Gösteri

Gösteri

Son dakika gösteri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gösteri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gösteri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gösteri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gösteri gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.645 gösteri haberi bulunmuştur. Tüm gösteri haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi!
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi! İstanbul'un Esenler İlçesinde 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Ayvalıdere Ortaokulu’nda öğretmen Ozan K. veli Mehmet Ş. tarafından darp edildi. Olayı gören velilerden Veysel Azbay, "Öğrencinin velisi gösteri yerine gelince tartışma çıkıyor, hocaya kafa attıktan sonra yumrukla saldırıyor. Okuldaki öğretmenler ambulansı çağırıyorlar, o esnada ‘öğrenci velisi öğretmeni dövdü, durumu iyi değil” dediler” diye konuştu.
25.04.2024 Gündem
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi!
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi! İstanbul'un Esenler İlçesinde 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Ayvalıdere Ortaokulu’nda öğretmen Ozan K. veli Mehmet Ş. tarafından darp edildi. Olayı gören velilerden Veysel Azbay, "Öğrencinin velisi gösteri yerine gelince tartışma çıkıyor, hocaya kafa attıktan sonra yumrukla saldırıyor. Okuldaki öğretmenler ambulansı çağırıyorlar, o esnada ‘öğrenci velisi öğretmeni dövdü, durumu iyi değil” dediler” diye konuştu.
25.04.2024 Vatan TV
Çelik Kanatlar semalarında gösteri yaptı! Görenler ilgiyle izledi
Çelik Kanatlar semalarında gösteri yaptı! Görenler ilgiyle izledi Rize'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı'nın Çelik Kanatlar Akrobasi Timi, 2 Sikorsky helikopterle gösteri uçuşu yaptı. Helikopter pilotlarının çalan horon müziği eşliğinde yaptığı uçuş ilgiyle izlendi.
23.04.2024 Gündem
Çanakkale SOLOTÜRK gösterimi ne zaman, saat kaçta? Solotürk uçuş (gösteri) takvimi
Çanakkale SOLOTÜRK gösterimi ne zaman, saat kaçta? Solotürk uçuş (gösteri) takvimi Çanakkale SOLOTÜRK gösterimi ne zaman, saat kaçta? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Solo Türk, Çanakkalelilere seyir zevki yaşatacak.
22.04.2024 Yaşam
TBMM 104 yaşında! Meclis'te 1071'den 2024'e mapping gösterisi düzenlendi
TBMM 104 yaşında! Meclis'te 1071'den 2024'e mapping gösterisi düzenlendi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında 23 Nisan Milli Egemenlik Konseri düzenlendi.
22.04.2024 Vatan TV
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
Bakan Yerlikaya'dan İsrail protestosuyla ilgili açıklama! 2 emniyet görevlisi açığa alındı
Bakan Yerlikaya'dan İsrail protestosuyla ilgili açıklama! 2 emniyet görevlisi açığa alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Beyoğlu’nda İsrail protestosu olayları ile ilgili 2 emniyet görevlisinin açığa alındığını ve mülkiye müfettişi görevlendirildiğini açıkladı.
6.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Bölücü terör örgütünü övücü ve destekleyici slogan atan 89 şüpheli gözaltına alındı
Bakan Yerlikaya: Bölücü terör örgütünü övücü ve destekleyici slogan atan 89 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, izinsiz gösteri yürüyüşü yapan, Bölücü Terör Örgütüne yönelik övücü ve destekleyici slogan atan, güvenlik güçlerine taşla saldıran ve uyarılara rağmen dağılmayıp mukavemet gösterenlere yönelik 6 ilde düzenlenen çalışmalarda 89 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
2.04.2024 Gündem
Arda Güler Carlo Ancelotti'yi şaşırtmaya devam ediyor! Avusturya maçındaki hareketten etkilendi telefon açtı
Arda Güler Carlo Ancelotti'yi şaşırtmaya devam ediyor! Avusturya maçındaki hareketten etkilendi telefon açtı Real Madrid ve A Millî Takım'ın yıldızı Arda Güler, yeşil sahada sunduğu resitaller ile Carlo Ancelotti'yi şaşırtmaya ve etkilemeye devam ediyor. Fenerbahçe'nin eski yıldızının Viyana'da yaptığı kısa gösteri, İtalyan teknik direktörü şaşırttı. Yazın Barcelona yerine Madrid'i tercih eden Arda için işler ilkbaharda daha iyiye gidebilir. İşte detaylar...
28.03.2024 İspanya
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti Geçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filipinler'de protesto edildi: Savaş suçlusu, hoş gelmedin
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filipinler'de protesto edildi: Savaş suçlusu, hoş gelmedin ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ziyaret gerçekleştirdiği Filipinler'in başkenti Manila'da, “Savaş suçlusu, hoş gelmedin” yazılı pankart taşıyan göstericiler tarafından protesto edildi.
19.03.2024 Dünya
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
MFÖ'den Özkan'sız ilk konser! 'Bir sene önce bu salondaydı'
MFÖ'den Özkan'sız ilk konser! 'Bir sene önce bu salondaydı' MFÖ grubu, geçtiğimiz sene 8 Temmuz'da hayatını kaybeden Özkan Uğur'suz Bostancı Gösteri Merkezi'nde ilk kez sahne aldı. Duygusal anların yaşandığı gecede ekranda sık sık Uğur'un fotoğraflarına yer verildi. Konseri izlemeye giden Gülben Ergen, duygularını dile getirdi.
18.03.2024 Magazin
Çanakkale Destanı 109 yaşında! Ziyaretçi akını
Çanakkale Destanı 109 yaşında! Ziyaretçi akını 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale’yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımız minnetle anılırken törenlerin bu yılki teması ‘Bizim Çanakkale’ olacak.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Erzurum Miting Etkinlik ve Gösteri Alanı'ndaki mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin önemli deprem kuşaklarından olan Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız. Bunun için bakanlık ve belediyeleri seferber edeceğiz" ifadelerini kullandı.
16.03.2024 Gündem
Seyhan’da 16 ayrı noktada iftar sofrası! "Aşımız, paylaştıkça bereketlenir"
Seyhan’da 16 ayrı noktada iftar sofrası! "Aşımız, paylaştıkça bereketlenir" Seyhan Belediyesi’nin ilk iftar sofrası Pınar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda kuruldu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ramazan boyunca 16 noktada iftar yemeğinin planlandığını belirterek, “Ramazan ayı birlik ve beraberliktir, paylaşmaktır, berekettir. Aşımız, paylaştıkça bereketlenir ” dedi.
12.03.2024 Adana
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İSİPAB 18’inci Konferansı’nda konuştu
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İSİPAB 18’inci Konferansı’nda konuştu TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’nin Abidjan şehrinde düzenlenen İslam İşbirliği Parlamenter Asamblesi (İSİPAB) 18’inci Konferansı’nda konuştu.
5.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor?
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür: Seçilen belediye başkanları, kentlerinin tehlike analizini çıkarmalı
Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür: Seçilen belediye başkanları, kentlerinin tehlike analizini çıkarmalı Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Bölgesi'nde seçilen belediye başkanlarının kentlerine yönelik tehlike analizi çıkartmaları gerektiğini belirterek, Tehlike analizi demek, bir fay analizi demektir. O kenti etkileyecek fayların bütün özelliklerini inceleyecek. O fayların boyunu, derinliğini, tekerrür periyodunu, deprem kapasitesini, bütün bunları öğrenecek dedi.
19.02.2024 Gündem
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor!
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor! realme 11 ile mobil oyun dünyasına yenilik katan realme, heyecan verici bir turnuva düzenleyerek oyun severleri bir araya getiriyor. PUBG Mobile dünyasının önemli yayıncılarının yer alacağı turnuva, 17 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’da heyecanı zirveye taşıyacak.
15.02.2024 Advertorial
Hakan Altun'dan duygulandıran sözler: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım
Hakan Altun'dan duygulandıran sözler: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım Arabesk müziğin sevilen ismi Hakan Altun, Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla bir araya geldi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan annesi Meral Altun'un sağlık durumu hakkında konuştu.
11.02.2024 Magazin
Adana Veteranlar Karması Anıtkabir'e gidecek
Adana Veteranlar Karması Anıtkabir'e gidecek Türkiye Hentbol Federasyonu’nun (THF) 48. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle hentbolun paydaşları Mustafa Kemal Atatürk’ü anacağı ve bu kapsamda Anıtkabir ile hentbolun kurucu başkanı Prof.Dr. Yaşar Sevim’in kabrini ziyaret edecek ve ardından gösteri maçları yapacak.
2.02.2024 Adana
Modern Tiyatro Nedir, Özellikleri Nelerdir? Modern Tiyatro Temsilcileri Kimlerdir?
Modern Tiyatro Nedir, Özellikleri Nelerdir? Modern Tiyatro Temsilcileri Kimlerdir? Genellikle iki ya da üç perdeden oluşan, gösteri sanatlarına tiyatro denir. Her tiyatro oyunu "teks" adı verilen senaryolara bağlı kalınarak sahnelenir. Şiir ve müzik gibi kökü Antik Yunan dönemine dayanan bu sanat dalı geleneksel / klasik ve modern olmak üzere iki ayrılır. Geleneksel tiyatro başta üç birlik kuralı olmak üzere birçok kurala bağlıyken, modern dünya çok daha özgür bir yapıya sahiptir. 
31.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gösteri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gösteri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.