'Dayaklı' tedavi skandalında flaş gelişme! Yeni görüntüler iğrenç
'Dayaklı' tedavi skandalında flaş gelişme! Yeni görüntüler iğrenç Başakşehir'de çok sayıda şikayet üzerine bürosu mühürlenen, 'Mala Ali Kürdistani' adıyla bilinen Iraklı Molla Ali Kalak'ın faaliyetlerini online ve telefonla sürdürdüğü öğrenildi. Kendisini 'şifacı' olarak tanıtıp bazı hastaları sopayla vurarak tedavi etmeye çalıştığına ilişkin görüntüler çıkan Kalak'ın kendisiyle irtibata geçenlerle farklı noktalarda buluşarak umut tacirliği yapmaya devam ettiği öğrenildi. Tedavi yöntemine ilişkin ortaya çıkan yeni görüntüler ise görenleri şoke etti.
7.08.2021 Gündem
'Sopalı şifacı' kaçtı ama ofisinin önünde kuyruk bitmedi! ‘Bırakırlarsa gelir’
'Sopalı şifacı' kaçtı ama ofisinin önünde kuyruk bitmedi! ‘Bırakırlarsa gelir’ Birçok ülkede kendisini 'şifacı' olarak tanıtıp bazı hastaların ayaklarının altına sopayla vurarak tedavi etmeye çalıştığı öne sürülen 'Mala Ali Kürdistani' adıyla bilinen Iraklı Molla Ali Kalak’ın, Türkiye'de de ofis açması tepkilere neden olmuştu. Şikayetler üzerine düzenlenen operasyonda polis, Kalak’ın ofisini mühürledi. Baskın sonrası Iraklı molla kayıplara karıştı, ancak mühürlenen ofisin önünde kuyruğun sona ermemesi şaşkınlık yarattı.
4.08.2021 Gündem
Başakşehir'de 'dayaklı tedavi' kuyruğu! Şikayet yağdı! Umut tacirine baskın
Başakşehir'de 'dayaklı tedavi' kuyruğu! Şikayet yağdı! Umut tacirine baskın Birçok ülkede kendisini 'şifacı' olarak tanıtıp bazı hastaların ayaklarının altına sopayla vurarak tedavi etmeye çalıştığı öne sürülen 'Mala Ali Kürdistani' adıyla bilinen Iraklı Molla Ali Kalak, Türkiye'ye gelerek ofis açtı. Kalak, Başakşehir'de açtığı ofiste 'kendi yöntemleri'ni uygulamaya devam edince şikayet yağdı. Kalak'ın ofisine, polis ve ilçe sağlık müdürlüğü yetkilileri baskın yaptı. Kalak'ın ofiste olmadığı belirlenirken, içerideki 3 kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yaklaşık 50 kişinin tedavi olmak için önünde beklediği ofis ise mühürlendi.
3.08.2021 Gündem