Gazete Vatan Logo
Magazin Serenay Sarıkaya: Onun sevgilisi olduğum için...

Serenay Sarıkaya: Onun sevgilisi olduğum için...

Serenay Sarıkaya'dan sevgilisi Kerem Bürsin ile ilgili çok özel sözler. İşte Serenay Sarkıya'nın sevgilise Kerem Bursin'e methiyeler düzdüğü açıklaması...

Serenay Sarıkaya: Onun sevgilisi olduğum için...

'Fi' dizisinde Duru karakteriyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya, özel hayatına dair açıklamalar yaptı.

Instyle Dergisi’nin Nisan sayısının kapak konuğu, ‘Fi’ dizisiyle ekranlara dönecek Serenay Sarıkaya oldu.

Serenay Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bürsin için şunları söyledi: “Çok özel bir ruhu var, bana çok iyi geliyor. Bir kadın olarak onun sevgilisi olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.”

Sarıkaya, ''En çılgın halinizi nasıl tanımlarsınız?'' sorusuna, ''Erken yaşta ayakları üzerinde duran olgun kadın imajı bana çok erken geldi. Hakikaten çok fazla çılgınlık yaptığımı pek hatırlamıyorum" dedi.

Serenay Sarıkaya sözlerine şöyle devam etti: Bende hep sindirerek ve kontrollü olma isteği vardı. Belki arkadaş çevremde bazen çılgınca şeyler yapıyor olabilirim, ben de tam bilemiyorum" yanıtını verdi.

SEVİŞME SAHNELERİ OLAY YARATTI

Dizinin geçen haftalarda yayınlanan fragmanında yer alan Serenay Sarıkaya ile Mehmet Günsür'ün sevişme sahneleri olay yaratmıştı.