Şişe

Şişe

Son dakika şişe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şişe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şişe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şişe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şişe gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.012 şişe haberi bulunmuştur. Tüm şişe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için önerilerde bulunan Prof. Dr. Gülbanu Canbaloğlu “Sahur kahvaltının yerini almalıdır. Sahura kalkmamak ya da sahurda sadece su içmek açlık kan şekerinin erken saatlerde düşmesine, güne hazırlıksız başlanmasına, gün içinde halsizliğe yol açar. Mideyi rahatsız etmemek ve kalori fazlalığını önlemek için en doğru pişirme yöntemleri ızgara, fırınlama, haşlama veya buğulamadır” dedi.
27.03.2024 Sağlık
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünler sisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024 Gündem
İstanbul metro hattında skandal görüntüler!
İstanbul metro hattında skandal görüntüler! İstanbul’da metroda yolculuk yapan bir şahıs, diğer yolculara aldırış etmeden elindeki pet şişeyle uyuşturucu madde kullandı. Ayakta durmakta güçlük çeken şahsın o anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
2.03.2024 Gündem
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattığını belirterek, "Ağzını koli bandıyla bantlayıp, ellerini arkadan bağlayarak, soğukta balkondaki sandalyeye oturtup kafasından 5 litre su dökmüşler. Kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar. Saçlarını çekerek koparıp, üzerine idrar atmışlar. Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.
8.02.2024 Gündem
Çöpten topladığı şişe ve tahtaları sanat eserine dönüştürüyor! Özel tasarlıyor
Çöpten topladığı şişe ve tahtaları sanat eserine dönüştürüyor! Özel tasarlıyor Adana’da evde sıkılıp el işi kursuna giden kadın, çöplerden topladığı tahta ve şişeleri evde özel tasarım objelere dönüştürüyor.
8.02.2024 Adana
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
İran sınırında değeri 2 milyon 750 bin lira olan botoks ele geçirildi
İran sınırında değeri 2 milyon 750 bin lira olan botoks ele geçirildi Ağrı'da, Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada piyasa değeri 2 milyon 750 bin lira olan botoks ele geçirildi.
4.01.2024 Gündem
KOM ekipleri yılbaşı akşamı da kaçak içkiye izin vermedi
KOM ekipleri yılbaşı akşamı da kaçak içkiye izin vermedi Düzce'de KOM ekiplerinin yılbaşı akşamı tekel bayilerde yaptığı aramada 36 şişe kaçak içki ele geçirildi.
1.01.2024 Gündem
Piyasa değeri 1 milyon TL olan kaçak içki ele geçirildi
Piyasa değeri 1 milyon TL olan kaçak içki ele geçirildi Kocaeli'nin Gebze ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 1023 şişe kaçak içki ele geçirildi.
30.12.2023 Gündem
Kars’ta yılbaşı öncesi sahte içki operasyonu
Kars’ta yılbaşı öncesi sahte içki operasyonu Kars’ta yılbaşı öncesi düzenlenen operasyonda bir iş yerinde 18 litre sahte içki ele geçirilirken, 10 kişi gözaltına alındı.
28.12.2023 Gündem
Zeynep Demirel yıllar sonra ‘şişe kırma’ olayına açıklık getirdi!
Zeynep Demirel yıllar sonra ‘şişe kırma’ olayına açıklık getirdi! Zeynep Demirel, katıldığı bir programda eşi Volkan Demirel hakkında bir dönem ortaya atılan ‘eşine yan bakanın kafasında şişe kırdı’ haberlerine ilk kez açıklık getirdi.
23.12.2023 Magazin
Tekirdağ'da 'tapuda rüşvet' operasyonunda 4 tutuklama
Tekirdağ'da 'tapuda rüşvet' operasyonunda 4 tutuklama Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Tapu Müdürlüğü'nde 'rüşvet' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
22.12.2023 Gündem
Tekirdağ'da tapuda rüşvet operasyonunda 8 şüpheli adliyede
Tekirdağ'da tapuda rüşvet operasyonunda 8 şüpheli adliyede Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Tapu Müdürlüğü'nde 'rüşvet' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4'ü kamu görevlisi 8 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
21.12.2023 Gündem
Tüfekle gelinini vurup cesedini benzinle yaktı! Cani kayınpederin ifadesi ortaya çıktı
Tüfekle gelinini vurup cesedini benzinle yaktı! Cani kayınpederin ifadesi ortaya çıktı Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelini Hatice Öğüt'ü öldürüp cesedini ateşe veren kayınpeder Kamil Öğüt, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle ilk kez hakim karşısına çıktı. Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, olay günü ile ilgili olarak konuşmak istemediğini belirten Kamil Öğüt, "Hap kullanıyordum, şeker hastasıydım. Ne yaptığımı bilmiyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni zorlamayın, konuşmak istemiyorum" dedi.
14.12.2023 Gündem
Yoğurt Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Yoğurt Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Zayıflamak isteyen kişiler birçok yöntemi deneyerek olumlu sonuç almaya çalışırlar. Tabi bunun için dikkat çekici bazı tarifler olduğu bilinmektedir. Bunların başında ise yoğurt kürü yer alır. Yoğurt kürünün zayıflamak için ideal bir karışım olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle sağlıklı bir şekilde zayıflamak için yoğurt küründen destek alınabilir. 
4.12.2023 Sağlık
81 ilde eş zaman 'Çengel' Operasyonu: 216 şüpheli gözaltında
81 ilde eş zaman 'Çengel' Operasyonu: 216 şüpheli gözaltında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, alkollü içki kaçakçılığı ve sahteciliğin önlenmesine yönelik 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Çengel" Operasyonunda 216 şüpheli şahsın gözaltına alındığını duyurdu.
4.11.2023 Gündem
Su ararken buldukları şey köyü ayağa kaldırdı! 'Yetkililerin önlem almasını istiyoruz"
Su ararken buldukları şey köyü ayağa kaldırdı! 'Yetkililerin önlem almasını istiyoruz" Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Kuzey Anadolu Fay Hattının Ganos Segmenti üzerinde bulunan Gaziköy Mahallesi'nde sondaj çalışmaları sırasında gaz çıktı. Bölgeye giden mahalle muhtarı Altıntaş, kuyudan çıkan gazı poşete doldurarak test yaptı.
30.10.2023 Yaşam
Markette 'omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldü! Korkunç görüntüler güvenlik kamerasında...
Markette 'omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldü! Korkunç görüntüler güvenlik kamerasında... 16 Ekim tarihinde bir markette meydana gelen kavgada Semih Kenan Köse çakıyla öldürülmüştü. Semih Kenan Köse'nin (30) markette çıkan 'Omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldüğü, yanındaki sevgilisi Sibel Kabadayı'nın (27) ise yaralandığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İki kardeşiyle birlikte tutuklu bulunan şüpheli Sercan Bavkı (32) ifadesinde, “Kardeşim Serkan adamı darbederken, yere doğru düştüler. Ben de bu esnada adam gelmesin diye çakıyı rastgele savurdum. Adam, çakının üzerine düştü. Çakı saplandı” dedi.
25.10.2023 Gündem
Sosyal medyadan tanıştığı kadın hayatının şokunu yaşattı! "Ben düştüm başkaları düşmesin"
Sosyal medyadan tanıştığı kadın hayatının şokunu yaşattı! "Ben düştüm başkaları düşmesin" Hatay'da yaşayan bir kişi, sosyal medya üzerinden tanışıp, Antalya'da buluştuğu kadınla çıktığı yemekte adisyon oyunuyla 9 bin 500 TL hesap ödedi. Mağdur şahıs, tanıştığı ve buluştuğu kadının ise farklı kişiler olduğunu fark etti.
24.10.2023 Yaşam
3 çocuk annesi eşi kayıpken pavyonda kadınlarla eğlenmiş! Müge Anlı olayla ilgili pes dedirten bir bilgilere ulaştı
3 çocuk annesi eşi kayıpken pavyonda kadınlarla eğlenmiş! Müge Anlı olayla ilgili pes dedirten bir bilgilere ulaştı Müge Anlı’da pes dedirten olay yaşandı. 6 Temmuz’dan bu yana haber alınamayan ve cinayete kurban gittiği düşünülen Bedriye Kılıç’ın şüpheli eşi T.K.’nin, eşi kaybolduktan bir hafta sonra pavyona gittiği, mekanda çalışan kadınlarla birlikte alkol alıp eğlendiği ortaya çıktı.
12.10.2023 Gündem
Taksim’de genç çifte çivili sopalı saldırı! Öldüresiye dövdüler
Taksim’de genç çifte çivili sopalı saldırı! Öldüresiye dövdüler Beyoğlu’nda genç kadın ve arkadaşı, bir gece kulübünün çalışanları tarafından öldüresiye dövüldü. Sokaktaki bankta otururken gece kulübü çalışanlarının "Burada oturamazsın" uyarılarına maruz kalan ikili, çivili sopalar ve şişelerle dakikalarca dayak yedi. Yaşanan arbedede kafalarına ağır darbeler alan iki genç hastaneye kaldırılırken, yaşananlar ise kameralara yansıdı. Polis olaya karışan tarafları gözaltına aldı.
2.10.2023 Yaşam
Gece kulübü tuzağı! Turistleri böyle ağlarına düşürdüler: 62.000 TL ödedim
Gece kulübü tuzağı! Turistleri böyle ağlarına düşürdüler: 62.000 TL ödedim İstanbul’a gelen yüzlerce turist, tanıştıkları kişiler tarafından götürüldükleri Ortaköy’deki gece kulübünde binlerce TL dolandırıldı. ‘Basit dolandırıcılık’ gibi suçlardan işlem yapıldığı için gece kulübü yetkilileri her seferinde serbest kaldı. Başsavcılık, dolandırıcılık çetesi kurmakla suçladığı gece kulübü işletmecileri ve çalışanları hakkında 3 yıldır verilen tüm takipsizlik kararlarını kaldırdı.
30.09.2023 Yaşam
Kafasına pet şişe atılmıştı! Manchester United'da Altay Bayındır kararı, taraftar çılgına döndü
Kafasına pet şişe atılmıştı! Manchester United'da Altay Bayındır kararı, taraftar çılgına döndü Fenerbahçe’den İngiliz devi Manchester United’a transfer olan Altay Bayındır ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Lige iyi bir başlangıç yapamayan Manchester United’da 5 maçta 10 gol yiyen Andre Onana’ya tepkiler çığ gibi. Fenerbahçe’den transfer edilen Altay Bayındır'la ilgili karar verildi. İşte detaylar
20.09.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Şişe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şişe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.