Gazete Vatan Logo

Koç dolunayı ne zaman bitiyor? Koç dolunayının etkisi ne kadar sürecek? Koç dolunayı ne zaman başlamıştı?

Koç dolunayının etkilerinin daha hissedilir olacağı bu gece, aynı zamanda 2022 yılının son yarısının zorlu etkilerini hissedileceği ve aynı zamanda 2023 senesinde astrolojik olarak mutlu günlerin kapıda olduğunun da göstergesi olacak. Yılın son 6 aylık diliminin ikinci çeyreğinde dünyayı ve burçları koç burcu dolunayı ve 8 Kasım’da da Boğa burcu etkisine girecek. Peki, Koç dolunayı ne zaman bitiyor? Koç dolunayının etkisi ne kadar sürecek? İşte Koç burcu dolunay etkisi hakkında merak edilenler…

Koç dolunayı ne zaman bitiyor? Koç dolunayının etkisi ne kadar sürecek? Koç dolunayı ne zaman başlamıştı?

Koç'taki Dolunay ekim ayında tüm burçları etkiliyor. Koç dolunayı olarak adlandırılan süreç ilişkilerinizdeki dengeyi sağlamak ve olumsuzluklara karşı yeniden değerlendirmede bulunmanız için fırsat olarak görülüyor.

KOÇ DOLUNAYI NE ZAMAN BİTİYOR?

Koç dolunayı 9 Ekim Pazar günü gece saatlerinde gerçekleşen dolunay ile başladı. Koç dolunayının etkisi ise 15 gün sürecek.

KOÇ DOLUNAYI VE CHİRON (ŞİRON) KUYRUKLU YILDIZI BİRLEŞİMİ ETKİLERİ

Bu dolunay Chiron ile güçlerini birleştirecek. Bu da derinlere yerleşmiş güvensizlikleri ve iyileşmemiş yaraları ortaya çıkarabileceği anlamına geliyor. Ancak Chiron'dan en iyi şekilde yararlanmanın anahtarı, başkalarını iyileştirerek kendinizi iyileştirmektir.

Chiron (Şİron) kuyruklu yıldızı astrolojide yaralı şifacı olarak geçiyor. Chiron’un bulunduğu burçlar, yaşama alanınızda hem yara alabileceğiniz yerleri gösterir hem de nasıl şifa alabileceğinizi veya verebileceğinizi yerleri gösterir. 

Koç dolunayı ve chiron (şiron) kuyruklu yıldızı birleşimi olan bu astrolojik olay, ilişkilerinizdeki dengeyi (veya eksikliğini) yeniden değerlendirmeye itecek.

Haberin Devamı

Koç burcu dolunayı tüm burçları etkiliyor. Ancak bu dolunayı en çok Koç ve Terazi hissedecek. Bu 15 günlük süreç içerisinde karar verirken daha net davranabilir, adım atarken daha hızlı olabilir ve risk alırken düşünmeden karar verebilirsiniz. Chiron kuyruklu yıldızlı bu süreçte Ay, Venüs ve Güneş’e eşlik ederken insanlar üzerinde de hem maddi hem de manevi yaralara şifalandırma etkisi görülecek.

BİR SONRAKİ DOLUNAY NE ZAMAN?

Bir sonraki dolunay 8 Kasım 2022 tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek.