Solotürk

Solotürk

Son dakika Solotürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Solotürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Solotürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Solotürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan solotürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 133 solotürk haberi bulunmuştur. Tüm solotürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çanakkale SOLOTÜRK gösterimi ne zaman, saat kaçta? Solotürk uçuş (gösteri) takvimi
Çanakkale SOLOTÜRK gösterimi ne zaman, saat kaçta? Solotürk uçuş (gösteri) takvimi Çanakkale SOLOTÜRK gösterimi ne zaman, saat kaçta? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Solo Türk, Çanakkalelilere seyir zevki yaşatacak.
22.04.2024 Yaşam
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
Çanakkale Destanı 109 yaşında! Ziyaretçi akını
Çanakkale Destanı 109 yaşında! Ziyaretçi akını 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale’yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımız minnetle anılırken törenlerin bu yılki teması ‘Bizim Çanakkale’ olacak.
18.03.2024 Gündem
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Gündem
Emre Mert kimdir? SOLOTÜRK Pilotu Yarbay Emre Mert kaç yaşında, nereli?
Emre Mert kimdir? SOLOTÜRK Pilotu Yarbay Emre Mert kaç yaşında, nereli? SOLOTÜRK’ün efsane pilotu Yarbay Emre Mert, Cumhuriyet’in 100. Yılında son gösterisini yaparak SOLOTÜRK’teki görevini tamamladı. Emre Mert'in görüntülerine binlerce yorum ve beğeni gelirken kim olduğu da merak konusu oldu. Peki, Yarbay Emre Mert kimdir, nereli, kaç yaşında?
30.10.2023 Gündem
Dolmabahçe ve Anıtkabir'de büyük coşku! Ata'ya vefa
Dolmabahçe ve Anıtkabir'de büyük coşku! Ata'ya vefa Vatandaşların dün akın ettiği iki önemli adres vardı: Cumhuriyet’in kurucusu Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe ve ebedi istirahatgâhı Anıtkabir. Vatandaşlar, bu önemli günde Ata’ya minnetlerini gösterdi.
30.10.2023 Gündem
100. yıl coşkuyla kutlandı! Boğaz'da görsel şölen
100. yıl coşkuyla kutlandı! Boğaz'da görsel şölen Cumhuriyet’in 100’üncü yılı İstanbul Boğazı'nda coşkuyla kutlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 100. yıl hitabından sonra Boğaz'da dron ve havai fişek gösterisi yapıldı. Görsel şölene sahne olan o anlar büyük beğeni topladı.
29.10.2023 Gündem
İstanbul Boğazı semalarında uçak gösterileri nefes kesti
İstanbul Boğazı semalarında uçak gösterileri nefes kesti Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları çerçevesinde İstanbul Boğazı'nda gösteri uçuşu gerçekleştirdi. Türk Yıldızları, havada "100" çizdi.
29.10.2023 Haber
Cumhuriyet'in 100. yılına özel geçit töreni! İstanbullular tarihi anlara şahitlik etti
Cumhuriyet'in 100. yılına özel geçit töreni! İstanbullular tarihi anlara şahitlik etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet'in ilanının 100. yıl dönümü dolayısıyla İstanbul Boğazı'nda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinlikleri’ne katıldı. Türk Yıldızları'nın İstanbul semalarında gerçekleştirdiği gösteri büyük beğeni topladı. O anlar ise CNN TÜRK canlı yayınında ekranlara geldi.
29.10.2023 Gündem
Anıtkabir'de 100'üncü yıl coşkusu! 7'den 70'e vatandaşlar akın etti
Anıtkabir'de 100'üncü yıl coşkusu! 7'den 70'e vatandaşlar akın etti 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tüm yurtta sabahın ilk saatlerinden itibaren başlarken, sokaklar ve caddeler ay yıldızlı bayraklarla donatıldı. Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir, ise vatandaşların akınına uğradı. SoloTürk’ün gösterisi, vatandaşlar tarafından alkış aldı. İşte dikkat çeken görüntüler…
29.10.2023 Gündem
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam Bugün Cumhuriyet’in 100. yaşını kutlayan Türkiye’de çok büyük bir gurur ve coşku yaşanıyor. Yurdun dört bir yanında evler, sokaklar, meydanlar bayraklarla donatıldı. Yer gök kırmızı-beyaza boyandı. Kazanımlarıyla modern dünyanın kapılarını aralayan Cumhuriyet, daha nice yüz yıllarca yaşayacak, Atatürk’ün dediği gibi ‘İlelebet payidar’ kalacak...
29.10.2023 Gündem
ATAK ve GÖKBEY'den 100. yıl uçuşu
ATAK ve GÖKBEY'den 100. yıl uçuşu Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün’ün, kokpitinde yer aldığı dünyanın en etkin taarruz helikopteri olan ATAK Helikopteri, dört adet GÖKBEY ile kol uçuşu yaparak tarihi bir uçuş gerçekleştirdi. Söz konusu uçuş kapsamında milli olarak geliştirilen platformlar eş güdüm içerisinde hareket ederek, Türkiye’nin havadaki gücünü bir kez daha perçinledi.
28.10.2023 Ekonomi
Uzaydan görülebilen Atatürk portresi! Tam 4 bin ton beton kullanıldı
Uzaydan görülebilen Atatürk portresi! Tam 4 bin ton beton kullanıldı Erzincan'daki Keşiş Dağı’na 31 yıl önce ressam Mustafa Aydemir'in 30 günde 3 bin gönüllü askerle yaptığı Atatürk portresi yenilendi. Uzaydan görülebilen ve dünyanın en büyük ve 100 sıra dışı eserinden biri olan portrenin yenilenmesinde 4 bin ton beton kullanıldı.
28.10.2023 Yaşam
Dünya rekortmeni Ercümen'den 100'üncü yıla özel dalış
Dünya rekortmeni Ercümen'den 100'üncü yıla özel dalış Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle Antalya'da özel dalış gerçekleştiren Milli Sporcu ve Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, “Benim için de tarifsiz bir duygu. Çok mutluyum" dedi. Ercümen, dalış sonrası özellikle kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
28.10.2023 Gündem
Cumhuriyet'in 100’üncü yılında SOLOTÜRK'ten Samsun’da selamlama uçuşu
Cumhuriyet'in 100’üncü yılında SOLOTÜRK'ten Samsun’da selamlama uçuşu Hava Kuvvetleri’nin gösteri ekibi SOLOTÜRK, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümünde Samsun’da selamlama uçuşu gerçekleştirdi.
28.10.2023 Gündem
Mehmetçik'ten 100.yıla ‘Cumhuriyet’ klibi
Mehmetçik'ten 100.yıla ‘Cumhuriyet’ klibi Milli Savunma Bakanlığı, Mehmetçik tarafından Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için hazırlanan klibi paylaştı.
28.10.2023 Gündem
Bayraktar AKINCI 30 bin uçuş saatini tamamladı
Bayraktar AKINCI 30 bin uçuş saatini tamamladı Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 30 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.
15.09.2023 Ekonomi
SoloTürk TEKNOFEST’te nefes kesti
SoloTürk TEKNOFEST’te nefes kesti Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SoloTürk’ün Etimesgut Havalimanı'nda açılışı yapılan TEKNOFEST’teki uçuşu nefes kesti.
30.08.2023 Gündem
SoloTürk TEKNOFEST’te nefes kesti
SoloTürk TEKNOFEST’te nefes kesti Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SoloTürk’ün Etimesgut Havalimanı'nda açılışı yapılan TEKNOFEST’teki uçuşu nefes kesti.
30.08.2023 Haber
TEKNOFEST heyecanı sürüyor: 1 milyondan fazla genç başvuru yaptı
TEKNOFEST heyecanı sürüyor: 1 milyondan fazla genç başvuru yaptı BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar TEKNOFEST Ankara'nın açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Bayraktar, 1 milyondan fazla gencin TEKNOFEST'E başvuru yaptığını açıkladı.
30.08.2023 Ekonomi
TEKNOFEST coşkusu Ankara'da başladı! Gençler kıyasıya yarışacaklar
TEKNOFEST coşkusu Ankara'da başladı! Gençler kıyasıya yarışacaklar Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Cumhuriyet'in 100. yılında Ankara'da teknoloji ve bilim meraklılarına kapılarını açtı.
30.08.2023 Ekonomi
Havacılık tarihinde bir ilk: Hedef KIZILELMA! 2. Bölüm 8 Temmuz’da yayında
Havacılık tarihinde bir ilk: Hedef KIZILELMA! 2. Bölüm 8 Temmuz’da yayında Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar KIZILELMA’nın geliştirme aşamaları ve Baykar’ın insansız hava aracı geliştirme yolculuğunu anlatan "Hedef KIZILELMA" belgeselinin ikinci bölümü, 8 Temmuz Cumartesi saat 20.00’de Baykar’ın YouTube kanalında yayınlanacak.
7.07.2023 Gündem
Bayraktar KIZILELMA havacılık tarihinde bir ilki gerçekleştirdi
Bayraktar KIZILELMA havacılık tarihinde bir ilki gerçekleştirdi Baykar’ın öz kaynaklarıyla milli ve özgün olarak geliştirdiği insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA, Yüksek İrtifa Sistem Tanımlama Testini başarıyla geçti.
16.06.2023 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Solotürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki solotürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.