Sikayetvar

Sikayetvar

Son dakika sikayetvar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sikayetvar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sikayetvar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sikayetvar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sikayetvar gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 sikayetvar haberi bulunmuştur. Tüm sikayetvar haberleri aşağıda listelenmiştir.
A.C.E. Awards’ta 2 Diamond Ödül aynı markaya
A.C.E. Awards’ta 2 Diamond Ödül aynı markaya Şikayetvar A.C.E. Awards’ta tasarruf finansman şirketlerinin değerlendirildiği konut ve taşıt kategorilerinde Eminevim “2 Diamond” ödüle layık görüldü.
23.02.2024 Vitrin
Fön makinesi yerine kalas, çekirdek paketinin içinden yılan kafası! İşte 2023'ün en ilginç şikayetleri...
Fön makinesi yerine kalas, çekirdek paketinin içinden yılan kafası! İşte 2023'ün en ilginç şikayetleri... 2023'ün en ilginç şikayetleri belirlendi. 2023'ün ilk yarısında iletilen şikayetler derlenip hazırlanan raporun detaylarını paylaşıldı. Buna göre, 6 ayda gelen 247 bin 946 şikayetten öne çıkanlar şöyle: "Bilinen bir zincir mağazadan tuzlu çekirdek aldım. İçinden yılan kafası çıktı ve yedik afiyetle birazını. Yazıklar olsun." "1 adet fön makinesi sipariş verdim ve gelen kargoyu ben olmadığım için arkadaş teslim aldı ve gelen kargodan fön makinesi yerine kalas odun çıktı." "Hamam böcekleri ölsün ve benim rüyama girmesin lütfen. Çok şikayetçiyim bu durumdan ama elimden bir şey gelmiyor. Kim bu hamam böcekleri ve dev saman balyalarını hazırlayıp rüyama gönderiyorsa Allah onun belasını versin.”
9.08.2023 Gündem
IMEI kayıt ücretleri artınca yoğunluğa neden oldu! Şikayetler bir haftada 93 kat arttı
IMEI kayıt ücretleri artınca yoğunluğa neden oldu! Şikayetler bir haftada 93 kat arttı IMEI kayıt ücretlerinin 6 bin 91 TL’den 20 bin TL’ye çıkarılmasıyla birlikte yaşanan yoğunluk, IMEI kayıt sorununa yol açtı. Bu aksaklık şikayetlerin artmasına da neden oldu. Şikayetvar verilerine göre konuyla ilgili şikayetler bir haftada 93 kat arttı. Yaşanan sorunun yüzde 35’i platform üzerinden çözüldü.
13.07.2023 Gündem
Maaş promosyonlarıyla ilgili şikayetler yüzde 287 arttı
Maaş promosyonlarıyla ilgili şikayetler yüzde 287 arttı Maaş promosyonlarıyla ilgili flaş detay ortaya çıktı. Maaş promosyonlarıyla ilgili şikayetlerde büyük artış yaşanıyor. Çözüm platformu Şikayetvar, maaş promosyonu ve limit artışı konularını mercek altına aldı. Gerçekleşen yeni düzenlemelerle birlikte emekli ve çalışanların yakından takip ettiği maaş ve promosyon konulu şikayetler, yüzde 287 artarken; para çekme limitini konu alan şikayetlerin artış oranı ise yüzde 212 oldu.
5.05.2023 Ekonomi
Kasım indirimlerinde şikayetler 50 bini aştı
Kasım indirimlerinde şikayetler 50 bini aştı  Türkiye'de bu yıl kasım ayı boyunca devam eden indirimler sona erdi. Çözüm platformu Şikayetvar, Kasım ayı özelinde e-ticaret, kargo ve pazaryeri sitelerine ait bilgilerini açıkladı. Verilere göre, bir önceki yılın aynı dönemiyle kıyaslandığında e-ticaret sektörüyle ilgili şikayetler yüzde 36 arttı ve sadece bir ayda e-ticaret sektörüne 50 binin üzerinde şikayet geldi. E-ticaret sektörüyle ilgili araştırma yapmak ve bilgi almak için 3 milyonunun üzerinde kişi platformu ziyaret etti. En çok şikayet edilen konuysa ürünlerin iptali, iadesi ve değişimiyle ilgili oldu. 
7.12.2022 Ekonomi
Vize işlemleriyle ilgili şikayetler yaz döneminde yüzde 715 arttı
Vize işlemleriyle ilgili şikayetler yaz döneminde yüzde 715 arttı Şikayetvar, vize aracılık ve danışmanlık firmalarıyla ilgili verilerini açıkladı. Verilere göre bir önceki yıl ile kıyaslandığında yaz döneminde şikayetler yüzde 715 arttı.
19.10.2022 Gündem
Taksiciler Uber'i çileye dönüştürdü!
Taksiciler Uber'i çileye dönüştürdü! Dünyada konfor ve hız için tercih edilen Uber, İstanbul'da kuralları kendi yöntemleriyle delen taksiciler yüzünden çileye dönüştü.
4.04.2022 Gündem
Akaryakıt istasyonlarıyla ilgili şikayetler yüzde 117 arttı!
Akaryakıt istasyonlarıyla ilgili şikayetler yüzde 117 arttı! 2021’in Ocak ve Şubat verileriyle 2022’nin aynı dönemini karşılaştıran bir araştırma istasyonlarda şikayetlerin yüzde 117 arttığını bildirdi.
30.03.2022 Otomobil
Türkiye o sektörden yaka silkti! Üç milyonu geçti, İstanbul detayı şaşırttı
Türkiye o sektörden yaka silkti! Üç milyonu geçti, İstanbul detayı şaşırttı 2021 yılı şikayet verileri açıklandı. Türkiye’de en fazla şikayet edilen sektör 415 bin 145 şikayet sayısıyla e-ticaret olurken, finans sektörü ise 322 bin 523 şikayet sayısıyla ikinci sırada yer aldı. Bunu sırasıyla internet, kargo ve alışveriş sektörü takip ederken, en fazla şikayetlerin yapıldığı il de belli oldu.
4.02.2022 Gündem
Hızlı teslimat sektöründe lider PackUpp
Hızlı teslimat sektöründe lider PackUpp Şikayetvar platformu tarafından hazırlanan “Mükemmel Müşteri Memnuniyeti” sonuçlarına göre, bu yıl ilk kez açılan “Hızlı Teslimat Kategorisi”nin lideri açık ara farkla PackUpp oldu.
8.12.2021 Ekonomi
Paranız buharlaşıyor! Talep arttı, kredi kartı, EFT...
Paranız buharlaşıyor! Talep arttı, kredi kartı, EFT... Paranız dakikalar içerisinde yok oluyor! Kredi kartı yerine EFT tercih ediliyor. Pek çok kişi farkında bile olmuyor. Araba kiralamada büyük oyun. İnternetteki dolandırıcılık hikayelerine bir yenisi daha eklendi. Kurumsal oto kiralama şirketi gibi görünen sahte ve kopya siteler üzerinden onlarca kişi dolandırıldı. Mağdurlar muhatap bulamazken hem paraları hem de işleri aksadı.
7.11.2021 Ekonomi
Araçlarda en çok şikayet edilen konular beli oldu!
Araçlarda en çok şikayet edilen konular beli oldu! İstatistiklere göre otomobillerde yaşanan bağlantı sorunları en çok karşılaşılan konu oldu.
15.10.2021 Otomobil
Cep telefonu kullananlar dikkat! Şikayet yağıyor
Cep telefonu kullananlar dikkat! Şikayet yağıyor Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor. Şikayetvar, yaşamın vazgeçilmez ürünlerinden olan cep telefonlarıyla ilgili tüketicilerin en fazla sorun yaşadığı konuları derledi. Bu verilere göre kullanıcıların başı telefon şarjlarıyla dertte. Şarjın çabuk bitmesi, şarjda iken aşırı ısınma ve patlama akıllı cep telefonlarıyla ilgili en çok şikayet edilen konu olurken; dokunmatik ekranda temassızlık, ekran yansıtma özelliğinin çalışmaması, oyunlarda donma çözüm bekleyen diğer konular arasında yer aldı.
15.04.2021 Ekonomi
Kredi kartı aidat iadesi ile ilgili önemli detay!
Kredi kartı aidat iadesi ile ilgili önemli detay! Kredi kartı kullanan herkesi kapsıyor. Ve belli oldu. Banka müşterileri şikayetçi. Kredi kartları günümüzde hemen herkes için vazgeçilmez oldu. Kredi kartlarının sağladığı taksit imkanı, bankaların sunduğu çeşitli avantajlar kredi kartlarının tercih edilmesini sağlıyor. Kredi kartı kullananlar ise en fazla kredi kartı aidatlarından şikayetçi. Kredi kartı aidatı bankaların kredi kartı kullanımı nedeni ile her yıl müşteriden tahsil ettiği ücret oluyor. Peki kredi kartı aidatı ödememek mümkün mü?
5.04.2021 Ekonomi
Kripto para şikayetleri yüzde 8 bin 619 arttı!
Kripto para şikayetleri yüzde 8 bin 619 arttı! Yatırımcıların, 2021 yılında zirve yapan kripto paralarla ilgili en çok şikayet ettiği konular belli oldu. Kişiler, kripto para borsasının yükseldiğinde sistemin kapanmasından şikayetçi. Transfer işlemlerinin yavaş olması ve hesap kapatma işleminin yapılamaması öne çıkan diğer şikayet konuları olurken verilere göre geçen yıl ile kıyaslandığında kripto para şikayetlerinin artış oranı yüzde 8 bin 619’lara kadar ulaştı.
25.02.2021 Ekonomi
Abonelikler ücretsiz iptal ediliyor! En çok şikayet oradan geldi
Abonelikler ücretsiz iptal ediliyor! En çok şikayet oradan geldi Covid-19 salgınıyla evde geçirilen süre artınca, tüketiciler geçen yıl en fazla elektronik haberleşme ve kargo hizmetlerinden şikayet etti.
6.02.2021 Gündem
Kargo şirketi, şikayetlerin yüzde 63 düştüğünü açıkladı
Kargo şirketi, şikayetlerin yüzde 63 düştüğünü açıkladı Yurtiçi Kargo Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Fahrettin Hamzaoğlu, kampanyaların yoğunlaştığı eylül, ekim, kasım döneminde kendilerine gelen şikâyetlerin yüzde 63 düştüğünü söyledi.
22.12.2020 Ekonomi
Araç kiralayana senet şoku!
Araç kiralayana senet şoku! İstanbul’da bir araç kiralama şirketinden otomobil kiralayan onlarca kişi davalık oldu. Araç kiralarken imzaladıkları sözleşmenin arasına kendilerinin haberi olmadan boş senetler yerleştirildiğini iddia eden kişiler savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şirket sahibi S.T. ise başlattıkları icra takiplerinde haklı olduklarını, kimseye habersiz senet imzalatmadıklarını söyledi.
24.08.2019 Ekonomi
ePttAVM'ye birincilik ödülü
ePttAVM'ye birincilik ödülü ePttAVM, Şikayetvar Ace Awards Ödülleri kapsamında "Pazar Yeri Platformları Birincisi" ödülüne layık görüldü.
9.03.2019 Ekonomi
Alacak tacizi!
Alacak tacizi! Devraldıkları şirketlerin küçük borçlarını tahsil etme çabası taciz ve şantaja kadar gidiyor. SMS’lerle ve sahte belgelerle vatandaşı korkutup tahsilat yapma yöntemini uygulayan şirketler borçlunun yakınlarını mesaj bombardımanına tutuyor.
18.04.2018 Gündem
Vatandaşı bezdirdiler! Telefonlara bu mesaj geliyor
Vatandaşı bezdirdiler! Telefonlara bu mesaj geliyor Bir GSM şirketine ait eski borç bulunduğu gerekçesiyle icraya başvurulacağı şeklindeki kısa mesajların yazıldığı telefonla gönderilen "e-tebligatlar", vatandaşı yıldırdı.
16.04.2018 Bilim ve Teknoloji
Kırgın Çiçekler'de tacizci Kemal'e tepki çoğalıyor!
Kırgın Çiçekler'de tacizci Kemal'e tepki çoğalıyor! Araştırmacı gazeteci Demet Yalçın'ın haberine göre Kırgın Çiçekler dizisinde tacizci Kemal karakterinin uzun süredir varoluşu bir çok kişinin tepkisine neden oldu. Tam 44 bölümdür Kırgın Çiçekler senaryosunda bulunan tacizci Kemal karakterinin geleceği merak konusu oldu. İşte Kırgın Çiçekler dizisinin tacizci Kemal karakteri ile ilgili ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
İnternette mobil tuzak
İnternette mobil tuzak Sosyal medya ağları üzerinden yönlendirilen siteler, kullanıcıları fark ettirmeden abone yapıyor. Telefona gelen mesajla öğrendiğiniz aboneliği iptal ettirmek için bile ücret ödüyorsunuz
1.05.2016 Ekonomi
Yeni nesil dolandırıcılık yöntemlerine dikkat!
Yeni nesil dolandırıcılık yöntemlerine dikkat! Dolandırıcılık yöntemlerine her gün yenileri ekleniyor Emniyet Genel Müdürlüğü başta internet olmak vatandaşlara yeni yöntemlerini anlattı ve uyarıda bulundu...
25.09.2015 Arşiv
Otomatik ödeme talimatı verenler dikkat!
Otomatik ödeme talimatı verenler dikkat! Bazı elektrik dağıtım firmalarının işletme kodunu habersiz değiştirmesi üzerine, abonelerin faturaları sistemde gözükmüyor. Elektriği kesildikten sonra ödeme yapılmadığını fark eden tüketiciler ise 25 lira ile 50 lira arasında açma-kapama ücreti ödemek zorunda kalıyor.
4.11.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sikayetvar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sikayetvar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.