Gazete Vatan Logo
Magazin Skandallar ‘Kraliçe’si başlıyor

Skandallar ‘Kraliçe’si başlıyor

Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın başrollerini paylaştığı ‘Kraliçe’, yarın akşam Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.

Skandallar ‘Kraliçe’si başlıyor

Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen ‘Queen Sugar’ dizisinden uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı ‘Kraliçe’, yarın başlıyor. Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu, eşinin hayatının altüst olmasını konu alan dizinin oyuncuları karakterlerini anlattı. 

Güçlü kadın/ Burcu Özberk (Deniz Gencer Akça)

Deniz, güçlü görünmeyi seven, sırf yaralarını ve zayıflığını göstermemek için insanlarla arasına duvarlar örmekten çekinmeyen bir kadın... Pratik zekâlı, tam bir sorun çözücü. Kendini, kurduğu çekirdek ailesini, hayatını çok seven, ailesi ve duruşuyla gurur duyan, zirveye oynayan biri o.

Cazibeli ve çekici/ Gökhan Alkan (Ateş Akça)

Son derece çekici biri... Kadınları, mıknatısın demir tozlarını çektiği gibi kendine çekebilecek cazibede... Ama onun eşi, Deniz’i var. Birlikte adeta takım olmanın verdiği bir öz güven ve karizma var onda. İyi bir sporcu olmanın ön koşulu inanmak ve disiplinli olmak. Ateş’te bu ikisi de var. Çok iyi bir baba... Kızı Rüya ona adeta tapıyor. O da kızına büyük bir aşkla bağlı...

Huysuz ve şifacı/ Selin Şekerci (Zeynep Gencer)

Acılaşmış bir kadın... Yüreği katılmış, kalmış gibi. Zaman zaman çatıştığı kardeşiyle ortak bir özelliği var; o da insanlardan kaçmak ve saklanmak... Etrafındakilerle arasına duvarlar örüyor. Kimi zaman huysuzluğu da Zeynep’in duvarı... Çocuğunun olmaması ve kendisini yarım hissetmesi, onu şifacılığa daha da yönlendirmiş zamanla...

Kırgın bir adam/ Özgün Karaman (Ali Gencer)

Sessiz, saf ve utangaç bir genç adam. Hem kendi başına iş açıp, dolandırılıp hapse girdiği için hem de ailesinin yüzünü kara çıkardığını düşündüğü için… Eski eşi, oğlu Aslan’ın annesi Narin’i çok sevdiği, onun uğruna başını belaya sokup, hapse girdiği ve sabıkalı olduğu için kendisine kırgın... Duygularını ve düşüncelerini belli etmeyi sevmeyen biri.