Şifacı

Şifacı

Son dakika şifacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şifacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şifacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şifacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şifacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 şifacı haberi bulunmuştur. Tüm şifacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sitrin Taşı Özellikleri Nelerdir? Sitrin Taşının En Bilinen Faydaları...
Sitrin Taşı Özellikleri Nelerdir? Sitrin Taşının En Bilinen Faydaları... Sitrin, ismini Fransızca bir kelime olan citron sözcüğünden almaktadır. Citron, kelime olarak limon anlamına gelir ve birinci yüzyıldan bu yana kullanıldığı düşünülmektedir.
23.01.2024 Yaşam
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç Kendilerini büyücü, hoca ya da medyum olarak tanıtıyorlar. Teknolojik imkânları kullanarak internet dünyasında, 700 ile 4500 lira karşılığında inanç istismarına devam ediyorlar. Dijital üfürükçülerle yazıştık. ‘Eski sevgiliyi geri döndürmek’ için yapacağı muska için 1200 lira, ‘kaynana dilini bağlamak’ için ise 4500 lira istedi.
16.09.2023 Yaşam
Skandallar ‘Kraliçe’si başlıyor
Skandallar ‘Kraliçe’si başlıyor Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın başrollerini paylaştığı ‘Kraliçe’, yarın akşam Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.
21.03.2023 Magazin
Selin Şekerci yeni dizisiyle ekranlara dönüyor!
Selin Şekerci yeni dizisiyle ekranlara dönüyor! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak. Bugüne kadar yer aldığı projeler ile izleyicinin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selin Şekerci, dizide Zeynep karakterini canlandıracak.
14.03.2023 Magazin
Depremzede Simon'un 6'ncı yüzyılda yaptığı manastır, depremi hasarsız atlattı
Depremzede Simon'un 6'ncı yüzyılda yaptığı manastır, depremi hasarsız atlattı Hatay'da milattan sonra 526 yılında yaşanan büyük depremde ailesini kaybeden Simon tarafından, 6'ncı yüzyılda 530'lu yıllarda yapılan manastır, Kahramanmaraş depremlerinde ayakta kaldı. Hatay'ın inanç turizminde önemli bir yeri olan manastır hiçbir hasar görmedi ancak, güvenlik gerekçesiyle ziyarete kapatıldı.
27.02.2023 Gündem
Koç dolunayı ne zaman bitiyor? Koç dolunayının etkisi ne kadar sürecek? Koç dolunayı ne zaman başlamıştı?
Koç dolunayı ne zaman bitiyor? Koç dolunayının etkisi ne kadar sürecek? Koç dolunayı ne zaman başlamıştı? Koç dolunayının etkilerinin daha hissedilir olacağı bu gece, aynı zamanda 2022 yılının son yarısının zorlu etkilerini hissedileceği ve aynı zamanda 2023 senesinde astrolojik olarak mutlu günlerin kapıda olduğunun da göstergesi olacak. Yılın son 6 aylık diliminin ikinci çeyreğinde dünyayı ve burçları koç burcu dolunayı ve 8 Kasım’da da Boğa burcu etkisine girecek. Peki, Koç dolunayı ne zaman bitiyor? Koç dolunayının etkisi ne kadar sürecek? İşte Koç burcu dolunay etkisi hakkında merak edilenler…
16.10.2022 Astroloji
Kendini şifacı olarak tanıttı! Genç kıza istismarda bulundu
Kendini şifacı olarak tanıttı! Genç kıza istismarda bulundu Tunceli'de, kendisini, 'şifacı' olarak tanıtan Hasan Vural'ın (69), parkta, 19 yaşındaki zihinsel engelli kıza tacizde bulunduğu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Vural, kızın ailesinin şikayetiyle gözaltına alınıp, 'cinsel istismar' suçundan tutuklandı.
30.09.2022 Yaşam
Erdal Özyağcılar'dan Kemal Sunal itirafı!  "Kemal'le çok sevişirdik"
Erdal Özyağcılar'dan Kemal Sunal itirafı! "Kemal'le çok sevişirdik" Erdal Özyağcılar, '40' programında Kemal Sunal itirafıyla dikkat çekti. Usta oyuncu Kemal Sunal'a duyduğu sevgiyi anlatırken " Kemal'le çok sevişirdik" dedi.
11.03.2022 Magazin
Doktor sülükler şifa kaynağı
Doktor sülükler şifa kaynağı Antik çağdan bu yana şifacı canlılar olarak bilinen sülükler, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Hastanesi'nde başta romatizma olmak üzere bir çok hastalığın tedavisinde kullanılıyor.
10.01.2022 Sağlık
İltihabı tamamen bitiriyor, ağrıları kesiyor! Hepsi birer vitamin hazinesi...
İltihabı tamamen bitiriyor, ağrıları kesiyor! Hepsi birer vitamin hazinesi... İltihapları kökten kurutuyor, adeta bir vitamin hazinesi. Mineral bakımından da son derece zengin olan bu besin; bol miktarda A, B12, C vitamini, sodyum iyot, magnezyum, demir ve lif içeriyor. Metabolizmanın hızlanmasına yardımcı oluyor, düzenli bir şekilde tüketildiğinde kalıcı zayıflama sağlıyor. Guatr rahatsızlığına da iyi geliyor, zengin bir betain kaynağı olarak biliniyor. Ispanak sevmeyen çocuklara alternatif olarak verilmesini tavsiye ediliyor. İltihapları kurutmada hepsi birer şifacı olan bu besinler ağrı kesici özelliği de görüyor. Antioksidanlar çok zengin, düzenli kullanım ile eklem romatizmaya bağlı ağrıları azaltıyor. Hap gibi yutabilir ya da direk almak yerine yemeklerinizde kullanabilirsiniz.
10.12.2021 Sağlık
Üç harfli yalanıyla akılalmaz dolandırıcılık! 'Piramitlerde adına kurban kesecekler'
Üç harfli yalanıyla akılalmaz dolandırıcılık! 'Piramitlerde adına kurban kesecekler' Almanya'da kardiyoloji ve dahiliye uzmanı olarak çalıştıktan sonra emekliye ayrılan Güray Köse (51), Türkiye'de kendisini 'şifacı' olarak tanıtan Ayhan G. (60) tarafından dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Kanser hastası olan, çocukluğundan beri korkuya dayalı psikolojik sorun yaşadığını belirten Dr. Köse, kendisini Mısır kökenli olarak tanıtan kadının, üç harflilerin kendisi adına Mısır piramitlerinde kurban keseceğini söyleyerek, 21 bin euro dolandırdığını öne sürdü.
29.11.2021 Yaşam
Cinci hoca emekli hakimi kandırıp kızlarına istismarda bulundu
Cinci hoca emekli hakimi kandırıp kızlarına istismarda bulundu Kendisini Hz. Ali’nin görevlendirdiğini söyleyen cinci hoca Uğur Akyol’a 550 bin liralarını kaptıran emekli Danıştay hâkimi S.Y.’nin avukat kızları duruşmada yaşadıklarını anlattı. Hakimin kızı S.Y., “Kiste iyi gelen macun için ortak olduk. Sanık babama ‘Aya bakar mısın?’ diyor. Babam aya baktığında Hz. Ali’nin silüetini görüyor. Anne ve babamı dini hassasiyetleriyle kandırdı” dedi.
28.09.2021 Yaşam
'Dayaklı' tedavi skandalında flaş gelişme! Yeni görüntüler iğrenç
'Dayaklı' tedavi skandalında flaş gelişme! Yeni görüntüler iğrenç Başakşehir'de çok sayıda şikayet üzerine bürosu mühürlenen, 'Mala Ali Kürdistani' adıyla bilinen Iraklı Molla Ali Kalak'ın faaliyetlerini online ve telefonla sürdürdüğü öğrenildi. Kendisini 'şifacı' olarak tanıtıp bazı hastaları sopayla vurarak tedavi etmeye çalıştığına ilişkin görüntüler çıkan Kalak'ın kendisiyle irtibata geçenlerle farklı noktalarda buluşarak umut tacirliği yapmaya devam ettiği öğrenildi. Tedavi yöntemine ilişkin ortaya çıkan yeni görüntüler ise görenleri şoke etti.
7.08.2021 Gündem
'Sopalı şifacı' kaçtı ama ofisinin önünde kuyruk bitmedi! ‘Bırakırlarsa gelir’
'Sopalı şifacı' kaçtı ama ofisinin önünde kuyruk bitmedi! ‘Bırakırlarsa gelir’ Birçok ülkede kendisini 'şifacı' olarak tanıtıp bazı hastaların ayaklarının altına sopayla vurarak tedavi etmeye çalıştığı öne sürülen 'Mala Ali Kürdistani' adıyla bilinen Iraklı Molla Ali Kalak’ın, Türkiye'de de ofis açması tepkilere neden olmuştu. Şikayetler üzerine düzenlenen operasyonda polis, Kalak’ın ofisini mühürledi. Baskın sonrası Iraklı molla kayıplara karıştı, ancak mühürlenen ofisin önünde kuyruğun sona ermemesi şaşkınlık yarattı.
4.08.2021 Gündem
Başakşehir'de 'dayaklı tedavi' kuyruğu! Şikayet yağdı! Umut tacirine baskın
Başakşehir'de 'dayaklı tedavi' kuyruğu! Şikayet yağdı! Umut tacirine baskın Birçok ülkede kendisini 'şifacı' olarak tanıtıp bazı hastaların ayaklarının altına sopayla vurarak tedavi etmeye çalıştığı öne sürülen 'Mala Ali Kürdistani' adıyla bilinen Iraklı Molla Ali Kalak, Türkiye'ye gelerek ofis açtı. Kalak, Başakşehir'de açtığı ofiste 'kendi yöntemleri'ni uygulamaya devam edince şikayet yağdı. Kalak'ın ofisine, polis ve ilçe sağlık müdürlüğü yetkilileri baskın yaptı. Kalak'ın ofiste olmadığı belirlenirken, içerideki 3 kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yaklaşık 50 kişinin tedavi olmak için önünde beklediği ofis ise mühürlendi.
3.08.2021 Gündem
Merdiven altı tedaviden uzak durun! Ölüme kadar götürüyor
Merdiven altı tedaviden uzak durun! Ölüme kadar götürüyor Doktor kontrolünde yapılması gereken ‘Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları’ merdiven altına inince işkenceye dönüyor. Merdiven altında yapılan tedaviler ölüme kadar götürebiliyor.
27.06.2021 Yaşam
Çamaşır ipiyle tedavi adı altında işkence!
Çamaşır ipiyle tedavi adı altında işkence! Doktor kontrolünde yapılması gereken ‘Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları’ merdiven altına inince işkenceye dönüyor. Tedavi umuduyla buralara başvurup ölümle burun buruna gelenlerin son örneği Elazığ’da görüldü. Hastanın belinden iki adet delik açılmış ve deri altından çamaşır ipi geçirilmiş.
26.06.2021 Yaşam
Koronavirüs'ü 3 köye böyle üfürdü!
Koronavirüs'ü 3 köye böyle üfürdü! Son dakika haberine göre, Koronavirüs vakaları ülkemizde son dönemde büyük bir tırmanışa geçerken, evlere ziyaretçi kabul edilmemesi ve kalabalık ortamlardan uzak durulması gibi önlemler her fırsatta dile getiriliyor. Filyasyon ekipleri ise yaşadıkları ilginç vaka örneklerini sosyal medyada paylaşıyor...
5.12.2020 Gündem
'Boyum 10 santim uzun olsa ne olacaktı?'
'Boyum 10 santim uzun olsa ne olacaktı?' Oyunculuğu ve güzelliğiyle takdir toplayan Sevda Erginci’nin, boyunun kısalığını diline dolayan sosyal medya kullanıcılarına cevabıysa net: Eleştiri dilini öğrenmek mühim.
11.10.2020 Magazin
TRT’nin yeni dizisi Tutunamayanlar oyuncu kadrosu |Tutunamayanlar dizisinin konusu nedir?
TRT’nin yeni dizisi Tutunamayanlar oyuncu kadrosu |Tutunamayanlar dizisinin konusu nedir? TRT1'in yeni absürt komedi dizisi 'Tutunamayanlar' oyuncu kadrosuyla dikkat çekti. 60 dakika yayınlanacak dizinin oyuncu kadrosu ve konusunu merak ediliyor. İşte Tutunamayanlar dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu...
7.01.2020 Gündem
Bu tuzağa dikkat!
Bu tuzağa dikkat! Uzmanlar özellikle internette kendilerini ‘şifacı’ olarak pazarlayıp, sağlık sorunlarına çare arayanları kandırarak sömürenlere karşı uyarıda bulundu: “Bunlara inanmayın ve bilimsel olmayan uygulamalara asla başvurmayın”
23.03.2019 Gündem
Çekiç ve kazıkla bel fıtığı tedavisi oldu, felç geçirdi!
Çekiç ve kazıkla bel fıtığı tedavisi oldu, felç geçirdi! İstanbul'da 'Kara Hekim' takma adıyla tanınan kişi, bel fıtığı şikayeti olan hastayı çekiç ve kazıkla sözde tedavi etti, hasta felç geçirdi.
20.09.2018 Yaşam
‘Kurşun geçirmez’ dediği yeleği giydi kendine ateş  ettirdi, öldü!
‘Kurşun geçirmez’ dediği yeleği giydi kendine ateş ettirdi, öldü! Nijerya’da yayımlanan PUNCH gazetesinin bir görgü tanığına dayandırdığı habere göre, ülkenin güneyindeki İmo eyaletinde yaşayan Nijeryalı 26 yaşındaki şifacı Adoezuwe, müşterisi Chukwudi Ijezie’nin talebi üzerine kurşun geçirmez olduğunu iddia ettiği bir yelek üretti.
6.07.2018 Dünya
Boynuna ip bağlayıp linç ettiler!
Boynuna ip bağlayıp linç ettiler! Amazonların Peru yağmur ormanları kısmında yaşayan yerliler, 81 yaşındaki şifacılarını öldürmekle suçladıkları Kanadalı turisti linç etti, o anlar amatör kamerayla görüntülendi.
24.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şifacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şifacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.