Siri

Siri

Son dakika siri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan siri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını siri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siri gelişmeleri de dahil olmak üzere 219 siri haberi bulunmuştur. Tüm siri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Robotik temizlik artık daha akıllı
Robotik temizlik artık daha akıllı Dreamebot D10s Pro, sizin gibi temizlik yapabilecek kadar akıllı bir robot süpürge olarak dikkat çekiyor. Hem süpürme hem paspas özelliklerini birarada bulunduran robot süpürge, minimalist şarj istasyonu ile hem yerden tasarruf sağlıyor hem de kesintisiz temizlik olanağını evinize getiriyor.
27.12.2023 Advertorial
'Siri'nin sesi olduğumu tesadüfen öğrendim'
'Siri'nin sesi olduğumu tesadüfen öğrendim' ‘Bu yeni iPhone’daki ses senin değil mi?’ Seslendirme sanatçısı Susan Bennett, haberi dahi olmadan Apple’ın akıllı kişisel asistanı Siri’yi nasıl seslendirdiğini anlattı.
12.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Yapay zeka ürettİ! İşte aradaki fark...
Yapay zeka ürettİ! İşte aradaki fark... Yapay zeka artık hayatın her alanına girdi. Biz bir yandan Siri ya da OK Google'a "Annemi cepten arar mısın" diye laf geçirmeye çalışırken, bilim insanları da yapay zekayı geliştirmeye, belki de telefonlarımıza söz geçirmemizi kolaylaştıracak adımlar atmaya devam ediyor.
27.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Dünyaca ünlü Amerikalı yazar Paul Auster’ın oğlu 10 aylık öz kızını öldürdü!
Dünyaca ünlü Amerikalı yazar Paul Auster’ın oğlu 10 aylık öz kızını öldürdü! ABD'nin dünyaca tanınan, en ünlü yazarlarından olan Paul Auster’ın oğlu Daniel, 10 aylık kızının ölümünden sorumlu olduğu gerekçesiyle tutuklandı. Olayla iliği soruşturmanın sürdüğü açıklandı.
18.04.2022 Dünya
iPhone'larda yeni dönem! Tamamen değişti, güncelleme geldi! Dikkat çeken özellik...
iPhone'larda yeni dönem! Tamamen değişti, güncelleme geldi! Dikkat çeken özellik... iPhone kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişti. Yeni güncellemeyle birlikte yeni özellikler resmen duyuruldu. Dördüncü büyük güncelleme yayınlandı. iOS 15.4 ve iPadOS 15.4 kullanıcılara sunuldu. iPhone'larda birçok özellikte iyileştirmeye gidildi. Face ID, emojiler, kamera, FaceTime, Siri dahil olmak üzere birçok yenilik yapıldı. Bunlardan en dikkat çekeni ise kilit açmadaki özellik oldu. İşte Apple iOS 15.4 güncellemesiyle gelen tüm yenilikler...
15.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Samy Naceri kimdir, kaç yaşında, filmleri? Samy Naceri İstanbul’da!
Samy Naceri kimdir, kaç yaşında, filmleri? Samy Naceri İstanbul’da! Dünyaca ünlü Fransız yapımı 'Taksi' filminin başrol oyuncusu Samy Naceri, film görüşmesi için İstanbul'a geldi. Taksi serisi filmlerde taksicilik yapan Naceri, Cağaloğlu'ndaki bir taksi durağına gitti. Ancak durakta taksi bulamadı. Samy Naceri yaklaşık 20 dakika taksi bekledi. Naceri beklerken hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi. Fransız aktör bindiği taksinin direksiyonuna da geçti, İstanbul sokaklarında taksi kullandı. Peki, Samy Naceri kimdir, kaç yaşında, filmleri?
28.10.2021 Gündem
Kimlik ve kredi kartlarıyla ilgili flaş açıklama! Pandemide patladı
Kimlik ve kredi kartlarıyla ilgili flaş açıklama! Pandemide patladı Kimlik ve kredi kartlarıyla ilgili flaş gelişme. Daha ucuz ve hızlı internet bağlantısı, mevsimlik kombi bakımı, geri alınacak kredi kart ücretleri ya da en kötüsü "Kimlik bilgileriniz teröristlerin eline geçti!" Her gün milyonlarca insan bu tür sahte gerekçelerle aranıyor, dolandırılıyor. Üstelik bu sorun sadece ülkemizde değil tüm dünyada hızla büyüyor. Birçok insan kaybını telafi etmek için hukuk kanallarına başvuruyor.
9.10.2021 Ekonomi
Apple, iCloud'a yüklenen fotoğrafları tarayacak!
Apple, iCloud'a yüklenen fotoğrafları tarayacak! Apple attığı birçok adımla en çok konuşulan markalar arasında yer alıyor. Apple iPhone özelinde aldığı karar ile teknoloji gündemine bomba gibi düştü. Söylenene göre şirket CSAM isimli bir sistem geliştirdi ve bu sistem iCloud’a yüklenen fotoğrafları özel bir veri tabanıyla karşılaştıracak.
6.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan Siri kararı!
Apple'dan Siri kararı! Apple, kısa bir süre içerisinde yeni iPhone modelleri ile sunacağı iOS 15 sürümünde Siri ile ilgili bazı özellikleri kısıtlayacağını duyurdu.
28.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir? iPad Pro 2021 tanıtıldı. Teknoloji devi Apple devrim yaratacak iPad Pro serisinin yeni üyesini tanıttı. iPad Pro 2021, özellikler ile PC’nin yerini almayı hedefliyor. Güçlü işlemcisi, şık tasarımı ve efektif kullanımı ile dikkatleri üzerine çeken iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
21.04.2021 Gündem
Apple airtag nedir? Kayıp eşya izleyicisi Apple airtag fiyatı, çıkış tarihi…
Apple airtag nedir? Kayıp eşya izleyicisi Apple airtag fiyatı, çıkış tarihi… Apple, kayıp eşya izleyicisini AirTag'i tanıttı. Find My adlı Apple teknolojisini kullanarak çalışan yeni bir teknoloji olan AirTag 30 Nisan'da mağazalarda olacak. Apple airtag nedir? Kayıp eşya izleyicisi Apple airtag fiyatı, çıkış tarihi…
21.04.2021 Gündem
Microsoft'tan dev yatırım! Nuance'ı 16 milyar dolara alıyor
Microsoft'tan dev yatırım! Nuance'ı 16 milyar dolara alıyor Microsoft, ses tanıma teknolojileri geliştiren Nuance Communications şirketini 16 milyar dolara satın almak üzere yürüttüğü görüşmelerin son aşamasına geldi.
12.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Rangers'ın yıldızı Galatasaray’a teklif edilmiş...
Rangers'ın yıldızı Galatasaray’a teklif edilmiş... Bu akşam İbrox Stadı’nda İskoç devi Rangers’la son derece kritik bir maça çıkmaya hazırlanan ve UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak isteyen Galatasaray’a Kolombiyalı yıldız Alfredo Morelos’un teklif edildiği ortaya çıktı.
1.10.2020 Galatasaray
Apple'ın açığını bulan genç: Küçük de olsa bir ödül verilebilirdi
Apple'ın açığını bulan genç: Küçük de olsa bir ödül verilebilirdi Bursa'da, teknoloji devi Apple'ın açığını bulan Yusuf İslam Unan'a (18), yetkililer tarafından sadece teşekkür edildi. Benzer şekilde yakın arkadaşlarının açık bulup Apple'dan ciddi ödül teklifleri aldığını belirten Unan, "Ben buna da sevindim ama küçük de olsa bir ödül verilebilirdi" dedi.
9.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Doktorlar 2 yıldan fazla yaşamaz demişti! 'Yatan adam' ile  fenomen oldu...
Doktorlar 2 yıldan fazla yaşamaz demişti! 'Yatan adam' ile fenomen oldu... Kahramanmaraş'ta 15 yıl önce geçirdiği trafik kazasında boyundan aşağısı felç kalan ve doktorların 2 yıl ömür biçtiği Ali Konuk (40), Apple'ın sesli asistanı Siri ile hayata yeniden tutundu. 'Yaşamak güzel' diyen ve Youtube'da açtığı 'Yatan adam' kanalı ile takipçi toplayan Youtuber Ali, 38 bin abonesi için inceleme videoları paylaşıp kendisi gibi yatağa mahkûm olan hastalara moral vermeye çalışıyor.
16.11.2019 Yaşam
Rusya'dan ABD casusuna resmi yanıt
Rusya'dan ABD casusuna resmi yanıt Washington'ın Kremlin'deki bir casusu geri çektiği yönündeki haberleri değerlendiren Dışişleri Bakanı Lavrov, "Bu adamı hiçbir zaman görmedim ve iş hayatındaki gelişmelerini ve hareketlerini takip etmedim. Bu görüşmede, hiç kimse herhangi bir devlet ya da devlet dışı sırı paylaşmadı" dedi.
10.09.2019 Dünya
Apple Siri konuşmalarını dinlediği için özür diledi
Apple Siri konuşmalarını dinlediği için özür diledi Apple, ses asistanı Siri'nin konuşma kayıtlarını üçüncü şahıslara dinlettiği için özür diledi.
29.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Dev teknoloji şirketleri kullanıcılarını dinliyor
Dev teknoloji şirketleri kullanıcılarını dinliyor Son günlerde art arda yaşanan skandallarda Silikon Vadisi'nin dev teknoloji firmalarının, kullanıcıların seslerini dinlediği açığa çıktı.
16.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Apple AirPlay 2 desteği LG televizyonlara geliyor
Apple AirPlay 2 desteği LG televizyonlara geliyor 2019 model yapay zekalı LG AI ThinQ TV sahipleri, Apple markalı cihazlarından TV’lerine direkt bağlantı sağlayıp içerik oynatabilecek, TV’lerini ve akıllı cihazlarını sesle kontrol edebilecek.
25.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Zuckerberg: Facebook yapay zekâ sesli asistanı geliştiriyor
Zuckerberg: Facebook yapay zekâ sesli asistanı geliştiriyor Facebook CEO’su Mark Zuckerberg, şirketin yapay zekâ sesli asistanıyla kullanılabilecek çok fazla proje üzerinde çalıştıklarını söyledi.
31.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Yeni AirPods'un öne çıkan özellikleri
Yeni AirPods'un öne çıkan özellikleri Daha uzun konuşma süresi, sesle Siri aktivasyonu ve yeni kablosuz şarj kutusu ile dikkat çeken yeni AirPods'u kulağınıza takar takmaz cihazlarınıza anında bağlanıp kullanmaya başlayabiliyorsunuz
7.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan Google'a tarihi çalım
Apple'dan Google'a tarihi çalım Google LLC'nin yapay zeka uzmanı Ian Goodfellow, Apple'ın FaceID ve Siri uygulamaları için yapay zeka özellikleri üzerinde çalışan Özel Projeler Grubunda Makine Öğrenimi (Machine Learning in the Special Projects Group) görevini üstlenmek üzere Apple'a katıldı.
5.04.2019 Ekonomi
Apple Airpods 2 ile gelen yeni özellikler
Apple Airpods 2 ile gelen yeni özellikler Apple'ın uzun bir süredir beklenen kablosuz kulaklığı Airpods 2 hakkında yepyeni detaylar gün yüzüne çıktı. Bakın yeni Airpods hangi özelliklerle karşımıza çıkacak?
4.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Amazon yaptı, 100 milyon fazla satmayı başardı
Amazon yaptı, 100 milyon fazla satmayı başardı Dünyanın en büyük online alışveriş platformu Amazon'un sesli asistanı Alexa, ciddi bir satış hacmi yakaladı ve 100 milyon rakamını devirmeyi başardı.
7.01.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Siri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.