Gazete Vatan Logo

Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri ve indirim kataloğu! Tarım Kredi Kooperatif Marketi nerelerde var, indirimli ürünler neler, fiyat listesi belli mi?

Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri ve Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler ile ilgili aramalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde 30'un üzerinde temel tüketim ürünlerinde indirim yapılacağının duyurulmasının ardından “Tarım Kredi Kooperatif Marketi nerelerde var, indirimli satılan ürünler neler? sorularına yanıt aranmaya başlandı.

Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri ve indirim kataloğu! Tarım Kredi Kooperatif Marketi nerelerde var, indirimli ürünler neler, fiyat listesi belli mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şeker, un, zeytinyağı, ayçiçek yağı gibi 30-40 çeşit üründe indirim yapılacağının müjdesini vermesinin ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirime girecek ürünleri açıkladı. Peki, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler neler? Tarım Kredi Kooperatif Marketleri nelerde var, indirim başladı mı?

Tarım Kredi Kooperatif Marketi indirimli ürünler neler?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DSİ tarafından yapımı tamamlanan 34 hidroelektrik santralinin açılış töreninde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gıda fiyatlarına yönelik alınan önlemlere dikkat çeken Erdoğan, ESK'dan sonra Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinin de belirli ürünlerde indirime gideceğini açıkladı.

Erdoğan, "Marketlerde benim vatandaşımı dara sokanlar, Tarım Kredi Kooperatifi talimatı aldı. Bundan böyle koyun, kuzu etinde yüzde 25 indirimi başlattık. Ve bu sabah, Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı'yla da konuştum. Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 gibi bir indirimle onların da satışına başlayacağız. Ülkemizin her yerinde malum koyun-kuzu geçerli değil. Mesela Karadeniz'de daha çok büyükbaş makbuldür. Oralarda büyükbaşın kesiminde kuşbaşı, kıyma, biftek, pirzola vs... Bunu piyasaya sürdüğümüzde ve hele hele yüzde 30-35 gibi onda bir indirimi başlatınca benim vatandaşım ona da alışacak. Ve bu, piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecek." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

1.300 tane Tarım Kredi Kooperatifi'nin marketi var. Tarım Kredi'nin diğer ürünlerinde de şeker, un, zeytinyağı, ayçiçek yağı gibi 30-40 çeşit üründe de süratle indirime gidecek."

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından indirim uygulanacak ürünler şunlar olacak:

“Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ay çiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi”

Et ürünlerindeki indirimler ayrıca duyurulacak

Haberin Devamı

Et ürünlerinde ise Et ve Süt Kurumu tarafından temin edilecek ürünler, kasap reyonu bulunan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde ivedilikle, kasap reyonu bulunmayan marketlerde ise gerekli hazırlık çalışmalarının yapılmasının ardından paketli olarak en kısa sürede indirimli şekilde satışa sunulacak. Et ürünlerinde uygulanacak indirimlerin duyurusu ayrıca yapılacak.

Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri