Sıvı Sabun

Sıvı Sabun

Son dakika sıvı sabun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sıvı sabun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sıvı sabun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıvı Sabun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıvı sabun gelişmeleri de dahil olmak üzere 175 sıvı sabun haberi bulunmuştur. Tüm sıvı sabun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalabalık ailelerdeki sorun: Katı sabun mu daha hijyenik, sıvı sabun mu?
Kalabalık ailelerdeki sorun: Katı sabun mu daha hijyenik, sıvı sabun mu? Özellikle kalabalık ailelerde sorun haline gelen sabun kullanımı hakkında akıllarda bir soru yer etmiştir. Katı sabun mu daha sağlıklı ve hijyeniktir, sıvı sabun mu? İşte cevabı...
6.05.2024 Yaşam
Duş Jeli Nasıl Kullanılır? Duş Jeli Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Duş Jeli Nasıl Kullanılır? Duş Jeli Kullanırken Yapılması Gerekenler... Duş jeli, vücudu temizlemek için kullanılır. Yoğun bir temponun ardından insanlar duşa girmek isterler. Duş jelleri daha çok sıvı sabun görünümündedir. Bu ürün vücut temizliğine önem veren kişilerce banyoda sıklıkla kullanılan ürünlerdir.
11.07.2023 Sağlık
13 Aralık BİM kataloğu 2022! BİM aktüel 13 Aralık ürünleri raflarda! Salı indiriminde neler var, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli?
13 Aralık BİM kataloğu 2022! BİM aktüel 13 Aralık ürünleri raflarda! Salı indiriminde neler var, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli? BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM 13 Aralık 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? Sorusuna yanıt aranıyor. BİM'de her salı ve cuma günü farklı ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. BİM 13 Aralık 2022 kataloğunda gıdadan temizlik malzemelerine, kişisel bakım ürünlerinden makyaj malzemelerine kadar farklı ürünler alıcısını bekliyor. İşte 13 Aralık BİM aktüel ürünler kataloğu...
13.12.2022 Ekonomi
BİM 1 Kasım aktüel ürünler kataloğunda hangi indirimler var? 1 Kasım BİM aktüel ürünler kataloğu 2022 yayınlandı! BİM 1-4 Kasım Salı ve Cuma günü indirimleri!
BİM 1 Kasım aktüel ürünler kataloğunda hangi indirimler var? 1 Kasım BİM aktüel ürünler kataloğu 2022 yayınlandı! BİM 1-4 Kasım Salı ve Cuma günü indirimleri! BİM 1 Kasım 2022 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM her hafta Salı ve Cuma günleri birbirinden farklı ürünleri indirimli fiyatlarla tüketiciye sunuyor. Vatandaşlar Salı gününün gelmesiyle BİM’de bu Salı neler var? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Çikolata ve Bisküvi ürünlerinden Temizlik ve Hijyen ürünlerine, Dondurulmuş gıdalardan, Kahvaltılık grubuna kadar birçok ürün indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı.
1.11.2022 Ekonomi
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın!
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın! 13 Ekim 2022 A101 kataloğu yayınlandı. En çok ziyaret edilen market zincirlerinin başına gelen A101 market bu hafta da birbirinden farklı ürünleri tüketiciye sundu. A101 13 Ekim kataloğunda; Teknoloji ürünleri, Beyaz Eşya, Elektrikli Ev Aletleri, Televizyon çeşitleri, mini döküm ürünler, cep telefonu, mutfak ürünleri, züccaciye, ev tekstili ve giyim ürünleri indirimli olarak satışa sunulacak. Peki, A101 indirimli ürünlerde bu Perşembe neler var, A101 13 Ekim 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte 13 Ekim A101 kataloğu 2022…
13.10.2022 Ekonomi
Marketlerde yüzde 30 indirim! Akın ettiler, sıvı yağ, süt, yumurta, peynir hepsinde geçerli
Marketlerde yüzde 30 indirim! Akın ettiler, sıvı yağ, süt, yumurta, peynir hepsinde geçerli Büyük indirim başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde temel tüketim ürünlerinde indirim yapılacağına ilişkin müjdesi vatandaşları sevindirdi. Birçok ilde vatandaşlar Tarım Kredi Kooperatifi marketlere akın etti. Vatandaşlar, “Daha ucuza alışveriş yapabileceğimiz bir seçeneğimiz olacak. Müthiş bir uygulama” dedi. Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından indirim uygulanacak ürünler şunlar: "Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçeği yağı, zeytinyağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi." Öte yandan Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde yüzde 30’a varan indirim olduğunu, vatandaşların söylentilere takılmamasını istedi. İşte son dakika haberinin detayları...
26.08.2022 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri ve indirim kataloğu! Tarım Kredi Kooperatif Marketi nerelerde var, indirimli ürünler neler, fiyat listesi belli mi?
Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri ve indirim kataloğu! Tarım Kredi Kooperatif Marketi nerelerde var, indirimli ürünler neler, fiyat listesi belli mi? Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri ve Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler ile ilgili aramalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde 30'un üzerinde temel tüketim ürünlerinde indirim yapılacağının duyurulmasının ardından “Tarım Kredi Kooperatif Marketi nerelerde var, indirimli satılan ürünler neler? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
16.08.2022 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde indirim başladı mı? Hangi ürünler indirimde olacak?
Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde indirim başladı mı? Hangi ürünler indirimde olacak? Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirim başladı! 30’dan fazla üründe başlayan indirim temel ihtiyaç malzemelerini kapsıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan indirim kampanyasının zincir marketlere de yansıması bekleniyor. Peki, Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde hangi ürünlerde indirim olacak? Tarım Kredi Market indirim kataloğu 2022 yayınlandı mı? Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde ürün fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar…
15.08.2022 Ekonomi
Market fiyatlarında büyük indirim! Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde başladı!
Market fiyatlarında büyük indirim! Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde başladı! Market fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde bulunan 30'un üzerinde üründe bugünden geçerli olmak üzere indirimler başladı. Et ve Süt Kurumu da ilerleyen günlerde et fiyatlarındaki indirimli ürünleri piyasaya sürecek. Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, şeker, tavuk ürünler, tam yağlı süt, bal, zeytin çay, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu gibi ürünlerde indirim geçerli olacak.
15.08.2022 Ekonomi
1400 markette ucuz ürün! Ayçiçek yağı, süt, şeker un, makarna, tavuk, et...
1400 markette ucuz ürün! Ayçiçek yağı, süt, şeker un, makarna, tavuk, et... Ucuz ayçiçek yağı, süt, şeker, makarna, tavuk, et ile ilgili son dakika gelişmesi. Market fiyatlarıyla ilgili flaş indirim açıklaması. Ve 1400 markette başladı. Tarım Kredi Marketleri’nin 30’un üzerinde temel ihtiyaç maddesinde yapacağı indirim başladı. Birkaç gün içinde tüm ürünlerde indirimler rafa yansımış olacak. Genel Müdür Aydın, “Vatandaş sepetini daha ucuza dolduracak” dedi. İşte ayçiçek yağı, süt, şeker, makarna fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi.
14.08.2022 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatifi indirimleri ne zaman başlıyor? Hangi ürünlerde indirim olacak?
Tarım Kredi Kooperatifi indirimleri ne zaman başlıyor? Hangi ürünlerde indirim olacak? Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirim başlıyor! İndirim yapılacak ürünler belirlendi. 30’un üzerinde indirim ürün fiyatlarına yansıtılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın marketlerdeki fahiş fiyatlara karşı Tarım Kredi Kooperatif marketlerine indirim talimatı vermiş, 30 ila 40 ürün arasında indirim yapılacağı müjdesini duyurmuştu. Marketlerde hazırlıklar tamamlandı. Vatandaşın sepeti ucuza dolacak. Peki, Tarım Kredi Kooperatifi indirimleri ne zaman başlıyor? Hangi ürünlerde indirim olacak? İşte detaylar…
14.08.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı, şeker, un fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Büyük indirim pazartesi başlıyor
Ayçiçek yağı, şeker, un fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Büyük indirim pazartesi başlıyor Ayçiçek yağı, şeker, un fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Market fiyatlarına büyük indirim geliyor. İndirimler 15 Ağustos Pazartesi günü itibarıyla başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde temel tüketim ürünlerinde indirim yapılacağına ilişkin müjdesi vatandaşları sevindirdi. Vatandaşlar, “Daha ucuza alışveriş yapabileceğimiz bir seçeneğimiz olacak. Müthiş bir uygulama” dedi. Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından indirim uygulanacak ürünler şunlar: "Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçeği yağı, zeytinyağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi."
13.08.2022 Ekonomi
Market fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tarih verildi! İndirim başlıyor
Market fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tarih verildi! İndirim başlıyor Market fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Market fiyatlarına büyük indirim geliyor. Market fiyatlarının indirime gireceği tarih belli oldu. Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde ayçiçek yağı, süt, un gibi ürünleri de içeren 30'un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü itibarıyla indirimli fiyat uygulamasına geçilecek. Et ürünlerinde ise Et ve Süt Kurumu tarafından temin edilecek ürünler paketli olarak en kısa sürede indirimli şekilde satışa sunulacak.
12.08.2022 Ekonomi
Piknikçilere kene uyarısı
Piknikçilere kene uyarısı Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı Dr. Meltem Öner, keneler yoluyla bulaşan, zoonotik enfeksiyona yol açan bir viral hastalık olan Kırım-Kongo kanamalı ateşi (KKKA) ile ilgili uyarılarda bulundu.
17.05.2022 Sağlık
BİM 10 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta BİM kataloğunda neler var? BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu indirimli ürünler
BİM 10 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta BİM kataloğunda neler var? BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu indirimli ürünler BİM aktüel ürünler kataloğu 10 Mayıs 2022 için aramalar arttı. Bu hafta BİM kataloğunda neler var? Sorusuna yanıt aranıyor. BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu yayınlandı. BİM yine temizlik ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok ürüne indirimli ulaşmayı sağlayacak. İşte BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu…
10.05.2022 Ekonomi
Market fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! KDV indirimi sonrası...
Market fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! KDV indirimi sonrası... Market fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! 1 Nisan itibariyle temel ihtiyaç ürünlerindeki yüzde 18'lik KDV, yüzde 8'e indirilmişti. Kararın uygulanmaya başladığı tarihin üzerinden 1 ay geçti. Peki, fiyatlardaki son durum ne? İşte market fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
7.05.2022 Ekonomi
5 Nisan BİM kataloğu 2022! 5 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var? BİM katalog 5 Nisan 2022
5 Nisan BİM kataloğu 2022! 5 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var? BİM katalog 5 Nisan 2022 5 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğu ile hangi ürünlerin indirimli olduğu sorgulanıyor. 5 Nisan BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler yayınlandı. Nisan ayının ikinci ilk aktüel ürünler kataloğu içerisinde bu hafta da birbirinden farklı ürünler indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı. İşte 5 Nisan BİM kataloğu 2022!
5.04.2022 Ekonomi
TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak!
TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak! Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu Denetçiliği Kurumu sözleşmeli personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Kamu Denetçiliği Kurumu’na koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi ve teknisyen alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
10.02.2022 Personel Alımı
Fabrika gibi lise! Cirosu 2021’de 1 milyon lirayı aştı
Fabrika gibi lise! Cirosu 2021’de 1 milyon lirayı aştı Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kimya ve mobilya sektöründe yaptığı ürünlerle 2021 yılında 1 milyon 280 bin lira ciro yaptı.
28.01.2022 Ekonomi
El dezenfektanları egzamaya davetiye çıkarıyor
El dezenfektanları egzamaya davetiye çıkarıyor Dr. Serap Maden, pandemi nedeniyle el hijyenine yönelik kullanılan ve ciltte alerjik reaksiyonlara yol açabilen dezenfektanların zararlı etkisinden korunmaya yönelik önerilerde bulundu
26.12.2021 Sağlık
Bebeğine şırınga batırıp işkence yapmıştı! Akli dengesi tam çıktı
Bebeğine şırınga batırıp işkence yapmıştı! Akli dengesi tam çıktı Avcılar’da öz bebeğine iğne ile çamaşır suyu enjekte ettiği, şırınga batırdığı ve darp ettiği iddia edilen annenin yargılanmasına devam edildi. Anne Ezgi K. hakkında Adli Tıp Kurumu’ndan alınan raporda “Akli dengesi tam” denildi.
13.12.2021 Gündem
Koronavirüs hastası kadından şok hareket! Bir anda soyunup sıvı sabunu...
Koronavirüs hastası kadından şok hareket! Bir anda soyunup sıvı sabunu... Koronavirüsün temelde solunum yollarını etkileyen bir hastalık olduğu kabul edilse de virüsün vücudumuza verdiği hasar tümüyle anlaşılabilmiş değil. Kovid-19'a yakalanan bir kadının yaşadığı akılalmaz olaylar bir kez daha enfeksiyonun beyne zarar verip vermediği sorusunu gündeme getirdi.
5.11.2021 Dünya
Doğru temizlenmeyen gece plakları dişlere zarar verebiliyor
Doğru temizlenmeyen gece plakları dişlere zarar verebiliyor Protetik Diş Tedavisi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Cansın Çelebi, “Diş sıkma ve gıcırdatma tedavisi için kullanılan gece plağının hijyenine dikkat edilmediği taktirde ağız kokusu ve uzun dönemde diş çürükleri ve diş eti iltihapları gelişebilir.” ifadelerini kullandı.
7.10.2021 Sağlık
Kurban etinde ölümcül hastalık riski var
Kurban etinde ölümcül hastalık riski var Kurban etlerinin uygun koşullarda saklanmadığında bir gecede insan sağlığı açısından büyük risk taşıyabileceğine dikkati çeken Uzm. Dr. Bengisu Ay, “Yeni kesilen etlerin seri ve steril bir şekilde uygun koşullarda muhafaza edilmemesi, bulaşıcı hastalık riskini oldukça artırır. Şarbon, salmonelloz, kist hidatik, toksoplazmoz, teniyoz, kuduz, brusellozis ve verem gibi hastalıklar başta gelir” dedi.
18.07.2021 Sağlık
Sahte dezenfektan uyarısı!
Sahte dezenfektan uyarısı! Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Genel Başkanı Nurten Saydan, Sağlık Bakanlığı’nın, piyasada bulunan el dezenfektanları, antibakteriyel sıvı sabunları ve sinek kovucuların da içinde bulunduğu 297 ürünün denetimini yaparak, 111 biyosidal ürünü teknik düzenlemeye aykırı bulduğunu açıkladı. Saydan, “Birçok sağlık kuruluşunda dahi, bilmeden sahte dezenfektan kullanılıyor” dedi.
18.03.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Sıvı Sabun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıvı sabun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.