Silah Desteği

Silah Desteği

Son dakika silah desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan silah desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını silah desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silah Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silah desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.581 silah desteği haberi bulunmuştur. Tüm silah desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya resmi olarak duyurdu
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya resmi olarak duyurdu Karadeniz kıyısındaki Kanevskoy'da akşam karanlığını aydınlatan füzeleri patlama sesi izledi, yerel halkın paylaştığı videolarda "Vuruldu, vuruldu" çığlıkları açık şekilde duyuldu. 330 milyon dolarlık uçan radar A-50'nin Rus ordusunun elinde birkaç adet olduğu biliniyor.
24.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası milyonların merakla beklediği emekliye ek zam da dahil olmak üzere ekonomi gündemine dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklaması ile birlikte en düşük emekli maaşı da belli oldu.
16.01.2024 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye teröre teslim olmayacaktır
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye teröre teslim olmayacaktır TBMM'nin 28. dönem 2. yasama yılı gerçekleşiyor. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis Genel Kurulu'ndaki konuşmasında, 'Türkiye teröre asla teslim olmayacak. Teröristlerin 1 Ekim'i seçmesi manidardır.' dedi.
1.10.2023 Gündem
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi Kırım açıklarındaki çarpışmanın ardından bir yarış başladı, Putin'in 'kara kutusu' Moskova'nın adımını doğruladı. CNN International'ın haberi gündemi tepetaklak ederken, ilk görüntüyü resmi internet sitesi paylaştı.
16.03.2023 Dünya
Putin: Ukrayna'daki savaş sürecinde İHA'ların önemi ortaya çıktı
Putin: Ukrayna'daki savaş sürecinde İHA'ların önemi ortaya çıktı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "İHA kullanımının neredeyse her yerde yaygınlaştığını, bunların muharebe birliklerinde, cephelerde, birlik ve taburlarda bulunması gerektiği ortaya çıktı." dedi.
21.12.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket! Hamza Dağ, AK Parti'nin oy oranını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket! Hamza Dağ, AK Parti'nin oy oranını açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dağ son anket çalışmalarında AK Parti'nin yüzde 41.9 oy oranı aldığını belirtirken, "Cumhur İttifakı'nın oylarında yükselen bir trend var" dedi.
18.10.2022 Siyaset
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Nükleer silah kullanımına yönelik Rusya'nın doktrini var
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Nükleer silah kullanımına yönelik Rusya'nın doktrini var ABD'nin New York kentindeki Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmanın ardından basın toplantısı düzenleyen Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Nükleer silah kullanımına yönelik Rusya'nın doktrini var" dedi.
25.09.2022 Dünya
Teröristlerle ortak eğitim! ABD'den büyük küstahlık
Teröristlerle ortak eğitim! ABD'den büyük küstahlık DEAŞ’la mücadele amacıyla kurulan Birleşik Ortak Görev Gücü’ne bağlı ABD askerleri önceki gün PKK/YPG’li teröristlerle ortak tatbikat ve eğitim gerçekleştirdi. Tatbikatın fotoğrafları görev gücünün resmi Twitter hesabından “Birlikte daha güçlüyüz” mesajıyla yayınlandı.
9.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirve öncesi canlı yayında dünyaya duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirve öncesi canlı yayında dünyaya duyurdu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dört yıl aradan sonra Beştepe'de Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro'yu ağırlıyor. Liderlerin ikili görüşmesinin ardından Türkiye ve Venezuela arasında anlaşmalar imzalandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ortak basın toplantısında Venezuela ile ticarette yeni hedefin 3 milyar dolar olduğunu duyurdu. Erdoğan, "NATO teröre çanak tutan bir örgüt değildir. İsveç PKK PYD-YPG gibi tüm terör örgütlerinin cirit attığı bir ülke konumunda" açıklamasında bulundu. Erdoğan, Yunanistan'da kurulan ABD üslerine ilişkin ise, "9 ABD üssü Yunanistan'da kuruldu. Bu üsler kime karşı kuruluyor? Rusya'ya karşı kuruldu diyorlar, bunu yemezler kusura bakmasınlar." açıklamasında bulundu.
8.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir araya geldi! Önemli mesajlar: Hedef 1 milyon mülteciyi barındırmak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir araya geldi! Önemli mesajlar: Hedef 1 milyon mülteciyi barındırmak! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen "Kütüphane Söyleşileri" kapsamında farklı şehirlerden gençlerle bir araya geldi. Erdoğan "Suriye'nin kuzeyinde briket evlerin yapımına başladık. Bu insanlar çadırlarda kalıyordu. Briket evler ile bir adım attık. Hedefimiz de burada 1 milyon mülteciyi barındırabilmek." ifadelerini kullandı.
19.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: NATO'ya Finlandiya ve İsveç'in girmesine 'hayır' diyeceğimizi söyledik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: NATO'ya Finlandiya ve İsveç'in girmesine 'hayır' diyeceğimizi söyledik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "NATO’ya Finlandiya ve İsveç'in girmesine 'hayır' diyeceğimizi ilgili arkadaşlarımıza söyledik, yolumuza bu şekilde devam edeceğiz" dedi.
19.05.2022 Siyaset
Doğal gaz krizi başladı! Ve beklenen oldu
Doğal gaz krizi başladı! Ve beklenen oldu Rusya, Polonya ve Bulgaristan’a doğalgaz akışını kesti. Gazprom, bu adıma gerekçe olarak bu iki ülkenin doğalgaz ödemelerini Rus para birimi rubleyle yapmamasını gösterdi. Önceki gün 40 kadar ülkenin Ukrayna’ya silah desteği sağlamayı sürdüreceğini açıklamasının ardından gelen bu hamle, AB tarafından “şantaj” olarak nitelendirildi.
28.04.2022 Ekonomi
5 ülkeden Rusya’ya karşı birlik mesajı: Bu bir savaş değil, terördür
5 ülkeden Rusya’ya karşı birlik mesajı: Bu bir savaş değil, terördür Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bir araya gelen Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Polonya Devlet Başkanı Andrej Duda, Estonya Cumhurbaşkanı Alar Karis, Letonya Devlet Başkanı Egils Levits ve Litvanya Devlet Başkanı Gitanas Nausda düzenlenen ortak basın toplantısında Rusya’ya karşı “birlik” mesajı verdi.
13.04.2022 Dünya
NATO'dan flaş Türkiye açıklaması: Ev sahipliği için teşekkür ederim
NATO'dan flaş Türkiye açıklaması: Ev sahipliği için teşekkür ederim Rusya Ukrayna arasında İstanbul Dolmabahçe'de gerçekleştirilen tarih zirvenin ardından heyetlerden olumlu açıklamalar gelmişti. Rusya Kiev ve Çernigiv'den çekileceğini belirtirken Ukraynalı heyetten ise "Rus birliklerinin 23 Şubat öncesi pozisyona çekilmesi halinde referanduma gidebiliriz" açıklamaları gelmişti. Tarihi zirve sonrası NATO'dan açıklama geldi. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: "Türkiye'ye Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelere ev sahipliği için teşekkür ederim" dedi.
31.03.2022 Dünya
Zelenskiy’den İsrail’e: “Neden Rusya’ya karşı yaptırım uygulamadınız?”
Zelenskiy’den İsrail’e: “Neden Rusya’ya karşı yaptırım uygulamadınız?” Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy İsrail parlamentosuna yaptığı hitabında, İsrailli milletvekillerine seslenerek, “Neden Rusya’ya karşı yaptırım uygulamadınız?” dedi.
20.03.2022 Dünya
Destici: Rusya, Türkiye’nin Montrö’yü delerek kendi lehine kararlar vermesini istiyor
Destici: Rusya, Türkiye’nin Montrö’yü delerek kendi lehine kararlar vermesini istiyor Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Rusya’nın, Ukrayna’ya yönelik saldırısına ilişkin, "Rusya’nın gözü boğazlarda, boğazları da almak istiyor. Türkiye’nin, Montrö’yü delerek kendi lehine kararlar vermesini istiyor. Türkiye bugüne kadar Montrö’yü, maddelerinde ne yazıyorsa, sözleşmenin gerekleri neyse ona göre uygulamıştır ve hiçbir devlet Türkiye’den bundan başka türlüsünü bekleyemez” dedi.
3.03.2022 Siyaset
Kremlin: Rusya ve Ukrayna taleplerini açıklamayacak. Müzakereler sessizce ilerleyecek
Kremlin: Rusya ve Ukrayna taleplerini açıklamayacak. Müzakereler sessizce ilerleyecek Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Ukrayna ve Rusya heyetlerinin Belarus’taki müzakere görüşmelerinde talep ve pozisyonlarını kamuoyuna açıklamayacaklarını, müzakerelerin sessiz ilerleyeceğini söyledi.
28.02.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Silah satıyorlar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Silah satıyorlar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şırnak 7. Olağan İl Kongresi’nde konuştu. Erdoğan, "Size en ufak bir ayrımcılık yapılıyorsa failinden hesabını sormak boynumun borcudur" dedi. "Dünya Azerbaycan'ın yanında değil" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ateşkes ilan edildi gece, ateşkesi Ermeniler yine bozdu" ifadelerini kullandı. Konuşmasında Minsk üçlüsüne tepki gösteren Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: "Bunlar Ermenistan'ın yanında yer aldı. Ermenistan'a her türlü silah desteğini veriyorlar. Azeri kardeşlerimiz çok ciddi bir mücadele içinde. Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını Ermeniler'den kurtarmak için bu mücadeleyi veriyorlar."
18.10.2020 Siyaset
Irak Başbakanı Kazımi: ABD'nin yardımına  ihtiyacımız var
Irak Başbakanı Kazımi: ABD'nin yardımına ihtiyacımız var Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi, ülkesinin DEAŞ tehdidine karşı hala ABD'nin yardımına ihtiyacı olduğunu belirterek, "Halihazırda doğrudan ve askeri destek gerektirmeyen kademelerde iş birliği ve yardıma ihtiyacımız olacak." dedi.
17.08.2020 Dünya
Pentagon'dan 740,1 milyar dolarlık dev bütçe talebi!
Pentagon'dan 740,1 milyar dolarlık dev bütçe talebi! ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), 2021 mali yılı için Kongreden 69 milyar doları savaş fonu olarak bilinen "Deniz Aşırı Muhtemel Operasyonlar", 35,1 milyar doları "Enerji Bakanlığı ve diğer kurumların savunmaya ilişkin harcamaları", 636,4 milyar doları ise "temel savunma bütçesi" olmak üzere toplam 740,1 milyar dolar bütçe talebinde bulundu. Raporda terör örgütü YPG/PKK ile ilgili skandal detay dikkat çekti...
10.02.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Sesin çıkmıyor yazıklar olsun!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Sesin çıkmıyor yazıklar olsun! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.Erdoğan, ABD'nin açıkladığı 'Yüzyılın Anlaşması' planına tepki göstererek "İslam dünyasındaki ülkelerin tavırlarına baktığımızda ben halimize acıyorum. Başta Suudi Arabistan, sesin çıkmıyor, ne zaman çıkacak?" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin tek taraflı Ortadoğu planına yönelik yaptığı açıklamada, "Kudüs kırmızı çizgimizdir. Planı asla tanımıyor ve kabul etmiyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye tarihinin en hızlı ve etkili afete müdahalesini göğsümü gere gere söylüyorum bu depremde yürütmüştür" ifadelerini kullandı.
31.01.2020 Siyaset
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Libya'da kaosun sebebi Fransa
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Libya'da kaosun sebebi Fransa Libya'da ateşkes ile ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Fransa silah desteği ile kaosun devamını sağlıyor" dedi. Bakan Çavuşoğlu, gece yürürlüğe girecek ateşkes için Rusya'nın Hafter'i ikna etmesi bekliyoruz" diye konuştu.
11.01.2020 Siyaset
Saniye saniye izleniyorlar! Operasyon korkusu nöbet tutturuyor
Saniye saniye izleniyorlar! Operasyon korkusu nöbet tutturuyor Suriye'nin kuzeyinde, Türkiye ve ABD tarafından ortak tesis edilmesi beklenen 'güvenli bölge' için geri sayım devam ediyor. Müşterek Harekat Merkezi'nin kurulup, iki ülke askerlerinin havadan devriye görevi yapmasının ardından şimdi de teröristlerin silahlarıyla 'güvenli bölge' dışına çıkarılmasıyla karadan devriyelerin başlaması bekleniyor.
3.09.2019 Gündem
İran'dan şoke eden ABD iddiası: DEAŞ'ı silahlandırıyorlar
İran'dan şoke eden ABD iddiası: DEAŞ'ı silahlandırıyorlar İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "ABD müttefiki" olarak nitelendirdiği ülkelerin terör örgütü DEAŞ'ı silahlandırdığını ileri sürdü.
31.07.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınına konuk oldu.
25.02.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Silah Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silah desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.