Serenay Sarıkaya Dizi

Serenay Sarıkaya Dizi

Son dakika Serenay Sarıkaya dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serenay Sarıkaya dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serenay Sarıkaya dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serenay Sarıkaya Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serenay sarıkaya dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 146 serenay sarıkaya dizi haberi bulunmuştur. Tüm serenay sarıkaya dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay Sarıkaya'nın üç poz karşılığında aldığı para dudak uçuklattı
Serenay Sarıkaya'nın üç poz karşılığında aldığı para dudak uçuklattı Serenay Sarıkaya, bir otomobil markasının reklam yüzü oldu. Güzel oyuncu, üç poz karşılığında 300 bin lira kazandı.
25.02.2020 Magazin
Serenay Sarıkaya isyan etti! Fİ ne zaman başlıyor?
Serenay Sarıkaya isyan etti! Fİ ne zaman başlıyor? Türkiye'nin ilk internet dizisi olan 'Fi' ne zaman başlayacak 2.sezon sorusu Serenay Sarıkaya'yı bile isyan ettirdi.
19.10.2017 Televizyon
Serenay'dan Ozan'a: Hadi gel artık...
Serenay'dan Ozan'a: Hadi gel artık... Ozan Güven ile Cem Yılmaz'ın başrolünü oynadığı Arif V 216 filminin çekimleri dün bitti. Ozan Güven'e Fİ'den arkadaşı Serenay Sarıkaya, 'Hadi gel artık da başlayalım' diye seslendi.
2.09.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan 'Fi' açıklaması!
Serenay Sarıkaya'dan 'Fi' açıklaması! Serenay Sarıkaya, önceki akşam sevgilisi Kerem Bursin'le birlikte İstinye'de görüntülendi.
16.08.2017 Televizyon
Serenay Sarıkaya ile Berrak Tüzünataç Fransa'yı büyüledi!
Serenay Sarıkaya ile Berrak Tüzünataç Fransa'yı büyüledi! 'Fi'nin yıldızları Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç ve Mehmet Günsür Cannes'da televizyon fuarına katıldı.
3.04.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya’ neden YGS sınavına giremedi?
Serenay Sarıkaya’ neden YGS sınavına giremedi? Serenay Sarıkaya, yoğunluk yüzünden YGS sınavını kaçırdığı haberlerine açıklık getirdi. Sarıkaya sınava neden giremediğini açıkladı...
31.03.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya: Onun sevgilisi olduğum için...
Serenay Sarıkaya: Onun sevgilisi olduğum için... Serenay Sarıkaya'dan sevgilisi Kerem Bürsin ile ilgili çok özel sözler. İşte Serenay Sarkıya'nın sevgilise Kerem Bursin'e methiyeler düzdüğü açıklaması...
30.03.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöp oldu!
Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöp oldu! Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöpe gitti. Haftanın 3 günü YGS'ye hazırlanan Sarıkaya, sınava giremedi. Peki sınava neden giremedi?
26.03.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya 3 ayda hazırlandı!
Serenay Sarıkaya 3 ayda hazırlandı! Güzzel oyuncu Serenay Sarıkaya, yeni dizisi Fİ için 3 ay özel hazırlandı.
23.03.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya Medcezir'den sonra ne yapacak?
Serenay Sarıkaya Medcezir'den sonra ne yapacak? Geçtiğimiz gece bir ödül törenine katılan "Medcezir" dizisinin güzel oyuncusu Serenay Sarıkaya dizi bittikten sonraki planını açıkladı...
4.06.2015 Magazin
Aile dizisi neden final yapıyor? Devin finalde ölüyor mu? Aile son bölümde neler olacak?
Aile dizisi neden final yapıyor? Devin finalde ölüyor mu? Aile son bölümde neler olacak? Aile dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler ve Nur Sürer gibi yıldızların yer aldığı dizi 30. bölümü bu akşam yayınlanıyor. 30 Ocak Salı akşamı final yapacak Aile dizisinin finalinde Devin'in öleceği de araştırılmaya başlandı. Başlangıçta 30 bölüm süreceği açıklanan Aile dizisinin final bölümünde neler olacak?
30.01.2024 Magazin
Aile bu bölümde mi final yapıyor? Aile dizisi finali ne zaman? Geri sayım başladı!
Aile bu bölümde mi final yapıyor? Aile dizisi finali ne zaman? Geri sayım başladı! Show Tv'de Salı akşamları yayınlanan Aile dizisi finali merakla bekleniyor. Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı dizi Aslan ve Devin'in hikayesini anlatıyor ilk günden bu yana. Ancak hikayede sona gelindi. Final öncesi kadroya yeni isimler de dahil olmaya devam ediyor. Peki 16 Ocak Aile dizisi final mi yapacak? İşte AİLE FİNAL TARİHİ...
30.01.2024 Magazin
Bu akşam Aile dizisi var mı? 2 Ocak Aile var mı, yok mu, Aile dizisi yeni bölüm ne zaman, Show TV Aile dizisi bugün var mı?
Bu akşam Aile dizisi var mı? 2 Ocak Aile var mı, yok mu, Aile dizisi yeni bölüm ne zaman, Show TV Aile dizisi bugün var mı? Aile dizisinin bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelip gelmeyeceği sorgulanıyor. Show Tv’nin sevilen yapımı Aile Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başarılı performansıyla her hafta Salı günü ekranlara geliyor. Show Tv’nin 2 Ocak Salı günü TV yayın akışını kontrol edenler “Aile yeni bölümü ne zaman, 2 Ocak Aile dizi var mı, bugün Aile dizisi yok mu?” sorusunun yanıtını araştırıyor.
2.01.2024 Televizyon
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Aile dizisi yeni sezona bir eksikle başlıyor! Ünlü oyuncu veda haberini doğruladı!
Aile dizisi yeni sezona bir eksikle başlıyor! Ünlü oyuncu veda haberini doğruladı! Aile dizisi yeni sezonu ne zaman başlıyor diyenlere müjdeli haber geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer gibi yıldızların yer aldığı dizi 2. sezonu için gün sayıyor. Aslan ve Devin'in hikayesinin tekrar başlayacağı tarih açıklandı. Ancak bu güzel haberi gölgeleyen bir veda haberi daha var. Aslan yeni sezonda kardeşsiz kalabilir. Peki Aile 2. sezon başlama tarihi ne zaman? İşte detaylar...
24.08.2023 Televizyon
Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki iddialara Serenay Sarıkaya'dan yanıt: Çok çirkin konuşmalar
Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki iddialara Serenay Sarıkaya'dan yanıt: Çok çirkin konuşmalar ‘Aile' dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ'un düşük reytinglere karşı 13 bölüm parası 20 milyon TL'yi peşin aldığı iddia edilmişti. Bu konuya dair çıkan haberler Serenay Sarıkaya'ya sorulunca güzel oyuncu bakın ne dedi.
7.05.2023 Magazin
Aile dizisi sezon finali tarihi belli oldu
Aile dizisi sezon finali tarihi belli oldu Aile dizisi sezon finali tarihi belli oldu. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler ve Nur Sürer'in yer aldığı dizi 30 bölüm olarak tasarlanmıştı. İlk bölümden itibaren beklenen ilgiyi gören Aile dizisinin sezon finali yapacağı bölüm açıklandı.
28.04.2023 Televizyon
Nuri Alço'dan sitem dolu sözler: Biz boşuna çalışmışız
Nuri Alço'dan sitem dolu sözler: Biz boşuna çalışmışız Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço, genç oyuncuların bölüm başı aldığı paralarla ilgili konuştu. Usta oyuncu açıklamasında "Bölüm başı haftalık 850 bin lira Serenay (Sarıkaya) alıyor. Böyle bir rakamlar yok" diyerek sitem etti.
17.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serenay Sarıkaya Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serenay sarıkaya dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.