Gazete Vatan Logo
Magazin Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerek

Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerek

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, önceki gün Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Fettahoğlu, Kerem Bürsin'in yurt dışındaki oyuncular için "Onlar 'dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim' diye bağırmıyorlar" demesinin hatırlatılması üzerine, dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerek

'Aşk-ı Memnu', 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Babil' gibi başarılı yapımlarla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz aylarda meslektaşı Serenay Sarıkaya ile sevgili olduğu yönündeki haberlerle konuşulan Evirgen'le samimi bir pozunu yayınlamıştı.

41 yaşındaki Fettahoğlu, Evirgen ile fotoğrafının altına "Sen hep aşkkkk'la" mesajını yazmış; takipçilerinin, sosyal medyada gündem olan fotoğrafın altına nazar boncuğu ve kalp emojileri koymaları "Yeni bir aşk mı?" sorusunu akıllara getirmişti.

"O BENİM CAN DOSTUM"

Güzel oyuncu ise, Umut Evirgen ile dikkat çeken fotoğrafı hakkında '2. Sayfa'ya şu açıklamayı yapmıştı: Umut benim can dostum. O hep aşkla yaşasın, huzurla.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

Fettahoğlu, sekiz yıllık eşi ve 2016'da dünyaya gelen kızı Elisa Güzin'in babası Levent Veziroğlu'ndan Mart 2021'de anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

BİRCE AKALAY'I YALNIZ BIRAKMADI

Geçtiğimiz haftalarda ise yakın arkadaşı Birce Akalay'ın mücevher koleksiyonunun tanıtımına katılan ünlü isim, gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmemişti.

Haberin Devamı

Oyuncu, arkadaşının koleksiyonuyla ilgili, "Her kadın mücevher sever ama ben daha dizayn şeyleri seviyorum, o yüzden Birce’nin takıları çok hoşuma gidiyor. Severek kullanıyorum" demişti.

"İÇİME SİNMEDİ"

Dizi projelerini okuduğunu söyleyen Fettahoğlu, "Şu an için evet dediğim bir iş yok. Bekleyeceğim, içime sinmedi. Hep seçiciydim ben, 'bu iş bana uymuyor ama işin içerisinde olayım' demedim. Şükürler olsun ki iyi hissettiren işler geldi hep. O yüzden şimdi de bekliyorum. Böyle işler tabii ki var, ama beni tatmin edecek bir iş yok şu anda. İyi proje gelirse dijital veya televizyon, orada olurum" diye konuşmuştu.

Akalay ile beraber rol aldıkları dizideki arkadaşlıklarının dostluğa dönüştüklerini söyleyen ünlü isim, "Kısa zamanda yeri dolmaz insanlar olur ya hayatında, gerçekten öyle oldu Birce" açıklamasını yapmıştı.

"LEVENT EN YAKIN ARKADAŞIM"

Geçtiğimiz yaz eski eşi Levent Veziroğlu ile tatil yapan oyuncuya, "Bu sende bir plan olacak mı?" diye sorulunca, "Zaten yapıyoruz biz, sizin haberiniz olmuyor. Elisa ve Levent'le beraber. En yakın arkadaşım benim Levent. Bir kere kızımın babası, arkadaşım olmak zorunda zaten. Biz öyle kötü bir şekilde, düşmanlık ederek ayrılmadık yani" cevabını vermişti.

Haberin Devamı

Fikir alışverişlerinin olduğunu söyleyen Fettahoğlu, "Tabi ki oluyor, birbirimize danıştığımız şeyler" demiş; "Kalbiniz boş mu?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

Yalnızım, yalnız olmaya da devam edeceğim, yanımda birini göremeyeceksiniz.

"ANLATACAK BİR ŞEYİM YOK"

Nur Fettahoğlu, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takıldı. "Anlatacak bir şeyim yok" diyerek basın mensuplarını selamlayan başarılı oyuncu, gelen projeleri okuduğunu söyledi.

Fettahoğlu, “Proje seçiminde neye dikkat ediyorsunuz?” sorusuna “Karakterin bir derdi olmalı, bir şeyler anlatmalı. Genelde bunlara dikkat ediyorum” yanıtını verdi.

Oyuncu, "Sanatçı topluma örnek olmak zorunda mı?" sorusunu ise, "Sanatçı olarak değil, insan olarak örnek davranış sergilemeliyiz. İlla sanatçı olmanız gerekmiyor. O yüzden her şekilde insanların hareketlerine dikkat etmesi gerekiyor” diye cevapladı.

Haberin Devamı

"BİRAZ SERT OLMUŞ"

Kerem Bürsin’in yurt dışındaki oyuncuları kastederek "Onlar 'dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim' diye bağırmıyorlar" sözleri hatırlatılan Fettahoğlu, şunları söyledi:

Genellememek gerekiyor diye düşünüyorum. Neye istinaden söyledi bilmiyorum ama her insan bir değildir. Arkadaşlarımız için biraz sert olmuş. Benim tanıdığım çevremde böyle bir insan yok.

Ünlü isim son olarak “Projelerinizde casta dikkat eder misiniz?” sorusuna, “Set saygısı olan insanlarla çalışmaya dikkat ediyorum. Genellikle hep iyi insanlarla çalıştım” şeklinde yanıt verdi.


NE OLMUŞTU?

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Kültür Yolu etkinlikleri kapsamında önceki gün gerçekleşen sinema söyleşisine katılmıştı. Başarılı gazeteci Ömür Sabuncuoğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşi Beyoğlu Atlas Sinemasında gerçekleşirken, Kerem Bursin tüm içtenliği ve samimiyeti ile kendisine yöneltilen sorulara cevap vermişti.

Haberin Devamı

"BİZ DAHA DİSİPLİNLİYİZ"

"Amerika'daki setlerle Türkiye'deki setleri kıyaslarsan en büyük fark ne?" diye sorulan oyuncu, "Biz daha çok çalışkanız, disiplinliyiz. Oyunculardan bahsedecek olursak pek bir şey diyemeyeceğim, dilim varmıyor ama onlar kendilerini bir şey sanmıyorlar desem anlarsınız. Yani 'dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim' diye bağırmıyorlar" açıklamasını yapmıştı.

MESUT YILMAZ / MİLLİYET