Doğu Demirkol

Doğu Demirkol

Son dakika Doğu Demirkol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Doğu Demirkol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Doğu Demirkol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğu Demirkol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğu demirkol gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 doğu demirkol haberi bulunmuştur. Tüm doğu demirkol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Estetik yaptıran erkekleri tiye aldı! Tolga Güleç: Burnum ve dudaklarımda botoks var!
Estetik yaptıran erkekleri tiye aldı! Tolga Güleç: Burnum ve dudaklarımda botoks var! Oyuncu Tolga Güleç, komedyen Doğu Demirkol'un gösterisinde muhabirlerin de sorularını yanıtladı. Erkek sanatçı ve oyunların estetikleri hakkında da konuşan Güleç, yaptığı açıklamalarda estetik yapan erkekleri tiye aldı.
16.03.2024 Magazin
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı!
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı! Komedyen Doğu Demirkol, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2012 yılında 'Yetenek Sizsiniz'e katılan Doğu Demirkol, stand up gösterisi yaptığı sırada seyirciler tarafından yuhalanması ve jüri üyelerinden üç 'hayır' alarak yarışmaya veda etmesi hakkında da konuştu.
2.12.2023 Magazin
Doğu Demirkol'un partneri Yağmur Tanrısevsin oldu
Doğu Demirkol'un partneri Yağmur Tanrısevsin oldu Yönetmen koltuğunda Burak Kuka'nın oturduğu, Doğu Demirkol’un yeni filmi 'Yaşam Koçu’nun kadın başrolü belli oldu. Ocak ayında sinemalarda olacak filmde, ünlü komedyene 'Helin' karakteriyle Yağmur Tanrısevsin eşlik edecek.
6.11.2023 Magazin
Geleceğin Rotası filmi konusu nedir? TOGG ile çekilen Geleceğin Rotası filmi nerede çekildir? Oyuncuları kimler?
Geleceğin Rotası filmi konusu nedir? TOGG ile çekilen Geleceğin Rotası filmi nerede çekildir? Oyuncuları kimler? Geleceğin Rotası filmi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. TOGG ile çekimleri yapılan Geleceğin Rotası filminin başrollerinde Doğu Demirkol ve Gizem Arıkan'a Ahmet Yenilmez de eşlik ediyor. TRT 1'de ilk kez izleyiciyle buluşacak Geleceğin Rotası filmi nerelerde çekildi?
21.04.2023 Gündem
Doğu Demirkol'dan Ayşe Kırca sorusuna cevap! 'Teklifim her zaman açık'
Doğu Demirkol'dan Ayşe Kırca sorusuna cevap! 'Teklifim her zaman açık' Doğu Demirkol, Levent Kırca ve Oya Başar'ın kızı olan Ayşe Kırca ile aşk yaşıyor. Çift, önceki akşam AVM'de görüntülendi. Çift, karşılarında basın mensuplarını görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Demirkol, "Kendi hayatınızdan kesitler çektiğiniz dizide Ayşe Kırca ile oynayacak mısınız?" sorusuna yanıt verdi.
15.04.2023 Magazin
Doğu Demirkol: Ayşe, Levent Kırca'nın bize mirası
Doğu Demirkol: Ayşe, Levent Kırca'nın bize mirası Doğu Demirkol ile Levent Kırca’nın kızı Ayşe Kırca, önceki gece Bebek’te görüntülendi.
10.04.2023 Magazin
Mustafa Sandal'ın 'Aya Benzer' dansı itirafı herkesi şoke etti!
Mustafa Sandal'ın 'Aya Benzer' dansı itirafı herkesi şoke etti! Mustafa Sandal, ‘Doğu Demirkol ile Alelade Show’un son bölümüne konuk oldu. Programın hazır cevap bölümünde belirli bir süre içerisinde kendisine sorulan sorulara yanıt veren ünlü isim, 'Aya Benzer' şarkısıyla meşhur olan dans figürünün kendisine ait olmadığını açıkladı.
11.12.2022 Magazin
Petek Dinçöz: Türk filmi gibi bir hayatım var resmen
Petek Dinçöz: Türk filmi gibi bir hayatım var resmen Ünlü şarkıcı geçtiğimiz aylarda gençlik aşkı, iş insanı Nida Büyükbayraktar ile hayatını birleştirmişti. Bir dönem sahnelerin aranan isimlerinden Dinçöz, katıldığı programda, çocukluk dönemi ve ilk assolist olduğu yıllarda yaşadığı zorlukları anlattı. Hiç baba sevgisi görmediğini belirten Dinçöz, "Türk filmi gibi bir hayatım var resmen" dedi.
8.12.2022 Magazin
Tuba Ünsal'dan şaşırtan çıkış: Güzellik yarışmaları komple kalksın!
Tuba Ünsal'dan şaşırtan çıkış: Güzellik yarışmaları komple kalksın! 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başlayan ve ardından oyunculuk yapan Tuba Ünsal, katıldığı programda açıklamalarıyla dikkat çekti. Ünlü isim, programın hazır cevap köşesinde kendisine yöneltilen sorulara yanıt verirken, güzellik yarışmalarıyla ilgili çıkışı gündem oldu.
4.12.2022 Magazin
Berfu Yenenler'den takipçilerine esprili paylaşım!
Berfu Yenenler'den takipçilerine esprili paylaşım! Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Berfu Yenenler, 'Sende Eser kadar popo yok' yorumlarından bıktı ve bakın takipçilerine nasıl cevap verdi.
8.11.2022 Magazin
Bülent Serttaş'tan oryantal Didem açıklaması!
Bülent Serttaş'tan oryantal Didem açıklaması! Şarkıcı Bülent Serttaş'ın, geçen yıl konuk olduğu 'İbo Show'da, dans eden oryantal Didem Kınalı'ya bakmamak için verdiği büyük çaba ile sosyal medyada çok konuşulmuştu. Bunun ardından araları açık olduğu iddia edilen ikiliden Kınalı, "Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım" diyerek tepki göstermişti. Bu olaydan aylar sonra İbo Show'a bir kez daha konuk olan ikiliden Bülent Serttaş, Didem Kınalı ile ilgili sessizliğini Doğu Demirkol'un sunduğu 'Alelade Show'da bozdu.
9.10.2022 Magazin
Ege Kökenli'den şaşırtan estetik itirafı!
Ege Kökenli'den şaşırtan estetik itirafı! Doğu Demirkol ile Alelade Show'a katılan oyuncu Ege Kökenli kulak küçültme operasyonu yaptırdığını itiraf etti. Ege Kökenli kulaklarıyla ilgili yaşadığı rahatsızlığı açık açık herkesle paylaştı.
9.10.2022 Magazin
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
Serdar Ortaç'tan aldatılma sorusuna şoke eden yanıt!
Serdar Ortaç'tan aldatılma sorusuna şoke eden yanıt! İlişkileriyle magazin gündeminden düşmeyen Serdar Ortaç, önceki gün 'Doğu Demirkol ile Alelade Show' programına konuk oldu. 2014 yılında dünyaevine girdiği İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da boşanan 52 yaşındaki popçu, 'Hiç aldatıldın mı?' sorusuna şaşırtan bir yanıt verdi.
26.09.2022 Magazin
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup Marmaris'te düğün yaptı! Sonrasında...
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup Marmaris'te düğün yaptı! Sonrasında... Popçu Mustafa Sandal, kendisinden 19 yaş küçük Melis Sütşurup ile birkaç gün önce Roma'da nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift son olarak Marmaris'te düğün yaptı. Sandal ve Sütşurup'u bu mutlu günlerinde yakın dostları yalnız bırakmadı. Düğüne katılan Doğu Demirkol ise davetlileri güldürdü.
11.06.2022 Magazin
Doğu Demirkol yeni aşkı ile gecelerde!
Doğu Demirkol yeni aşkı ile gecelerde! Bir dönem Farah Zeynep Abdullah ile aşk yaşayan Doğu Demirkol, önceki gün kız arkadaşıyla birlikte Arnavutköy'deydi. Komedyen, gazetecilerin, "Kız arkadaşınız mı, yeni bir birliktelik mi?" sorularına gülmekle yetindi
18.05.2022 Magazin
Doyasıya müzik, doyasıya eğlence 'Afara'da
Doyasıya müzik, doyasıya eğlence 'Afara'da Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı 'Afara', dördüncü bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
7.05.2022 Televizyon
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşkı kısa sürdü!
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşkı kısa sürdü! Çağrı Telkıvıran, Aslı Bekiroğlu ile ayrılmasının ardından Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren oyuncu Biran Damla Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yılmaz ile yaklaşık bir buçuk aydır aşk yaşadığı müzisyen Çağrı Telkıvıran'ın, birlikteliklerini sonlandırdığı iddia edildi.
10.04.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka aşk mı yaşıyor? Çağrı Telkıvıran'dan flaş hamle...
Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka aşk mı yaşıyor? Çağrı Telkıvıran'dan flaş hamle... Geçtiğimiz günlerde final yapan 'Maske Kimsin Sen' yarışmasında yer alan ünlü oyuncular Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka'nın, sürpriz bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Yarışmanın jüri üyelerinden Doğu Demirkol'un yayınladığı videoda, ikili el ele görüntülenmesi kafaları karıştırdı.
22.02.2022 Magazin
Maske Kimsin Sen final mi yapıyor, yayından mı kaldırılıyor?
Maske Kimsin Sen final mi yapıyor, yayından mı kaldırılıyor? Maske Kimsin Sen programı yayınlandığı günden beri eleştirilerin hedefindeydi. Maske Kimsin Sen, programının ekran macerasını noktalayacağı iddia ediliyor. Yarışmacının yapımcısı Fatih Aksoy söz konusu iddialara yönelik açıklama yaptı. Peki, Maske Kimsin Sen final mi yapıyor?
4.02.2022 Televizyon
“Maske Kimsin Sen?” yayından kaldırıldı mı? “Maske Kimsin Sen?” final mi yapıyor?
“Maske Kimsin Sen?” yayından kaldırıldı mı? “Maske Kimsin Sen?” final mi yapıyor? Ekranların sevilen eğlence programı “Maske Kimsin Sen?”’in yayından kaldırılacağı iddia edildi. Jüri koltuğunda Eda Ece, Alican Yücesoy, Doğu Demirkol ve Melis Sezen’in oturduğu programın ekranlara veda edeceği sosyal medyanın da gündeminde. Peki, Maske Kimsin Sen yayından kaldırıldı mı? Maske Kimsin Sen final mi yapıyor? İşte detaylar…
1.02.2022 Gündem
Maske Kimsin Sen Ayna kim çıktı?
Maske Kimsin Sen Ayna kim çıktı? Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy'un juri olduğu, Tansel Öngel'in sunduğu Maske Kimsin Sen, yayınlanan son bölümüyle gündem oldu. Maske Kimsin Sen'de yaşanan ifşa krizi sosyal medyanın diline düştü. Dün akşam yayınlanan bölümde ise elenen kişi Ayna oldu. Ayna'nın kim olduğu ise merak ediliyordu. Peki, Maske Kimsin Sen Ayna kim çıktı? Biran Damla Yılmaz kimdir? İşte detaylar...
23.01.2022 Magazin
Cem Yılmaz ile Doğu Demirkol'un 'Allah diyen aslan' piştisi
Cem Yılmaz ile Doğu Demirkol'un 'Allah diyen aslan' piştisi Cem Yılmaz, Diamond Elite Platinum Plus gösterisinde yer verdiği espri, genç komedyen Doğu Demirkol’dan alıntı çıktı. İddiaya göre Doğu Demirkol, "Allah diyen aslan" esprisini daha önce gösterilerinde defalarca kullandı.
7.01.2022 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğu Demirkol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğu demirkol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.