Serenay Sarıkaya Aşk

Serenay Sarıkaya Aşk

Son dakika Serenay Sarıkaya aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serenay Sarıkaya aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serenay Sarıkaya aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serenay Sarıkaya Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serenay sarıkaya aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 serenay sarıkaya aşk haberi bulunmuştur. Tüm serenay sarıkaya aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay Sarıkaya'dan ilan-ı aşk! İlk kez Mert Demir ile ilgili konuştu
Serenay Sarıkaya'dan ilan-ı aşk! İlk kez Mert Demir ile ilgili konuştu Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı bir süredir şarkıcı Mert Demir'le anılıyordu. Sosyal medya yorumlarıyla dikkat çeken ikili, baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü objektiflere yansımış ama aşk sorularını yanıtsız bırakmıştı. Etiler'de görüntülenen Sarıkaya, kural bozdu; ilk kez sürpriz birlikteliği kabul etti.
10.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya -  Mert Demir'den Milano dönüşü yeni taktik!
Serenay Sarıkaya - Mert Demir'den Milano dönüşü yeni taktik! Şarkıcı Mert Demir (30) ve oyuncu Seranay Sarıkaya (31), aşk soruları karşısında her defasında sessiz kalıyor. Milano tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıyan ikili, yan yana görüntü vermemek adına taktik yaptı. Kameraları fark eden Sarıkaya, sevgilisini telefonla uyardı.
9.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya - Mert Demir aşk mı yaşıyor? Amsterdam detayı ortaya çıktı
Serenay Sarıkaya - Mert Demir aşk mı yaşıyor? Amsterdam detayı ortaya çıktı Serenay Sarıkaya, son olarak 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla geniş kitleler tarafından tanınan şarkıcı Mert Demir ile anılmaya başlamıştı. Sarıkaya hakkındaki iddialar için 'Durun bakalım' yanıtını vermişti. Serenay Sarıkaya ile Mert Demir hakkında bomba bir iddia daha gündeme geldi.
18.02.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a Lübnan'da büyük ilgi!
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a Lübnan'da büyük ilgi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak, önceki gün Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gerçekleşen Mr Lebanon 2024 Ödül Töreni'ne damga vurdu.
11.01.2024 Künye
Serenay Sarıkaya aşk haberleri sonrası ünlü şarkıcının pozuna kayıtsız kalamadı
Serenay Sarıkaya aşk haberleri sonrası ünlü şarkıcının pozuna kayıtsız kalamadı Serenay Sarıkaya, son olarak 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla geniş kitleler tarafından tanınan şarkıcı Mert Demir ile anılmaya başlamıştı. Ünlü oyuncu, aşk iddiaları üzerine "Durun bakalım" diyerek akıllarda soru işareti bırakmıştı. Sarıkaya, son olarak adının aşk dedikodularına karıştığı Demir'in paylaşımına yorum bıraktı.
11.01.2024 Magazin
Eski sevgilisiyle Serenay Sarıkaya aşk yaşamıştı! Hande Erçel: Çok tatlı buluyorum
Eski sevgilisiyle Serenay Sarıkaya aşk yaşamıştı! Hande Erçel: Çok tatlı buluyorum Oyuncu Hande Erçel, hem iş insanı Hakan Sabancı ile ilişkisiyle hem de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Erçel, son olarak yüzü olduğu markanın lansmanında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Oyuncu, "Afra Saraçoğlu ve Serenay Sarıkaya'yı nasıl buluyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi.
21.06.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan 'aşk' yanıtı! Umut Evirgen'in ailesi istemedi mi?
Serenay Sarıkaya'dan 'aşk' yanıtı! Umut Evirgen'in ailesi istemedi mi? Son günlerde takıntılı hayranı nedeniyle zor günler yaşayan Serenay Sarıkaya, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. Bir süredir işletmeci Umut Evirgen'le aşk yaşadığı yönündeki iddialarla gündeme gelen ünlü oyuncu, Evirgen'in ailesinin kendisini istemediği yönündeki iddialara yanıt verdi. Öte yandan 'Şahmeran' dizisinde başrolü paylaştığı Burak Deniz'in aracının Sarıkaya'nın evinin önünde görüntülenmesi, "Aşk mı yaşıyorlar?" sorusunu akıllara getirdi. Deniz, iddialara noktayı koydu.
29.01.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya affetmedi! O dava sonuçlandı
Serenay Sarıkaya affetmedi! O dava sonuçlandı Oyuncu Serenay Sarıkaya, kendisiyle ilgili ortaya atılan “Evli bir kulüp başkanıyla aşk yaşıyor” iddiasına ilişkin açtığı tazminat davasını kazandı. Mahkeme, Serenay Sarıkaya hakkında iddiayı köşesine taşıyan gazeteciyi tazminat ödemeye mahkum etti.
12.11.2021 Magazin
Serenay Sarıkaya böyle görüntülendi
Serenay Sarıkaya böyle görüntülendi Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra suskunluğa bürünen Serenay Sarıkaya önceki gün Etiler’deydi.
31.12.2020 Magazin
Serenay Sarıkaya son noktayı koydu
Serenay Sarıkaya son noktayı koydu Oyuncu Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin'le ayrılığının ardından Ali Koç ile aşk yaşadığı iddiasını ortaya atan Kadir Çetinçalı'ya dava açmıştı. Sarıkaya, Kerem Çetinçalı'yı bir kadın dayanışma derneğine bağışta bulunması karşılığında affetti.
25.09.2020 Magazin
Serenay Sarıkaya hayatının şokunu yaşadı!
Serenay Sarıkaya hayatının şokunu yaşadı! Kadınların korkulu rüyası 'pişti olmak' Serenay Sarıkaya'nın başına geldi. Serenay, katıldığı davette Ece Sükan ile aynı elbiseyi giydi.
30.10.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya’nın paylaşımına sevgilisinden şaşırtan yorum!
Serenay Sarıkaya’nın paylaşımına sevgilisinden şaşırtan yorum! Oyuncu Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabından hayvanlara yapılan işkencelere ve hayvan ölümlerine tepki gösterdi.
27.10.2017 Magazin
İşte Serenay Sarıkaya'nın babası!
İşte Serenay Sarıkaya'nın babası! Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, babasıyla tatil yapıyor.
16.08.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya dondu kaldı!
Serenay Sarıkaya dondu kaldı! Serenay Sarıkaya ile 1.5 yıldır aşk yaşadığı Kerem Bürsin önceki akşam İstinyePark’taydı. Alışveriş yapıp yemek yediler.
16.08.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya artık bıktı!
Serenay Sarıkaya artık bıktı! Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çiftine huzur yok.
25.07.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya: Onun sevgilisi olduğum için...
Serenay Sarıkaya: Onun sevgilisi olduğum için... Serenay Sarıkaya'dan sevgilisi Kerem Bürsin ile ilgili çok özel sözler. İşte Serenay Sarkıya'nın sevgilise Kerem Bursin'e methiyeler düzdüğü açıklaması...
30.03.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöp oldu!
Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöp oldu! Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöpe gitti. Haftanın 3 günü YGS'ye hazırlanan Sarıkaya, sınava giremedi. Peki sınava neden giremedi?
26.03.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya 3 ayda hazırlandı!
Serenay Sarıkaya 3 ayda hazırlandı! Güzzel oyuncu Serenay Sarıkaya, yeni dizisi Fİ için 3 ay özel hazırlandı.
23.03.2017 Magazin
Serenay'dan ilan-ı aşk
Serenay'dan ilan-ı aşk Serenay Sarıkaya, facebook profiline koyduğu bir fotoğrafla rol arkadaşına aşkını ilan etti
27.09.2010 Magazin
Satış rekorları kıran gençlik romanı film oldu
Satış rekorları kıran gençlik romanı film oldu Satış rekorları kıran gençlik romanı “Güneşi Söndürmem Gerek” aynı adla beyazperdede seyirci ile buluştu. Filmin oyuncuları, güzel bir çalışma olduğunu söyledi.
28.03.2024 Magazin
Mert Demirli bıyık sorusu Serenay Sarıkaya'yı güldürdü!
Mert Demirli bıyık sorusu Serenay Sarıkaya'yı güldürdü! Serenay Sarıkaya, yüzü olduğu lüks mücevher markasının etkinliği için gittiği Güney Kore'den dönüşte, İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Basın mensuplarını karşısında görünce şaşkınlık yaşayan güzel oyuncu, uzun süredir adının aşk dedikodularına karıştığı Mert Demir'le ilgili sorulardan kaçamadı.
20.03.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serenay Sarıkaya Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serenay sarıkaya aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.