Shell

Shell

Son dakika shell haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan shell ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını shell haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Shell

haberleri sayfasında son dakika yaşanan shell gelişmeleri de dahil olmak üzere 596 shell haberi bulunmuştur. Tüm shell haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi İzmir'de Kurban Bayramı tatili boyunca, trafik polisleri 14 önemli noktada 24 saat trafik denetimi gerçekleştirecek. Meydana gelebilecek kazaları ve trafik yoğunluğunun önüne geçebilmek için her 15 kilometrede bir ekip bulunacağı öğrenilirken, 180 noktada 600 personelin görevde olacağı bildirildi.
23.06.2023 Gündem
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Yerli otomobil Togg'un ön satış tarihiyle ilgili yeni gelişme
Yerli otomobil Togg'un ön satış tarihiyle ilgili yeni gelişme Yerli otomobil Togg'un ön satış tarihiyle ilgili yeni gelişme. Togg CEO'su Gürcan Karakaş, Las Vegas'ta düzenlenen CES 2023'teki konuşmasında Togg C-SUV modelinin şubat ayında başlayacak olan ön satış süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.
6.01.2023 Ekonomi
Togg'un fiyatı ne kadar olacak! Yarın açılıyor
Togg'un fiyatı ne kadar olacak! Yarın açılıyor Türkiye’nin ‘Devrim’ ile başlayan yerli otomobil hayali sonunda gerçekleşiyor. TOGG, Gemlik tesisinin açılışını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yapıyor. 4 bine yakın kişinin katılacağı açılıştan 5 ay sonra ilk model C-SUV fabrikanın üretim bantlarından inecek ve Türkiye’de satışa sunulacak. Hedef 2030’a kadar 5 farklı gövde tipinde 1 milyon adet tamamen elektrikli otomobil üretmek.
28.10.2022 Ekonomi
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti?
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti? İngiltere Başbakan Liz Truss, Downing Street’teki Başbakanlık Konutu yaptığı açıklamasında görevinden istifa ettiğini duyurdu. Peki, Liz Truss ne yaptı, neden istifa etti? Liz Truss kimdir?
20.10.2022 Dünya
İsveç Başbakanı Andersson  Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu!
İsveç Başbakanı Andersson Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu! İngiltere'nin yeni başbakanı ve Muhafazakar Parti'nin yeni lideri Liz Truss oldu. Yeni başbakana dünya liderlerinden tebrik mesajları gelirken İsveç'in yayınladığı mesaj sosyal medyanın gündemine oturdu.
6.09.2022 Dünya
Abdülhamid Han gemisinin dikkat çeken hikayesi! Zincirleri kıran o sihirli soru
Abdülhamid Han gemisinin dikkat çeken hikayesi! Zincirleri kıran o sihirli soru Hürriyet Gazetesi yazarı Fatih Çekirge, Abdülhamid Han gemisinin hikayesini yazdı. Çekirge, yazıda 6 Nisan 2017 tarihindeki atılan önemli adımı ve Abdülhamid Han gemisinin bilinmeyen detaylarını anlattı.
14.08.2022 Gündem
Petrol fiyatları düşer mi? OPEC toplantısı ne zaman?
Petrol fiyatları düşer mi? OPEC toplantısı ne zaman? Suudi Arabistan liderliğindeki 13 üyeli Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ile beraber hareket eden ülkelerin oluşturduğu OPEC+ birliği toplantısı bekleniyor. Eylül ayına ilişkin üretim politikasının görüşüleceği toplantıda küresel ekonomideki yavaşlamanın petrol talebini düşüreceği endişeleri hakim. Toplantı sonrası petrol fiyatlarında düşüş olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, OPEC toplantısı ne zaman yapılacak? Petrol fiyatları düşecek mi? Akaryakıt indirimi gelir mi? İşte detaylar…
3.08.2022 Ekonomi
ESTÜ takımları, TEKNOFEST'e hazır
ESTÜ takımları, TEKNOFEST'e hazır Eskişehir Teknik Üniversitesi'nin (ESTÜ) Mühendislik Fakültesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu bölümlerinde okuyan öğrencilerin oluşturduğu Hidroana, Solar Team, Anatolia Aero Design ve ESTÜ İHA takımları, TEKNOFEST yarışmaları için son hazırlıklarını tamamladı. ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, "Amacımız; çalışan herkesin önünü açmak, öğrencilerimizin önünü daha fazla açmak. Onlar da bunu fazlası ile hak ediyorlar. Gerçekten inandıkları bir işte emek veriyorlar. Çok da güzel işler ortaya çıkartıyorlar. Hepsinin yolu açık olsun" dedi.
19.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bir indirim daha geliyor, benzin ve motorin...
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bir indirim daha geliyor, benzin ve motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Benzin ve motorin fiyatlarındaki değişiklik vatandaşlar taradından yakından takip ediliyor. Benzin ve motorin fiyatlarındaki indirim ve zam haberleri ise gelmeye devam ediyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 29 Haziran 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? İşte milyonlarca araç sahibinin merak ettiği soruların yanıtları...
29.06.2022 Ekonomi
Brent petrol düştü mü? Brent petrol ne kadar? Brent petrol kaç dolar? (29 Haziran 2022)
Brent petrol düştü mü? Brent petrol ne kadar? Brent petrol kaç dolar? (29 Haziran 2022) Rusya Ukrayna savaşı ile birlikte dünya petrol piyasalarında harekelilik devam ediyor. Brent petrolde dalgalanma sürerken uluslararası petrol piyasalarında brent petrol fiyatları da merak ediliyor. Peki, Brent petrol düştü mü? Brent petrol ne kadar? Brent petrol kaç dolar? İşte 29 Haziran 2022 petrol fiyatları!
29.06.2022 Ekonomi
Ham petrol varil fiyatı ne kadar oldu? Brent petrol fiyatı kaç dolar? (13 Haziran 2022 petrol fiyatları)
Ham petrol varil fiyatı ne kadar oldu? Brent petrol fiyatı kaç dolar? (13 Haziran 2022 petrol fiyatları) Brent petrol fiyatını kaç dolar olduğu merak ediliyor Petrolün varil fiyatında son durum araştırılıyor. Uluslararası piyasada petrol fiyatlarında son durum takip edilirken dolar bazında fiyatlamaların ne olduğu akaryakıta zam olarak yanımayacağı da sorgulanıyor. Peki, Ham petrol varil fiyatı ne kadar oldu? Brent petrol fiyatı kaç dolar? Akaryakıta zam var mı? İşte detaylar…
13.06.2022 Ekonomi
Rusya vanayı kapattı! Beş ülkeye doğal gaz akışı tamamen kesildi
Rusya vanayı kapattı! Beş ülkeye doğal gaz akışı tamamen kesildi Rus enerji devi Gazprom, Polonya, Bulgaristan, Finlandiya, Danimarka ve Hollanda'dan sonra Almanya'ya yakıt sağlayan Shell'e de doğalgaz tedarikini tamamen durdurduğunu açıkladı. Alman hükümeti konunun yakından takip edildiğini belirtirken, söz konusu kararın Alman endüstrisini sarsabileceği öne sürüldü.
1.06.2022 Dünya
Araştırma: 25 bin taksi şoförü Uber kullanıyor
Araştırma: 25 bin taksi şoförü Uber kullanıyor  Uber, uygulamasını kullanan taksi sürücüleri arasında bir memnuniyet araştırması gerçekleştirdi. Araştırmanın sonuçlarına göre Türkiye’de Uber taksi sürücülerinin yüzde 64’ü Uber kullanarak çok daha fazla kazandıklarına dikkat çekti. Araştırmaya katılan 3.219 taksi sürücüsünün yüzde 58.3’ü bir yıldan uzun süredir Uber’i kullandığını, yüzde 64.2’si ise günde 12 saat boyunca taksi kullandıklarını belirtti.
10.05.2022 Ekonomi
1 Mayıs nerede kutlanacak, 1 Mayıs programı saat kaçta? 1 Mayıs İşçi Bayramı Maltepe mitingi 2022
1 Mayıs nerede kutlanacak, 1 Mayıs programı saat kaçta? 1 Mayıs İşçi Bayramı Maltepe mitingi 2022 1 Mayıs İşçi Bayramı nerede kutlanacak, 1 Mayıs programı nasıl olacak? 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı yarın Türkiye’nin dört bir yanında kutlanacak? 1 Mayıs tarihi yaklaştıkça, kutlamaların hangi illerde, nerede yapılacağı da sorgulanmaya başlandı. Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) ve birçok kuruluş İstanbul’daki 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlamalarını Maltepe Meydanı’nda düzenliyor.
30.04.2022 Gündem
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zam kararı, işte yeni fiyatlar, benzin ve motorin...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zam kararı, işte yeni fiyatlar, benzin ve motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 30 Nisan cumartesi günün itibaren geçerli olmak üzere benzinde 1 lira 33 kuruşluk fiyat artışı bekleniyor. Motorinde ise herhangi bir fiyat artışı beklenmiyor. İşte son dakika haberinin detayları...
29.04.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zam geliyor! Benzin, motorin...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zam geliyor! Benzin, motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 30 Nisan cumartesi günün itibaren geçerli olmak üzere benzinde 1 lira 33 kuruşluk fiyat artışı bekleniyor. Motorinde ise herhangi bir fiyat artışı beklenmiyor.
29.04.2022 Ekonomi
Brent petrol ne kadar? Petrol varil fiyatı arttı mı? 20 Nisan Brent petrol fiyatı!
Brent petrol ne kadar? Petrol varil fiyatı arttı mı? 20 Nisan Brent petrol fiyatı! Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından, Brent petrol petrol fiyatları anlık olarak takip ediliyor. Rusya – Ukrayna savaşı ve Çin’deki kapanma kararı ile salgın ile son gelişmelerin ardından uluslararası piyasada petrol fiyatlarında son durum en çok araştırılan konular arasında geliyor. Peki, Brent petrol ne kadar? Brent petrol fiyatı kaç dolar? Petrol varil fiyatı arttı mı? 20 Nisan Brent petrol fiyatı!
20.04.2022 Ekonomi
Göztepe'de Mehmet Sepil'den sonra Murat Yazıcı dönemi başladı
Göztepe'de Mehmet Sepil'den sonra Murat Yazıcı dönemi başladı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de kulüp başkanlığı ve yönetim kurulu görevlerinden istifa eden Mehmet Sepil'in yerine Murat Yazıcı geldi.
30.03.2022 Göztepe
'Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar' ödülleri sahiplerini buldu
'Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar' ödülleri sahiplerini buldu Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreni'nde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Enerji sektörü global bir alan ve bu alanda kadınlar için muazzam fırsatlar da söz konusu. Enerji sektörünü değiştirip, dönüştürecek kadın liderler arzusundayız. Türkiye geneli kadın istihdam yüzde 26 seviyesinde. Enerji sektöründe maalesef oldukça altındayız. Bu oran yüzde 12,1" dedi.
25.03.2022 Gündem
Bodrum, ralli ile yaza start verecek!
Bodrum, ralli ile yaza start verecek! Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda heyecan, 15-17 Nisan tarihlerinde Bodrum Rallisi ile Muğla, Bodrum'da başlayacak.
16.03.2022 Otomobil
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Microsoft, Rusya'da ürün ve servislerinin satışını durdurdu
Microsoft, Rusya'da ürün ve servislerinin satışını durdurdu Birçok büyük firmanın yaptırım uygulamasının ardından, Microsoft, Rusya'da ürün ve servislerinin satışını durduracağını açıkladı.
4.03.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin köşeye sıkıştı! Dünya devi şirketlerden kritik karar...
Rusya Devlet Başkanı Putin köşeye sıkıştı! Dünya devi şirketlerden kritik karar... Ukrayna'yı işgal ederek tüm dünyanın tepkisini çeken Rusya için yaptırım kararları peş peşe alınmaya devam ediyor. Dünya devi şirketler Rusya'ya karşı aldıkları kararları açıkladı.
2.03.2022 Dünya
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Shell ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki shell haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.