İcloud

İcloud

Son dakika iCloud haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iCloud ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iCloud haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İcloud

haberleri sayfasında son dakika yaşanan icloud gelişmeleri de dahil olmak üzere 174 icloud haberi bulunmuştur. Tüm icloud haberleri aşağıda listelenmiştir.
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır?
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır? Teknoloji günümüzde durmadan gelişmeye devam ederken, birçok farklı ürün hayatımıza dahil olmaya başladı. Bazı eşyaları kayıp etme veya konulduğu yeri hatırlamama durumları birçok insan tarafından yaşanmaktadır. İşte bu noktada Airtag ürünü devreye giriyor.
21.01.2024 Bilim ve Teknoloji
iPhone'da silinen mesajlar geri getiriliyor! TikTok fenomeni adım adım anlattı
iPhone'da silinen mesajlar geri getiriliyor! TikTok fenomeni adım adım anlattı Telefon kullanıcısı milyonları ilgilendiren detay! iPhone'da silinen mesajları geri getirmenin yolu ortaya çıktı. Sosyal medyada izlenme rekorları kıran video, iMessage üzerinden riskli bir mesaj gönderirken iki kez düşünmenize neden olabilir.
4.08.2023 Bilim ve Teknoloji
AirTag nedir, ne işe yarar? AirTag fiyatı nedir? AirTag araç takip cihazı olarak kullanılır mı?
AirTag nedir, ne işe yarar? AirTag fiyatı nedir? AirTag araç takip cihazı olarak kullanılır mı? Apple’ın piyasaya sürdüğü AirTag ile ilgili şikayetler gelmeye devam ediyor. Madeni para büyüklüğünde olan AirTag ile ilgili Apple’a davalar açılıyor. Nedeni ise, şikayetçilerin AirTag ile sevgilileri veya eşleri tarafından takip edilmesi ve gizlilik hakkını ihlal etmesi olarak gösteriliyor. Peki, AirTag nedir, ne işe yarar? AirTag fiyatı nedir? AirTag araç takip cihazı olarak kullanılır mı? İşte detaylar…
8.12.2022 Bilim ve Teknoloji
ABD'yi sarsan sızıntı! Biden'ın oğlunun uygunsuz fotoğrafları ortaya çıktı
ABD'yi sarsan sızıntı! Biden'ın oğlunun uygunsuz fotoğrafları ortaya çıktı ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın olduğu iddia edilen telefon verileri internete sızdırıldı. Hunter Biden’ın olduğu iddia edilen veriler arasında yaşı küçük kız çocuklarıyla uygunsuz fotoğrafları, uyuşturucu madde ve silah kullanımıyla ilgili yazışmaları ve görüntüleri yer aldı.
11.07.2022 Dünya
iPhone'larda yeni dönem! Tamamen değişti, güncelleme geldi! Dikkat çeken özellik...
iPhone'larda yeni dönem! Tamamen değişti, güncelleme geldi! Dikkat çeken özellik... iPhone kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişti. Yeni güncellemeyle birlikte yeni özellikler resmen duyuruldu. Dördüncü büyük güncelleme yayınlandı. iOS 15.4 ve iPadOS 15.4 kullanıcılara sunuldu. iPhone'larda birçok özellikte iyileştirmeye gidildi. Face ID, emojiler, kamera, FaceTime, Siri dahil olmak üzere birçok yenilik yapıldı. Bunlardan en dikkat çekeni ise kilit açmadaki özellik oldu. İşte Apple iOS 15.4 güncellemesiyle gelen tüm yenilikler...
15.03.2022 Bilim ve Teknoloji
'Dijital Miras' uyarası! Düzenleme şart...
'Dijital Miras' uyarası! Düzenleme şart...   Apple, yaptığı son iOS güncellemesiyle çok konuşulacak 'Dijital Miras' özelliğini getirdi. Böylece kullanıcılar, vefat etmeleri durumunda iCloud hesaplarına ve kişisel bilgilerine erişebilmeleri için 'varis' atayabilecek. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Bilişim hukuku avukatı Görkem Gökçe, dijital varlıkların mirasçılara geçmesinin hukuka aykırı olacağını konusunda uyarıda bulundu. 'Dijital miras'a ilişkin bir düzenleme getirilmesi gerektiğini savunan Gökçe, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi'nden çıkan karara da işaret etti.  
25.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple çocuk istismarına karşı telefonları tarama planını askıya aldı
Apple çocuk istismarına karşı telefonları tarama planını askıya aldı ABD'li teknoloji şirketi Apple, iPhone’larda çocuk istismarına karşı hassas görselleri yapay zeka ile tarama planlarını, gelen eleştiriler üzerine askıya aldı.
3.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple, iCloud'a yüklenen fotoğrafları tarayacak!
Apple, iCloud'a yüklenen fotoğrafları tarayacak! Apple attığı birçok adımla en çok konuşulan markalar arasında yer alıyor. Apple iPhone özelinde aldığı karar ile teknoloji gündemine bomba gibi düştü. Söylenene göre şirket CSAM isimli bir sistem geliştirdi ve bu sistem iCloud’a yüklenen fotoğrafları özel bir veri tabanıyla karşılaştıracak.
6.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Telefonunuzu ve verilerinizi hırsızlardan korumak için ipuçları
Telefonunuzu ve verilerinizi hırsızlardan korumak için ipuçları Her gün kullandığımız akıllı telefonlarımız içerisinde binlerce kişisel veri, fotoğraf ve dokümanı içeriyor. Bu verileri güvende tutmak ve olası bir hırsızlığa karşı önceden önlem almak büyük önem taşıyor. Uzmanlar, cep telefonunuzu çalan hırsızların ne gibi zararlar verebileceğini ve kayıpları önlemek için kullanıcıların ne önlemler alabileceğini açıklıyor.
2.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple airtag nedir? Kayıp eşya izleyicisi Apple airtag fiyatı, çıkış tarihi…
Apple airtag nedir? Kayıp eşya izleyicisi Apple airtag fiyatı, çıkış tarihi… Apple, kayıp eşya izleyicisini AirTag'i tanıttı. Find My adlı Apple teknolojisini kullanarak çalışan yeni bir teknoloji olan AirTag 30 Nisan'da mağazalarda olacak. Apple airtag nedir? Kayıp eşya izleyicisi Apple airtag fiyatı, çıkış tarihi…
21.04.2021 Gündem
Berk Oktay'ın görüntülerini ifşalamıştı! Merve Şarapçıoğlu'nun cezası...
Berk Oktay'ın görüntülerini ifşalamıştı! Merve Şarapçıoğlu'nun cezası... Oyuncu Berk Oktay'ın sosyal medyada uygunsuz görüntülerini yayınladığı iddiasıyla yargılanan eski eşi Merve Şarapçıoğlu hakkındaki dava karara bağlandı. Merve Şarapçıoğlu, "Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.
22.12.2020 Magazin
Miras ile ilgili flaş karar! Milyonları ilgilendiriyor
Miras ile ilgili flaş karar! Milyonları ilgilendiriyor Eşini trafik kazasında kaybeden bir kadın ölen eşinin iCloud hesabına erişim izni verilmesini istedi. İstinaf Mahkemesi, kadının talebini yerinde bularak dijital hesapların miras kabul edilmesi yönünde karar verdi.
15.12.2020 Gündem
Cemal Kaşıkcı cinayetinde yeni gelişme!
Cemal Kaşıkcı cinayetinde yeni gelişme! Orta Doğu'nun etkin gazetecilerinden, Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, evlilik işlemleri için 2 Ekim 2018'de girdiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda katledilmesine ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda 20 sanık hakkında kamu davası açıldı.
25.03.2020 Gündem
Berk Oktay: Boşandım, mutluyum
Berk Oktay: Boşandım, mutluyum Oyuncu Berk Oktay ile avukat Merve Şarapçıoğlu arasında iki yıldır devam eden çekişmeli boşanma davası sonuçlandı. Mahkeme, Şarapçıoğlu’nun tazminat ve nafaka talebini reddetti.
19.02.2020 Magazin
Aslı Bekiroğlu internete düştü! Olay fotoğraflar...
Aslı Bekiroğlu internete düştü! Olay fotoğraflar... Jet Sosyete ve Benim Tatlı Yalanım dizileriyle tanınan Aslı Bekiroğlu’nun, icloud hesabı hacklendi, fotoğraf ve videoları internete düştü.
3.02.2020 Magazin
Ece Erken'e şok! Hesabı hacklendi ve videoları...
Ece Erken'e şok! Hesabı hacklendi ve videoları... Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Ece Erken'in icloud hesabı çalındı. Ünlü sunucu, sosyal medya üzerinden isyan etti.
19.11.2019 Magazin
iOS 13.1.2 güncellemesi yayınlandı! İşte yenilikler...
iOS 13.1.2 güncellemesi yayınlandı! İşte yenilikler... Apple, dün akşam saatlerinde Apple Watch'ları için watchOS 6.0.1 güncellemesini yayınlarken, beraberinde iOS 13.1.2 güncellemesini yayınlamayı ihmal etmedi. Şu sıra oldukça sık güncelleme yayınlayan Apple, bu sürüm ile yeni neler getiriyor?
1.10.2019 Bilim ve Teknoloji
MEB bilgi güvenliğini "MEBBulut" ile korumaya aldı
MEB bilgi güvenliğini "MEBBulut" ile korumaya aldı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bünyesindeki tüm kurum ve birimlerin daha güvenli bir şekilde bilgi paylaşımı yapabilmesine imkan tanıyan, yüzde 100 yerli imkanlarla oluşturulan "MEBBulut" sistemini hizmete sundu.
11.09.2019 Eğitim
iPhone'lar arası kablosuz veri aktarımı dönemi başladı
iPhone'lar arası kablosuz veri aktarımı dönemi başladı Apple, dün akşam saatlerinde iPhone ve iPad'leri için iOS 12.4 güncellemesini yayınladı. Yeni güncelleme yalnız başına gelmedi, beraberinde Apple Watch'larda Walkie Talkie özelliğini aktif hale getirecek watchOS 5.3 sürümü de yayına verildi.
23.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Yeni AirPods'un öne çıkan özellikleri
Yeni AirPods'un öne çıkan özellikleri Daha uzun konuşma süresi, sesle Siri aktivasyonu ve yeni kablosuz şarj kutusu ile dikkat çeken yeni AirPods'u kulağınıza takar takmaz cihazlarınıza anında bağlanıp kullanmaya başlayabiliyorsunuz
7.05.2019 Bilim ve Teknoloji
"Herkes yatak odamıza girdi"
"Herkes yatak odamıza girdi" Oyuncu Berk Oktay ve boşanma davası süren eşi Merve Şarapçıoğlu’nun iCloud hesapları geçen yıl hack’lenmiş ve çiftin mahrem fotoğrafları sosyal medyaya yayılmıştı.Merve Sarapçıoğlu konuyla ilgili ilk kez Hürriyet gazetesinden Cengiz Semercioğlu'na konuştu.
17.02.2019 Magazin
FETÖ'cü Hakan Çiçek adım adım takip edildi
FETÖ'cü Hakan Çiçek adım adım takip edildi AA, FETÖ’nün darbe girişiminin baş aktörlerinden sivil imam Hakan Çiçek’in cep telefonundan elde edilen lokasyon verilerini ABD’de adım adım takip etti.
31.12.2018 Dünya
ABD heyeti FETÖ delillerini görüşmek için 3-4 Ocak'ta Ankara'da olacak
ABD heyeti FETÖ delillerini görüşmek için 3-4 Ocak'ta Ankara'da olacak ABD’den aralarında FBI yetkililerinin de bulunduğu bir heyet, 3-4 Ocak'ta Ankara'da olacak. Görüşmede taraflar, Türkiye'nin sunduğu yeni FETÖ delilleri üzerinden katedilen mesafeyi değerlendirecek. Darbe girişiminin sivil imamlarından Hakan Çiçek'e ait olduğu belirlenen cep telefonundan elde edilen dijital izler, elebaşı Gülen'in darbeyle ilişkisini ortaya koyan en önemli kanıtlardan biri niteliğinde.
31.12.2018 Dünya
Cansu Taşkın: Hem Mustafa hem Sadettin bana yazdı
Cansu Taşkın: Hem Mustafa hem Sadettin bana yazdı Instagram ve icloud hesabı hacklenen Cansu Taşkın'ın Mustafa Sandal'la olan konuşmaları güne damgasını vurdu.
27.12.2018 Magazin
iOS 12.1.1 güncellemesi ile gelen yenilikler
iOS 12.1.1 güncellemesi ile gelen yenilikler Apple uzun bir süredir test ettiği iOS 12.1.1 güncellemesini bugün yayınladı. iOS 12.1.1 güncellemesi ile gelen yenilikler ve hangi modellere geldiği haberimizde yer alıyor.
8.12.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

İcloud ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki icloud haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.