Gazete Vatan Logo
Magazin Serenay Sarıkaya'dan güldüren paylaşım: Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik

Serenay Sarıkaya'dan güldüren paylaşım: Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik

Şahmaran dizisinde Şahsu rolüyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya'nın, cesur sahneleriyle adından söz ettirmişti. Dizide Sarıkaya'nın ayakları gündem olmuştu. Ünlü oyuncu, bu kez de ayna karşısında poz verdi. Sarıkaya'nın telefon kılıfının üzerinde yazan yazı dikkat çekti.

Serenay Sarıkaya'dan güldüren paylaşım: Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik

Burak Deniz, Serenay Sarıkaya ve Mert Ramazan Demir'in başrolünü oynadığı Şahmaran dizisi, geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlamıştı. Dizinin bölümleri kısa sürede Twitter'da gündem olurken Sarıkaya'nın bir sahnede görünen ayakları sosyal medyaya damga vurmuştu.

YORUM YAĞDI

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ile de hayran bırakan Serenay Sarıkaya'nın bir sahnede masada oturduğu pozu sosyal medyada paylaşılmıştı. Duruşun da verdiği etkiyle ayakları olduğundan daha büyük görünen Sarıkaya sosyal medyayı ikiye bölmüştü. Güzel oyuncunun ayakları hakkında acımasız yorumlar yapan kullanıcılara diğer kullanıcılar tepki göstermişti.

KAMYON ARKASI YAZISI DİKKAT ÇEKTİ

Yoğun bir iş temposu bulunan güzel oyuncu, Instagram hesabından kendisine makyaj yapıldığı anda çektiği bir fotoğrafı paylaştı. Sarıkaya'nın telefon kılıfının arkasındaki kamyon arkası yazısı dikkat çekti. Oyuncunun telefon kılıfında "Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik" yazısı görüldü.

Serenay’ın ‘taburcu’ ettikleri

Serenay Sarıkaya’nın paylaşımının ardından geçmişte aşk yaşadığı isimler merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Güzel oyuncu Tolgahan Sayışman, Çağatay Ulusoy, Kerem Bürsin, Cem Yılmaz gibi ünlü isimlerin ardından işletmeci Umut Evirgen’le ilişki yaşadı. Bir dönem de adı iş insanları Haldun Demirhisar ve Muzaffer Yıldırım’la birlikte anıldı.