iddia eden ve önceden eve giren bir şahıs, genç çiftin neyi var neyi yok alıp götürdü. Konuyla ilgili vatandaşları uyaran uzmanlar ise “kimlik kontrolü” ve “konut dokunulmazlığı” çağrısında bulundu.
26.11.2022 Gündem
Dur ihtarına uymayan sürücü, polis memurunu kaputun üzerinde götürdü
Dur ihtarına uymayan sürücü, polis memurunu kaputun üzerinde götürdü Şişli'de sivil polis ekibinin dur ihtarına uymayan sürücü, otomobili polislerin üzerine sürerek kaçmak istedi. Otomobili durdurmak isteyen polis memuru, aracın çarpması sonucu yaklaşık 400 metre kaputun üzerinde gitti. Olay yerinden kaçan sürücü aracı bırakıp kaçarken, otomobilde yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu. 
2.11.2022 Yaşam
3 polisi yaralayan bir kişi tutuklandı
3 polisi yaralayan bir kişi tutuklandı Adana’da uyuşturucu uygulaması yapan polislere ateş edip 3'ünü yaralayan bir kişi tutuklandı.
27.08.2022 Yaşam
Polis otosuna ateş eden kişi vurularak etkisiz hale getirildi
Polis otosuna ateş eden kişi vurularak etkisiz hale getirildi Çorum'da polis otosuna ateş açan şahıs ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.
11.07.2022 Gündem
Hayırsız evlat, babasının iş yerine kurşun yağdırdı
Hayırsız evlat, babasının iş yerine kurşun yağdırdı İstanbul Fatih’te bir kişi, kavga ettiği babasının iş yerine kurşun yağdırdı. Bölgede bulunan sivil polis ekipleri olaya müdahale ederek silahlı kişiyi gözaltına aldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
8.06.2022 Gündem
Komşusunu tabancayla öldüren sanık: Karıncayı bile incitemem!
Komşusunu tabancayla öldüren sanık: Karıncayı bile incitemem! İzmir'in Buca ilçesinde aralarında husumet bulunan Adem Ateş'i (38) tabancayla öldürmekten tutuklanan emekli uzman çavuş Kemal Yıldız (51) ile tutuksuz sanık baba Kazım Yıldız'ın (71) yargılanmasına başlandı. İlk duruşmada savunma yapan Kemal Yıldız, "Böyle bir şey olmasını istemezdim. Ailesinden özür dilerim. Silah kazayla patladı. Karıncayı bile incitemem" dedi.
23.05.2022 Gündem
Beyazıt'ta iki grup arasında silahlı çatışma! 1'i polis 6 kişi yaralandı
Beyazıt'ta iki grup arasında silahlı çatışma! 1'i polis 6 kişi yaralandı İstanbul Fatih Beyazıt Mahallesi Çadırcılar Caddesi'nde saat 10.30 sıralarında husumetli iki esnaf arasında çatışma çıktı. İki grup arasında çıkan silahlı kavgada biri polis 6 kişi yaralandı. 27 şüpheli gözaltına alındı. Dakikalarca süren çatışma çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
23.05.2022 Gündem
Sivil polis nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler sivil polis olamaz?
Sivil polis nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler sivil polis olamaz? Sivil polis olmak isteyen kişiler ve nasıl olunduğunu merak edenler bu konu hakkında çok araştırma yapıyor. Sivil polis olabilmek için öncelikle polis mesleğini icra etmek gerekir. Sivil polis ve üniformalı polis arasında herhangi bir rütbe ve unvan farkı bulunmaz. İkisi de aynı rütbeye sahip olan bu kişiler görev bakımından farklılık gösterir.
16.02.2022 Çalışma Hayatı
Edirne'de sivil polis aracına silahlı saldırı!
Edirne'de sivil polis aracına silahlı saldırı! Edirne'de Menzilahir Mahallesi'nde devriye görevi yapan sivil polis aracına, kimliği belirsiz kişi tarafından av tüfeğiyle ateş açıldı. Saçmaların isabet ettiği araçtaki iki polis olaydan yara almadan kurtuldu.
31.12.2021 Gündem
İstanbul'da değnekçi operasyonu
İstanbul'da değnekçi operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince, Beyoğlu'nda değnekçilik yaptığı belirlenin bir kişi gözaltına alındı.
23.12.2021 Gündem
Şehri ayağa kaldıran olay! Her yolu denediler, Tüfekle bir kişiyi vurup...
Şehri ayağa kaldıran olay! Her yolu denediler, Tüfekle bir kişiyi vurup... Aksaray’da pompalı tüfekle bir kişiyi vuran şahıs kaçarken polis ekiplerinin etrafını sarması üzerine önce tüfeği polise doğrulttu, sonra da boğazına dayayarak intihar girişiminde bulundu. Polis ekiplerinin çelik yelek giyerek uzun namlulu silahlarla geniş güvenlik önlemleri aldığı olayda şüpheli 1,5 saat süren ikna çalışması sonucu teslim oldu.
28.11.2021 Yaşam
Alkollü sürücü dehşet saçtı: Çok sayıda yaralı var
Alkollü sürücü dehşet saçtı: Çok sayıda yaralı var Kırıkkale'de göreve giden sivil polis aracı ile otomobilin çarpıştığı kazada 2'si polis 3 kişi yaralandı. Yapılan kontrolde otomobül sürücüsünün 235 promil alkollü olduğu belirlendi. 
17.11.2021 Yaşam
Taksi sürücülerine ceza yağdı!
Taksi sürücülerine ceza yağdı! Üsküdar'da taksilere yönelik yapılan denetimlerde, yolcu kılığında taksiye binmek isteyen sivil polis memurlarını araca almayan sürücülere cezai işlem uygulandı.
14.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sivil Polis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sivil polis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.