Kargo

Kargo

Son dakika kargo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kargo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kargo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kargo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kargo gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.847 kargo haberi bulunmuştur. Tüm kargo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu açıkladı: 250 binden fazla emekli şehirlerarası otobüste indirimli bilet kullandı
Bakan Uraloğlu açıkladı: 250 binden fazla emekli şehirlerarası otobüste indirimli bilet kullandıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 353 binden fazla emeklinin demiryolu, şehirlerarası otobüsler ve havayolu seyahatlerinde indirimli bilet imkanından yararlandığını açıkladı. Bakan Uraloğlu, yüksek hızlı, bölgesel ve anahat tren biletlerinde yüzde 10 emekli indiriminden faydalanan vatandaşların sayısının 98 bin 200’e ulaştığını belirterek, şehirlerarası otobüs kullanarak seyahat eden 250 bini aşkın emeklinin ise yüzde 20 indirimden yararlandığını söyledi. Bakan Uraloğlu, havayolunda ise yurt içi ve yurt dışı indirimli uçuşlardan 5 bin 145 emeklinin faydalandığını toplamda 353 binden fazla emeklinin tren, otobüs ve uçak gibi ulaşım hizmetlerinden indirimli bilet kullandığını açıkladı.
18.07.2024Gündem
Kargolar bugün açık mı, 15 Temmuz’da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, Aras, Trendyol, Yurtiçi kargo kapalı mı, kargolar 15 Temmuz'da açık mı?
Kargolar bugün açık mı, 15 Temmuz’da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, Aras, Trendyol, Yurtiçi kargo kapalı mı, kargolar 15 Temmuz'da açık mı?15 Temmuz kargolar açık mı, kapalı mı, kargı firmaları 15 Temmuz’da çalışıyor mu? Demokrasi ve Milli Birlik Gününü bu yıl pazartesi gününe denk geliyor. 15 Temmuz’un resmi tatil olmasından dolayı pazartesi gününe denk gelen kargoların açık olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, 15 Temmuz Pazartesi günü kargolar çalışıyor mu, MNG, Aras, Yurtiçi ve Sürat Kargo 15 Temmuz’da dağıtım yapıyor mu?
15.07.2024Gündem
Gaziantep'te 5 kilo metamfetamin ele geçirildi! Köpek timleri yakaladı
Gaziantep'te 5 kilo metamfetamin ele geçirildi! Köpek timleri yakaladıGaziantep'te jandarma ekiplerinin yaptığı uygulamada bir otobüsün bagaj kısmında kargo şeklinde paketlenmiş 5 kilogram metamfetamin ele geçirildi.
14.07.2024Gaziantep
15 Temmuz'da kapalı olan yerler: Resmi tatil 15 Temmuz'da sağlık ocakları, kargolar açık mı?
15 Temmuz'da kapalı olan yerler: Resmi tatil 15 Temmuz'da sağlık ocakları, kargolar açık mı?15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü resmi tatil olarak kutlanır. Her yıl olduğu gibi sağlık ocakları, kargolar, bankalar bu günde açık mı araştırılır. Banka, noter, kargo, aile sağlığı merkezleri 15 Temmuz'da çalışıyor mu?
14.07.2024Gündem
Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda yolcu rekoru! 2 milyonu aştı
Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda yolcu rekoru! 2 milyonu aştıDHMİ istatistiklerine göre, Adana Havalimanı\’ndan iç ve dış hatlarda Mayıs ayı itibariyle 5 aylık dönemde taşınan yolcu sayısı yaklaşık 2 milyonu aştı.
9.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki yıkıntılar meşruiyetini kaybeden uluslararası sistemin enkazıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki yıkıntılar meşruiyetini kaybeden uluslararası sistemin enkazıdırKazakistan'ın başkenti Astana'da "Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) 24. Devlet Başkanları Zirvesi" başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Astana’da Şanghay İşbirliği Örgütü Genişletilmiş Oturumu'nda yaptığı konuşmada "Gazze'de 16 binden fazla masum çocuğun altında can verdiği yıkıntılar, esasen meşruiyetini kaybeden uluslararası sistemin enkazıdır. İsrail'in durdurulması, kalıcı ateşkesi kabul etmeye zorlanması lazım, bunun için de İsrail yönetimi üzerindeki baskının artırılarak sürdürülmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.
4.07.2024Gündem
THY Genel Müdürü Ekşi: Avrupa'ya haftada 1900'den fazla uçuş gerçekleştiriyoruz
THY Genel Müdürü Ekşi: Avrupa'ya haftada 1900'den fazla uçuş gerçekleştiriyoruzTürk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Avrupa'ya haftada 1900'den fazla uçuş gerçekleştiriyoruz." dedi.
3.07.2024Gündem
Katil balinalar okyanusun ortasında teknelerini batırdı, 38 gün boyunca böyle hayatta kaldılar
Katil balinalar okyanusun ortasında teknelerini batırdı, 38 gün boyunca böyle hayatta kaldılarRobertson ailesi üyeleri, elde avuçta ne varsa satıp 50 yıllık bir tekneyle dünya turuna çıkarken zorlanmayı bekliyordu belki ama bu kadarını onlar bile tahmin edemezdi. Kitaplara konu olacak hayatta kalma hikâyesini, başından sonuna kahramanı anlattı.
21.06.2024Gündem
Bankalar açık mı, 20-21 Haziran bankalar kapalı mı? Bugün bankalar tatil mi, çalışıyor mu? 20 Haziran 2024 bankalar açık mı?
Bankalar açık mı, 20-21 Haziran bankalar kapalı mı? Bugün bankalar tatil mi, çalışıyor mu? 20 Haziran 2024 bankalar açık mı?Vatandaşlar, bayram sonrası bankaların çalışma saatlerini merak ediyor. 2024 Kurban Bayramı, 16 Haziran Pazartesi günü başlayıp 19 Haziran Çarşamba günü sona erdi. Bu yıl, bayram tatiline ek olarak 2 günlük idari izinle birlikte tatil süresi 9 güne çıkarıldı. Resmi tatil günlerinde bankalar, kargo firmaları, hastaneler ve diğer kamu kurumları kapalı oluyor. Ancak idari izin günlerinde bankaların durumu farklılık gösterebiliyor. Peki, 20-21 Haziran tarihlerinde bankalar açık mı, çalışıyor mu?
20.06.2024Gündem
18 Haziran 2024 bankalar açık mı, bugün bankalar kapalı mı? Kurban Bayramı'nda 17-18-19-20 Haziran bankalar çalışıyor mu?
18 Haziran 2024 bankalar açık mı, bugün bankalar kapalı mı? Kurban Bayramı'nda 17-18-19-20 Haziran bankalar çalışıyor mu?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı sonrasındaki 2 günlük sürenin de idari izin kapsamına alındığını ve tatilin 9 güne uzatıldığını açıkladı. Kurban Bayramı'nın ilk günü 16 Haziran tarihine denk geldi. Bugün bayramın 3. Günü idrak edilirken, bankalarda işi olanlar “18 Haziran 2024 bankalar açık mı, bugün bankalar kapalı mı? Kurban Bayramı'nda 17-18-19-20 Haziran bankalar çalışıyor mu?” sorusuna yanıt arıyor.
18.06.2024Gündem
(PTT kargo emekli indirimi) Emeklilere PTT kargo indirimi ne kadar, emekli PTT indirimi şartları neler?
(PTT kargo emekli indirimi) Emeklilere PTT kargo indirimi ne kadar, emekli PTT indirimi şartları neler?Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT’nin emeklilere yönelik yüzde 20 indirim kampanyası başlattıklarını duyurdu. Söz konusu duyurunun ardından “Emekliye kargo indirimi ne kadar, şartlar nedir?” sorusuna yanıt arıyor. İşte kargo / kurye indirimi detayları…
Bakan Uraloğlu: PTT'den emeklilere yüzde 20 indirim
Bakan Uraloğlu: PTT'den emeklilere yüzde 20 indirimUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT’nin emeklilere yönelik yüzde 20 indirim kampanyası başlattıklarını duyurdu. Bütün emekli vatandaşların kargo indirim kampanyasından yararlanabileceğini ifade eden Bakan Uraloğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının Emekliler Yılı olarak ilan edilmesinin ardından 2024 Emekliler Yılı-Türkiye Yüzyılı’nın Emektarları projesi ile önceden düzenlemiş olduğumuz kargo kampanyasının kapsamını genişleterek tüm emeklilere yönelik yeni bir kampanya başlattık.” dedi.
12.06.2024Ekonomi
Bayram tatilinde bankalar açık mı? Bankalar 20 Haziran’da açık mı, bankaların bayram tatili kaç gün 2024, bankalar için bayram tatili kaç gün?
Bayram tatilinde bankalar açık mı? Bankalar 20 Haziran’da açık mı, bankaların bayram tatili kaç gün 2024, bankalar için bayram tatili kaç gün?Kurban Bayramı tatilinde bankaların çalışma günleri merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı sonrasındaki 2 günlük sürenin de idari izin kapsamına alındığını ve tatilin 9 güne uzatıldığını açıkladı. Kurban Bayramı'nın ilk günü 16 Haziran tarihine denk gelecek. Peki, Bayram tatilinde bankalar açık mı? Bankalar 20 Haziran’da açık mı, bankaların bayram tatili kaç gün 2024, bankalar için bayram tatili kaç gün?
8.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kurban Bayramı ikramiyelerimizi 10-14 Haziran tarihileri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırıyoruz. Böylece tek kalemde emeklilerimize 42 bin TL tutarında ödeme yapacağız" dedi. Erdoğan yaptığı açıklamada Bayram tatili için alınan kararı açıkladı.
4.06.2024Gündem
Türksat 6A için geri sayım! Fırlatma için ABD'ye gidiyor
Türksat 6A için geri sayım! Fırlatma için ABD'ye gidiyorÜlkemizin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A bugün Ankara’da bulunan TUSAŞ tesislerinden önce ABD’ye gidecek ardından ise yörüngeye fırlatılacak.
4.06.2024Ekonomi
TÜRKSAT 6A uydusunun ABD yolculuğu yarın başlayacak
TÜRKSAT 6A uydusunun ABD yolculuğu yarın başlayacakUlaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu TÜRKSAT 6A'nın yarın Ankara'dan uzaya fırlatılacağı ABD'nin Florida eyaletindeki Cape Canaveral Uzay Üssü'ne uğurlanacağını duyurdu.
4.06.2024Gündem
TÜRKSAT 6A için geri sayım! Yolculuk başlıyor
TÜRKSAT 6A için geri sayım! Yolculuk başlıyorUlaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu TÜRKSAT 6A'nın yarın Ankara'dan uzaya fırlatılacağı ABD'nin Florida eyaletindeki Cape Canaveral Uzay Üssü'ne uğurlanacağını duyurdu.
3.06.2024Gündem
Akdeniz kıyısında skandal fotoğraflar! Top mermisine 'Bitirin onları' yazdı
Akdeniz kıyısında skandal fotoğraflar! Top mermisine 'Bitirin onları' yazdıİsrail'in Refah'a saldırıları sürerken ABD'nin en şahin isimlerinden biri kuzey sınırına gidip skandal pozlar verdi. Husiler ise bir Yunan gemisini üç füzeyle vurdu. İşte detaylar
29.05.2024Dünya
29 Mayıs üniversiteler tatil mi? Üniversiteler 29 Mayıs açık mı kapalı mı?
29 Mayıs üniversiteler tatil mi? Üniversiteler 29 Mayıs açık mı kapalı mı?29 Mayıs'ın İstanbul'un Fethi'nin yıl dönümü olması dolayısıyla resmi tatil olup olmadığına dair araştırmalar başlarken, üniversite öğrencileri üniversitelerin açık olup olmadığını merak ediliyor. Peki, 29 Mayıs üniversiteler tatil mi? Üniversiteler 29 Mayıs açık mı kapalı mı?
28.05.2024Gündem
Horoz Lojistik halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Horoz Lojistik kimin?
Horoz Lojistik halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Horoz Lojistik kimin?Horoz Lojitik halka arz oluyor. Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri eşit dağıtım usulü ile talep toplama sürecine girmeye hazırlanırken Horoz Lojistik halka arzına ilişkin detaylar sorgulanmaya başlandı. Peki, Horoz Lojistik halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Horoz Lojistik kimin?
28.05.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail 76 yıldır kan döküyor, soykırımcılar hesap vermeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail 76 yıldır kan döküyor, soykırımcılar hesap vermeliCumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası İyilik Ödülleri töreni konuştu. Erdoğan, "İsrail Nekbe'den beri 76 yıldır kan döküyor, can alıyor. Filistin halkının topraklarını alenen gasp ediyor. Uluslararası hukuku tanımadığını her defasında açıkça gösteriyor." sözlerine yer verdi ve 'Soykırımcılar hesap vermeli' şeklinde konuştu.
22.05.2024Gündem
Uçak yolculuklarında yeni dönem! Bagaj, eşya, kargo hepsi için geçerli, kabul edilmeyecek
Uçak yolculuklarında yeni dönem! Bagaj, eşya, kargo hepsi için geçerli, kabul edilmeyecekHavalimanlarındaki güvenlik tedbirlerinde ayrıcalık tanınmayacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Havalimanı girişlerinde tüm yolcular cihazla aranacak. Cihazla aranmanın yetersiz kaldığı durumlarda elle arama yapılacak. Kendisinin veya eşyasının elle aranmasını kabul etmeyen yolcu uçağa kabul edilmeyecek” dedi.
21.05.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldıkCumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı kardeşim sayın İbrahim Reisi ve heyet üyelerinin vefatından derin üzüntü duyduk. Helikopter kazasından sonra İran makamlarıyla iletişime geçerek arama kurtarma faaliyetlerine destek vermek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Ülkemizde 1 günlük yas ilan edilmesini kararlaştırdık" dedi.
20.05.2024Gündem
TEKNOFEST TravelX Ideathon Yarışması için başvurular devam ediyor
TEKNOFEST TravelX Ideathon Yarışması için başvurular devam ediyorTEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında THY (Türk Hava Yolları) yürütücülüğünde düzenlenen TravelX Ideathon Yarışması için başvurular 30 Haziran tarihine kadar devam ediyor.
13.05.2024Yaşam
Alanya'da içinde 190 kişi bulunan uçağın inişte ön tekeri patladı!
Alanya'da içinde 190 kişi bulunan uçağın inişte ön tekeri patladı!Alanya'da Corendon Havayolları’na ait Köln-Alanya seferini yapan uçağın inişte ön tekeri patladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "Köln- Gazipaşa uçuşunu gerçekleştiren B738 tipindeki uçağın, piste inişi sırasında lastiği patlamış, ön dikmesi hasar almıştır. Pistte kalan uçaktaki 184 yolcu 6 mürettebattan oluşan toplam 190 kişinin tahliyesi tamamlanmıştır" dedi. Öte yandan geçtiğimiz gün yabancı bir havayolu şirketine ait Paris-İstanbul seferini yapan kargo uçağı, iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine iniş yapmak zorunda kalmıştı, Olayda ölen ya da yaralanan olmamıştı.
9.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kargo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kargo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.