Gazete Vatan Logo

TRT’nin yeni dizisi Tutunamayanlar oyuncu kadrosu |Tutunamayanlar dizisinin konusu nedir?

TRT1'in yeni absürt komedi dizisi 'Tutunamayanlar' oyuncu kadrosuyla dikkat çekti. 60 dakika yayınlanacak dizinin oyuncu kadrosu ve konusunu merak ediliyor. İşte Tutunamayanlar dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu...

TRT’nin yeni dizisi Tutunamayanlar oyuncu kadrosu |Tutunamayanlar dizisinin konusu nedir?

TRT 1’de ekranlarının yeni dizisi ‘Tutunamayanlar’ dizisi, uzun süredir merek ediliyordu. Yeni dizi bugün dizi severler olacak. TRT 1’in yeni dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Sosyal medyada dizi hakkında yapılan yorumlardan biri de geçtiğimiz senelerde yine TRT 1’de tanımlanan absürt komedi dizisi ‘Leyla ile Mecnun’ a benzetilmesi oldu. İşte Tutunamayanlar oyuncuları ve konusu…

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Başrollerinde ünlü komedyen Doğu Demirkol, Şinasi Yurtseven, Ece Çeşmioğlu ve Zafer Algöz gibi yıldız isimleri barındıran dizinin prodüksiyonunu İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film üstlenecek.

Dizinin yapımcıları ise Ogün Şanlıer ve Ahmet Tarık Güven olurken, yönetmen koltuğunda ise Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu oturacak. Senaryosunu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan’ın kaleme aldığı, ‘Tutunamayanlar’ın her bir bölümü 60 dakika olacak.

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİNİN KONUSU

‘Hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmaya da niyeti olmayan Tarık gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının işlerinin kötü gitmesi nedeniyle her şeyini kaybeden İrem’e aşık olur. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık’ın davetiyle yaşadığı mahalleye gelir ve mahalledeki kitap kafede çalışmaya başlar. İrem’in hayali başarılı olmak, kendi işini kurmak ve bir gün tekrar eski günlerine dönebilmektir.

Haberin Devamı

İrem’i etkilemenin yolunun iş kurmaktan geçtiğini gören Tarık ise bir gün tutucu ve vizyonsuz ilham perisi İlhan’la karşılaşır. İlham perisinin verdiği fikirlerle hepsi başarısız olacak olan birbirinden eğlenceli iş girişimlerine atılır.’

Doğu Demirkol

TARIK

Hayatı boyunca hiç çalışmamış olan Tarık annesinin ısrarlarına dayanamayarak iş aramaya karar verir. Yine bir iş görüşmesinde tanıştığı İrem’e aşık olan Tarık, İrem’i etkilemenin yolunun zengin ve başarılı olmaktan geçtiğini düşünüp kendi işini kurma girişimlerinde bulunur. Bu iş girişimlerinde İlham Perisi İlhan’ın yardımını alacaktır.

Ece Çeşmioğlu

İREM

Zengin bir ailede dünyaya gelen İrem, babasının her şeyi kaybetmesiyle sıfırdan bir hayat kurmak için çabalar. Babasının kötü şöhreti yüzünden bir türlü iş bulamayan İrem’in hayatı yine böyle bir iş görüşmesinde tanıştığı Tarık’la beraber değişir. Tarık sayesinde bir iş ve kalacak bir yer bulan İrem Tarık’ın yaşadığı mahalleye taşınır ve mahallenin kitap kafesinde çalışmaya başlar.

Haberin Devamı

Zafer Algöz

İLHAN

On iki bin yaşındaki İlhan vizyonsuz bir ilham perisidir. Yıllarca Anadolu’da kala kala asimile olan İlhan’ın tüm davranışları ve görüntüsü tipik bir Orta Anadoluluya dönüşmüştür. Sürekli çekirdek yiyen, Orta Anadolu şivesiyle konuşan İlhan, Tarık’a başarılı olacağına inandığı iş girişimi fikirleri verecektir ve geçmişe gitme yeteneğini bu uğurda kullanacaktır.

Yeliz Kuvancı

AYŞE

Tarık’ın ablası Ayşe, psikoloji bölümü bitirmiş ancak yüksek lisansını yapamamıştır. En büyük hayali bir gün klinik psikolog olmakken mahallede yaşayan zengin iş kadını Belgin’in çocuğuna bakıcılık yapmak zorunda kalmıştır.

Şinasi Yurtsever

HİCABİ

50 yaşlarında bir profesör olan Hicabi Cihangir, mahallede kurulan 3 katlı bir apartman üniversitesi olan Özel Cihangir Üniversitesi’nin sahibi ve rektörüdür. Üniversiteyi para kazanmak için kurmuş olan Hicabi üniversitesini kar eden bir kurum haline getirmek için çaba gösterecektir.

Haberin Devamı

Barış Yıldız

ŞAİR LÜTFÜ

Büyük bir şair olmak isteyen Lütfü’nün bugüne kadar yazdığı tüm şiirleri bastırdığı şiir kitabı hiç satmamıştır. Annesinin memleketten yolladığı erzaklar ve harçlıklarla geçinen Lütfü, Tarık’a iş kurma girişimlerinde destek olurken ve kendi şiirleri için de ilham arar.

Hande Katipoğlu

BELGİN

Eski bir ünlü ve magazin figürü olan Belgin mahallede büyük bir malikanede kardeşi Yağız ve oğlu Barkın’la yaşamaktadır. Oğlu Barkın’ın bakıcılığını Ayşe yapmaktadır. Tek tutkusu yeniden gündeme gelmek olan kendini gündeme getireceğini inandığı girişimler için Tarık’a destek olacaktır.

Barış Yıldız

ŞAİR LÜTFÜ

Büyük bir şair olmak isteyen Lütfü’nün bugüne kadar yazdığı tüm şiirleri bastırdığı şiir kitabı hiç satmamıştır. Annesinin memleketten yolladığı erzaklar ve harçlıklarla geçinen Lütfü, Tarık’a iş kurma girişimlerinde destek olurken ve kendi şiirleri için de ilham arar.

Haberin Devamı

Bora Akkaş

YAĞIZ

Ablası Belgin’le birlikte yaşayan Yağız, çocukluğunda Tarık ve diğerlerinin kendini dışlaması nedeniyle mahalleliye fakirler gibi yaşadığını göstermeye çalışan bir gençtir. Tarık’ın gözüne girmekte zaten başarısız olan Yağız’ın İrem’e karşı hissetmeye başladığı aşk Tarık’ın kendisinden daha da uzaklaşmasına neden olur.

Dilhan Nazözgülüş

EYLEM

Eylem, güçlü, kimseye minnet duymayan, haksızlığa gelemeyen biridir. Yetimhanede büyümüştür. Tek başına yaşamaya alışkın olan Eylem elinde olmayan sebeplerden dolayı yeni iş arkadaşı İrem’le ev arkadaşı olur. Tarık ve İrem’in birbirine olan ilgisini fark eden Eylem, her iki tarafın da bu konuda sırdaşı olacaktır.

Uğur Serhan

HİKMET

Mahalledeki kitap kafenin sahibi Hikmet, hırsları ve para kazanma derdi olmayan, babacan biridir. Nurdagül’le mutlu bir evliliği olan Hikmet’in bir türlü çocuğu olmamaktadır.

Dilek Çelebi

NURDAGÜL

Hikmet’le evli olan Nurdagül, Cemile’nin en yakın arkadaşı ve mahallenin ayaklı gazetesidir. Mahallede olan biten her şeyden ilk Nurdagül’ün haberi olur. Bir türlü çocuğu olmayan Nurdagül Cemile’nin tüm ikazlarına rağmen şifacı şifacı dolaşarak bu derdine bir derman arayacaktır.