Gazete Vatan Logo

Yetenek yarışmasında kendini canlı canlı yaktı jüri de seyirciler de dehşete düştü!

İngiltere'de ekranlara gelen yetenek yarışmasındaki gösteri hem seyircileri hem de jüriyi dehşete düşürdü. Yetenek Sizsiniz yarışmasının İngiltere versiyonundaki gösteride zeka küpü çözerken kendini ateşe veren yarışmacıyı izlerken jüri üyeleri de dahil kimse yerinde duramadı.

Yetenek yarışmasında kendini canlı canlı yaktı jüri de seyirciler de dehşete düştü!

Yetenek yarışmasında jüri ve seyirci karşısına geçen yarışmacı hazırladığı gösteri ile kendisi izleyen herkesi dehşete düşürdü. Bir dönem ülkemizde de oldukça popüler olan yetenek yarışmaları çeşitli ülkelerde hala devam ediyor. Son olarak dün programın İngiltere versiyonunda yaşananlar dünyada ses getirdi.

Britain's Got Talent programına katılan ve asıl mesleği dublörlük olan Thomas Vu, dün gece gösterime giren programa resmen damga vurdu. Rubik küp çözmek için sahneye gelen Vu, arkadaşının yardımı ile kendini canlı canlı yaktı, bu sırada ise küp çözmeye devam etti.

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTTULAR

İngilizler ise söz konusu görüntüye büyük tepki gösterdi. Bir aile programı olan programda bu kadar tehlike bir gösterinin çocuklar izlerken yayınlanması kabul edilemez olarak nitelendirildi. Juri üyeleri ise gösteriyi ayakta alkışladı.

TURU GEÇTİ

Kameraya yansıyan anlarda ise Thomas Vu'nun yanmadan önce özel bir jelle vücudunu kapladığı görüldü. Gösterisine başlamadan önce 35 yaşındaki Vu, katılımcılara "Rubik küpün çok ilginç olabileceğini dünyaya göstermek istiyorum" dedi.

Haberin Devamı