Şi Cinping

Şi Cinping

Son dakika Şi Cinping haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şi Cinping ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şi Cinping haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şi Cinping

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şi cinping gelişmeleri de dahil olmak üzere 292 şi cinping haberi bulunmuştur. Tüm şi cinping haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın gözü G20 Zirvesi'nde! Erdoğan'dan Hindistan'da kritik temaslar
Dünyanın gözü G20 Zirvesi'nde! Erdoğan'dan Hindistan'da kritik temaslar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan'da düzenlenecek olan G20 Liderler Zirvesi kapsamında Yeni Delhi'ye ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Delhi'de peş peşe görüşmeler gerçekleştiriyor.
8.09.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Şi Cinping, Çin Komünist Partisi Genel Sekreterliğine yeniden seçildi
Şi Cinping, Çin Komünist Partisi Genel Sekreterliğine yeniden seçildi Şi Cinping, Çin Komünist Partisi Genel Sekreterliğine yeniden seçilerek, Mao'dan sonra iktidarını üçüncü döneme taşıyan ilk lider oldu.
23.10.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik zirve! Anlaşma sağlandı, Rus gazı hamlesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik zirve! Anlaşma sağlandı, Rus gazı hamlesi Özbekistan’ın Semerkant kentinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasındaki görüşmesi sona erdi. Rusya Devlet Başkanı Putin, "Tahıl anlaşmasının imzalanması çabaları için Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum" dedi. Öte yandan Putin, "Rusya'dan Türkiye'ye gaz arzının dörtte birinin ödemesi ruble üzerinden gerçekleşecek" dedi.
16.09.2022 Siyaset
Kritik zirvede Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Terör tüm ülkelerin ortak sorunu
Kritik zirvede Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Terör tüm ülkelerin ortak sorunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Teşkilatı 22'nci Devlet Başkanları Zirvesi'nde önemli açıklamalarda bulunarak, "Terörizmi tüm ülkelerin ortak sorunu. Türkiye, terörün kanlı yüzünü tanıyan bir ülkedir. 40 yıllık mücadelemizde çoğu zaman yalnız bırakılsak da terörün bütün biçimleriyle mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.
16.09.2022 Siyaset
Dünyanın gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan - Putin zirvesinde! Çarpıcı detay
Dünyanın gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan - Putin zirvesinde! Çarpıcı detay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Teşkilatı 22'nci Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Semerkant’ta bugün kritik görüşmelere imza atacak. Sabah saatlerinde Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya gelen Erdoğan Rusya Devlet başkanı Putin ile de görüşecek. Söz konusu görüşme dünya basınında geniş yer bulurken Al Jazeera'dan görüşme öncesi dikkat çeken bir Türkiye analizi geldi.
16.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve liderler, zirve öncesi bir arada! Paylaşılan kareler dikkat çekti
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve liderler, zirve öncesi bir arada! Paylaşılan kareler dikkat çekti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Teşkilatı 22'nci Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Semerkant’ta bugün kritik görüşmelere imza atacak. Sabah saatlerinde Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya gelen Erdoğan Rusya Devlet başkanı Putin ile de görüşecek.
16.09.2022 Siyaset
Ekonomik kriz Çin'i vurdu!  12 banka battı
Ekonomik kriz Çin'i vurdu! 12 banka battı Çin'de 12 banka iflas etti, patronları kaçtı. Zarar 10 milyar doları aştı. Parasını çekmek için bankalara akın edenlere polis müdahale etti, sokaklar karıştı.
14.07.2022 Ekonomi
Omicron filmi konusu, yeni varyant sonrası merak ediliyor! The Visitor from Planet Omicron filmi konusu ne, film kaç yılında yapıldı?
Omicron filmi konusu, yeni varyant sonrası merak ediliyor! The Visitor from Planet Omicron filmi konusu ne, film kaç yılında yapıldı? Güney Afrika Cumhuriyeti ve Botsvana’da geçen hafta virüsün çok sayıda mutasyona uğramış, ‘B.1.1.529‘ olarak isimlendirilen yeni bir varyantına rastlanmış ve 32 mutasyona sahip B.1.1.529 ‘süper varyant‘ olarak nitelendirilmişti. Geçtiğimiz cuma günü toplanan DSÖ yetkilileri, ön kanıtların ‘diğer endişe verici varyantlardan daha yüksek enfeksiyon riski’ taşıdığını gösterdiği bu varyantı ‘Omicron’ diye adlandırdığını duyurmuştu. Söz konusu gelişmelerin ardından komplo teorisisi severlerin yeni argümanı 2013 yılında yapılan “The Visitor from Planet Omicron” adlı film oldu. Peki, Omicron filmi konusu nedir?
29.11.2021 Gündem
Çin ve ABD anlaştı! Bir yıl süreli...
Çin ve ABD anlaştı! Bir yıl süreli... Çin ve ABD, gazetecilerine karşılıklı bir yıl süreli ve çok girişli vize verme konusunda anlaştı.
16.11.2021 Dünya
ABD ile Çin'den son dakika hamlesi! Kritik görüşmeyi resmen duyurdular
ABD ile Çin'den son dakika hamlesi! Kritik görüşmeyi resmen duyurdular Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden ile Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in pazartesi günkü çevrim içi görüşmede iki ülke arasındaki ilişkileri tüm yönleriyle ele alacağını duyurdu.
12.11.2021 Dünya
Benzin fiyatlarında düşüş için o tarihi işaret etti! ABD Başkanı Joe Biden duyurdu...
Benzin fiyatlarında düşüş için o tarihi işaret etti! ABD Başkanı Joe Biden duyurdu... ABD Başkanı Joe Biden, tedarik zincirinde son dönemde yaşanan sıkıntıları gidermek için gerekirse Ulusal Muhafız güçlerini göreve çağırabileceğini açıkladı. Biden, benzin fiyatlarında düşüş için 2022'yi işaret etti.
22.10.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM konferansına iklim değişikliği mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM konferansına iklim değişikliği mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, ???????Biyolojik Çeşitlilik Sözleşmesi 15. Taraflar Konferansı'na video mesaj gönderdi. Erdoğan, "(İklim değişikliği) Ekonomik gücü, coğrafi konumu, tarihi sorumluluğu ne olursa olsun tüm ülkelerin elini taşın altına koyması şarttır." dedi.
12.10.2021 Siyaset
Biden, Çinli mevkidaşı Şi ile yıl sonundan önce bir araya gelecek
Biden, Çinli mevkidaşı Şi ile yıl sonundan önce bir araya gelecek Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın, 2021 yılı bitmeden Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile çevrim içi bir görüşme gerçekleştireceğini duyurdu.
6.10.2021 Dünya
Beyaz Saray açıkladı! Afgan mültecileri getiren uçakta kızamık alarmı
Beyaz Saray açıkladı! Afgan mültecileri getiren uçakta kızamık alarmı Beyaz Saray, son dönemde ülkeye getirilen bazı Afganlarda kızamığa rastlanması nedeniyle Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezinin (CDC) tavsiyesi üzerine Afganistan'dan tahliye edilenlerin ABD'ye nakledildiği uçuşları geçici olarak durdurduklarını bildirdi.
10.09.2021 Dünya
Çin devlet başkanından 30 yıl sonra bir ilk! Tarihi ziyaret
Çin devlet başkanından 30 yıl sonra bir ilk! Tarihi ziyaret Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Çin’in siyasi sorunlar yaşadığı Tibet Özerk Bölgesi’ne ziyarette bulunarak, 30 yılın ardından "devlet başkanı" sıfatıyla ziyaret gerçekleştirmiş oldu.
23.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin Devlet Başkanı Şi ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin Devlet Başkanı Şi ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
13.07.2021 Siyaset
Rusya ve Çin'den dev iş birliği! Temeli resmen attılar
Rusya ve Çin'den dev iş birliği! Temeli resmen attılar Rusya ve Çin harekete geçti. Dünya gündemine bomba gibi düştü. Çin ve Rusya, Çin'deki iki nükleer enerji santraline Rus yapımı yeni nesil reaktörler eklenmesine yönelik çalışmalara başladı.
19.05.2021 Dünya
ABD kontrolden çıkan Çin uzay roketini takip ediyor
ABD kontrolden çıkan Çin uzay roketini takip ediyor ABD Uzay Kuvvetleri Komutanlığının, Çin'e ait kontrolden çıkmış bir uzay roketinin, hafta sonu yeryüzüne düşmesini beklediği ve bu roketin güzergahını takip etmeye devam ettiği bildirildi.
5.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş aşı açıklaması...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş aşı açıklaması... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan yerli aşı ileilgili olarak, "Ben fevkalade bir durum olacağına inanıyorum. Yerli aşıyla da şu an üniversitelerimiz, bazı ilaç firmalarımız yoğun bir çalışmanın içindeler. Bana verdikleri söze dayanarak konuşuyorum Eylül - Ekim gibi onların da üretime geçeceğine inanıyorum." dedi.
30.04.2021 Siyaset
Çin Uzay İstasyonu'nun çekirdek modülü uzaya gönderildi
Çin Uzay İstasyonu'nun çekirdek modülü uzaya gönderildi Çin, 10 yıl boyunca görev yapacak uzay istasyonunun çekirdek modülü "Tienhı"yı (Gök Uyumu) uzaya yolladı.
29.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Putin, Biden'ın davetine yanıt verdi
Putin, Biden'ın davetine yanıt verdi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, ABD Başkanı Joe Biden'ın daveti üzerine İklim Zirvesi'ne katılacağı bildirildi.
19.04.2021 Dünya
Joe Biden'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup
Joe Biden'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup ABD Başkanı Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdiği mektupta, COVID-19 salgınından etkilenen Türk vatandaşlarının, ailelerinin ve tüm halkının acısını paylaştığını söyledi.
26.03.2021 Dünya
Biden'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İklim Zirvesi daveti
Biden'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İklim Zirvesi daveti ABD Başkanı Joe Biden'ın 22-23 Nisan’da sanal ortamda düzenlenecek İklim Zirvesi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da davet etti.
26.03.2021 Gündem
İran ve Çin harekete geçiyor! 25 yıllık iş birliği başlıyor
İran ve Çin harekete geçiyor! 25 yıllık iş birliği başlıyor İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Hatibzade, ülkesinin Çin'in başlattığı "Kuşak ve Yol" projesine katılımını öngören 25 yıllık bir iş birliği anlaşmasının Pekin yönetimi ile imzalanacağını açıkladı.
26.03.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şi Cinping ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şi cinping haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.