İtiraf

İtiraf

Son dakika itiraf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan itiraf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını itiraf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İtiraf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan itiraf gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.268 itiraf haberi bulunmuştur. Tüm itiraf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vahşet cep telefonundan gelen sinyal ile ortaya çıktı! Birlikte çalıştığı arkadaşı katletti
Vahşet cep telefonundan gelen sinyal ile ortaya çıktı! Birlikte çalıştığı arkadaşı katlettiAdana'da, deniz kıyısında çuvalda battaniyeye sarılı çürümüş halde cesedi bulunan Murat Arlı'yı (61), 4 ay sonra cep telefonundan gelen sinyalin takibiyle, arkadaşı Atilla Cücü'nün (65) öldürdüğü ortaya çıktı. Arlı'yı bir anlık öfkeyle döverek öldürdüğünü itiraf eden Cücü, tutuklandı.
26.07.2024Adana
Polisin durdurduğu otomobilden 83 bin 888 uyuşturucu hap çıktı!
Polisin durdurduğu otomobilden 83 bin 888 uyuşturucu hap çıktı!Adana'da 'dur' ihtarına uymayıp, takip sonucu yakalanan ve otomobilinde 83 bin 888 uyuşturucu hap bulunan sürücü Ferhat A. (22), tutuklandı.
25.07.2024Adana
Zehra Çilingiroğlu ve Mürsel Kaya akşam yürüyüşünde görüntülendi
Zehra Çilingiroğlu ve Mürsel Kaya akşam yürüyüşünde görüntülendiHülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra Çilingiroğlu, sevgilisi Mürsel Kaya ile tatil sezonunu Çeşme’de açtı.
22.07.2024Magazin
Hakan Taşıyan yıllar sonra itiraf etti: Kullanılmaktan artık bıktım
Hakan Taşıyan yıllar sonra itiraf etti: Kullanılmaktan artık bıktımKaraciğer ve böbrek nakli sonrası sağlığına kavuşan Hakan Taşıyan, Hülya Avşar’ın konuğu oldu. Sanatçı sektörden neden uzaklaştığını açıkladı.
22.07.2024Magazin
Yıldız Tilbe’den duygusal itiraf! ‘Ben doğmayayım diye annem ilaç içmiş’
Yıldız Tilbe’den duygusal itiraf! ‘Ben doğmayayım diye annem ilaç içmiş’58’inci yaşını da kutlayan Yıldız Tilbe önceki akşam Alaçatı’da konser verdiği bir mekanda anne ve babası hakkında konuşurken duygusal anlar yaşadı.
18.07.2024Magazin
Zaha dayanamadı, patladı! Okan Buruk'un ismini anıp itiraf etti: Hiç normal değil, kimse bilmiyor
Zaha dayanamadı, patladı! Okan Buruk'un ismini anıp itiraf etti: Hiç normal değil, kimse bilmiyorGALATASARAY HABERLERİ... Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wilfried Zaha, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Fildişi Sahilli futbolcu, yaptığı açıklamada çok konuşulacak bir itirafta bulundu.
17.07.2024Galatasaray
Adana'da sahte bakanlık kartı düzenleyen şüpheliler: "Kartları kırtasiyeden kendimiz bastırdık"
Adana'da sahte bakanlık kartı düzenleyen şüpheliler: "Kartları kırtasiyeden kendimiz bastırdık"Adana'da İçişleri Bakanlığı'nın ismini kullanarak sahte kimlik ve basın tanıtım kartı düzenleyen şüphelilerin ifadelerinde, pişman olduklarını, kartları kırtasiyeden kendilerinin bastığını itiraf ettikleri öğrenildi.
15.07.2024Gündem
İş arkadaşının eşini öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Karşı tarafın zararını karşılamak isterim
İş arkadaşının eşini öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Karşı tarafın zararını karşılamak isterimEskişehir'de, eşi ve oğlunun evde ölü bulduğu Safinaz Ayten'in (72) cinayet şüphelisi olarak tutuklanan sanık Mehmet Usta (34), mahkemedeki ilk savunmasında, iş arkadaşının eşi olan kadının kolundaki bileziği zorla aldığını itiraf etti. Evden ayrılırken Ayten’in yaşadığını öne süren Usta, "Tek amacım altınları alıp borcu ödemekti, Safinaz Ayten'i öldürmedim" dedi.
11.07.2024Gündem
Rusya'nın olanı ifşa oldu! NATO yetkilisi itiraf etti, 7 dolara bitti
Rusya'nın olanı ifşa oldu! NATO yetkilisi itiraf etti, 7 dolara bittiÜst düzey bir NATO yetkilisine göre, Rusya altı aydan uzun bir süredir NATO ülkelerinde Ukrayna'ya silah tedarik hatlarını ve arkasındaki karar vericileri hedef alan "cesur" bir sabotaj operasyonu yürütüyor.
10.07.2024Dünya
‘Bacaksız’ Tuncay Akça ilk kez anlattı: Adile Naşit beni evlatlık istedi
‘Bacaksız’ Tuncay Akça ilk kez anlattı: Adile Naşit beni evlatlık istediHababam Sınıfı filminde ‘Bacaksız’ rolünü canlandıran oyuncu Tuncay Akça, “Kim Seslendirdi” adlı YouTube programına katıldı. Keşfedilme hikayesini anlatan Akça, Adile Naşit’in kendisini evlatlık edinmek istediğini de itiraf etti.
10.07.2024Magazin
Fatih Terim'den A Milli Futbol Takımı itirafı! "Bir şeyler değişmeli"
Fatih Terim'den A Milli Futbol Takımı itirafı! "Bir şeyler değişmeli"Fatih Terim'den Milli Takım için dikkat çeken itiraf geldi. A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Fatih Terim, 2024 Avrupa Şampiyonası hakkında genel bir değerlendirmede bulundu.
7.07.2024Şampiy10
Boş arazide cesedi bulunan kocasının sevgilisi tarafından öldürüldüğünü itiraf etti
Boş arazide cesedi bulunan kocasının sevgilisi tarafından öldürüldüğünü itiraf ettiAfyonkarahisar'da karısının hakkında kayıp ihbarında bulunduğu 24 yaşındaki kocası boş arazide park halinde bulunan otomobilinin içerisinde kafasından vurulmuş halde bulundu. Olay sonrası ölen şahsın 5 yıllık karısı ve sevgilisi olduğu iddia edilen şahıs gözaltına alındı.
29.06.2024Gündem
Emre Altu oğullarıyla ilgili korkusunu itiraf etti! 'Birisi kafasını çeler mi?'
Emre Altu oğullarıyla ilgili korkusunu itiraf etti! 'Birisi kafasını çeler mi?'Manken Çağla Şıkel ile biten evliliğinden iki çocuğu olan Emre Altuğ, önceki gün Akmerkez'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü isim, "Çocuklar gözümüzün önünde büyüdü" diyerek oğullarıyla ilgili korkusunu itiraf etti.
28.06.2024Magazin
Assange ABD ile anlaşmaya vardı! Serbest bırakıldı
Assange ABD ile anlaşmaya vardı! Serbest bırakıldıABD tarihindeki en büyük gizli bilgi ifşalarından birine imza atan İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange serbest bırakıldı. Assange ABD ile vardığı anlaşma sonrası hakkındaki tek bir suçlamayı kabul etti, 26 Haziran Çarşamba günü ABD'ye bağlı Kuzey Mariana Adaları'ndaki bir mahkemede hakim karşısına çıkacak. Assange'nin serbest kalması bugün tüm dünyada yankı uyandırdı, gazeteler haberi manşetlerinden duyururken, ailesi oğullarının destekçilerine teşekkürlerini sundu.
25.06.2024Gündem
Çağla Şikel itiraf etmişti, Emre Altuğ paylaştı! El ele yürüdüğü anları paylaştı
Çağla Şikel itiraf etmişti, Emre Altuğ paylaştı! El ele yürüdüğü anları paylaştıŞarkıcı Emre Altuğ, 2008-2015 yılları arasında evi kaldığı manken Çağla Şıkel ile ilişkisinden dünyaya gelen büyük oğlu Kuzey'in (15 ) romantik anlarını Instagram hesabından paylaştı.
22.06.2024Magazin
Hakimin yasak aşkı ifşa oldu! İş insanı itiraf etti: Görüntüleri kaydetti, kocası olduğunu bilmiyordum
Hakimin yasak aşkı ifşa oldu! İş insanı itiraf etti: Görüntüleri kaydetti, kocası olduğunu bilmiyordumAdı tehdit ve şantaj olaylarına karışan Adana'da görev yapan hakim G.A.'nın 5 yıl yasak aşk yaşadığı öne sürülen iş insanı Server Leventoğlu yaşananları anlattı. Leventoğlu, "Beni güçlü görüp benimle yakınlaştı. Benimle yemek yeme teklifinde bulundu. Yemekten sonra ağlamaya başladı. Sonra ilişkimiz başladı. 4-5 sene sürdü ilişkimiz. İlk başta ben evli olduğunu bilmiyordum ama sonra kocası olduğunu öğrendim. Benden sürekli yardım istedi. Bugün dahi hakim beni arayıp tehdit ediyor" dedi. Adalet Bakanlığı, hakimin açığa alındığını ve başka bir dosya nedeniyle de ihraç edildiğini duyurdu.
20.06.2024Gündem
Emre Altuğ’dan itiraf! ‘Aramalarına bile şaşırdım’
Emre Altuğ’dan itiraf! ‘Aramalarına bile şaşırdım’Babalar Günü’nde eski eşi Çağla Şıkel’in hatırlatmasıyla iki oğlunun kendisini aradığını belirten Emre Altuğ, “Erkek çocukları anneye düşkün oluyor” dedi.
20.06.2024Magazin
Ahu Tuğba'dan kahreden haber! Kızı açıkladı, yıllar önce itiraf etmiş: 14 yaşında evlendim, CIA ajanı çıktı
Ahu Tuğba'dan kahreden haber! Kızı açıkladı, yıllar önce itiraf etmiş: 14 yaşında evlendim, CIA ajanı çıktıYeşilçam'ın usta isimlerinden Ahu Tuğba, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü ismin gözlerden uzak büyüttüğü kızı Anjelik, annesi için dua istedi.
19.06.2024Magazin
Yasemin Şefkatli İdo’yla nasıl evlendiklerini anlattı! ‘İki kez tek taş yüzük aldı’
Yasemin Şefkatli İdo’yla nasıl evlendiklerini anlattı! ‘İki kez tek taş yüzük aldı’İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti, YouTube'da yayımlanan 'Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri' programına katıldı. Ocak ayında ikiz oğulları İbrahim Ayel ve Sinan Emir'i dünyaya getiren Yasemin Şefkatli, eşinin kendisine iki kez tek taş yüzük aldığını ama evlenme teklifi etmediğini itiraf etti.
19.06.2024Magazin
Sedef Güler’in ölümünde kan donduran geceyi anlattı! Kaçış planı ortaya çıktı
Sedef Güler’in ölümünde kan donduran geceyi anlattı! Kaçış planı ortaya çıktıBüyükçekmece'de denizde halıya sarılmış ve ayaklarına ağırlık bağlanmış halde cesedi bulunan Sedef Güler’in katil zanlısı Yavuz Güngör, İstanbul’da yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Poliste ifade veren şüpheli alkol ve uyuşturucu kullandıktan sonra sabah kalktığında Güler'in nefes almadığını fark ettiğini, korktuğu için arkadaşıyla birlikte halıya sarıp deniz attığını itiraf ettiği öğrenildi.
17.06.2024Gündem
Demet Akalın önce 10 kilo verdi sonra imaj değiştirdi
Demet Akalın önce 10 kilo verdi sonra imaj değiştirdiDemet Akalın verdiği kilolarla çok konuşulmuştu. Herkes ünlü ismin kısa sürede nasıl zayıfladığını merak ederken Akalın'dan açıklama geldi. Demet Akalın, sunucusu olduğu 'Gel Konuşalım' programında fit bir görüntüye kavuşabilmek için operasyon geçirdiğini itiraf etmişti.. Şimdilerde tatilin tadını çıkaran ünlü isim, imaj değişikliğine gitti.
13.06.2024Magazin
Kevin Spacey dibi gördü! Ağlayarak itiraf etti: Borçlarımı ödeyemiyorum, evime haciz geldi
Kevin Spacey dibi gördü! Ağlayarak itiraf etti: Borçlarımı ödeyemiyorum, evime haciz geldi'American Beauty', 'The Usual Suspects' ve 'House of Cards' gibi yapımlarda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Kevin Spacey, karşı karşıya kaldığı cinsel saldırı suçlarından beraat etmişti. Son olarak 'Uncensored' adlı programa konuk olan aktör, gözyaşları içinde yasal harcamalarını ödeyemediğini ve evine haciz geldiğini açıkladı.
12.06.2024Magazin
Hastalığını 17 yıl boyunca gizlemiş! Gözyaşlarıyla itiraf etti: 'Yalan söylemek çok ağır bir yüktü'
Hastalığını 17 yıl boyunca gizlemiş! Gözyaşlarıyla itiraf etti: 'Yalan söylemek çok ağır bir yüktü''Titanic' filmi için seslendirdiği 'My Heart Will Go On' şarkısıyla hafızalara kazınan, dünyaca tanınan şarkıcı Celine Dion, iki sene önce nadir görülen bir nörolojik rahatsızlık olan Stiff Person Sendromu'na (katı kişi sendromu) yakalandığını açıklamıştı. Şarkıcı, son röportajında aslında hastalığını 17 yıldır bildiğini ama bunu tüm dünyadan gizlediğini itiraf etti.
12.06.2024Magazin
Aziz Yıldırım adaylıktan çekildi haberi ortalığı yıktı! İtiraf etti: Ali Koç kavga edelim dedi
Aziz Yıldırım adaylıktan çekildi haberi ortalığı yıktı! İtiraf etti: Ali Koç kavga edelim dediFenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, seçimde divan başkanlığı oylamasına tepki göstererek, "Demokrasi olmayan bir seçim oldu" dedi ve kongre alanından ayrıldı. Bu gelişmenin ardından bir basın toplantısı düzenleyen Yıldırım, Ali Koç ile ilgili sözleri gündem oldu. İşte detaylar...
8.06.2024Fenerbahçe
Morbius konusu ve oyuncuları | Morbius 2 çıkacak mı?
Morbius konusu ve oyuncuları | Morbius 2 çıkacak mı?Morbius filmi televizyon ekranlarında yayınlanacak. Morbius filminin konusu ve oyuncularının kimler olduğu TV ekranlarında filmle karşılaşanlar tarafından sorgulanıyor. Peki, Morbius filminin konusu ne? Morbius filminin oyuncuları kim?
7.06.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İtiraf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki itiraf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.