Silah

Silah

Son dakika silah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan silah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını silah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silah gelişmeleri de dahil olmak üzere 34.690 silah haberi bulunmuştur. Tüm silah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da ev ve iş yerlerine ateş eden 2 kişi yakalandı
Adana'da ev ve iş yerlerine ateş eden 2 kişi yakalandıAdana'da ev ve iş yerlerine ateş ettiği belirlenen 2 kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, Adana İl Jandarma Komutanlığı Yüreğir İlçe Jandarma Komutanlığı, JASAT, İstihbarat ve KOM Şube Müdürlükleri ekipleri, Yüreğir ilçesinde istihbari çalışma yaptı.
26.07.2024Adana
Türk Deniz Kuvvetleri'ne bağlı iki karakol gemisi Katar'da görev yapacak!
Türk Deniz Kuvvetleri'ne bağlı iki karakol gemisi Katar'da görev yapacak!Türkiye ile Katar'ın Umm Al Houl Deniz Üssü'nde görev yapacak olan 2 Tuzla sınıfı karakol gemisi için Muğla'nın Marmaris ilçesi Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda yapılan askeri tören ile görevlendirme programı düzenlendi. Türk Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu'nun da katıldığı törende Katar'da görev yapacak olan gemilerin özellikleri anlatıldı. Tatlıoğlu, "Deniz gücümüz, küresel güvenliğe katkı sağlamaya devam ediyor" dedi.
26.07.2024Gündem
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandı
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandıBalıkesir'de zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçakla öldüren tutuklu sanıklardan E.Ö.'nün (17) 24 yıl hapis cezasına çarptırıldığı, azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.’nün (39) ise beraat ettiği davanın gerekçeli karar açıklandı. Kararda, E.Ö.'nün eylemini her türlü insani duygu, düşünce ve değerden arınmış şekilde, pervasız ve fütursuzca, içindeki sadist duyguların tezahürü sonrası Akman'ı sebepsiz olarak sırf öldürmek için öldürdüğü gerekçesiyle en üst sınırdan hapisle cezalandırıldığı belirtildi. Baba Orhan Ö. için verilen beraat kararına ise somut delil bulunmaması gerekçe gösterildi. Gerekçeli kararda; İnfaz Kanunu'nun yetersiz olduğu vurgulanarak, adalet duygusunun tatmin edilmesi, cezanın infazında ortaya çıkacak aksaklıkların düzenlenmesi için kararın TBMM Adalet Komisyonu'na gönderilmesine karar verildiği belirtildi.
25.07.2024Gündem
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
Erdoğan'dan Lozan Barış Antlaşması'nın 101. yıl dönümü mesajı
Erdoğan'dan Lozan Barış Antlaşması'nın 101. yıl dönümü mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye, bölgesinin istikrar abidesi olarak tam 101 yıldır sürdürdüğü kalkınma yolculuğunu bugün de kararlı bir şekilde devam ettirmektedir." ifadelerini kullandı.
24.07.2024Gündem
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımı
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımıPolis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına yapılacak alım için başvuru süreci, 23 Temmuz'da başladı ve 29 Temmuz'da sona erecek. Başvurular, adayların http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile gerçekleştirebilecekleri belirtiliyor. Ayrıca, İç Güvenlik Fakültesi için de 40 kadın ve 160 erkek olmak üzere toplamda 200 öğrenci alımı yapılacak. Bu alıma ilişkin başvuru süreci ve detayları yine http://www.pa.edu.tr adresinden takip edilebilir.
23.07.2024Gündem
'Öcalan' sloganıyla halay çeken 9 kişi adliyeye sevk edildi
'Öcalan' sloganıyla halay çeken 9 kişi adliyeye sevk edildiMersin'de terörist başı 'Abdullah Öcalan' sloganları eşliğinde sahil kenarında halay çeken gruptan gözaltına alınan 9 kişi adliyeye sevk edildi. Aranan bir şahsın başka suçtan cezaevinde olduğu öğrenilirken, firari bir kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
23.07.2024Gündem
Erzurum kongresi kararları nelerdir, Erzurum kongresinin önemi nedir? Erzurum kongresi ne zaman toplantı, neden yapıldı?
Erzurum kongresi kararları nelerdir, Erzurum kongresinin önemi nedir? Erzurum kongresi ne zaman toplantı, neden yapıldı?Erzurum kongresinin 105. yılı. Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı Erzurum Kongresi, ulusal egemenlik tanımının da anıldığı ilk kongredir. Peki, Erzurum Kongresi’nin anlamı ve önemi nedir? Erzurum Kongresi kararları nelerdir, ne zaman ve neden yapıldı?
23.07.2024Gündem
Adana'da bir vatandaş havadaki drone'a ateş etti!
Adana'da bir vatandaş havadaki drone'a ateş etti!Adanalılar bu kez Güneş'e değil havadaki drone'a ateş etti. Hürriyet Mahallesi'nde bir vatandaş, drone'nu havalandırdığı sırada silah sesleri duyuldu.
23.07.2024Adana
Adana'da bir vatandaş havadaki drone'a ateş etti!
Adana'da bir vatandaş havadaki drone'a ateş etti!Adanalılar bu kez Güneş'e değil havadaki drone'a ateş etti. Hürriyet Mahallesi'nde bir vatandaş, drone'nu havalandırdığı sırada silah sesleri duyuldu.
23.07.2024Vatan TV
Garsonu öldüren 3 kişiye 18'er yıl hapis cezası!
Garsonu öldüren 3 kişiye 18'er yıl hapis cezası!Adana'da bir barda 'Garson bakar mısın?' sözü üzerine çıkan tartışmada İsmail Ceylan'ı (40) tabancayla öldürdükleri iddia edilen Eyüp Yıldızoğlu (23), Murtaza Caner Şirin (21) ve Faruk Şahin (30), eylemi haksız tahrik altında işledikleri iddiasıyla 18'er yıl hapis cezasına mahkum edildi. Sanık Osman Sonar (48) ise delil yetersizliğinden beraat etti.
22.07.2024Adana
Trump'a suikast girişimine ilişkin rapor açıklandı: Gizli Servis'in Crooks'tan haberi vardı
Trump'a suikast girişimine ilişkin rapor açıklandı: Gizli Servis'in Crooks'tan haberi vardıABD'de Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı ve eski Başkan Donald Trump'a miting sırasında suikast girişiminde yaşananlara ışık tutan 5 maddelik bir ön bulgu raporu yayımlandı.
21.07.2024Dünya
ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildi
ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildiABD Başkanı Joe Biden, ABD’de kasım ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekildiğini açıkladı. Biden, Başkan Kamala Harris'i aday olarak onayladığını ve desteklediğini bildirdi.
21.07.2024Dünya
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Türklüğün onurunu çiğnetmeyeceğiz
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Türklüğün onurunu çiğnetmeyeceğizKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Barış Harekatı'nın 50. yıldönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu.
20.07.2024Gündem
SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanır 109, ÖGG sonuçları açıklandı mı?
SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanır 109, ÖGG sonuçları açıklandı mı?Özel Güvenlik 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitimi Sınavı (ÖGG) sonuç duyurusu bekleniyor. ÖGG sonuçları için 19 Temmuz’a işaret edilmişti. Peki, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanır 109, saat kaçta açıklanacak, ÖGG sonuçları açıklandı mı?
19.07.2024Gündem
Trump'a suikast girişiminde yeni ayrıntılar! Olacakların mesajını önceden vermiş
Trump'a suikast girişiminde yeni ayrıntılar! Olacakların mesajını önceden vermişEski Başkan Donald Trump'a yönelik suikast girişiminde bulunan zanlı Thomas Matthew Crooks'un internette bir oyun platformuna mesaj paylaştığı ortaya çıktı. Öte yandan saldırıya dair flaş detaylar öğrenildi.
18.07.2024Dünya
İlahici Ali kimdir, öldü mü yaşıyor mu? TikTok'ta fenomeni Ali Özdemir silahlı saldırıya uğradı
İlahici Ali kimdir, öldü mü yaşıyor mu? TikTok'ta fenomeni Ali Özdemir silahlı saldırıya uğradıSosyal medya platformu TikTok'ta fenomen olan ve 'İlahici Ali' adıyla bilinen Ali Özdemir'e silahlı saldırı yapıldı. Özdemir ambulansla hastaneye kaldırıldı.
18.07.2024Gündem
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada, son bir haftada 72 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Öte yandan F-16 ile ilgili iddialara cevap verildi.
18.07.2024Gündem
Adana'da bir haftada 44 torbacı tutuklandı! Operasyonlar peş peşe geldi
Adana'da bir haftada 44 torbacı tutuklandı! Operasyonlar peş peşe geldiAdana'da bir haftada yapılan narkotik operasyonlarında yakalanan 44 şüpheli tutuklandı. Operasyonlarda 40 bin 662 uyuşturucu hap, 1 kilo 369 gram bonzai, 1 kilo 837 metamfetamin ile çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi.
17.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. Amacımız kalıcı refahı sağlamak. Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz. Fahiş fiyat ve fırsatçılıkla mücadelede kararlı adımlar atıyoruz." ifadelerini kullandı. Dış politikaya ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklerimiz tarafından ülkemize adeta bin bir nazla verilen silahlar, bakıyorsunuz, bölücü terör örgütünün sığınaklarından çıkıyor. Suyu yokuşa sürme çabaları görüyoruz. İttifak anlayışı ile bağdaşmadığı ortadadır." ifadelerini kullandı.
16.07.2024Gündem
Polislik kaç puan? 2024 TYT polislik taban puanları < 4 yıllık polislik TYT puanı 2024 açıklandı mı, polislik başvurusu TYT puanı kaç olmalı? PMYO taban puanları 2024
Polislik kaç puan? 2024 TYT polislik taban puanları < 4 yıllık polislik TYT puanı 2024 açıklandı mı, polislik başvurusu TYT puanı kaç olmalı? PMYO taban puanları 2024PMYO taban puanları, YKS sonuçlarının açıklanmasıyla sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Polislik için hangi puan türü gerekli, şartları neler, 4 yıllık polislik TYT puanı 2024 kaç sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, polislik başvurusu TYT puanı kaç olmalı, polislik kaç puan? İşte PMYO taban puanları 2024
16.07.2024Gündem
Trump, kulağında bandajla ulusal kongreye katıldı
Trump, kulağında bandajla ulusal kongreye katıldıABD eski Başkanı ve yeni seçimlerde başkan adayı olan Donald Trump, kendisine yönelik yapılan suikast girişiminin ardından bugün Wisconsin eyaletinde düzenlenen Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi’ne (RNC) katıldı. RNC tarafından paylaşılan görüntüde, Trump’ın sağ kulağının bandajlı olduğu görüldü.
16.07.2024Dünya
Polislik bölümü için kaç puan gerekli? PMYO puanı kaç? POLİSLİK TYT mi, AYT mi?
Polislik bölümü için kaç puan gerekli? PMYO puanı kaç? POLİSLİK TYT mi, AYT mi?(PMYO) için gerekli olan puan ve hangi sınavın esas alındığı adaylar tarafından merak ediliyor. PMYO'ya başvurabilmek için TYT mi, yoksa AYT mi gerektiği araştırılmaya devam ediyor. Peki, PMYO puanı kaç? PMYO için kaç puan gerekli?
16.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz kıyamının 8. seneyi devriyesinde bu gazi mekanda ve 81 vilayette birbirimize kenetlenmiş durumdayız. Tıpkı 8 yıl olduğu gibi biriz beraberiz. 85 milyon hepimiz tek yumruğuz" dedi.
15.07.2024Gündem
Bursa’da ev sahibi kiracısına dehşeti yaşattı! "Domuz bağı ile bağladılar"
Bursa’da ev sahibi kiracısına dehşeti yaşattı! "Domuz bağı ile bağladılar"Bursa'da Mehmet Ö. (37), Ozan U.'nun (33) evinin bir odasını aylık 4 bin liraya kiraladı. Odasında 3 gün kalan Mehmet Ö., eve gelen misafirlerden rahatsız olunca parasını geri alıp, ayrılmak istedi. Para karşılığı cep telefonunu veren Ozan U., 10 gün sonra konuşmak için çağırdığı Mehmet Ö.'ye evinde arkadaşları ile işkence yaptı. Mehmet Ö.'ye kadın kıyafetleri de giydirip, fotoğraflarını sosyal medyadan yayınlayan ve olaya karışan 5 kişi hakkında 2 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Tutuklu tek sanık Ozan D. 4'üncü duruşmada tahliye edilirken, ağlayarak ifade veren Mehmet Ö. "Domuz bağı ile bağladılar. İşkenceye devam ettiler" dedi.
15.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Silah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.