Serenay Sarıkaya İnstagram

Serenay Sarıkaya İnstagram

Son dakika Serenay Sarıkaya instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serenay Sarıkaya instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serenay Sarıkaya instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serenay Sarıkaya İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serenay sarıkaya instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 serenay sarıkaya instagram haberi bulunmuştur. Tüm serenay sarıkaya instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay Sarıkaya'nın yeni pozuna Burak Deniz yorumu! 'Havada aşk kokusu var'
Serenay Sarıkaya'nın yeni pozuna Burak Deniz yorumu! 'Havada aşk kokusu var' Dijital bir platformda yayınlanan 'Şahmaran' dizisindeki rol arkadaşı Burak Deniz ile aşk yaşadığı konuşulan Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından yeni pozlarını paylaştı. Deniz, meslektaşının fotoğrafına yaptığı yorumla çok konuşuldu. Sosyal medya kullanıcıları da 'Havada aşk kokusu var', 'Muhteşem ikili' gibi ifadeler kullandı.
4.02.2023 Magazin
Pembe kombini çok beğenilmişti! Serenay Sarıkaya'dan olay poz: 'Semt oturuşunu sizden öğrenecek değiliz'
Pembe kombini çok beğenilmişti! Serenay Sarıkaya'dan olay poz: 'Semt oturuşunu sizden öğrenecek değiliz' Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Son olarak katıldığı ödül töreninde pembe kombiniyle herkesi mest eden güzel oyuncudan yeni bir paylaşım daha geldi. Serenay Sarıkaya, olay yaratan dekoltesiyle çömelerek poz verdi.
1.06.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya paylaştı,herkes o detaya takıldı!
Serenay Sarıkaya paylaştı,herkes o detaya takıldı! Şahmeran dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Serenay Sarıkaya Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yine adından söz ettirdi. Güzel oyuncu, iddialı pozlarını yayınladı, herkes ayağındaki detaya takıldı.
15.12.2021 Magazin
Serenay Sarıkaya: Bunu eninde sonunda yazacağımı biliyordunuz
Serenay Sarıkaya: Bunu eninde sonunda yazacağımı biliyordunuz Magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Serenay Sarıkaya, keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Güzel oyuncu, son olarak ayna karşısında çektiği fotoğraflarla dikkatleri üzerine topladı.
16.10.2021 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın 'sıfır makyaj' pozlarına beğeni yağdı!
Serenay Sarıkaya'nın 'sıfır makyaj' pozlarına beğeni yağdı! Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından makyajsız pozlarını paylaştı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz'la yollarını ayıran oyuncu Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına hayranları beğeni yağdırdı.
21.11.2020 Magazin
Serenay Sarıkaya açıkladı! 'O paylaşım espriydi'
Serenay Sarıkaya açıkladı! 'O paylaşım espriydi' Oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün komedyen sevgilisi Cem Yılmaz’ın evinden çıkarken görüntülendi.
11.09.2020 Magazin
Ödül gecesinde Serenay Sarıkaya'ya şok!
Ödül gecesinde Serenay Sarıkaya'ya şok! Serenay Sarıkaya’nın katıldığı ödül gecesinde üzerine iki bardak su döküldü.
4.12.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya hayatının şokunu yaşadı!
Serenay Sarıkaya hayatının şokunu yaşadı! Kadınların korkulu rüyası 'pişti olmak' Serenay Sarıkaya'nın başına geldi. Serenay, katıldığı davette Ece Sükan ile aynı elbiseyi giydi.
30.10.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya’nın paylaşımına sevgilisinden şaşırtan yorum!
Serenay Sarıkaya’nın paylaşımına sevgilisinden şaşırtan yorum! Oyuncu Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabından hayvanlara yapılan işkencelere ve hayvan ölümlerine tepki gösterdi.
27.10.2017 Magazin
Serenay'a kötü haber! Kerem umursamadı
Serenay'a kötü haber! Kerem umursamadı Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın Amerika’da bulunan sevgilisi Kerem Bursin'e, özlediği için yazdığı "Gel hadi artık" sözleri karşılığını bulmadı.
24.10.2017 Magazin
Serenay'dan Ozan'a: Hadi gel artık...
Serenay'dan Ozan'a: Hadi gel artık... Ozan Güven ile Cem Yılmaz'ın başrolünü oynadığı Arif V 216 filminin çekimleri dün bitti. Ozan Güven'e Fİ'den arkadaşı Serenay Sarıkaya, 'Hadi gel artık da başlayalım' diye seslendi.
2.09.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya'ya kulüp çıkışı taciz!
Serenay Sarıkaya'ya kulüp çıkışı taciz! Serenay Sarıkaya ile sevgilisi Kerem Bürsin, Arnavutköy'deki bir kulüpten çıkarken sözlü tacize uğradı!
21.08.2017 Magazin
İşte Serenay Sarıkaya'nın babası!
İşte Serenay Sarıkaya'nın babası! Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, babasıyla tatil yapıyor.
16.08.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya dondu kaldı!
Serenay Sarıkaya dondu kaldı! Serenay Sarıkaya ile 1.5 yıldır aşk yaşadığı Kerem Bürsin önceki akşam İstinyePark’taydı. Alışveriş yapıp yemek yediler.
16.08.2017 Magazin
Serenay’ın en duru hali
Serenay’ın en duru hali Serenay Sarıkaya, Instagram sayfasında “Makyaj yok” notuyla fotoğrafını paylaştı.
14.08.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya artık bıktı!
Serenay Sarıkaya artık bıktı! Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çiftine huzur yok.
25.07.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya'yı korkutan şok olay!
Serenay Sarıkaya'yı korkutan şok olay! Bodrum'da tatil yapan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin talihsiz bir olay yaşadı. Serenay'ın korku dolu anları işte böyle yakalandı...
5.07.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya yılın düğününde bilerek mi frikik verdi?
Serenay Sarıkaya yılın düğününde bilerek mi frikik verdi? Serenay Sarıkaya, kıyafetinin azizliğine mi uğradı, yoksa bilerek mi frikik verdi? İşte Serenay kanadından gelen bilgi...
3.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serenay Sarıkaya İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serenay sarıkaya instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.