Yetenek Sizsiniz

Yetenek Sizsiniz

Son dakika yetenek sizsiniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yetenek sizsiniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yetenek sizsiniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yetenek Sizsiniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yetenek sizsiniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 594 yetenek sizsiniz haberi bulunmuştur. Tüm yetenek sizsiniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı!
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı! Komedyen Doğu Demirkol, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2012 yılında 'Yetenek Sizsiniz'e katılan Doğu Demirkol, stand up gösterisi yaptığı sırada seyirciler tarafından yuhalanması ve jüri üyelerinden üç 'hayır' alarak yarışmaya veda etmesi hakkında da konuştu.
2.12.2023 Magazin
Acun Ilıcalı itirafı: Şaka yapıyor sandım
Acun Ilıcalı itirafı: Şaka yapıyor sandım İlk kez “Yetenek Sizsiniz” yarışmasında jüri üyesi olarak seyirci karşısına çıkan reklamcı Ali Taran, Acun Ilıcalı’dan aldığı teklifi ilk başta şaka sandığını itiraf etti.
23.10.2023 Magazin
Aref hisse senedi hangisi? Aref hisse (borsa) yasağı nedir, Aref Ghafouri Borsa İstanbul’da neden yasaklandı, Aref’in aldığı hisse hangisi?
Aref hisse senedi hangisi? Aref hisse (borsa) yasağı nedir, Aref Ghafouri Borsa İstanbul’da neden yasaklandı, Aref’in aldığı hisse hangisi? Aref Ghafouri Borsa İstanbul’da neden yasaklandı, Aref hisse yasağı nedir? Yetenek Sizsiniz yarışmasında ünlenen sihirbaz Aref Ghafouri yeniden gündeme geldi. son günlerde gündeme geldi. Sermaye Piyasası Kurulu, Avrupa Yatırım Holding AŞ pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlerde suç işlendiği şüphesiyle 13 kişiye 6 ay süreyle geçici işlem yasağı getirdi. İşlem yasağı gelen isimlerden biri de Aref oldu. Peki, Aref SPK yasağı nedir, Aref hisse yasağı neden geldi?
19.08.2023 Gündem
Özgü Namal ölen eşiyle ilgili konuştu: 5 dakika içinde her şeyimi kaybettim!
Özgü Namal ölen eşiyle ilgili konuştu: 5 dakika içinde her şeyimi kaybettim! Oyunculuğa ara verip İstanbul'u terk eden Özgü Namal, 2015 yılında Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşmişti. Eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020'de kaybettikten sonra İstanbul'a dönen Namal, konuk olduğu Emir Ersoy'un sahnesinde duygusal ifadeler kullandı.
10.07.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den yıllar sonra gelen itiraf!
Aleyna Tilki'den yıllar sonra gelen itiraf! Genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medyada, ilk kez ekran karşısına çıkıp 'Gesi Bağları'nı seslendirdiği programdaki görüntüsünün paylaşıldığını görünce dikkat çeken bir yorum yaptı. Henüz lise öğrencisiyken söylediği parçayla bir anda şöhreti yakalayan ünlü şarkıcının o görüntüsüyle ilgili yıllar sonra gelen itirafı çok konuşuldu.
22.04.2023 Magazin
Yetenek yarışmasında kendini canlı canlı yaktı jüri de seyirciler de dehşete düştü!
Yetenek yarışmasında kendini canlı canlı yaktı jüri de seyirciler de dehşete düştü! İngiltere'de ekranlara gelen yetenek yarışmasındaki gösteri hem seyircileri hem de jüriyi dehşete düşürdü. Yetenek Sizsiniz yarışmasının İngiltere versiyonundaki gösteride zeka küpü çözerken kendini ateşe veren yarışmacıyı izlerken jüri üyeleri de dahil kimse yerinde duramadı.
17.04.2023 Dünya
Taner Tolga Tarlacı, cezaevinden çıkar çıkmaz yaptığı açıklamayla olay oldu
Taner Tolga Tarlacı, cezaevinden çıkar çıkmaz yaptığı açıklamayla olay oldu Taner Tolga Tarlacı, "Tutuklandım" mesajından aylar sonra sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi. Cezaevinden çıktığını duyuran eski Survivor yarışmacısı, sevenlerinden acil cep telefonu istedi. Kendine 3T' lakabını takan Tarlacı'nın, cezaevinde intihar girişiminde bulunduğu haberi kısa sürede gündem olmuştu.
9.12.2022 Magazin
Saniye kimdir, Saniye’nin gerçek adı nedir? Discord Yetenek Sizsiniz videosu viral olan Saniye bey Mert Kaya kimdir?
Saniye kimdir, Saniye’nin gerçek adı nedir? Discord Yetenek Sizsiniz videosu viral olan Saniye bey Mert Kaya kimdir? Discord Yetenek Sizsiniz içeriğiyle büyük beğeni toplayan, Youtube'a çektiği videolar izlenme rekoru kıran Saniye hakkında yapılan aramalar yoğunlaştı. Peki, Saniye kimdir, Saniye’nin gerçek adı nedir? Mert Kaya kimdir? İşte Discord Yetenek Sizsiniz’deki Saniye Mert Kaya…
24.05.2022 Televizyon
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk...
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk... Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin dün sosyal medya kanalları üzerinden yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Zelenski, Putin yanlısı Ukraynalı politikacı ve milyoner iş insanı Viktor Medvedçuk'un yakalandığını duyurdu. Muhalefet Plaformu - Yaşam İçin Partisi'nin lideri olan Medvedçuk, ayrılıkçı Donetsk ve Lugansk yönetimlerine finansal destek sağladığı gerekçesiyle 2021 yılında vatana ihanetle suçlanmış ve yargılanmayı beklediği dönemde ev hapsine mahkum edilmişti. Şubat ayı sonlarında ev hapsinden kaçan Medvedçuk o günden beri aranıyordu.
14.04.2022 Dünya
Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye Meryem Uzerli mi geliyor?
Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye Meryem Uzerli mi geliyor? Önceki akşam 'Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar Ödül Töreni'nin dördüncüsü düzenlendi. Geceye katılan ünlü isimler arasında olan ve ödüle layık görülen Meryem Uzerli, tören öncesi muhabirlerle sohbet etti. Geçtiğimiz aylarda "Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması jüri üyeliği" iddialarıyla gündem olan güzel oyuncu, tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı ile görüşme yaptıklarını açıkladı.
15.10.2021 Magazin
Aleyna Tilki'den radikal karar!
Aleyna Tilki'den radikal karar! ‘İşte Bu Benim Masalım’ müzikalinde rol alan Aleyna Tilki, anne evinden ayrıldı.
24.01.2021 Magazin
Bomba açıklama! 'Duştan üstsüz bir şekilde çıkıp...'
Bomba açıklama! 'Duştan üstsüz bir şekilde çıkıp...' Paylaştığı cesur pozlarla ve canlı yayında frikik kazaları ile gündemden düşmeyen Britain's Got Talent yarışmasının jüri üyesi Amanda Holden, evde üstsüz gezdiği için iki kızı ile kavga etti.
20.10.2020 Magazin
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları 10 yıldır aralıksız süren Survivor ilk yayınlandığı günden bu yana izleyiciyi ekranlara bağladı. Yarışmacıları, olayları, aşkları, ödüleri ve fenomenleri ile gündemde kalmayı başardı. Survivor takipçileri de geçmişten bugüne Survivor şampiyonlarını merak ediyor. İşte yıl yıl Survivor şampiyonları...
15.07.2020 Gündem
Mesut Can Tomay kimdir? Mesut Can Tomay kaç yaşındadır, aslen nerelidir?
Mesut Can Tomay kimdir? Mesut Can Tomay kaç yaşındadır, aslen nerelidir? Mesut Can Tomay ilk olarak yaklaşık 10 yıl önce Acun Ilıcalı’ın Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılarak sempatikliği ve taklit kabiliyetiyle ekranlara gelemeye başladı. Yarışmada, yarı finale kadar yükselen ve büyük başarı kazanan Tomay, ardından Kördüğüm, Heredot Cevdet Saati, Türk’ün Uzayla İmtihanı gibi TV yapımlarının yanı sıra Maide’nin Altın Günü, Yolsuzlar Çetesi, İkinci Şans gibi sinema filmlerinde rol almıştır. Mesut Can Tomay Ali Biçim ile çektiği videolarla sosyal medya da birçok kişinin dikkatini çekti. İşte Mesut Can Tomay'ın hayatı...
14.02.2020 Gündem
Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında?
Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında? Magazin dünyasının önde gelen ismi Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında? Avşar kızı olarak bilinen Hülya Avşar hakkında özel hayatı ve kariyeri ile ilgili işte merak edilenler…
17.01.2020 Gündem
Oylum Talu kimdir? | Oylum Talu’nun yaşı kaçtır, evli midir?
Oylum Talu kimdir? | Oylum Talu’nun yaşı kaçtır, evli midir? Türkiye’nin yerli otomobil tanıtım programında sunuculuk yapan Oylum Talu kimdir? Sorusunun günün merak edilen soruları arasına girdi. Oylum Talu bir ara Yetenek Sizsiniz programında da jüri üyeliği yapmıştı.
27.12.2019 Gündem
Bülent Ersoy, Yıldız Tilbe, Seda Sayan ve daha birçok ünlü isim bu sahnede!
Bülent Ersoy, Yıldız Tilbe, Seda Sayan ve daha birçok ünlü isim bu sahnede! “Yetenek Sizsiniz” yarışmasının birincisi Sefa Doğanay, komedyenlik hayatına tam gaz devam ediyor.
16.12.2019 Magazin
Yetenek Sizsiniz Türkiye birincisi Max öldü
Yetenek Sizsiniz Türkiye birincisi Max öldü 2012 Yetenek Sizsiniz Türkiye'de birincisi olan Max hayatını kaybetti.
22.10.2019 Magazin
Turabi, ikinci defa 'The Challenge'da
Turabi, ikinci defa 'The Challenge'da Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü köşesinden Turabi'nin ‘The Challenge War Of The Worlds’un yenisine katılacağını duyurdu.
15.08.2019 Magazin
Acun Ilıcalı'dan flaş açıklamalar! Her şeyi anlattı...
Acun Ilıcalı'dan flaş açıklamalar! Her şeyi anlattı... TV8 kanalının sahibi Acun ılıcalı, Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu 'Sabah Sohbeti' programına konuk oldu. Ilıcalı, hakkında merak edilenleri canlı yayında anlattı.
10.07.2019 Magazin
'Survivor'dan ayrılan Alp Kırşan'ın yeni hayatı
'Survivor'dan ayrılan Alp Kırşan'ın yeni hayatı Uzun yıllardır sürdürdüğü 'Survivor' sunuculuğu görevini yeni sezonda Murat Ceylan'a devreden Alp Kırşan'dan haber var.
27.03.2019 Magazin
"Sesim kısılacak diye çok korkuyorum"
"Sesim kısılacak diye çok korkuyorum" 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasıyla ünlenen Sefa Doğanay, İstinyePark AVM'de görüntülendi.
1.02.2019 Magazin
Son hali izleyiciyi şaşırttı
Son hali izleyiciyi şaşırttı O Ses Türkiye'ye konuk olan O Ses Çocuklar'ın yıldızı Şahin Kendirci, Müslüm filminde oyuncu olarak karşımıza çıktı.
22.10.2018 Televizyon
Aref Ghafouri herkesi kandırdı mı?
Aref Ghafouri herkesi kandırdı mı? 'Yetenek Sizsiniz' yarışması ile adından söz ettiren, yıllar sonra "Antalya'da gösteri sırasında kobra yılanı soktu" ve "Mısır'a gidip panzehiri almazsa ölecek" haberleriyle gündeme gelen illüzyonist Aref Ghafouri hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Epikriz raporuna göre; Aref'in olayı büyüttüğü ve ‘arı sokması’ kadar risk altında olduğu belirtildi.
18.07.2018 Gündem
Aref Ghafouri kimdir?
Aref Ghafouri kimdir? Aref Ghafouri kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Kobra yılanının ısırması sonucu panzehir için Mısır'a götürülen Aref Ghafouri, gündeme bomba gibi düştü. İşte Aref Ghafouri'nin hayatı hakkında merak edilenler...
17.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yetenek Sizsiniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yetenek sizsiniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.