Silgi

Silgi

Son dakika silgi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan silgi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını silgi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silgi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silgi gelişmeleri de dahil olmak üzere 327 silgi haberi bulunmuştur. Tüm silgi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
BİM 2-5 Nisan aktüel katalog 2024 yayınlandı! BİM Salı ve Cuma fırsatlarında indirimli hangi ürünler var?
BİM 2-5 Nisan aktüel katalog 2024 yayınlandı! BİM Salı ve Cuma fırsatlarında indirimli hangi ürünler var? BİM aktüel ürünler kataloğu yayında. 2 Nisan Salıdan itibaren silgi sünger, saç spreyi, ip askılı atlet, soket çorap, bölmeli organizer, makyaj çantası indirimli fiyatlarla raflarda yer alacak. Cuma fırsatları ile ayakkabılık, kızartma tenceresi, çantalı vakumlu hurç geliyor. İşte 2-5 Nisan BİM aktüel katalog ürünleri.
1.04.2024 Ekonomi
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024 Gündem
AÖF sınavlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖF vize sınavında kaç net yapmak gerekir, AÖF sınavında kalem veriyorlar mı 2023?
AÖF sınavlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖF vize sınavında kaç net yapmak gerekir, AÖF sınavında kalem veriyorlar mı 2023? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ara sınavları hafta sonu gerçekleştirilecek. AÖF (Açıköğretim Fakültesi) sınav sistemine dair en merak edilen konu ise AÖF sınavında 4 yanlışın 1 doğruyu götürüp götürmediği oldu. Peki, AÖF sınavlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖF vize sınavında kaç net yapmak gerekir, AÖF sınavında kalem veriyorlar mı 2023?
8.12.2023 Eğitim
BİM kırtasiye malzemeleri 2023 katalogu yayınlandı! BİM okul malzemelerinde okul çantası, defter fiyatları belli oldu
BİM kırtasiye malzemeleri 2023 katalogu yayınlandı! BİM okul malzemelerinde okul çantası, defter fiyatları belli oldu BİM okul malzemeleri velilerin gündemindeki yerini aldı. 2023 BİM kırtasiye ürünleri katalogunda okul çantası, defter, silgi, kalem fiyatları indirimli olarak yer aldı. Bu yıl okullar 11 Eylül'de açılıyor. Zincir marketlerin kırtasiye ürünlerine özel katalog yayınlıyor. Geçtiğimiz yıl BİM kırtasiye malzemelerini indirimli olarak satılmıştı. Peki BİM kırtasiye ürünleri katalogu yayınlandı mı?
10.09.2023 Ekonomi
Tarım Market 21-31 Ağustos katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri indirime girdi!
Tarım Market 21-31 Ağustos katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri indirime girdi! Tarım Kredi 21-31 Ağustos 2023 aktüel katalog yayınlandı. Okullar 11 Eylül'de açılıyor. Veliler ve öğrencilerin okul alışverişi telaşı başladı. Zincir marketlerin 2023 kırtasiye malzemeleride indirim yapması uzun zamandır bekleniyordu. Tarım Kredi Kooperatif Market katalogunda okul çantası, suluk, defter, kalem, silgi fiyatları indirime girdi. İşte 21-31 Ağustos 2023 Tarım Market aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
22.08.2023 Ekonomi
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023? YKS sınavında ter dökecek adaylar, sınavda hangi eşyalarla girip giremeyeceğini sorgulamaya başladı. YKS sınavı öncesi merak edilen konulardan biri de protez tırnak ve oje oldu. Peki, YKS sınavında neler yasak, YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
16.06.2023 Eğitim
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne? 2023 MSÜ sınavı yarın yapılacak. Sınava saatler kala Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek adaylar MSÜ'de yasak olan eşyalar için araştırma yapıyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav giriş kılavuzunda öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler paylaşıldı. Sınavda bazı eşyaların kullanımı yasak olacak.  Peki, MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
1.04.2023 Eğitim
MSÜ sınavında kalem silgi verilecek mi 2023? MSÜ sınavı ne zaman 2023, saat kaçta, kaç dakika 2023? MSÜ sınavında kaç soru var, kalem silgi verilecek mi?
MSÜ sınavında kalem silgi verilecek mi 2023? MSÜ sınavı ne zaman 2023, saat kaçta, kaç dakika 2023? MSÜ sınavında kaç soru var, kalem silgi verilecek mi? MSÜ sınavı ne zaman, saat kaçta, MSÜ sınav kaç dakika, kaç soru? Sorularının yanıtı sorgulanıyor. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına az bir süre kaldı, sınava girecek öğrenciler sınavın detaylarına ilişkin aramalarını sıklaştırdı. Sınava katılacak adaylara Türkçe testinden 40, temel matematik testinden 40, sosyal bilimler testinden 20 ve fen bilimleri testinden 20 soru sorulacak. Askeri öğrenci adayları MSÜ sınavı kaç dakika 2023, MSÜ sınavında kaç soru var, kalem silgi verilecek mi? sorularının yanıtını araştırıyor.
1.04.2023 Eğitim
KPSS ortaöğretim kalem, silgi, su veriliyor mu? KPSS ortaöğretim sınavına girerken ne lazım?
KPSS ortaöğretim kalem, silgi, su veriliyor mu? KPSS ortaöğretim sınavına girerken ne lazım? KPSS ortaöğretim sınavında kalem silgi veriyorlar mı? 6 Kasım Pazar günü KPSS ortaöğretim oturumu gerçekleşecek. Yarın sınava girecek adaylar; kalem, silgi ve su gibi materyalleri yanında getirip getirmeyeceğini araştırıyor. Peki, KPSS ortaöğretim sınavına girerken ne lazım?
5.11.2022 Eğitim
2022 KPSS ortaöğretim sınav yerleri açıklandı mı? KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman?
2022 KPSS ortaöğretim sınav yerleri açıklandı mı? KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman? Lise ve meslek liselerinden mezun olanlar ile sınavın geçerlilik süresi içerisinde mezun olabilecek durumda bulunanların katıldığı KPSS ortaöğretim sınavı için adayların meraklı bekleyişi devam ediyor. Gözler sınav tarihine çevrilirken adaylar, ÖSYM tarafından açıklanacak sınav yerlerini bekliyor. Peki, 2022 KPSS ortaöğretim sınav yerleri açıklandı mı? KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman? İşte KPSS ortaöğretim sınavı ile ilgili merak edilenler…
9.10.2022 Eğitim
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç günde açıklanır? Ertelenen KPSS puanları ne zaman açıklanacak?
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç günde açıklanır? Ertelenen KPSS puanları ne zaman açıklanacak? KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak, KPSS puanları ne zaman belli olacak? Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın sonuçlarının açıklanacağı tarih merak ediliyor. Genel Kültür – Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri alanlarında, iki oturum olarak gerçekleştirilecek sınavın ilk oturum tarihi 18 Eylül Pazar günü yapıldı, KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavı 1. oturumu 24 Eylül Cumartesi günü 10:15'te, 2. oturumu 14:45'te, 3. oturumu 25 Eylül Pazar günü saat 10:15'te başlayacak. Peki, Ertelenen KPSS puanları ne zaman açıklanacak?
24.09.2022 Eğitim
Okullar açıldı! Talep yağıyor, 22 liradan satılıyor
Okullar açıldı! Talep yağıyor, 22 liradan satılıyor Koronavirüs salgınında hijyen amaçlı büyük ilgi gören kolonya, okulların açılmasıyla birlikte yoğun talep almaya başladı. Kolonya şirketinde başkan yardımcısı Şendoğan Susesi, "Koronavirüs vakaları azaldıktan sonra kolonya satışlarımız düştü. Fakat okulların açılmasıyla beraber her öğrencinin çantasına bir tane kalemtraş ve silgi girerken, şimdi bir tane de kolonya girmeye başladı. Şu anda ciddi derecede artış var okulların açılmasıyla beraber. Çantalara giren 100 gramlık spreylerde çok büyük derecede artış var. Özellikle de öğrenci kesiminin çantalarına girdiği için. 100 gramlık sprey kolonyalar 22 liradan satılıyor." dedi.
20.09.2022 Yaşam
Okul alışverişini son güne bırakan veliler Eminönü'nü tercih etti
Okul alışverişini son güne bırakan veliler Eminönü'nü tercih etti Yeni eğitim-öğretim dönemi yarın başlıyor. Okul alışverişini son güne bırakan veliler, uygun fiyatlar nedeniyle Eminönü çarşısını tercih etti.
11.09.2022 Yaşam
Okul alışverişi yapacaklar dikkat! Fiyatlar ikiye katlandı
Okul alışverişi yapacaklar dikkat! Fiyatlar ikiye katlandı Okulların açılmasına sayılı günler kala veliler ve öğrenciler kırtasiye malzemelerinde eksikleri tamamlamak için Eminönü’nün yolunu tuttu. Alışverişe gelen veliler ve öğrenciler pahalılıktan yakındı. Veliler ise geçen seneye göre fiyatların ikiye katlandığını ifade ederken pahalılıktan yakındı. Tahtakale’de okul çantaları 300-400 lira, kurşun kalemler 3-4 lira, defterler 20-70 lira arası, kalem kutusu 50 lira civarında satılıyor.
7.09.2022 Ekonomi
Okullarda uyum haftası ne zaman başlıyor? 1. sınıf uyum haftası nasıl olacak? Uyum haftası etkinlikleri neler?
Okullarda uyum haftası ne zaman başlıyor? 1. sınıf uyum haftası nasıl olacak? Uyum haftası etkinlikleri neler? Okullarda Uyum Haftası başlıyor. 2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı’nda okul öncesi eğitim ile ilkokul birinci sınıfa başlayacak öğrencilerin okula alışmaları için bir hafta öncesinde uyum eğitimleri yapılıyor. Okulların açılmasına bir hafta kala öğrencilerin okula adaptasyonları sağlanacak. Ebeveynler ve öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim ve ilkokul için uyum rehberi hazırladı. Rehberlerde ailelere öneriler, okula başla sürecinde dikkat edilmesi gerekenler ve öğrencilerin okula alışma sürecinde yapılması gereken etkinlikler yer alıyor. Peki, Okullarda uyum haftası ne zaman başlıyor? Uyum haftası zorunlu mu? 1. sınıf uyum haftası nasıl olacak? Uyum haftası etkinlikleri neler? 1. sınıf uyum haftasında neler yapılacak? İşte tüm detayları ile uyum eğitimleri hakkında bilmeniz gerekenler…
4.09.2022 Eğitim
Anaokulları ne zaman açılacak? Anaokulu uyum haftası ne zaman? Anaokulu ihtiyaç listesinde neler var?
Anaokulları ne zaman açılacak? Anaokulu uyum haftası ne zaman? Anaokulu ihtiyaç listesinde neler var? 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı başlıyor. Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde anaokulu ile 1. Sınıfa başlayacak öğrencilerin uyum haftası başlayacak. İlk defa eğitime başlayacak öğrenciler heyecanlıyken ebeveynler uyum haftası ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Anaokulları ne zaman açılacak? Anaokulu uyum haftası ne zaman? Anaokulu ihtiyaç listesinde neler var? İşte detaylar…
4.09.2022 Eğitim
Kırtasiye raflarındaki tehlike; erken ergenlik ve kanser riski
Kırtasiye raflarındaki tehlike; erken ergenlik ve kanser riski Okulların açılmasına günler kala kırtasiye ürünlerinde denetimler arttı. Çocuklara sağlıklı ürünler ulaştırılmak için kırtasiyelerden alınan ürünler Ticaret Bakanlığı'nın laboratuvarlarında testlerden geçiriliyor. Testlerden geçemeyen ürünler toplatılıyor. Kriterlere uygun olmayan kırtasiye ürünlerinde oluşabilecek tehlikelere dikkat çeken Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Çocuk Endokrinolojisi Uzmanı Doktor  Zümrüt Kocabey Sütçü,"Özellikle renkli kokulu silgiler, kalemler olsun çocukların elle teması, koklaması bile tehlikeli. Alerji ve hormonal bozukluklar da yapabiliyor.  Bunlar endokrin bozucu olarak bildiğimiz kanıtlanmış yapılan çok sayıda çalışmayla hem kanserojen olduğu hem endokrin bozucular olarak bizim çok iyi bildiğimiz ürünler" dedi. 
31.08.2022 Yaşam
BİM kırtasiye ürünleri 2022! BİM okul malzemeleri kataloğu 2022 fiyatları ne kadar? Defter, kalem, çanta BİM kırtasiye ürünleri kataloğu 2022 geldi mi?
BİM kırtasiye ürünleri 2022! BİM okul malzemeleri kataloğu 2022 fiyatları ne kadar? Defter, kalem, çanta BİM kırtasiye ürünleri kataloğu 2022 geldi mi? BİM okul malzemeleri 2022 kataloğu için aramalar arttı. BİM kırtasiye ürünleri 2022 uygun fiyatları okul malzemelerini almak isteyen öğrenciler ve velileri tarafından sorgulanıyor. 2022-2023 eğitim öğretim yılına az bir süre kala BİM okul malzemeleri kataloğu kırtasiye ürünleriyle öne çıkıyor. BİM kırtasiye ürünleri kataloğunda; North Pacific Sırt Çantası 129 TL, North Pacific Okul Çantası 179 TL, North Pacific Anaokulu Çantası 99 TL, North Pacific Okul Çantası 149 TL, North Pacific Ponponlu İlkokul Çantası 139 TL’den satışa çıkacak. Peki BİM okul malzemeleri 2022 kataloğunda neler var? İşte BİM kırtasiye ürünleri, okul malzemeleri kataloğu ve fiyatları…
29.08.2022 Ekonomi
A101 kırtasiye kataloğu 2022 çıktı mı, 1 Eylül A101 kırtasiye ürünleri geldi mi? A101 kırtasiye ürünleri 2022 ne zaman gelecek?
A101 kırtasiye kataloğu 2022 çıktı mı, 1 Eylül A101 kırtasiye ürünleri geldi mi? A101 kırtasiye ürünleri 2022 ne zaman gelecek? A101 kırtasiye ürünleri 2022 ne zaman gelecek, A101 kırtasiye ürünleri geldi mi? sorularına yanıt aranırken A101 kırtasiye kataloğu da okulların açılmasına az bir süre kala sorgulanıyor. Okullar 12 Eylül’de açılacak. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri ve velileri uygun fiyatlı kırtasiye ürünü almak için A101 market kataloğu araştırmasına başladı. Peki, A101 kırtasiye kataloğu 2022 çıktı mı? İşte A101 kırtasiye ürünleri ve kataloğu ile ilgili detaylar…
27.08.2022 Ekonomi
ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı!
ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı! 2022 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2022-ALES/2) 21 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak. Sınava girecek adaylar ÖSYM tarafından yapılan uyarıları takip ederken sınav ile ilgili bilgileri de araştırıyor. Peki, ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı!
20.08.2022 Eğitim
KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi?
KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi? 2022 KPSS sınavları 31 Temmuz Pazar günü yapılacak. Genel Yetenek-Genel Kültür oturumları yapıldıktan sonra, adaylar eğitim bilimleri sınavına girecek. KPSS sınavına saatler kala adaylar sınav öncesi araştırmalarını hızlandırdı. Peki, KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi?
30.07.2022 Eğitim
KPSS sınav yerlerinde emanetçi var mı, KPSS sınavında emanetçi olacak mı? Telefon, çanta, anahtar emanet edilir mi?
KPSS sınav yerlerinde emanetçi var mı, KPSS sınavında emanetçi olacak mı? Telefon, çanta, anahtar emanet edilir mi? KPSS lisans oturumları yarın başlıyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 81 il merkezi ve KKTC'nin başkenti Lefkoşa dahil 104 sınav merkezinde düzenlenecek. Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) genel yetenek-genel kültür ile eğitim bilimleri oturumları yarın yapılacak. Sınava girecek adaylar KPSS'de emanetçiler açık mı, KPSS sınav yerlerinde emanetçi var mı, telefon, çanta, anahtar emanet edilir mi? sorularına yanıt aramaya başladı.
30.07.2022 Eğitim
e-YDS 2022/8 İngilizce sınava giriş belgeleri erişime açıldı
e-YDS 2022/8 İngilizce sınava giriş belgeleri erişime açıldı ÖSYM'den e-YDS 2022/8 İngilizce sınavına ilişkin son dakika açıklaması geldi. 25 Haziran 2022 tarihinde uygulanacak olan e-YDS 2022/8 İngilizce adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı. e-YDS 2022/8 İngilizce sınava giriş belgeleri erişime açıldı.
23.06.2022 Eğitim
YKS sınavı için gerekli belgeler 2022 listesi ! YKS sınavına girerken yanımızda bulunması gerekenler nelerdir, YKS sınavına neler getirilecek 2022?
YKS sınavı için gerekli belgeler 2022 listesi ! YKS sınavına girerken yanımızda bulunması gerekenler nelerdir, YKS sınavına neler getirilecek 2022? YKS sınavına girerken gerekli belgeler 2022 nelerdir, YKS sınavına girerken hangi belgeler gerekli? Yükseköğretim Kurumları Sınavı heyecanı devam ediyor. Ortaöğretimden yükseköğretime geçiş sınavı olan YKS’nin bu yılki oturumları bu hafta sonu yapılacak. YKS sınavı öncesi üniversite adayları ise YKS sınavına neler getirilecek 2022, YKS sınavına girerken yanımızda bulunması gerekenler nelerdir? sorularına yanıt arıyor. İşte YKS sınavında gerekli belgeler…
18.06.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Silgi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silgi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.