Dolunay

Dolunay

Son dakika dolunay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dolunay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dolunay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dolunay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dolunay gelişmeleri de dahil olmak üzere 810 dolunay haberi bulunmuştur. Tüm dolunay haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 AY TUTULMASI TÜRKİYE'DEN GÖRÜLECEK Mİ? Ay tutulması ne zaman 2024, saat kaçta gerçekleşecek? MART yarı gölgeli ay tutulması nasıl olur?
2024 AY TUTULMASI TÜRKİYE'DEN GÖRÜLECEK Mİ? Ay tutulması ne zaman 2024, saat kaçta gerçekleşecek? MART yarı gölgeli ay tutulması nasıl olur? Ay tutulmasının Türkiye’den izlenip izlenmeyeceğine yönelik araştırmalar hızlandı. 2024'ün ilk Ay tutulması ise Mart ayı içinde olacak. Türkiye'den Güneş ve Ay tutulmalarından sadece biri görülebilecek. 2024'te gökyüzünde 2 Ay tutulması, 4 süper Ay, 12 dolunay ve 10'dan fazla gök taşı yağmuru görülecek, yıl boyunca bazı gezegenler teleskop olmaksızın izlenebilecek. Peki, Ay tutulması ne zaman 2024, saat kaçta gerçekleşecek? MART yarı gölgeli ay tutulması nasıl olur?
25.03.2024 Gündem
24 Şubat Başak Dolunayı: Astrolog Dinçer Güner, 12 burç için tek tek yorumldı! Rutin değişiyor, 3 burcun foyası meydana çıkıyor
24 Şubat Başak Dolunayı: Astrolog Dinçer Güner, 12 burç için tek tek yorumldı! Rutin değişiyor, 3 burcun foyası meydana çıkıyor 24 Şubat 2024 Başak burcunda Satürnyen dolunay gerçekleşiyor. Ünlü astrolog Dinçer Güner, Mart’ın başına kadar başak dolunayının temsil ettiği anahtar kelimeler hayatımızda önemli rol oynayacağını söyledi. İşte Başak dolunayının Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
24.02.2024 Astroloji
Ve büyük değişim başlıyor: Son 2 gün! Astrolog Dinçer Güner burçları tek tek açıkladı, 4 burcun hayatı darmadağın oluyor
Ve büyük değişim başlıyor: Son 2 gün! Astrolog Dinçer Güner burçları tek tek açıkladı, 4 burcun hayatı darmadağın oluyor Astroloji tutkunları Astrolog Dinçer Güner'in her söylediğini yakından takip ediyor. 12 burcun da hayatını değiştirecek etkileri ile Başak dolunayı geldi çattı. 24 Şubat 2024 Cumartesi günü Başak burcunda gerçekleşecek dolunayın etkileri 10 gün sürecek. Türkiye saatiyle 15:30'da 5 derecedeki Dolunayın yanı sıra Venüs Mars kavuşumu da başlayacak. Başak dolunayının burçlara etkilerini yorumlayan astrolog Dinçer Güner, "Kalpler kolay kırılabilir. Hem kendimize hem de başkalarına karşı daha sabırlı olmamız gerekiyor." dedi. İşte Dinçer Güner'den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
22.02.2024 Astroloji
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında?
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında? Kuş Uçuşu dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Birce Akalay ile Hakan Kurtaş sevgili oldu. Söz konusu iddiaların ardından Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı sorgulanırken, Hakan Kurtaş’ın kim olduğu sorgulanmaya başlandı.
22.02.2024 Magazin
24 Şubat Başak Dolunayı: Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek yorumladı: 3  burç borçları kapatıyor, 4 burç bütçesini dağıtıyor!
24 Şubat Başak Dolunayı: Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek yorumladı: 3 burç borçları kapatıyor, 4 burç bütçesini dağıtıyor! 24 Şubat 2024 Cumartesi günü Başak burcunda gerçekleşecek dolunayın etkileri 10 gün sürecek. Türkiye saatiyle 15:30'da 5 derecedeki Dolunayın yanısıra Venüs Mars kavuşumu da başlayacak. Başak dolunayının burçlara etkilerini yorumlayan astrolog Dinçer Güner, "Kalpler kolay kırılabilir. Hem kendimize hem de başkalarına karşı daha sabırlı olmamız gerekiyor." dedi. İşte Dinçer Güner'den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
18.02.2024 Astroloji
Aslan dolunayı deprem habercisi mi, dolunay depremi tetikler mi? Dolunay deprem ilişkisi
Aslan dolunayı deprem habercisi mi, dolunay depremi tetikler mi? Dolunay deprem ilişkisi 25 Ocak 2024’de Aslan burcunun 5 derecesinde bir dolunay gerçekleşecek. Dolunayın etkisi 20 Ocak-7 Şubat arasını etkileyecek. 25 Ocak’ta gerçekleşecek dolunayın depremle ilişkisi yeniden gündeme geldi. Türkiye’nin deprem kuşağında yer alması, geçen yıl Kahramanmaraş ve 10 ilimizi etkileyen büyük depremler yaşanması vatandaşların 25 Ocak deprem mi olacak? Sorularının yanıtını araştırmasına neden oldu. Peki, 25 Ocak Aslan dolunayı dolunay depremi tetikler mi, dolunay deprem habercisi mi? İşte dolunay deprem ilişkisi…
27.01.2024 Gündem
Ay takvimine göre saç kesimi 2024! Ay takvimi nedir, saç neden ay takvimine göre kesilmeli?
Ay takvimine göre saç kesimi 2024! Ay takvimi nedir, saç neden ay takvimine göre kesilmeli? Ay takvimi, astroloji meraklıları ve saç bakımına özen gösterenler arasında oldukça ilgi gören bir konudur. Ay'ın farklı evrelerinin ve konumlarının, saç kesimi gibi güzellik rutinleri üzerinde etkili olduğuna inanılıyor. İşte Ay takvimine göre saç kesim günleri
27.01.2024 Yaşam
Ay Aslan burcunda! Astrolog Aygül Aydın doğal afetlere dikkat çekerken, çaba gerektiren konularda devam edilmesini önerdi!
Ay Aslan burcunda! Astrolog Aygül Aydın doğal afetlere dikkat çekerken, çaba gerektiren konularda devam edilmesini önerdi! Ay, Yengeç burcunda ilerleyerek dün saat 10.37’de Aslan bursuna geçiş yaptı. Saat 20.52’de Aslan burcunda 5 derece bir Dolunay gerçekleşti. Astrolog Aygül Aydın “Zorlu bir çalışma ve çaba gerektiren konularda daha fazla devam etmek istemeyebilirsin, ancak gerçek bilgi ve yeteneklerin zorlu çalışma koşullarında seni başarıya taşıdığını bilmelisin. Bu süreçte emek vermenin önemini unutma” diyerek doğal afetlerin çıkma ihtimaline karşı açık bir zamanda olunduğuna dikkat çekti ve bu dönemde ülke ve dünya genelindeki depremlere özellikle dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi ve 12 burcu tek tek yorumladı.
26.01.2024 Astroloji
Dilek Taşı neden final yaptı? Dilek Taşı dizisi niye bitti?
Dilek Taşı neden final yaptı? Dilek Taşı dizisi niye bitti? Dilek Taşı dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı'nın 23 Ocak Çarşamba akşamı final yapıyor. 20. bölümüyle ekranlara veda edecek Dilek Taşı dizisi neden final yapıyor?
25.01.2024 Televizyon
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'dan gururlandıran 'bayrak' sözleri!
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'dan gururlandıran 'bayrak' sözleri! Türkiye'nin ilk astronutu Alper Gezeravcı'nın Uluslararası Uzay İstasyonu'dan verdiği röportajı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sosyal medya hesabından paylaştı.
25.01.2024 Gündem
Astrolog Aygül Aydın 12 burç için tek tek yorumladı: 3 burç yıldızı parlıyor, 4 burç borçları kapatıyor, 5 burç yol arkadaşını buluyor
Astrolog Aygül Aydın 12 burç için tek tek yorumladı: 3 burç yıldızı parlıyor, 4 burç borçları kapatıyor, 5 burç yol arkadaşını buluyor Bu hafta değişimin ayak sesleri geliyor. 22 Ocak haftasında Venüs Oğlak burcuna geçerken, Aslan burcunda 5 derecede bir dolunay var. Astrolog Aygül Aydın, 22-28 Ocak haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
24.01.2024 Astroloji
Ozan Dolunay'dan 'aşk' cevabı! 'Yalnızlık güzel, değerini bilememişiz'
Ozan Dolunay'dan 'aşk' cevabı! 'Yalnızlık güzel, değerini bilememişiz' Dilek Taşı'nın Kenan'ı Ozan Dolunay, "Sokakta canlandırdığınız karakterlerle ilgili tepki aldınız mı?" sorusunu cevapladı. "Bir süre önce biten ilişkim vardı" diyen yakışıklı oyuncu, özel hayatı hakkında çarpıcı bir açıklamaya da imza attı.
10.01.2024 Magazin
Figen’in annesi yıllar sonra döndü! Dedesi sanıyordu babası çıktı...
Figen’in annesi yıllar sonra döndü! Dedesi sanıyordu babası çıktı... Kanal D’nin, yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı 17. bölümü ile ekranlara geldi.
4.01.2024 Televizyon
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021'de Bali'ye taşınmıştı. Oyunculuğu bırakıp kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etme kararı alan Ünal şimdi de bikinili pozlarıyla gündem oldu. Ünal'ın fit haline beğeni yağdı.
13.11.2023 Magazin
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir?
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir? Ahmet Taner Kışlalı ölümünün 24. Yılında saygı ve sevgiliyle anılıyor. Eski Kültür bakanlarından, siyaset bilimci ve yazar Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı'nın ölümünün üzerinden 24 yıl geçerken, hayatı ve ölümü araştırılmaya başlandı.
21.10.2023 Gündem
'Dilek Taşı'nın Figen'i Hazal Subaşı dizide en çok etkilendiği sahneyi açıkladı
'Dilek Taşı'nın Figen'i Hazal Subaşı dizide en çok etkilendiği sahneyi açıkladı Oyuncu Hazal Subaşı, Salih Bademci ve Ozan Dolunay ile başrolü paylaştığı Kanal D dizisi 'Dilek Taşı' hakkında konuştu. İzmir’den İstanbul’a gelip Miss Turkey 2015 yarışmasında üçüncü seçilen Subaşı "Bir insanda sizi neler etkiler?" sorusunu cevaplarken aşkın da tanımını yaptı.
20.10.2023 Magazin
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor?
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor? Kanal D’nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 5 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak yeni bölümünden ilk kareler paylaşıldı.
3.10.2023 Televizyon
Koç dolunayı geliyor, sabrım taştı diyor! Bugünden sonra hayatınızdaki her şey yeniden şekillenecek
Koç dolunayı geliyor, sabrım taştı diyor! Bugünden sonra hayatınızdaki her şey yeniden şekillenecek 29 Eylül Cuma günü saat 12.59 civarı Koç burcunda dolunay gerçekleşecek. Koç Dolunay'ının mesajı “Beni yoran insanları etrafımda istemiyorum, kendimden başka dostum yok, sırtımı kendime yasladım” olacak. 29 Eylül 2023 tarihinde GMT (Greenwich Mean Time) referans alınarak 09:59 civarlarında Dolunay gerçekleşecek dolunay Türkiye GMT+3 saat diliminde yer aldığı için, İstanbul’da bu dolunay 12:59 civarlarında 6° “Koç” burcuna gelecek.
29.09.2023 Astroloji
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler...
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler... Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 28 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak dördüncü bölümünden ilk kareler basınla paylaşıldı.
26.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı hikayesi gerçek mi? Dilek Taşı hangi dönemde geçiyor?
Dilek Taşı hikayesi gerçek mi? Dilek Taşı hangi dönemde geçiyor? Dilek Taşı hikayesi gerçek mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın yer aldığı dizi bir dönem dizisidir. Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken Dilek Taşı dizisi hangi dönemi anlatıyor? İşte detaylar...
21.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor? Dilek Taşı hangi ilde, ilçede çekiliyor?
Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor? Dilek Taşı hangi ilde, ilçede çekiliyor? Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Dilek Taşı oyuncuları ve konusuyla da dikkat çekiyor. 7 Eylül 2023 Perşembe günü ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak Dilek Taşı hangi il, ilçede çekiliyor? Başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay'ın rol aldığı Dilek Taşı hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...
21.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin Kanal D’nin, yeni sezona iddialı bir giriş yapan ve büyük başarı yakalayan dizisi Dilek Taşı, 14 Eylül Perşembe akşamı ikinci bölümü ile ekrana gelecek.
14.09.2023 Televizyon
Yıllar sonra rastladığı annesini kazara bıçakladı! Yabani dizisine gelen ilk tepkiler
Yıllar sonra rastladığı annesini kazara bıçakladı! Yabani dizisine gelen ilk tepkiler Yabani dizisi 1 bölümüyle ekrana geldi. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Dolunay Soysert'in yer aldığı dizi etkileyici hikayesiyle sosyal medyada da gündem oldu. Yıllar sonra rastladığı annesini kazara bıçaklayan Yaman Ali'nin hikayesi çok beğenildi. Gelin gelen tepkilere birlikte bakalım.
12.09.2023 Televizyon
“100”e yoğun ilgi! Atatürk ve Fatih aynı sahnede!
“100”e yoğun ilgi! Atatürk ve Fatih aynı sahnede! Cumhuriyet’in yolculuğunu anlatan “100” önceki akşam seyirci ile buluştu. Özen Yula’nın yazıp yönettiği, Fahir Atakoğlu’nun müziklerini yaptığı ‘100’ adlı gösteri önceki akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelendi. Oyunda Ozan Dolunay, Vahide Perçin, Burak Deniz gibi birbirinden önemli oyuncular rol aldı.
11.09.2023 Magazin
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi?
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi? İlk bölümüyle dün akşamın en çok izlenen dizisi olan Dilek Taşı, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Diziye dair en çok konuşulan detaylardan birisi ise "Sen bana Yılmaz Abi de, ben sana Mustafa kardeş... Belki seni kızına da kavuştururuz..." repliğine imza atan karakter oldu. İşte dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan o tarihi ‘detay’ ve duygu yüklü bölümün perde arkası…
8.09.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Dolunay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dolunay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.