Serenay Sarıkaya Fi

Serenay Sarıkaya Fi

Son dakika Serenay Sarıkaya Fi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serenay Sarıkaya Fi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serenay Sarıkaya Fi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serenay Sarıkaya Fi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serenay sarıkaya fi gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 serenay sarıkaya fi haberi bulunmuştur. Tüm serenay sarıkaya fi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay Sarıkaya'dan Fi itirafı
Serenay Sarıkaya'dan Fi itirafı Oyuncu Serenay Sarıkaya, “Antrenmanlara ağlayarak gittim. Ama travmamı yenmemi sağladı” dedi.
29.10.2018 Magazin
Serenay’ı ağlatan iltifat
Serenay’ı ağlatan iltifat Serenay Sarıkaya, ‘Fi’ dizisinin yönetmeni Mert Baykal’ın “Serenay hem oyuncu hem dansçı olarak çok iyiydi.
12.03.2018 Magazin
En'lerin gecesi
En'lerin gecesi TV Yıldızları Ödülleri, önceki akşam Shangri-La Bosphorus İstanbul’da yapılan törenle sahiplerini buldu.
28.11.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya isyan etti! Fİ ne zaman başlıyor?
Serenay Sarıkaya isyan etti! Fİ ne zaman başlıyor? Türkiye'nin ilk internet dizisi olan 'Fi' ne zaman başlayacak 2.sezon sorusu Serenay Sarıkaya'yı bile isyan ettirdi.
19.10.2017 Televizyon
'Fİ' dizisinde flaş gelişme! Kerem Bürsin...
'Fİ' dizisinde flaş gelişme! Kerem Bürsin... 'Fi'nin yıldızı Serenay Sarıkaya, Fİ yeni sezonda konuk oyuncu olması için sevgilisi Kerem Bürsin'i ikna etmeye çalışıyor.
25.09.2017 Televizyon
Serenay'dan Ozan'a: Hadi gel artık...
Serenay'dan Ozan'a: Hadi gel artık... Ozan Güven ile Cem Yılmaz'ın başrolünü oynadığı Arif V 216 filminin çekimleri dün bitti. Ozan Güven'e Fİ'den arkadaşı Serenay Sarıkaya, 'Hadi gel artık da başlayalım' diye seslendi.
2.09.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan 'Fi' açıklaması!
Serenay Sarıkaya'dan 'Fi' açıklaması! Serenay Sarıkaya, önceki akşam sevgilisi Kerem Bursin'le birlikte İstinye'de görüntülendi.
16.08.2017 Televizyon
Serenay ve Kerem'i yatakta bekleyen sürpriz!
Serenay ve Kerem'i yatakta bekleyen sürpriz! Geçen hafta Bodrum sezonunu açan Yasemin Özilhan dün teknesinde Serenay Sarıkaya ve sevgilisi Kerem Bursin'i ağırladı.
2.07.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya modaya uydu
Serenay Sarıkaya modaya uydu 'Fi' dizisinin sezon finali yapmasıyla tatile başlayan Serenay Sarıkaya, flamingo deniz yatağı üzerinde poz verdi.
19.06.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan kötü haber!
Serenay Sarıkaya'dan kötü haber! Serenay Sarıkaya'nın Fi dizisinin setinde dizinden sakatlandığı ortaya çıktı. İşte Serenay Sarıkaya'nın sakatlanmasının ardından koltuk değneği ile objektiflere takıldığı anlar...
6.06.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya dayanamadı paylaştı!
Serenay Sarıkaya dayanamadı paylaştı! Son dönemin en gözde projesi olan 'Fİ'nin Duru'su Serenay Sarıkaya'nın 'tüy'lü paylaşımı herkesi güldürdü.
28.04.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya ile Berrak Tüzünataç Fransa'yı büyüledi!
Serenay Sarıkaya ile Berrak Tüzünataç Fransa'yı büyüledi! 'Fi'nin yıldızları Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç ve Mehmet Günsür Cannes'da televizyon fuarına katıldı.
3.04.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya’ neden YGS sınavına giremedi?
Serenay Sarıkaya’ neden YGS sınavına giremedi? Serenay Sarıkaya, yoğunluk yüzünden YGS sınavını kaçırdığı haberlerine açıklık getirdi. Sarıkaya sınava neden giremediğini açıkladı...
31.03.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya: Onun sevgilisi olduğum için...
Serenay Sarıkaya: Onun sevgilisi olduğum için... Serenay Sarıkaya'dan sevgilisi Kerem Bürsin ile ilgili çok özel sözler. İşte Serenay Sarkıya'nın sevgilise Kerem Bursin'e methiyeler düzdüğü açıklaması...
30.03.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöp oldu!
Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöp oldu! Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöpe gitti. Haftanın 3 günü YGS'ye hazırlanan Sarıkaya, sınava giremedi. Peki sınava neden giremedi?
26.03.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya 3 ayda hazırlandı!
Serenay Sarıkaya 3 ayda hazırlandı! Güzzel oyuncu Serenay Sarıkaya, yeni dizisi Fİ için 3 ay özel hazırlandı.
23.03.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya: Kerem karışmaz
Serenay Sarıkaya: Kerem karışmaz Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, 'Fi' dizisindeki olay sahneleriyle ilgili konuştu. Serenay Sarıkaya Kerem'in işlerine karışmadığını söyledi.
19.03.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya sosyal medyayı salladı!
Serenay Sarıkaya sosyal medyayı salladı! Mehmet Günsür ile Serenay Sarıkaya’nın fotoğrafı sosyal medyada çok konuşuldu. İşte Fi dizisinde beraber rol alan Mehmet Günsür ile Serenay Sarıkaya'nın o sahnesi...
14.03.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya’dan hayranlarını üzen karar
Serenay Sarıkaya’dan hayranlarını üzen karar Kerem Bürsin'le evlilik yolunda ilerleyen birlikteliğini bitirdikten sonra Amerika'ya giden ve yaz tatilinin büyük bir çoğunluğunu gözlerden uzakta geçirmeyi tercih eden Serenay Sarıkaya'nın ekran kararı...
10.10.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serenay Sarıkaya Fi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serenay sarıkaya fi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.