Serenay Sarıkaya Açıklama

Serenay Sarıkaya Açıklama

Son dakika Serenay Sarıkaya açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serenay Sarıkaya açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serenay Sarıkaya açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serenay Sarıkaya Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serenay sarıkaya açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 serenay sarıkaya açıklama haberi bulunmuştur. Tüm serenay sarıkaya açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay Sarıkaya: 'Bergen', Farah Zeynep Abdullah'a kısmetmiş
Serenay Sarıkaya: 'Bergen', Farah Zeynep Abdullah'a kısmetmiş Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler’de bir kuafördeydi. Çıkışta kendisini bekleyen araca binen oyuncu, Ulus’ta bir mekana geçerek menajeriyle buluştu. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Sarıkaya, uzun süre hazırlık yaptığı, ancak kendi çekim takvimine uymadığı için ayrılmak zorunda kaldığı 'Bergen' projesiyle ilgili konuştu.
5.03.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın gözünü alamadan baktığı şey! 'O kişiyi gördüğümde...'
Serenay Sarıkaya'nın gözünü alamadan baktığı şey! 'O kişiyi gördüğümde...' Şimdilerde Alice Müzikali ile sahnede olan Serenay Sarıkaya, “Gördüğünde gözünü alamadan baktığın şey ne?” sorusuna böyle yanıt verdi: "Yani o kişiyi gördüğünde onu bilirsin ve o ışık seni çok uzaktan dahi olsa çarpar. Ne kadar güzel dersin hani daha hiç konuşmadan da ruhunu güzel bulursun, anlarsın."
19.02.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya: Sabahtan akşama hayatımda bir şey değişmedi
Serenay Sarıkaya: Sabahtan akşama hayatımda bir şey değişmedi Dijital platformda yayınlanacak 'Şahmeran' dizisiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Kısaca gazetecilerle konuşan oyuncu, akşam saatlerinde tekrar kameralara yansıyınca "Sabahtan akşama hayatımda bir şey değişmedi" diyerek muhabirlere takıldı.
12.02.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın ayak bileğindeki kırmızı ipin sırrı ortaya çıktı!
Serenay Sarıkaya'nın ayak bileğindeki kırmızı ipin sırrı ortaya çıktı! Serenay Sarıkaya'nın sosyal medya paylaşımlarında kırmızı ip detayı dikkat çekiyordu. Sarıkaya'nın sağ ayak bileğinde taşıdığı kırmızı ipin sırrı ortaya çıktı. Ünlü isimler hakkındaki bu bilgileri hiç duymadınız! İşte Serenay Sarıkaya, Gizem Tuncer, Cansu Tosun ve Burak Sarımola'nın bilinmeyenleri...
15.01.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan Haldun Demirhisar cevabı!
Serenay Sarıkaya'dan Haldun Demirhisar cevabı! Oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün Nişantaşı'nda bir mekandan çıkarken görüntülendi.
17.04.2021 Magazin
Serenay Sarıkaya: Onun sevgilisi olduğum için...
Serenay Sarıkaya: Onun sevgilisi olduğum için... Serenay Sarıkaya'dan sevgilisi Kerem Bürsin ile ilgili çok özel sözler. İşte Serenay Sarkıya'nın sevgilise Kerem Bursin'e methiyeler düzdüğü açıklaması...
30.03.2017 Magazin
Mert Demir, Serenay Sarıkaya'ya "aşk" sorusundan kaçamadı
Mert Demir, Serenay Sarıkaya'ya "aşk" sorusundan kaçamadı Şarkıcı Mert Demir'in oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddiası gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.Geçtiğimiz gün yüzü olduğu giyim markasının etkinliğine katılan Demir, Sarıkaya "aşk" sorusuna dikkat çeken açıklama yaptı.
23.02.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya 'Durun bakalım' demişti! Mert Demir ilk kez konuştu!
Serenay Sarıkaya 'Durun bakalım' demişti! Mert Demir ilk kez konuştu! Serenay Sarıkaya’nın ismi son olarak 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla büyük beğeni toplayan şarkıcı Mert Demir ile anılmıştı. Sarıkaya, aşk iddialarına "Durun bakalım" diyerek akıllarda soru işareti bırakmıştı. Mert Demir, konuya dair ilk kez açıklama yaptı.
27.12.2023 Magazin
Serenay Sarıka sessizliğini korumuştu! Ümran Seyhan - Kenan Tosun aşkında söz sırası Cansu Tosun'da
Serenay Sarıka sessizliğini korumuştu! Ümran Seyhan - Kenan Tosun aşkında söz sırası Cansu Tosun'da Cansu Tosun, babası Kenan Tosun ile meslektaşı Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın çok konuşulan yasak aşkı hakkında ilk kez açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, annesine ihanet ettiği gerekçesiyle babasıyla artık görüşmediği iddiasına da cevap verdi.
10.11.2023 Magazin
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Serenay Sarıkaya’nın annesi ile Cansu Tosun’un babası yine kameralara yakalandı
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Serenay Sarıkaya’nın annesi ile Cansu Tosun’un babası yine kameralara yakalandı Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen haber sonrası açıklama yapan Serpil Tosun'un, eşinden boşanacağı öne sürülmüştü. Seyhan ile Tosun, geçtiğimiz gün birlikte objektiflere takıldı.
24.10.2023 Magazin
Ümran Seyhan ile Kenan Tosun arasında 'yasak' aşk! Serpil Tosun'dan ikinci hamle geldi
Ümran Seyhan ile Kenan Tosun arasında 'yasak' aşk! Serpil Tosun'dan ikinci hamle geldi Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan Serpil Tosun, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı manidar bir paylaşımla gündeme geldi.
10.10.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı!
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı! Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun'un birlikte görüntülendiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu haberlerin ardından Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Serenay Sarkıya'nın annesi Ümran Seyhan kimdir, kaç yaşında? Ümran Seyhan ile Kenan Tosun aşk mı yaşıyor?
28.09.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun 'yasak aşk' mı yaşıyor! Serpil Tosun'dan ilk açıklama geldi
Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun 'yasak aşk' mı yaşıyor! Serpil Tosun'dan ilk açıklama geldi Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda bir erkekle yürüyüş yaparken görüntülendi. Fotoğrafların basına yansımasından kısa bir süre sonra Seyhan'ın yanındaki kişinin Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun olduğu ortaya çıktı. Yasak aşk iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşerken Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun sessizliğini bozdu. İşte Tosun'un zehir zemberek sözleri...
28.09.2023 Magazin
Hande Subaşı'dan Serenay Sarıkaya açıklaması
Hande Subaşı'dan Serenay Sarıkaya açıklaması Hande Subaşı görüntülendi. Oyunculuğun yanı sıra şarkıcı kimliğiyle de bilinen Hande Subaşı, "İyi oyuncularda mutlak müzik kulağı vardır" diyerek meslektaşı Serenay Sarıkaya'ya övgüler yağdırdı.
20.09.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya: Beni çok arayacaksınız
Serenay Sarıkaya: Beni çok arayacaksınız Aile dizisinin sezon finaline girmesiyle tatile çıkan Serenay Sarıkaya her yaptığıyla olay oluyor. Sesi ve dansıyla sosyal medyada çok konuşulan ünlü oyuncu önceki akşam katıldığı davette muhabirlerin sorularını yanıtladı. Alice Müzikali'nin ardından arkadaşlarıyla yaptığı eğlence anları çok konuşulan ünlü oyuncu, görüntüler hakkında açıklama yaptı.
4.06.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması!
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması! Geçtiğimiz aylarda manken Çağla Şıkel hakkında söyledikleriyle çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil, tepki çeken bir açıklamaya daha imza attı. Geçtiğimiz akşam iftar sonrası görüntülenen ünlü isim, dizilerdeki öpüşme sahneleriyle ilgili soruya verdiği 'Aleyna Tiki' cevabıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
13.04.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer boşanıyor mu? İddialara yanıt geldi
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer boşanıyor mu? İddialara yanıt geldi Kıvanç Tatlıtuğ son olarak Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşıyor. Öpüşme sahnelerinin çoğalmasıyla Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer arasında 'kıskançlık krizi' çıktı iddiaları yayıldı. Ünlü oyuncu bu iddialara yanıt verdi.
4.04.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan güldüren paylaşım: Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik
Serenay Sarıkaya'dan güldüren paylaşım: Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik Şahmaran dizisinde Şahsu rolüyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya'nın, cesur sahneleriyle adından söz ettirmişti. Dizide Sarıkaya'nın ayakları gündem olmuştu. Ünlü oyuncu, bu kez de ayna karşısında poz verdi. Sarıkaya'nın telefon kılıfının üzerinde yazan yazı dikkat çekti.
31.01.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyayı salladı!
Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyayı salladı! Şahmaran dizisindeki 'Şahsu' karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun bir sahnede masada oturduğu pozu sosyal medyada paylaşıldı. Güzel oyuncunun ayakları hakkında acımasız yorumlar yapan kullanıcılara diğer kullanıcılar tepki gösterdi.
22.01.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan da açıklama geldi: Mert'i size yedirmeyeceğim!
Serenay Sarıkaya'dan da açıklama geldi: Mert'i size yedirmeyeceğim! Afra Saraçoğlu-Mert Yazıcıoğlu çiftinin dört yıllık ilişkilerine nokta koyması sonrası gözlerin çevrildiği 'Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir, haftalardır magazin gündeminden düşmüyor. Üç oyuncu da ihanet dedikodusunu yalanlarken, 'Şahmaran' dizisindeki rol arkadaşı hakkında bir açıklama da Serenay Sarıkaya'dan geldi.
20.01.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın çantasının fiyatını duyan inanamadı!
Serenay Sarıkaya'nın çantasının fiyatını duyan inanamadı! Dijital bir platformda yayınlanan 'Şahmeran' dizisiyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya tarzı ile de magazin gündeminde yer alıyor. Son olarak Sarıkaya'nın mavi çantasının fiyatı adeta dudak uçuklattı.
18.01.2023 Magazin
2022'nin son aşk bombası! Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz birlikte mi?
2022'nin son aşk bombası! Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz birlikte mi? 2022 yılında bomba bir aşk iddiası ortaya atıldı. Bir süredir ‘tehlikeli yakınlaşma’ şeklinde lanse edilen Serenay Sarıkaya-Burak Deniz birlikte iddiaları ortaya atıldı. Sarıkaya bu haberlere sosyal medya hesabından açıklık getirdi.
30.12.2022 Magazin
Şeyma Subaşı'dan kafaları karıştıran fotoğraf!
Şeyma Subaşı'dan kafaları karıştıran fotoğraf! Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yollarını ayıran Şeyma Subaşı'nın adı Hakan Sabancı ile anılıyordu. İddialar karşısında sessiz kalan Subaşı sosyal medya hesabından Mehmet Germiyanlıgil ile pozunu paylaştı. Subaşı'nın bu hamlesi kafaları karıştırdı.
29.04.2022 Magazin
Bergen, Recep İvedik 5'i geçti!
Bergen, Recep İvedik 5'i geçti! Pandemi süreciyle birlikte zor günler geçiren sinema salonlarına eski coşkusunu kazandıran ‘Bergen’, vizyondaki üçüncü hafta sonunda 720 bin 96 seyirci tarafından izlendi ve toplam seyirci sayısı 4 milyonu aşarak 17 günde 4.094.043'a ulaştı.
21.03.2022 Magazin
Umut Evirgen: Nur benim kardeşim
Umut Evirgen: Nur benim kardeşim Nur Fettahoğlu'nun, Instagram hesabından Umut Evirgen ile birlikte çekilen fotoğrafını, "Sen hep aşkla..." notuyla yayınlaması kafaları karıştırmıştı. Konuyla alakalı konuşan Evirgen, "Nur benim kardeşim!" açıklamasını yaparak, "Yeni aşk" dedikodularını yalanladı.
28.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serenay Sarıkaya Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serenay sarıkaya açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.