Sgk Para

Sgk Para

Son dakika SGK para haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SGK para ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SGK para haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sgk Para

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sgk para gelişmeleri de dahil olmak üzere 769 sgk para haberi bulunmuştur. Tüm sgk para haberleri aşağıda listelenmiştir.
SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandıklılar yararlanıyor! SGK ödüyor, 4 bin 473.46 TL...
SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandıklılar yararlanıyor! SGK ödüyor, 4 bin 473.46 TL... Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödeniyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı mensupları yararlanıyor. Tek sefere mahsus 4 bin 473 lira ödeme yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan verilen evlenme, cenaze ve emzirme ödenekleri çalışanların statülerine göre değişiyor. Kamu çalışanlarında ise 2008 öncesi ve sonrası ayrımı uygulanıyor. Ölüm halinde yapılan ödemeler arasında fark üç kata kadar ulaşıyor. Emekli Sandığı’na tabi mevcut emekli memurlar ile gelecekte emekli olacak kişilerin vefatı halinde de yakınlarına 4 bin 473.46 TL ölüm yardımı yapılıyor.
28.09.2022 Çalışma Hayatı
En az 12.454 lira ödeniyor, paralar hesaplara yatırılıyor, başvuran alıyor
En az 12.454 lira ödeniyor, paralar hesaplara yatırılıyor, başvuran alıyor Paralar hesaplara yatırılıyor. Ödemeler toplu olarak SGK tarafından yapılıyor. Başvuran alıyor. En düşük ödeme miktarı 12 bin 454 lira. Asgari ücretli çalışanlar için geçerli olan bu rakam maaş miktarı arttıkça yükseliyor. Başvuru şartı bulunuyor. Çalışma mevzuatında kadınların çalışma hayatında daha fazla yer bulabilmesi için bazı avantajlar sağlanıyor. Özellikle doğum ile birlikte iş hayatını bırakan pek çok kadın bulunuyor. Bu durumun önüne geçilerek kadınların uzun süre çalışmaya devam edebilmesi ve emeklilik imkanından yararlanabilmesi için doğum izni, süt parası, yarı zamanlı çalışma gibi imkanlar bulunuyor. Doğum parası ödemesi kadınlar için tanınan en önemli haklardan birisi. Toplu olarak Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan ödemeler asgari ücretli bir çalışan için 12 bin 454 lira. Ayrıca doğum yapanlara ve evlat edinenlere, birinci doğumda 60, ikincide 120 gün, sonraki doğumlarda 180 gün süreyle yarım gün çalışma hakkı veriliyor. Çalıştığı sürenin ücretini işveren, çalışmadığı sürenin ücretini brüt asgari ücret üzerinden İŞKUR veriyor. 2 ay yarı zamanlı çalışana devlet 4 bin 966 lira ödüyor. Öte yandan kadın çalışanlar doğum borçlanması ile 6 yıl erken emekli olma hakkı da elde edebiliyor.
SGK o parayı iade ediyor! Maaşı da etkiliyor, sadece başvuranlar alabilir faiz de yok...
SGK o parayı iade ediyor! Maaşı da etkiliyor, sadece başvuranlar alabilir faiz de yok... Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Talepte bulunmayanlara para iadesi yapılmaz. İade edilen primler için faiz uygulanmaz. Aylık prime esas kazanç tavanını aşan tutarlar için işçi adına yatırılan sosyal güvenlik primleri ve işsizlik sigortası primleri iade edilir. İşveren adına yatırılan primler ise hiçbir şekilde iade edilmez. Sosyal Güvenlik Kurumu’na, çalışanlar için bildirilen prime esas kazançlarda alt ve üst sınır uygulaması bulunuyor. Birden fazla işverene bağlı çalışanların üst sınırı aşan kazançları için ödenen primler iade ediliyor. İşte detaylar...
16.04.2022 Çalışan Hakları
SGK o parayı iade edecek! Flaş karar! Güzel haber geldi
SGK o parayı iade edecek! Flaş karar! Güzel haber geldi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) o parayı iade edecek. SGK ile ilgili son dakika kararı! Yüzbinlerce vatandaşa güzel haber. Ankara'da akciğer kanseri hastası Z.A., yurt dışından getirilen ve bir kürü 24 bin lira olan 'atezolizumab' etken maddeli ilacı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) karşılamayınca idare mahkemesine başvurdu. Ankara 4’üncü İdare Mahkemesi, ilacın SGK tarafından karşılanmasına, bu güne kadar hasta tarafından ödenen paranın iadesine hükmederek, SGK’ya da savunma ve ara karara cevap vermesi için 30 gün süre verdi.
15.04.2022 Ekonomi
SGK resmen duyurdu! Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödeniyor, 5 yıl boyunca....
SGK resmen duyurdu! Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödeniyor, 5 yıl boyunca.... SGK tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Pek çok kişiyi doğrudan ilgilendiriyor. Ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 5 yıl süre ile karşılanıyor. Ayrıca 65 yaş üzeri vatandaş için rapor şartı da bulunmuyor. Genel Sağlık Sigortası kapsamında birçok hizmet tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Bu hizmetler kalp hastaları için hayati öneme sahip. Örneğin kalp hastalarının zatürre aşıları 5 yıl boyunca SGK tarafından karşılanıyor. Peki kalp hastaları için başka hangi hizmetler ücretsiz olarak sunuluyor? İşte merak edilen tüm detaylar...
12.04.2022 Çalışma Hayatı
SGK'dan karşılıksız para desteği! Ayda 3.984 TL ödeniyor, başvuruyu önce yapan alıyor
SGK'dan karşılıksız para desteği! Ayda 3.984 TL ödeniyor, başvuruyu önce yapan alıyor Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. Karşılıksız para desteği sağlanıyor. SGK tarafından yapılan son dakika açıklamasında hibe başvuruları ile ilgili detaylar açıklandı. Ayda 3.984 TL olarak ödenecek hibe desteğinden yararlanmak isteyenler başvurularını e-Devlet üzerinden yapabilecekler. Karşılıksız para desteği 20 ay boyunca devam edecek. Peki SGK hibe desteğinden kimler yararlanacak? Karşılıksız para desteği ödemesinde hangi kriterler dikkate alınacak? SGK hibe desteğinden yararlanmak isteyen vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ediyordu... Kadın işverenleri desteklemek, onları rekabete karşı daha dayanıklı hale getirmek, girişimci kadınları haksız rekabete karşı korumak, kadınlara yeni iş olanakları yaratmak ve kayıtlı kadın istihdamını artırmak amacıyla Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) tarafından Avrupa Birliği destekli “Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi” kısa adıyla “Women-Up” Projesi hayata geçirildi. Projede başvuru süreci devam ediyor. Yirmi ay sürecek destekten, kadın istihdam eden kadın girişimciler yararlanacak. Destek alacak kadın girişimciler, başvuru sırasına göre belirlenecek. İşte SGK karşılıksız para desteği ile ilgili merak edilen ayrıntılar...
18.03.2022 Çalışma Hayatı
SGK'dan son dakika kararı! Resmen duyuruldu, maaşlar anında kesiliyor
SGK'dan son dakika kararı! Resmen duyuruldu, maaşlar anında kesiliyor Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. SGK'dan son dakika kararı! Binlerce kişinin maaşı kesildi. Maaş kesintisi kararının detayları belli oldu. Benzer durumda çok sayıda kişi bulunuyor. SGK tek tek tespit ediyor. Maaş kesintileri devam edecek. Sosyal Güvenlik Kurumu anne ya da babası ölen kız çocuklara maaş bağlıyor ve evlenene kadar kız çocuklarına aylık ödenmeye devam ediyor. Evlenenlerin yetim aylığı kesiliyor. Ancak boşanma durumunda yeniden yetim aylığı alma imkanı doğuyor. Yetim kalan ve maddi imkanı yetersiz olanlar için sağlanan bu hak pek çok kişi tarafından suistimal ediliyor. Maaş almak için sahte boşanma davaları açılıyor. Kağıt üzerinde boşanan çiftler birlikte yaşamaya devam ediyor. Bu gibi durumlarda Sosyal Güvenlik Kurumu'na şikayetler geliyor. Gelen bildirimleri değerlendiren SGK sahte olarak boşanan ve yetim aylığı alanların maaşlarını kesiyor. Ödenen aylıklar da faizi ile birlikte geri istenebiliyor.
2.03.2022 Ekonomi
SGK'dan karşılıksız para desteği! Bugün başladı, ayda 3.984 TL ödenecek, başvurular e-Devlet'ten...
SGK'dan karşılıksız para desteği! Bugün başladı, ayda 3.984 TL ödenecek, başvurular e-Devlet'ten... Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. Karşılıksız para desteği sağlanıyor. SGK tarafından yapılan son dakika açıklamasında hibe başvurularının bugün başladığı duyuruldu. Ayda 3.984 TL olarak ödenecek hibe desteğinden yararlanmak isteyenler başvurularını e-Devlet üzerinden yapmaya başladı. Vatandaşlara 20 ay boyunca destek sağlanacak. SGK hibe desteği ile ilgili detaylar ise vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasına girdi. Kimler SGK'dan karşılıksız para desteği alabilir? Hibe desteği ödemeleri ne zaman yapılmaya başlayacak? SGK tarafından Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi projesi kapsamında hibe desteği fırsatı sunuluyor. Kadın işverenlere aylık net asgari ücrete kadar destek veren “Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi (Women-Up) 7 ilde başladı.
21.02.2022 Çalışma Hayatı
SGK tarafından ödeniyor! Başvurmayan parasını alamıyor, süresi...
SGK tarafından ödeniyor! Başvurmayan parasını alamıyor, süresi... SGK'dan olan alacaklar ile ilgili önemli bir detay pek çok kişinin gözünden kaçıyor. Başvuru yapmayanların hakkı yanıyor. O süreyi kaçıranlar paralarını alamıyor. 5 yıllık zamanaşımından önce Sosyal Güvenlik Kurumu'na müracaata bulunmak gerekiyor. İstifa eden, hizmet borçlanması yapan, emekli olan birçok kişiyi yakından ilgilendiriyor. Emekli ikramiyesi ile ilgili kritik detay ortaya çıktı. SGK'dan ikramiye alma hakkı olanların 5 yıllık süresi bulunuyor. Bu sürenin sonunda dava açılması durumunda bile ikramiye hakkının doğması beklenmiyor.
14.02.2022 Uzmana Sor
SGK son dakika olarak duyurdu! Flaş avans kararı, başvuran alıyor, 8.475 TL
SGK son dakika olarak duyurdu! Flaş avans kararı, başvuran alıyor, 8.475 TL Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. Flaş avans kararı! SGK'ya yazılı olarak başvuranlar alıyor. Asgari ücretin üç katına kadar ödeme yapılıyor. 2022'de asgari ücrete gelecek zam ile birlikte bu ödeme miktarı da artacak. Avans ücretine aralık ayında başvuranlar 8.475 lira alabiliyor. SSK ya da Bağ-Kur fark etmiyor.
8.12.2021 Çalışma Hayatı
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! En az 6 bin TL, süresi...
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! En az 6 bin TL, süresi... Yüz binlerce kişi yararlanıyor. Ödeme tutarı en az 6 bin lira. Başvuru şartı bulunuyor. Süresi var. Zamanaşımına uğruyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yetim aylığı alan kadınlara evlenmesi durumunda toplu ödeme yapılıyor. SGK çeyiz ödemelerini birçok kişi çeyiz hesabı ve çeyiz kredisi ile karıştırıyor. Çeyiz parası almak için ödeme yapmak gerekmiyor. Yetim aylığı alan kadınların evlendiklerinde aldıkları maaş kesiliyor. Kadınlara evlilikle birlikte toplu ödeme yapılıyor. Bu ödemeler 12 ay ya da 24 ay şeklinde oluyor. Kimler ne kadar çeyiz yardımı alabiliyor? İşte çeyiz parası ile ilgili tüm detaylar...
14.05.2021 Ekonomi
SGK'dan hemen yazı almazsanız paranız yanar! Bu süre içinde...
SGK'dan hemen yazı almazsanız paranız yanar! Bu süre içinde... Çalışan milyonları çok yakından ilgilendiriyor. Para ödeniyor ancak bunun için SGK'dan yazı alınması gerekiyor. Önemli bir karar verildi. SGK'dan yazıyı alırken süre detayı burada önem taşıyor. Yazının önce alınması durumunda talepte bulunabiliyor ancak o süreden sonra alınırsa hak kaybediliyor. Prim günü tamamlandıktan sonra emeklilik şartlarını yaş dışında yerine getiren işçiler için kıdem tazminatı ile ilgili Yargıtay'dan yeni bir karar geldi. Çalışan işten ayrılmadan önce SGK’dan yazı alarak işverene sundu ancak kıdem tazminatı alamadı ve dava açtı. İşte sürecin ve kararın tüm detayları...
7.04.2021 Ekonomi
Hesaplara en az 6 bin lira yatırılıyor, ödeme günü...
Hesaplara en az 6 bin lira yatırılıyor, ödeme günü... Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. SGK toplu para ödemesi yapıyor. Yazılı olarak başvuru yapanların paraları banka hesaplarına yatırılıyor. SGK'dan toplu para ödemesi almak için prim ödemesi ya da herhangi bir para ödemesi yapmış olmak gerekmiyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) 6 bin liradan başlayan toplu para ödemesi almak mümkün. Başvurular SGK müdürlüklerine yazılı olarak yapılıyor. Başvuru takibi ise e-Devlet üzerinden yapılıyor. Para ödemeleri SGK'daki yoğunluk durumuna göre değişse de genel olarak başvurulan tarihten sonraki ödeme diliminde yapılıyor. 5 yıl içerisinde başvuruda bulunmayanlar haklarını kaybediyor. SGK çeyiz ödemelerini birçok kişi çeyiz hesabı ve çeyiz kredisi ile karıştırıyor. Çeyiz parası almak için ödeme yapmak gerekmiyor. Yetim aylığı alan kadınların evlendiklerinde aldıkları maaş kesiliyor. Kadınlara evlilikle birlikte toplu ödeme yapılıyor. Bu ödemeler 12 ay ya da 24 ay şeklinde oluyor. Kimler ne kadar çeyiz yardımı alabiliyor? İşte çeyiz parası ile ilgili tüm detaylar...
24.03.2021 Çalışan Hakları
SGK harekete geçti! Bir ilk gerçekleşti, aylık...
SGK harekete geçti! Bir ilk gerçekleşti, aylık... Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) flaş karar! Aylık bağlandı. Davanın sonucu beklenmeden verilen karar sonrası başvuruların artması bekleniyor. Koronavirüs sağlıkçı için ‘meslek hastalığı' sayıldı ve ailesine ölüm aylığı bağlandı. SGK açılan davanın sonuçlanmasını beklemeden aylık bağlama işlemini gerçekleştirdi. Sağlık Bakanlığı, koronavirüsün sağlık çalışanları için meslek hastalığı olarak değerlendirilmesi için gerekli prosedürü bu yılın başında belirlemişti. Bakanlığın aralık ayında 81 ilin Sağlık Müdürlüğü'ne gönderdiği yazıyla koronavirüs tanısı alan sağlık çalışanlarının meslek hastalığı ya da vazife malullüğü hükümleri kapsamına alınma taleplerinin nasıl değerlendirileceğini açıklamıştı. Buna göre İl Sağlık Müdürü tarafından onaylanan başvuru formları SGK'ya iletiliyor ve SGK da olay bazında karar veriyor. Bu karar Yüksek Sağlık Kurulu'nun belirlediği kriterlere göre yapılıyor. Geriye dönük olarak da olay bazında bu değerlendirmeler yapılarak meslek hastalığı sonrası tanınan haklar geride kalan ailelere tanınabilecektir.
14.02.2021 Gündem
Emeklilik fırsatı, İndirim, para iadesi... Başvuran hepsinden yararlanıyor
Emeklilik fırsatı, İndirim, para iadesi... Başvuran hepsinden yararlanıyor işçi, memur, serbest meslek erbabı... Kadın ya da erkek... Herkesi ilgilendiriyor. Birçok kişi bu haktan haberdar olmadığı için başvuruda bulunmuyor. İndirim hakkı bulunuyor ve para iadesi alınabiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ödeme yapılıyor. Tamamının yapılması gibi bir zorunluluk yok. İhtiyacınız ne kadarsa o kadar yapabiliyorsunuz. Zamanaşımı söz konusu. 5 yıl süresi bulunuyor. Erkek çalışanlar askerlikte geçen süreleri, kadınlar ise doğum sonrası boşta geçen sürelerin 2 yıla kadar olan kısmının primini ödeyerek emekliliklerine saydırabiliyor. Askerlik ve doğum borçlanmasında vergi avantajı bulunuyor. Çalışırken borçlanma yapanlar, vergi matrahından indirerek ödedikleri tutarın bir kısmını geri alabilirler. İşte tüm detaylar...
9.02.2021 Ekonomi
Çalışanlara kötü haber! Paralar kesiliyor, 4 ay ödeme yok...
Çalışanlara kötü haber! Paralar kesiliyor, 4 ay ödeme yok... Çalışan on binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Paralar kesiliyor. 4 ay boyunca ödeme yok ve hiçbir para desteğini alamayacaklar. Büyük mağduriyet yaşanıyor. Günü tamamlayamadıkları için devlet yardımlarını almaya hak kazanamıyorlar. Çalışan anne adayları pandemi döneminde kısa çalışma ödeneği aldı veya ücretsiz izne çıkarıldı. Son 1 yılda 90 gün prim ödeme koşulu bulunuyor. Kısa çalışmada olan veya ücretsiz izne çıkarılan kişiler bu süreyi tamamlayamayınca büyük mağduriyet yaşıyor. Çünkü bu destekler analık izni başladığı zaman kesiliyor. Prim koşulu da tamamlanamayınca 4 ay boyunca parasız kalıyorlar. Doğum yapanlara 232 lira destek veriliyor, bunun da şartı 120 gün koşulu. Eğer şart sağlanmazsa ödeme yok. Bu mağduriyetlerin önlenmesi için acil yasa değişikliği gerekiyor.
27.01.2021 Ekonomi
Hesaplara en az 1373 lira yatırılıyor! Başvuran alıyor, ücretler...
Hesaplara en az 1373 lira yatırılıyor! Başvuran alıyor, ücretler... SGK para ödüyor. Çalışanları çok yakından ilgilendiriyor. Başvuran alıyor. 1.831 lira ödeme yapılıyor. Ancak dikkat edilmesi gereken önemli bir süre konusu var. Bu şartın sağlanmadığı durumda para alma hakkı kayboluyor. SGK, doğum yapan çalışanlara iş göremezlik ödeneği veriyor. Doğumdan önce ve sonraki 16 haftalık süreçte bu parayı alabilmek için bir yılda 3 ay prim ödemiş olma şartı var. Yoksa ödeme yapılmıyor. 30 gün rapor alan asgari ücretliye 28 gün üzerinden yatarak tedavide 1.373 lira, ayakta tedavide ise 1.831 lira veriliyor. Öte yandan işveren ücretsiz izne çıkarttığında nakdi ücret desteğinden de faydalanılabiliyor. Asgari ücret arttığı için nakdi ücret desteğinin önümüzdeki günlerde 1420 liraya çıkartılması bekleniyor.
2.01.2021 Çalışma Hayatı
Para ödemesi yapılıyor! Başvuran alıyor, hemen...
Para ödemesi yapılıyor! Başvuran alıyor, hemen... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Ödemeler Sosyal Güvenli kurumu tarafından yapılıyor. SGK'dan para ödemesi alabilme için başvuru yapılması gerekiyor.
28.12.2020 Ekonomi
SGK para ödüyor! Başvuran alıyor, asgari ücretle çalışanlar...
SGK para ödüyor! Başvuran alıyor, asgari ücretle çalışanlar... Ücreti SGK ödüyor. Çalışanları yakından ilgilendiriyor. Başvuran yararlanıyor. Süre detayına dikkat edilmesi gerekiyor. O şartın sağlanmadığı durumda ücret ödenmiyor. SGK, çalışırken çeşitli sebeplerle raporlu oyunan süre boyunca iş göremezlik ödeneği veriyor. Bunun için de istirahat raporu alınması zorunlu. Ancak 90 gün çalışma şartını yerine getiremeyen çalışanlar rapor parası alamıyorlar. Aynı zamanda bu ödenek evde karantinada olan çalışanlar için de geçerli. Asgari ücretle çalışan bir kişi için evdeki istirahat döneminde 65 lira ödeme yapılıyor.
18.12.2020 Çalışan Hakları
SGK iptal ediyor! Emekli olamıyorsunuz ödediğiniz parayı da alamıyorsunuz
SGK iptal ediyor! Emekli olamıyorsunuz ödediğiniz parayı da alamıyorsunuz Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Emeklilik hayali kurarken büyük şok yaşarsınız. SGK iptal ediyor. Ödediğiniz paraları da alamıyorsunuz. Sahte sigorta başınızı yakar. Sahte sigortalılık 2012 yılına kadar sadece emeklilik için değil sağlık yardımlarına hak kazanmak için de çok başvurulan bir yöntemdi. Sahte sigortalılığın yaptırımları çok ağır. Üstelik sahte sigortalılığın yaptırımlarından sadece sahte sigortalı olan kişiler değil onları sigortalı gösteren işverenler de ciddi şekilde etkiliyor.
13.10.2020 Çalışan Hakları
Emekli olamayana SGK'dan prim iadesi!
Emekli olamayana SGK'dan prim iadesi! Emeklilik yaşını dolduran ancak yeterli prim günü bulunmadığı için emekli olamayanlar SGK’dan primlerinin iadesini isteyebilir, böylece SGK'dan toplu olarak ödeme alabilirler.
13.03.2019 Ekonomi
4A / 4B / 4C çalışanlarını kapsıyor! Paralar faizi ile iade ediliyor, e-Devlet'ten başvuran alıyor
4A / 4B / 4C çalışanlarını kapsıyor! Paralar faizi ile iade ediliyor, e-Devlet'ten başvuran alıyor Çalışma hayatında olan herkes bir süre çalıştıktan sonra ne zaman emekli olacağını araştırma başlıyor. Ancak çeşitli sebeplerle emekli oacak kadar çalışmayan kişiler olabiliyor. Bu durumda emekli olmak için SGK’ya yatırılan paralar geri iade alınabiliyor. Peki kimler SGK’dan prim iadesi alabiliyor. Ödeme almak için şartlar neler? İşte detaylar...
15.04.2024 Çalışma Hayatı
SGK'dan toplu para ödemesi! Başvurana 24 aylık maaş peşin olarak ödeniyor! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı farkı yok
SGK'dan toplu para ödemesi! Başvurana 24 aylık maaş peşin olarak ödeniyor! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı farkı yok Sosyal Güvenlik Kurumu'na başvuru şartı bulunuyor. 2 yıllık maaş tek seferde banka hesaplarına yatırılıyor. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı farkı bulunmuyor. SGK'ya yazılı olarak başvuru yapılması gerekiyor. Ödemeler banka hesabına tek seferde yatırılıyor. İşte merak edilen detaylar...
31.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sgk Para ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sgk para haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.