Serenay Sarıkaya Sevgili

Serenay Sarıkaya Sevgili

Son dakika Serenay Sarıkaya sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serenay Sarıkaya sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serenay Sarıkaya sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serenay Sarıkaya Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serenay sarıkaya sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 serenay sarıkaya sevgili haberi bulunmuştur. Tüm serenay sarıkaya sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay Sarıkaya'dan ilan-ı aşk! İlk kez Mert Demir ile ilgili konuştu
Serenay Sarıkaya'dan ilan-ı aşk! İlk kez Mert Demir ile ilgili konuştu Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı bir süredir şarkıcı Mert Demir'le anılıyordu. Sosyal medya yorumlarıyla dikkat çeken ikili, baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü objektiflere yansımış ama aşk sorularını yanıtsız bırakmıştı. Etiler'de görüntülenen Sarıkaya, kural bozdu; ilk kez sürpriz birlikteliği kabul etti.
10.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya -  Mert Demir'den Milano dönüşü yeni taktik!
Serenay Sarıkaya - Mert Demir'den Milano dönüşü yeni taktik! Şarkıcı Mert Demir (30) ve oyuncu Seranay Sarıkaya (31), aşk soruları karşısında her defasında sessiz kalıyor. Milano tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıyan ikili, yan yana görüntü vermemek adına taktik yaptı. Kameraları fark eden Sarıkaya, sevgilisini telefonla uyardı.
9.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya - Mert Demir aşk mı yaşıyor? Amsterdam detayı ortaya çıktı
Serenay Sarıkaya - Mert Demir aşk mı yaşıyor? Amsterdam detayı ortaya çıktı Serenay Sarıkaya, son olarak 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla geniş kitleler tarafından tanınan şarkıcı Mert Demir ile anılmaya başlamıştı. Sarıkaya hakkındaki iddialar için 'Durun bakalım' yanıtını vermişti. Serenay Sarıkaya ile Mert Demir hakkında bomba bir iddia daha gündeme geldi.
18.02.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya aşk haberleri sonrası ünlü şarkıcının pozuna kayıtsız kalamadı
Serenay Sarıkaya aşk haberleri sonrası ünlü şarkıcının pozuna kayıtsız kalamadı Serenay Sarıkaya, son olarak 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla geniş kitleler tarafından tanınan şarkıcı Mert Demir ile anılmaya başlamıştı. Ünlü oyuncu, aşk iddiaları üzerine "Durun bakalım" diyerek akıllarda soru işareti bırakmıştı. Sarıkaya, son olarak adının aşk dedikodularına karıştığı Demir'in paylaşımına yorum bıraktı.
11.01.2024 Magazin
Ödül gecesinde Serenay Sarıkaya'ya şok!
Ödül gecesinde Serenay Sarıkaya'ya şok! Serenay Sarıkaya’nın katıldığı ödül gecesinde üzerine iki bardak su döküldü.
4.12.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya hayatının şokunu yaşadı!
Serenay Sarıkaya hayatının şokunu yaşadı! Kadınların korkulu rüyası 'pişti olmak' Serenay Sarıkaya'nın başına geldi. Serenay, katıldığı davette Ece Sükan ile aynı elbiseyi giydi.
30.10.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya’nın paylaşımına sevgilisinden şaşırtan yorum!
Serenay Sarıkaya’nın paylaşımına sevgilisinden şaşırtan yorum! Oyuncu Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabından hayvanlara yapılan işkencelere ve hayvan ölümlerine tepki gösterdi.
27.10.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya dondu kaldı!
Serenay Sarıkaya dondu kaldı! Serenay Sarıkaya ile 1.5 yıldır aşk yaşadığı Kerem Bürsin önceki akşam İstinyePark’taydı. Alışveriş yapıp yemek yediler.
16.08.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya'yı korkutan şok olay!
Serenay Sarıkaya'yı korkutan şok olay! Bodrum'da tatil yapan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin talihsiz bir olay yaşadı. Serenay'ın korku dolu anları işte böyle yakalandı...
5.07.2017 Magazin
Serenay ve Kerem'i yatakta bekleyen sürpriz!
Serenay ve Kerem'i yatakta bekleyen sürpriz! Geçen hafta Bodrum sezonunu açan Yasemin Özilhan dün teknesinde Serenay Sarıkaya ve sevgilisi Kerem Bursin'i ağırladı.
2.07.2017 Magazin
Kerem ve Serenay'dan düğün sürprizi!
Kerem ve Serenay'dan düğün sürprizi! Serenay Sarıkaya ile 2 yıldır mutlu bir ilişki yaşayan Kerem Bürsin fotoğraf sanatçısı ablası Melis'i evlendirdi. Düğüne Serenay Sarıkaya da katıldı.
16.06.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan kötü haber!
Serenay Sarıkaya'dan kötü haber! Serenay Sarıkaya'nın Fi dizisinin setinde dizinden sakatlandığı ortaya çıktı. İşte Serenay Sarıkaya'nın sakatlanmasının ardından koltuk değneği ile objektiflere takıldığı anlar...
6.06.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya: Onun sevgilisi olduğum için...
Serenay Sarıkaya: Onun sevgilisi olduğum için... Serenay Sarıkaya'dan sevgilisi Kerem Bürsin ile ilgili çok özel sözler. İşte Serenay Sarkıya'nın sevgilise Kerem Bursin'e methiyeler düzdüğü açıklaması...
30.03.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöp oldu!
Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöp oldu! Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın bir yıllık emeği çöpe gitti. Haftanın 3 günü YGS'ye hazırlanan Sarıkaya, sınava giremedi. Peki sınava neden giremedi?
26.03.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya 3 ayda hazırlandı!
Serenay Sarıkaya 3 ayda hazırlandı! Güzzel oyuncu Serenay Sarıkaya, yeni dizisi Fİ için 3 ay özel hazırlandı.
23.03.2017 Magazin
Eski sevgilisiyle Serenay Sarıkaya aşk yaşamıştı! Hande Erçel: Çok tatlı buluyorum
Eski sevgilisiyle Serenay Sarıkaya aşk yaşamıştı! Hande Erçel: Çok tatlı buluyorum Oyuncu Hande Erçel, hem iş insanı Hakan Sabancı ile ilişkisiyle hem de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Erçel, son olarak yüzü olduğu markanın lansmanında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Oyuncu, "Afra Saraçoğlu ve Serenay Sarıkaya'yı nasıl buluyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi.
21.06.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması!
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması! Geçtiğimiz aylarda manken Çağla Şıkel hakkında söyledikleriyle çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil, tepki çeken bir açıklamaya daha imza attı. Geçtiğimiz akşam iftar sonrası görüntülenen ünlü isim, dizilerdeki öpüşme sahneleriyle ilgili soruya verdiği 'Aleyna Tiki' cevabıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
13.04.2023 Magazin
Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerek
Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerek Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, önceki gün Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Fettahoğlu, Kerem Bürsin'in yurt dışındaki oyuncular için "Onlar 'dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim' diye bağırmıyorlar" demesinin hatırlatılması üzerine, dikkat çeken bir açıklama yaptı.
5.06.2022 Magazin
Nur Fettahoğlu ve Umut Evirgen'den samimi poz! Serenay Sarıkaya ile sarmaş dolaş görüntülenmişti...
Nur Fettahoğlu ve Umut Evirgen'den samimi poz! Serenay Sarıkaya ile sarmaş dolaş görüntülenmişti... Oyuncu Nur Fettahoğlu, son dönemde meslektaşı Serenay Sarıkaya ile sevgili olduğu yönündeki haberlerle konuşulan, hatta geçtiğimiz günlerde sarmaş dolaş görüntülenen işletmeci Umut Evirgen'le samimi bir pozunu yayınladı. Fettahoğlu'nun sürpriz bir mesaj yazdığı pozuna gelen yorumlar da dikkat çekti.
26.02.2022 Magazin
Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya görüşüyor!
Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya görüşüyor! Oyuncu Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya, 3.5 yıllık ilişkilerini Nisan 2019'da bitirmişti. Eski sevgililerin hala iletişim halinde olduğu ve haftada iki kez görüştükleri ortaya çıktı.
2.02.2020 Magazin
Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya ayrıldı mı?
Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya ayrıldı mı? Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya reklam çekimlerinde rol arkadaşlığından ayrıldı. Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya kot reklamında yollarını ayırdı. Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya'nın rol arkadaşlığını bitirmesi ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Nazar değdi!
Nazar değdi! Kerem Bürsin'i çileden çıkaran olay
28.09.2015 Magazin
Medcezir yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Medcezir yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle Star TV'nin sevilen dizi Medcezir son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Mira'nın gelinlik provası heyecan vardı. peki yeni bölümde neler yaşanacak? Medcezir yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
15.05.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serenay Sarıkaya Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serenay sarıkaya sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.