Sıla Şentürk

Sıla Şentürk

Son dakika Sıla Şentürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sıla Şentürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sıla Şentürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıla Şentürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıla şentürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 sıla şentürk haberi bulunmuştur. Tüm sıla şentürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski nişanlısını boğazını keserek öldürmüştü! Cezası belli oldu: 'Asılmaya razıyım'
Eski nişanlısını boğazını keserek öldürmüştü! Cezası belli oldu: 'Asılmaya razıyım' Giresun'da, eski nişanlısı Sıla Şentürk'ü (16) boğazını keserek öldüren Hüseyin Can Gökçek (21), tutuklu yargılandığı davada, 'kasten öldürme’ suçundan 'ağırlaştırılmış müebbet hapis' cezasına çarptırıldı. Gökçek, son savunmasında “’İbretialem olsun' diye asılmaya razıyım. Ölümü hak ediyorum" dedi.
29.12.2022 Yaşam
Sıla'nın katili: Cinayeti kabul ediyorum
Sıla'nın katili: Cinayeti kabul ediyorum Giresun'da, eski nişanlısı Sıla Şentürk'ü (16) boğazını keserek öldüren Hüseyin Can Gökçek (21), tutuklu yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıkarıldı. Suçunu itiraf eden Gökçek, "Sıla'nın elinde bıçaklar vardı. Bıçakları gösterip, tehditler savurdu. Bana saldıracağı sırada elini tutarak bıçağı aldım. Sonra neler yaşandı, hatırlamıyorum. Cinayeti kabul ediyorum" dedi.
7.09.2022 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den son dakika Tarkan açıklaması: Bir şarkıyla yıkılmaz, yıkılamaz.
MHP lideri Bahçeli'den son dakika Tarkan açıklaması: Bir şarkıyla yıkılmaz, yıkılamaz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Tarkan geçecek diyor, elbette geçecek zor günler geçecek, terör geçecek, felaketler geçecek, sorunlar bitecek. Tarkan şarkı sözleriyle Kovid-19 dönemini kast ettiğini söylüyor, hayır diyorlar. İddialar doğru olsa bile bir şarkıyla yıkılmaz, yıkılamaz." dedi.
22.02.2022 Siyaset
Okulda 'cinsel istismar' skandalı! Öğretmen sekiz öğrenciye...
Okulda 'cinsel istismar' skandalı! Öğretmen sekiz öğrenciye... Ankara'nın Keçiören ilçesinde lisede beden eğitimi öğretmeni E.D. hakkında, 15 yaşındaki 8 kız öğrenciye 'cinsel istismar' suçlamasıyla 168 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
19.02.2022 Gündem
Sıla Şentürk cinayetinin tek şahidi konuştu! Kan donduran ifadeler
Sıla Şentürk cinayetinin tek şahidi konuştu! Kan donduran ifadeler Eski nişanlısı tarafından vahşice öldürülen Sıla Şentürk’ün (16) katledildiği evde katilinden başka bir de babaannesi vardı. İfadesi alınan 76 yaşındaki yarı felçli babaanne Hatice Şentürk dehşet anlarını şöyle anlattı: “Sıla’nın yatağı kanlar içindeydi, yerde cansız yatıyordu.”
19.02.2022 Yaşam
Metroda dehşet saçmıştı! İlk kez hakim karşısında: 'Saldırdığımı kabul etmiyorum'
Metroda dehşet saçmıştı! İlk kez hakim karşısında: 'Saldırdığımı kabul etmiyorum' Kadıköy-Tavşentepe metrosunda geçtiğimiz kasım ayında kadınlara elinde bıçaklarla tehditler savurduğu gerekçesiyle hakkında 18 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle dava açılan Emrah Yılmaz ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık Emrah Yılmaz savunmasında bıçağı bileyciden aldığını bu yüzden yanında olduğunu söyleyerek, "Olayın sonunda ağır sözler hakaretler ettim. Öfkeme hakim olamadım. Metro da çalışan güvenlikler hakkında soruşturma açılmıştır. Güvenlikler görevinin gereğinin yerine getirmemiştir. Müştekilere saldırdığımı kabul etmiyorum. Ben bu hususların incelenmesini istiyorum" dedi.
18.02.2022 Gündem
Sıla Şentürk'ü ölüme götüren ihmaller zinciri!
Sıla Şentürk'ü ölüme götüren ihmaller zinciri! Sıla Şentürk, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde okuyordu. Staj eğitimi için ortak bir WhatsApp grubu kurulmuştu. İlk ifadelere göre genç Kız, katili Hüseyin Can Gökçek ile orada tanıştı. Sıla’yı daha 16 yaşında hayattan koparan cinayet, önceki gün sabah saatlerinde Giresun merkeze bağlı Erikliman köyünde işlenmişti. Genç kızın son bir yılda yaşadıkları ise cinayetin nasıl “Geliyorum” dediğini gözler önüne serdi.
18.02.2022 Gündem
Sıla'yı, şikayetinden vazgeçmeyince öldürmüş
Sıla'yı, şikayetinden vazgeçmeyince öldürmüş Giresun’da eski nişanlısı Sıla Şentürk’ü bıçakla boğazını keserek öldürdükten sonra kaçarken yakalanan Hüseyin Can Gökçek (21), emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye çıkarıldı. Savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Gökçek, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce ‘Çocuğu nitelikli kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.02.2022 Haber
Sıla Şentürk’ü katleden Hüseyin Can Gökçek hakkında son dakika gelişmesi!
Sıla Şentürk’ü katleden Hüseyin Can Gökçek hakkında son dakika gelişmesi! Son dakika haberi... Giresun’da eski nişanlısı Sıla Şentürk’ü bıçakla boğazını keserek öldürdükten sonra kaçarken yakalanan Hüseyin Can Gökçek (21), emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye çıkarıldı. Savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Gökçek, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce ‘Çocuğu nitelikli kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.02.2022 Gündem
Boşanma aşamasında olduğu karısını sokak ortasında vurdu!
Boşanma aşamasında olduğu karısını sokak ortasında vurdu! Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir kadın, boşanmak üzere olduğu eşi tarafından sokak ortasında tabancayla vurularak yaralandı.
17.02.2022 Yaşam
Engelli Edanur'un ormanda cesedi bulunmuştu! Sevgilisi öldürmüş
Engelli Edanur'un ormanda cesedi bulunmuştu! Sevgilisi öldürmüş Mersin'de boşanma aşamasındaki işitme ve konuşma engelli Edanur Esendere'nin (20) ormanda cesedi bulundu. Esendere'nin birlikte yaşadığı kendisi gibi işitme ve konuşma engelli sevgilisi Mehmet Can Yılmaz (22) tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini itiraf eden Yılmaz ile kendisini yönlendirdiğini öne sürdüğü Ramazan Acun, tutuklandı.
17.02.2022 Yaşam
Öğrenci servisi ile kamyon çarpıştı! 7 çocuk yaralı
Öğrenci servisi ile kamyon çarpıştı! 7 çocuk yaralı Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, kamyon ile okul servisi minibüsünün çarpıştığı kazada, 7 çocuk yaralandı.
17.02.2022 Yaşam
Eyüpsultan’da istinat duvarı çöktü; 2 katlı bina boşaltıldı
Eyüpsultan’da istinat duvarı çöktü; 2 katlı bina boşaltıldı Eyüpsultan'da inşaata ait temel kazma çalışması sırasında istinat duvarı çöktü. Olayda yaralı ve can kaybı bulunmazken, alt tarafında bulunan 2 katlı bina tedbir amacıyla boşaltıldı. 
17.02.2022 Yaşam
Yolcu otobüsü ile öğrenci servis çarpıştı! Çok sayıda yaralı...
Yolcu otobüsü ile öğrenci servis çarpıştı! Çok sayıda yaralı... Hatay'da yolcu otobüsü ile öğrenci servisi çarpışması sonucu 16 öğrenci yaralandı
17.02.2022 Gündem
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Sıla Şentürk açıklaması
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Sıla Şentürk açıklaması Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dün Giresun'da öldürülen 16 yaşındaki Sıla Şentürk ile ilgili, "20 Ocak 2022 tarihinde danışmanlık tedbiri kapsamında yapılan en son görüşmede, çocuk veya ailesi tarafından herhangi bir risk ve tehdit durumundan bahsedilmemiş ve bu yönde bir başvuruda bulunulmamıştır. 21 yaşındaki failin tutuklu yargılandığı hukuki süreç Bakanlığımız tarafından takip edilmektedir. Caninin mümkün olan en ağır cezayı alması için davaya müdahil olunacaktır" açıklamasını yaptı.
17.02.2022 Gündem
Hüseyin Can Gökçek kimdir? Sıla Şentürk’ün katili Hüseyin Can Gökçek tutuklandı mı, ifadesinde ne dedi?
Hüseyin Can Gökçek kimdir? Sıla Şentürk’ün katili Hüseyin Can Gökçek tutuklandı mı, ifadesinde ne dedi? Sıla Şentürk’ün katil zanlısı Hüseyin Can Gökçek ile ilgili detaylar ortaya çıkarken, Hüseyin Can Gökçek’in hayatı da sorgulanmaya başlandı. 16 yaşındaki Sıla Şentürk’ü boğazını keserek öldüren Hüseyin Can Gökçek’in kim olduğu, suç kaydı olup olmadığı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Hüseyin Can Gökçek kimdir? Hüseyin Can Gökçek tutuklandı mı, ifadesinde ne dedi?
17.02.2022 Gündem
Sıla Şentürk olayı nedir? Sıla Şentürk neden öldü, katil zanlısı Hüseyin Can Gökçek ifadesinde ne dedi?
Sıla Şentürk olayı nedir? Sıla Şentürk neden öldü, katil zanlısı Hüseyin Can Gökçek ifadesinde ne dedi? Giresun’da hasta babaannesine refakat eden Sıla Şentürk (16), daha önce kaçırıp taciz eden eski nişanlısı Hüseyin Can Gökçek tarafından boğazı kesilerek katledildi. Polis, kaçan cinayet zanlısını havalimanında yakalayıp gözaltına aldı. Saplantılı eski nişanlısından şikayetçi olan Sıla Şentürk'ün şikayetinden vazgeçmediği için evlerine gelen Gökçek tarafından mutfaktan alınan bıçakla öldürüldüğü ortaya çıktı. Peki, Sıla Şentürk neden öldürüldü, Sıla Şentürk olayı nedir, katil zanlısı Hüseyin Can Gökçek ifade verdi mi? Sıla Şentürk’e ne oldu?
17.02.2022 Gündem
16 yaşındaki Sıla Şentürk vahşice öldürüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı...
16 yaşındaki Sıla Şentürk vahşice öldürüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı... Giresun’da hasta babaannesine refakat eden Sıla Şentürk (16), daha önce kaçırıp taciz eden eski nişanlısı Hüseyin Can Gökçek tarafından boğazı kesilerek katledildi. Polis, kaçan cinayet zanlısını havalimanında yakalayıp gözaltına aldı. Cinayetin ardından sosyal medyadan binlerce takipçi, kadın cinayetlerine tepki gösterdi. Öte yandan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dün Giresun'da öldürülen 16 yaşındaki Sıla Şentürk ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Hüseyin Can Gökçek bu sabah yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.
17.02.2022 Yaşam
Sıla Şentürk kimdir? Sıla Şentürk olayı nedir, ne oldu, 16 yaşındaki Sıla’nın katili yakalandı mı?
Sıla Şentürk kimdir? Sıla Şentürk olayı nedir, ne oldu, 16 yaşındaki Sıla’nın katili yakalandı mı? Giresun’da 16 yaşındaki Sıla Şentürk, iddiaya göre ailesinin zoruyla nişanlandığı 21 yaşındaki Hüseyin Can Gökçek tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Söz konusu olayın ardından Sıla Şentürk kimdir? Sıla Şentürk olayı nedir, ne oldu?
16.02.2022 Yaşam
Korkunç cinayet! 16 yaşındaki Sıla'yı boğazını keserek öldürdü
Korkunç cinayet! 16 yaşındaki Sıla'yı boğazını keserek öldürdü Giresun’da Hüseyin Can Gökçek (21), ailesi tarafından nişanlandırılan Sıla Şentürk’ü (16) bıçakla boğazını keserek öldürdü. Polis ekipleri, kaçan Gökçek'i il dışına çıkmak için gittiği havalimanında yakaladı. Giresun Valisi Enver Ünlü, "Cinayet zanlısı kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı, süreci hassasiyetle takip ediyoruz" dedi. Sıla Şentürk cinayetine sosyal medyada binlerce kişi de tepki gösterdi.
16.02.2022 Yaşam
AKUT: 17 Ağustos’u asla unutmayacağız!
AKUT: 17 Ağustos’u asla unutmayacağız! 1996 yılında doğa kazalarında ya da doğal afetlerde başı dertte olanlara en kısa sürede ulaşmak amacıyla kurulan AKUT, Büyük Marmara Depremi’nin 20. yılına girilirken, “17 Ağustos’u asla unutmayacağız! O gün geleceği de kurtardık!” temalı önemli bir sosyal medya farkındalık projesini hayata geçirdi.
14.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sıla Şentürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıla şentürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.